<span class="txt-white-desktop">TAG IoT</span> <span class="txt-white-desktop">TAG IoT</span>

TAG IoT

A1 je del skupine Telekom Austria Group (TAG), katere hčerinsko podjetje je tudi A1 Digital International. So vodilno podjetje na področju storitev povezovanja naprav in platform v svetovnem merilu, zato pripravijo ustrezne rešitve tudi za velika podjetja in javne ustanove.

 

Podjetja

Če potrebujete mednarodno pokritost, konkurenčne cene, zagotovljene ravni storitev ter prilagodljivost pri obstoječih procesih, bo A1 Digital International z veseljem sodeloval z vami pri razvijanju rešitve, ki bo popolnoma prilagojena vašim zahtevam.

A1 Digital International je skupna kontaktna točka za projekte v Srednji in Vzhodni Evropi ter tudi za projekte na evropski in svetovni ravni. Naša priporočila in ugled so plod več kot 10 let izkušenj na trgu rešitev M2M in IoT.

A1 Digital Internationalje zanesljiv in dolgoročen partner pri rešitvah M2M in IoT. Ponuja vse od povezljivosti in integracije v vaše obstoječe procese do storitev z dodano vrednostjo.

 

Javne ustanove

Najvišja varnost občutljivih podatkov in izjemna kakovost storitev sta ključnega pomena. Obsežen seznam projektov, ki smo jih izvedli za javne in vladne organe, potrjuje naš ugled zanesljivega in dolgoročnega partnerja.

Posebne zahteve podrobno preučimo in vedno zagotavljamo skladnost s standardi in predpisi. Več kot 10 let izkušenj na trgu rešitev M2M in IOT zagotavlja dostop do strokovnega tržnega znanja, najsodobnejše tehnologije in strokovno svetovalno podporo.

 

Naša priporočila

Operaterji v skupini Telekom Austria Group imajo skupaj s strokovnim znanjem našega podjetja za sabo obsežno zgodovino uspešno izvedenih rešitev IoT in uporabniških projektov.

V zadnjih desetih letih smo pridobili obsežne izkušnje na vseh področjih našega delovanja in to znanje vključujemo v vse naše tekoče in prihodnje projekte.