A1 Simpl bonus klub

Nagrajujemo zveste uporabnike paketa A1 SIMPL z mesečnimi bonusi do 15 €.

Članstvo v A1 SIMPL bonus klubu vam prinaša tudi do 20 % bonusa na mesečne polnitve A1 SIMPL računa in nagrade za zvestobo glede na čas, odkar ste z nami.

Včlanitev v A1 Simple bonus klub ni več mogoča, ugodnosti pa so za obstoječe uporabnike do nadaljnjega še vedno na voljo.

Leta aktivne uporabe
predplačniškega paketa
Višina bonusa glede na vsoto
polnitev v preteklem mesecu
do 1 leta 10 %
od 1 leta do 2 let 12 %
od 2 let do 3 let 14 %
od 3 let do 4 let 16 %
od 4 let do 5 let 18 %
nad 5 let 20 %

Višina mesečnega bonusa je odvisna od:

  • Vrednosti polnitve v preteklem mesecu in tega, koliko časa ste član A1 Simpl bonus kluba. Dlje kot ste član in višja kot je vsota vaših mesečnih polnitev, višji je vaš mesečni bonus. Maksimalni bonus je 15 €.
  • Za pridobitev bonusa je potrebno, da v mesecu opravite vsaj eno enkratno polnitev v višini 10 €.
  • V začetku vsakega meseca vas s SMS sporočilom obvestimo o višini bonusa, ki ga prejmete za opravljene polnitve v preteklem mesecu. Bonus je veljaven 30 dni od prejetja.
  • Stanje bonusa lahko preverite tako, da vtipkajte niz *448# in pritisnite tipko za klicanje.

Primer nagrajevanja:

Uporabnik, ki je v A1 Simpl bonus klubu 1 leto in 2 meseca, je v prejšnjem mesecu opravil polnitev v skupni višini 15 €. Bonus, ki ga bo uporabnik prejel 5. (petega) v tekočem mesecu znaša 12 % od vrednosti vseh polnitev v prejšnjem mesecu in znaša: 15 € x 12 % = 1,8 €.

S članstvom v SIMPL Bonus klubu boste postali aktivni prejemnik mesečnih ugodnosti, hkrati pa nam dovoljujete možnost obveščanja o zabavnih in koristnih informacijah, novostih, popustih in nagradnih igrah največ enkrat mesečno. Podatke bomo uporabljali izključno za interno rabo in bodo kot osnova za izboljšanje storitev in ponudbe uporabnikom. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Enkratni včlanitveni bonus je vezan na telefonsko številko uporabnika predplačniškega računa in ga je možno unovčiti samo enkrat. Stranka je deležna mesečnega bonusa, če napolni svoj račun v minimalni vrednosti 10 €. Ne velja za storitev POLNI. Pridružujemo si pravico do spremembe pogojev za članstvo v A1 SIMPL Bonus klubu.