<span class="txt-white-desktop">Varnostno kopiranje iStor</span> <span class="txt-white-desktop">Varnostno kopiranje iStor</span>

Varnostno kopiranje iStor

Varovanje podatkov podjetja, na kraju samem in izven, z dostopom kadarkoli in od kjerkoli.

iStor DataVault omogoča popolno zaščito podatkov, tako lokalno kot tudi na oddaljenih lokacijah. Ponuja zanesljivo, centralizirano rešitev, ki odpravi vsakršne skrbi povezane z zaščito najpomembnejšega poslovnega imetja – podatkov.

Poenostavlja vse vidike zaščite podatkov, od enostavne izvedbe in samodejnega delovanja do takojšnje zaščite oziroma prenosa podatkov na zunanjo lokacijo in hitrih obnovitev. Visoka varnost, najnovejše tehnologije, neprimerljiva zanesljivost in skladnost z uredbami je samo nekaj razlogov zaradi katerih se številna podjetja po svetu odločajo za iStor DataVault.

Nadgradljiva in prilagodljiva rešitev
Pri iStoru razumemo, da ima vsako podjetje drugačne zahteve in da se te stalno spreminjajo. Z iStor-ovo prilagodljivo arhitekturo in nenehnimi izboljšavami lahko zadostimo številnim zahtevam, ne glede na to, kako enostavna ali kako kompleksna je.

Enostavno in učinkovito lahko obvladujete velike količine podatkov, računalnikov in lokacij; od enega do nekaj tisoč racunalnikov in strežnikov.

Takojšnja zaščita na oddaljeni lokaciji
Podatki so po obdelavi in šifriranju nemudoma poslani v geografsko ločene varne podatkovne centre ali na vašo zunanjo lokacijo oziroma v center za ponovno vzpostavitev po katastrofi.

Pošiljanje informacij na varno lokacijo poteka povsem samodejno, kar zagotavlja varnost in obnovljivost vseh vaših podatkov ne glede na to, kdaj in kje jih potrebujete.

Visoka varnost
Rešitev iStor DataVault je bila zasnovana za kar najvišjo raven varnosti in zanesljivosti. Ponuja izredno zmogljive funkcije za optimizirano varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov ter pomaga zagotoviti skladnost z zakonodajo.

Še pred pošiljanjem podatkov se ti šifrirajo s pomočjo najmočnejših varnostnih metod, ki so na voljo, in takšni ostanejo tako med vsemi prenosi kot tudi samo hrambo. Šifrirni ključ ima le stranka, pri čemer se vsi procesi beležijo, tako da je nadzorna veriga vseh aktivnosti jasno razvidna.

Več-nivojska avtentikacija funkcijo RestoreLock bo tudi najzahtevnejšim strankam z zelo občutljivimi podatki pomagala izpolniti še tako visoke zahteve glede zagotavljanja varnosti.

iStor DataVault omogoca popolno zaščito podatkov, tako lokalno kot tudi na oddaljenih lokacijah. Ponuja zanesljivo, centralizirano rešitev, ki odpravi vsakršne skrbi povezane z zaščito najpomembnejšega poslovnega imetja – podatkov.

Glavne prednosti
 • Visoka varnost
 • Globalna de-duplikacija podatkov
 • Varnostno kopiranje oddaljenih lokacij
 • Centralizirano upravljanje
 • Napredna tehnologija
 • Samodejno delovanje
 • Podpora za številne aplikacije
 • Geografsko ločeni podatkovni centri - za zanesljivost brez primere
 • Zaščita pred hujšimi katastrofami
 • Brez investicij v strojno in programsko opremo – plačate kolikor porabite
 • 24-urna podpora vse dni v letu
 • Konkurenčna prednost in ugled
 • Okolju prijazno
 

Že več kot 15 let v Sloveniji
iStor je najstarejši ponudnik storitve varnostnega shranjevanja podatkov na oddaljeno lokacijo v Sloveniji. Vrhunsko varnost podatkov strankam v Sloveniji zagotavljamo že od leta 2002.

Več informacij na: varnostne.resitve@A1.si

Naredite prvi korak k digitalizaciji in varnosti poslovanja!

Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti. Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!

Pošlji povpraševanje