TV Panasonic 58HX810E

Izberi barvo naprave

701206 117520 TV Panasonic 58HX810E
SPO_117520 TV Panasonic 58HX810E PANASONIC HWFix black 750
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

TV Panasonic 58HX810E 24 X 31,25 €

24 X 31,25 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

TV Panasonic 58HX810E

Novi televizor 58HX810E 4K LED je opremljen z zaslonom HDR Bright Panel PLUS, ki zagotavlja prikaz slike z živimi barvami in kakovostjo 4K HDR. S pomočjo tehnologij Dolby Vision in dinamičnih metapodatkov HDR10+ z lokalno zatemnitvijo ta vitki televizor predvaja podrobno prikazano sliko z natančnim kontrastom. Procesor HCX in hollywoodske fine nastavitve slike so zagotovilo za vrhunsko zmogljivost televizorja.

Slika, prilagojena hollywoodskim standardom

Televizorji 4K HDR imajo prikaz slike fino nastavljen po navodilih hollywoodskega strokovnjaka, zato je podoabljanje podprobnosti in barv karseda zvesto izvirniku. 

Procesor HCX

Hollywoodske fine nastavitve slike ter tehnologije 3D LUT, HDR in 4K za natančne barve in sliko zagotavljajo predvajanje slike, ki je zvesta viziji filmskih ustvarjalcev.

HDR10+ in Dolby Vision

Optimizacija slike z visokim dinamičnim razponom za vsak prizor posebej podpira tehnologiji Dolby Vision™ in HDR10+ za plošče UHD Blu-ray™ in pretakanje signala z najboljšimi barvami, kontrastom in svetlostjo.

Dolby Atmos

Osupljiva čistost, bogatost in globina zvoka zagotavljajo pravo trirazsežno izkušnjo in popolno prepustitev vzdušju.

HDR Bright Panel Plus

Funkcija HDR Bright Panel Plus zagotavlja predvajanje izostrene in natančne slike z visokim dinamičnim razponom, ki jo omogoča učinkovita in izjemno močna LED-osvetlitev ozadja. To pomeni, da bo slika kakovostna tudi v najbolj sončnih dneh.

Lokalna zatemnitev

Kontrast zaslona LED je izjemen zaradi večobmočnega upravljanja osvetlitve ozadja zaslona.

Tehnične lastnosti

Diagonala zaslona 147 cm (58'')
Ločljivost Ultra HD 3840 x 2160 točk
Indeks kakovosti  
VESA 400 x 200 mm
Tehnologija zaslona LED
Frekvenca osveževanja  
Digitalna predelava slike Dolby Vision, HCX procesor
Digitalna predelava zvoka Cinema Suround Pro, Dolby Atmos
Pametni televizor  my Home Screen 5.0
Priključki

3x HDM, 2x USB, Ethernet, standardni vmesnik CI, digitalni avdio izhod (optični), RCA komponentni video vhod je v skupni rabi s kompozitnim, RCA analogni video izhod, izhod za slušalke

Dimenzije s stojalom (Š x V x G) 1297 x 810 x 335 mm
Teža s stojalom 20,5  kg
Zvočniki 2x 10 W
Energijski razred G

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis

DAST d.o.o., Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana, T: 01 429 24 06

Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.