A1 Simpl bonus klub

Postanite član A1 Simpl bonus kluba, kjer boste prejemali ugodnosti glede na vaše mesečne polnitve in leta aktivnega članstva v klubu.

Članstvo v A1 Simpl bonus klubu vam prinaša tudi do 15 € dobroimetja na mesec.

Leta aktivne uporaabe
predplačniškega paketa
Višina bonusa glede na vsoto
polnitev v preteklem mesecu
do 1 leta 10 %
od 1 leta do 2 let 12 %
od 2 let do 3 let 14 %
od 3 let do 4 let 16 %
od 4 let do 5 let 18 %
nad 5 let 20 %

Višina mesečnega bonusa je odvisna od:

  • Vrednosti polnitve v preteklem mesecu in tega, koliko časa ste član A1 Simpl bonus kluba. Dlje kot ste član in višja kot je vsota vaših mesečnih polnitev, višji je vaš mesečni bonus. Maksimalni bonus je 15 €.
  • Za pridobitev bonusa je potrebno, da v mesecu opravite vsaj eno enkratno polnitev v višini 10 €.
  • V začetku vsakega meseca vas s SMS sporočilom obvestimo o višini bonusa, ki ga prejmete za opravljene polnitve v preteklem mesecu. Bonus je veljaven 30 dni od prejetja.
  • Stanje bonusa lahko preverite tako, da vtipkajte niz *448# in pritisnite tipko za klicanje.

Primer nagrajevanja:

Uporabnik, ki je v A1 Simpl bonus klubu 1 leto in 2 meseca, je v prejšnjem mesecu opravil polnitev v skupni višini 15 €. Bonus, ki ga bo uporabnik prejel 5. (petega) v tekočem mesecu znaša 12 % od vrednosti vseh polnitev v prejšnjem mesecu in znaša: 15 € x 12 % = 1,8 €.

Kako postanem član A1 Simpl bonus kluba?

Da bi lahko prejemali ugodnosti A1 Simpl bonus kluba, je potrebna registracija z vašimi osebnimi podatki.

Prosimo izberite vrsto uporabnika in vnesite svojo telefonsko številko skupaj z omrežno skupino (npr. 040100200):

Vrsta uporabnika:
Telefonska številka:
Naprej

Po opravljenem članstvu boste v nekaj dneh prejeli dopis, v katerem se bo nahajala vaša osebna včlanitvena koda. Kodo nam posredujte preko SMS sporočila. V SMS sporočilo zapišite kodo in jo pošljite na telefonsko številko 448. V Bonus klub se lahko včlanite tudi na brezplačni telefonski številki 040 40 40 40.

Po poslanem sporočilu bo vaš račun napolnjen z dodatnima 2 € dobroimetja.

Želimo vas opozoriti na to, da morajo biti podatki, ki nam jih posredujete za včlanitev v Simpl bonus klub, resnični. Dopis s kodo, ki je vezana na vašo telefonsko številko, bo poslan na naslov, ki ste ga navedli. Če bo naveden naslov napačen, včlanitev v Simpl bonus klub ne bo uspešno dokončana.

S članstvom v SIMPL Bonus klubu boste postali aktivni prejemnik mesečnih ugodnosti, hkrati pa nam dovoljujete možnost obveščanja o zabavnih in koristnih informacijah, novostih, popustih in nagradnih igrah največ enkrat mesečno. Podatke bomo uporabljali izključno za interno rabo in bodo kot osnova za izboljšanje storitev in ponudbe uporabnikom. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Enkratni včlanitveni bonus je vezan na telefonsko številko uporabnika predplačniškega računa in ga je možno unovčiti samo enkrat. Stranka je deležna mesečnega bonusa, če napolni svoj račun v minimalni vrednosti 10 €. Ne velja za storitev POLNI. Pridružujemo si pravico do spremembe pogojev za članstvo v A1 SIMPL Bonus klubu.