A1 SIMPL Bonus klub

Nagrajujemo zveste uporabnike preplačniškega paketa A1 z mesečnimi bonusi do 15 EUR.

Članstvo v A1 SIMPL Bonus klubu vam prinaša tudi do 20% bonusa na mesečne polnitve predplačniškega računa A1 in nagrade za zvestobo glede na čas, odkar ste z nami..

Tabela ugodnosti:

Leta aktivne uporabe predplačniškega paketa Višina bonusa glede na vsoto polnitev v preteklem mesecu
do 1 leta 10 %
od 1 leta do 2 let 12 %
od 2 let do 3 let 14 %
od 3 let do 4 let 16 %
od 4 let do 5 let 18 %
nad 5 let 20 %

Višina bonusa je odvisna od:

  • vrednosti polnitve v preteklem mesecu ter
  • tega, koliko časa ste kot član A1 SIMPL Bonus kluba aktivni uporabnik enega od paketov SIMPL. Dlje kot ste z nami in višja kot je vsota vaših mesečnih polnitev, višji je vaš mesečni bonus. Mesečne nagrade so izražene v %. Maksimalni bonus je 15 EUR.

Primer nagrajevanja: Uporabnik, ki je v A1 SIMPL Bonus klubu 1 leto in 2 meseca, je v prejšnjem mesecu opravil polnitev v skupni višini 15 EUR. Bonus, ki ga bo uporabnik prejel 5. (petega) v tekočem mesecu znaša 12% od vrednosti vseh polnitev v prejšnjem mesecu in znaša: 15 EUR x 12% = 1,8 EUR.

  • Stranka je deležna mesečnega bonusa, če napolni svoj račun v minimalni vrednosti 10 EUR.
  • Bonus je veljaven 30 dni od prejetja.
  • Stanje bonusa lahko preverite tako, da vtipkajte niz *448# in pritisnite tipko za klicanje.

Kako postanem član A1 SIMPL Bonus kluba?

Da bi lahko prejemali ugodnosti A1 SIMPL Bonus kluba, je potrebna registracija z vašimi osebnimi podatki.

Prosimo izberite vrsto uporabnika in vnesite svojo telefonsko številko skupaj z omrežno skupino (npr. 040100200):

Vrsta uporabnika: *
Telefonska številka: *
Naprej

Po opravljenem članstvu boste v nekaj dneh prejeli dopis, v katerem se bo nahajala vaša osebna včlanitvena koda. Kodo nam boste posredovali po sporočilu SMS na brezplačno telefonsko številko 448, mi pa bomo vaš račun napolnili z 2 EUR. Želimo vas opozoriti, da morajo biti podatki resnični, saj boste le tako na vaš naslov in vezano na vašo predplačniško številko prejeli kodo, s katero boste lahko aktivirali včlanitveni bonus.

Drugi načini včlanitve:

  • na brezplačni telefonski številki 040 40 40 40.

S članstvom v SIMPL Bonus klubu boste postali aktivni prejemnik mesečnih ugodnosti, hkrati pa nam dovoljujete možnost obveščanja o zabavnih in koristnih informacijah, novostih, popustih in nagradnih igrah največ enkrat mesečno. Podatke bomo uporabljali izključno za interno rabo in bodo kot osnova za izboljšanje storitev in ponudbe uporabnikom. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Enkratni včlanitveni bonus je vezan na telefonsko številko uporabnika predplačniškega računa in ga je možno unovčiti samo enkrat. Stranka je deležna mesečnega bonusa, če napolni svoj račun v minimalni vrednosti 10 EUR. Ne velja za storitev POLNI. Pridružujemo si pravico do spremembe pogojev za članstvo v A1 SIMPL Bonus klubu.