QLED TV Samsung 55Q80TAT 

Izberi barvo naprave

690425 116632 QLED TV Samsung 55Q80TAT 
SPO_116632 QLED TV Samsung 55Q80TAT  SAMSUNG HWFix black 1200
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

QLED TV Samsung 55Q80TAT  24 X 50 €

24 X 50 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

S Q80 TV doživite prilagojeno svetlo in temno sliko intenzivne globine podrobnosti, ki ga omogoča Direct Full Array , s kvantnim HDR  pridobite natančne prizore ter si maksimalno razširite kot ogleda. Globja črna barva iz vsake perspektive s Qled tehnologijo. Qled se začne v realnosti. 100 odstotni barvni volumen s kvantnimi pikami omogoča najbolj realno sliko. Qled zapolni volumen barv do popolnosti, in nam daje realističen vidik v svetlih in temnih prizorih.

Odkrijte podrobnosti v drznih kontrastih - Direct Full Array 8X/12x

Natančno nadzorovana osvetlitev ozadja se inteligentno prilagodi in zagotovi bogatejše črnine. Pripravite se na brezhibne podrobnosti in neprimerljiv kontrast.

Zmogljiva inteligenca za popolno sliko - Quantum Processor 4K

Samsung zmogljiv procesor optimizira kakovost slike in izboljša vse vaše vsebine ter tako zagotovi odlične pogoje gledanja. 4K-nadgradnja slike z umetno inteligenco uporablja zmogljivi Samsung Quantum procesor, samodejno analizira vhodni vir in zmanjša šum na slikah, obnovi izgubljene podrobnosti ter celo izostri robove predmetov in besedila. Zdaj lahko uživate v 4K-ločljivosti slik in zvoka, ne glede na vir. Samodejno nastavi svetlost in se aktivno prilagodi okolju gledanja. Izkusite popolno sliko ne glede na čas ali vsebino gledanja.

Aktivni zvok, ki sledi predmetom

Doživite živahne odtenke vsakega prizora z zvokom, ki sledi vsakemu gibanju. Namenski zvočniki, pri katerih se zvok sprošča navzgor in navzdol, zagotavljajo živahen realističen 3D-zvok za popolno izkušnjo gledanja.

Bogate, dinamične in realistične slike - Quantum HDR 12X

Quantum HDR 12X zagotavlja globlje kontraste in večjo svetlost, ki razkrije vse skrite podrobnosti zelo temnih/svetlih območjih. HDR10+ dinamično kartiranje tonov omogoča prilagajanje barve in kontrasta posameznemu prizoru.

Milijarda odtenkov natančnih barv - 100-odstotni obseg barv s kvantnimi pikami

Tehnologija kvantnih pik zagotavlja našo najboljšo sliko do zdaj. Tehnologija kvantnih pik s 100-odstotnim obsegom barv svetlobo spremeni v čudovito barvo, ki ostane realistična pri vsaki svetlosti.

Ne pustite se motiti, ujemite vsako besedo - Active Voice Amplifier (AVA)

Nepričakovan hrup vašega doma lahko zmoti vašo izkušnjo gledanja. AVA ojača zvoke vsakega prizora, da boste vse pogovore slišali razločno. Glejte televizor in ne zamudite nobene besede.

Glejte sliko, ne televizorja

Privlačna oblika televizorja, ki vašo pozornost usmerja na najpomembnejše: sliko. Minimalističen slog televizorja s skorajda nevidnim robom dviguje standarde. Videli boste le našo najbolj realistično kinematografsko izkušnjo do zdaj.

Ustvarite si pametni dom s QLED SmartThings plošča

QLED deluje s SmartThing aplikacijo za popoln nadzor vašega pametnega doma. QLED se poveže z napravami in senzorji IoT, da lahko udobno ležite na kavču in vklopite luči, preverite, kaj je v hladilniku, in celo upravljate robotski sesalnik. Popolnoma nov svet.

Tehnične lastnosti

Diagonala zaslona 138 cm (55'')
Ločljivost Ultra HD 4K, 3840 x 2160 točk
Indeks kakovosti 3800 PQI
Tehnologija zaslona QLED
Frekvenca osveževanja 100 Hz
Obdelava slike obdelava slike s Quantum Procesor 4K, Wide Viewing Angle, Supreme UHD zatemnitev
Digitalna predelava zvoka Dolby Digital Plus
Pametni televizor operacijski sistem Tizen
Priklop Digital Audio out, RF in CI reža, 4x HDMI, 2x USB
Brezžični priklop Bluetooth v4.5, WiFi (vgrajen)
Dimenzije s stojalom (Š x V x G) 1227.6 x 783.4 x 255.8 mm
Teža s stojalom 21 kg (brez stojala)
Zvočniki 60 W
Energijski razred B
Drugo Hybrid Log Gamma, tipalo Eco

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Dast servis in trgovina, d.o..o., Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana, T: 01 429 24 06
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.