<span class="txt-white-desktop">Vedno nekaj dobrega</br>pri A1 <span class="txt-white-desktop">Vedno nekaj dobrega</br>pri A1

Vedno nekaj dobrega
pri A1

Vedno nekaj za vas.

Življenjske razmere se iz dneva v dan spreminjajo, zato se v A1 Slovenija trudimo, da vam omogočimo čim več ugodnosti in informacij, s katerimi bomo skupaj močnejši v premagovanju vsakodnevnih ovir in sprememb. Poslujemo skrbno, odgovorno in preudarno, zato naše osnovno načelo delovanja – povezovati ljudi, prostore in predmete, da obogatimo izkušnje življenja in dela – prilagajamo preventivnim ukrepom, ki jih sprejema Vlada RS v času epidemije.

Vedno nekaj ugodnosti:

Kako lahko v tem času stopite v stik z nami?

Preberite
Vsa aktualna obvestila, informacije o naših storitvah in paketih. Spletni klepet v živo in spletna asistentka Aida.
Uredite
Urejanje naročniškega razmerja, plačevanje računov, menjava paketov in opcij ter spremljanje porabe.
Vstopite
Virtualna trgovina, v kateri lahko naredite vse, kar bi želeli narediti iz oči v oči na »pravem« prodajnem mestu A1.
Vprašajte
Osebni skrbnik, 040 40 40 40 ali info@A1.si
Vse informacije 24/7. Za tehnično pomoč izberite številko 3.

A1 pomaga

V A1 Slovenija se zavedamo pomena družbene odgovornosti in pripravljeni smo vrniti skupnosti, v kateri živimo in delujemo.

Platforma za menjavo dobrin

Doprinesi.si je spletna platforma, ki povezuje izdelke lokalnih kmetij, pridelovalcev, podjetnikov in vseh drugih, ki jih potrebujemo. Priključite se ji kot kupec, prostovoljec, prodajalec dobrin (zdrave, sveže, domače izdelke in druge izdelke za vsakdanjo rabo).

Polnilci za UKC Maribor

V sodelovanju z Janus Trade smo UKC Maribor donirali 37 polnilcev za telefone z različnimi konektorji.

Telefonska linija za Zvezo prijateljev

Zvezi prijateljev in mladine Moste smo donirali brezplačno telefonsko linijo, da ohranjajo stike z otroki in družinami pod njihovim okriljem.

Dostop do virtualnih učilnic

Z Ministrstvom za šolstvo in Zvezo prijateljev mladine Slovenije smo 800 učencem in dijakom, ki te možnosti do sedaj niso imeli, omogočili brezplačen dostop do interneta za nemoten obisk virtualnih učilnic in opravljanje šolskih obveznosti.

ČvekiFON: Brezplačni klepet za starostnike

A1 Slovenija je tehnično podprla projekt društev Humanitarček in Simbioza. Starostnikom, ki danes poleg ostalih neprijetnosti, doživljajo tudi družbeno izolacijo, smo namenili telefonsko mrežo izključno zanje. S klicem na 080 38 07 med 8.00 in 20.00 se lahko brezplačno pogovarjajo s sovrstniki.

3 telefoni Alpha metliškemu Domu starejših občanov

Domu starejših občanov Metlika smo donirali 3 telefone Alpha, da bi osebju Doma omogočili lažje delo, starostnikom pa stik z domačimi.

Brezplačni SMSi za MZZ

Ministrstvu za zdravje smo omogočili brezplačno SMS sporočilo z informacijami, povezanimi s preventivnimi postopki in koronavirusom.

Omogočeni pogovori med terapevti in varovankami Zapora Ig

Terapevtom Inštituta za logoterapijo, mediacijo, izobraževanje in raziskovanje smo, v času v zaporu niso možni obiski domačih, omogočili nadaljnje pogovore z obsojenkami, saj je lajšanje njihove čustvene stiske zdaj toliko bolj pomembno.

Telefoni kot donacija Slovenski filantropiji

Slovenski filantropiji – združenju za promocijo prostovoljstva je A1 Slovenija donirala 10 Telefonov Nokia 3310 z namenom omogočiti starostnikom pogovore preko telefona in s tem pomagati pri odpravi njihove osamljenosti v času korona krize.

Brezplačno izvajanje storitve SMS Donator

A1 Slovenija dobrodelnim organizacijam preko svojega elektronskega komunikacijskega omrežja omogoča brezplačno izvajanje storitve SMS Donator za zbiranje sredstev v človekoljubne namene. V tovrstnih donatorskih akcijah lahko sodelujejo vsi uporabniki A1 Slovenija, tako naročniki kot tudi uporabniki predplačniškega sistema. Z vsakim poslanim SMS-om z določeno ključno besedo na številko 1919 uporabniki donirajo 1 EUR ali 5 EUR.

Rdečemu križu Slovenije 10 SIM kartic

A1 Slovenija je Rdečemu križu Slovenije podarila 10 SIM kartic, da bi omogočila brezplačne pogovore prostovoljcev-terapevtov za psihosocialno podporo z ljudmi, ki v času korona krize potrebujejo pomoč.

Novoletna donacija s posvetili

Namesto poslovnih daril bomo letošnjo novoletno donacijo namenili Zvezi prijateljev mladine Slovenije: donirali jim bomo dodatnih 200 modemov s SIM karticami in brezplačnim dostopom do interneta. Skupaj bomo tako z donacijami v tem letu dosegli mejnik – 1000 modemov in SIM kartic z enoletnim brezplačnim dostopom do interneta. Tako bomo otrokom iz socialnih šibkejših družin omogočili dostop do interneta in pomagali zagotoviti pogoje za šolanje od doma. pridružite pa se jim lahko tudi vi! Na FB v komentar (facebook.com/A1Slovenija) zapišite voščilo, ki bi ga radi namenili otrokom, mi pa jim bomo z velikim veseljem dodali k podarjenim paketom.

Donacija Pediatrični kliniki Ljubljana

Donirali smo tablico Samsung Galaxy Tab A 10.1. otrokom, ki v času zdravljenja bivajo na kliniki. Z donacijo želimo izboljšati kakovost bivanja otrok v Pediatrični kliniki Ljubljana.

Bogatimo digitalno življenje. 

Poskrbite zase in za svoje najbližje. Mi pa smo tukaj, da bogatimo vaše digitalno življenje. Zdaj, ko je pomembno, da ostanete povezani s svojimi družinami, prijatelji, izobraževalnimi ustanovami, delodajalci, mediji, želimo biti vaš zanesljivi partner.