Akcije in uporabne informacije

Kje lahko gostujem s paketom Orto Tripster+?

Oglejte si seznam držav in operaterjev, kjer lahko gostujete s paketom Orto Tripster+.

Več
Brezplačni prenos podatkov v Turčiji

V času od 14.9.2017 14:00 do 17.9.2017 23:59 bo vsem uporabnikom mobilnih paketov A1 omogočeno brezplačno podatkovno gostovanje v turških omrežjih. Podpornikom slovenske košarkaške reprezentance v Turčiji želimo veliko navijaških užitkov. Navijamo z vami!

Več
Nič več skrbi zaradi visokih stroškov v Srbiji in Makedoniji

Brezskrbno kličite, pošiljajte sporočila in brskajte po spletu v Srbiji in Makedoniji. Vse kar morate storiti je, da pošljete SMS s ključno besedo "SRBMKD" na številko 4040. Tarifo si lahko vklopite že doma, saj se vam bo obračunala samo za dneve, ko boste uporabljali naše storitve v tujini.

Več
Promocijski paket A1 ORTO EU

Se odpravljaš v tujino in bi rad/a s seboj vzel/a paket z veliko prenosa podatkov? Zate smo pripravili prav poseben paket, s katerim lahko porabo podatkov svobodno razporejaš med Slovenijo in ostalimi članicami Evropske unije. Novi promocijski paket A1 ORTO EU prinaša neomejene klice in sporočila SMS/MMS ter kar 15 GB prenosa podatkov. Vse količine v paketu lahko poljubno porabiš doma ali v drugih državah Evropske unije.

Promocijski paket z največ prenosa podatkov v državah Evropske unije bo na voljo od 23. maja dalje – samo pri A1.

Več
Potujte v EU brez dodatnih stroškov!

Nič več iskanja WiFi omrežij, nič več izklapljanja interneta v tujini, nič več visokih stroškov - samo pri A1 lahko vse govorne pakete uporabljate v tujini enako kot doma, brez preračunavanj in brez dodatnih stroškov.

Več
Pred odhodom v tujino

Svetujemo vam, da se pred odhodom v tujino informirate o cenah pogovorov in storitev v tujih mobilnih omrežjih. Razmislite o vklopu ene izmed opcij, nastavitvi odzivnika ali cenovno najugodnejši izbiri operaterja in se tako zavarujte pred visokim računom.

Več
Raba telefona v tujini

Pred uporabo telefonskih storitev preverite izbiro operaterja. Za zagotavljanje varne rabe prenosa podatkov vam omogočamo omejitev za prenos podatkov v tujini. Ob dosegu omejitve vas obvestimo oz. vam onemogočimo nadaljnjo uporabo mobilnega interneta.

Več
Uporaba posebnih omrežij v tujini - letalo, ladja, satelit

Nekateri mobilni operaterji omogočajo gostovanje tudi na ladjah ali letalih. Tako lahko uporabljate storitve mobilne telefonije tudi v času križarjenja po svetovnih morjih ali jadranja nad oblaki.

Več
Koristni namigi in nasveti

Da vam pri načrtovanju dopusta ali poslovne poti stres ne bi uničil čarobnosti potovanja, smo za vas zbrali nekaj napotkov, ki vam bodo olajšali bivanje v tujini.

Več