Rešitev za</br> videokonferenco</br> Eyeson Rešitev za</br> videokonferenco</br> Eyeson

Rešitev za
videokonferenco
Eyeson

V sodelovanju z uspešnima avstrijskima podjetjema A1 Digital in Eyeson vam predstavljamo rešitev za videokonferenco, za hitre in varne digitalne sestanke; Eyeson.

Rešitev v oblaku podjetja A1 Digital Exoscale zagotavlja največjo varnost podatkov in je hitro dostopna kar prek spleta. Pri tem je najbolje to, da ni potrebno ničesar nameščati na računalnik, saj rešitev Eyeson deluje hitro in preprosto v spletnih brskalnikih in na končnih napravah.

Uporaba rešitve Eyeson za vse poslovne uporabnike A1 brez naročnine do 30.6.2020

Vsi, ki potrebujete hitro in varno rešitev za sestanke na daljavo takoj, lahko s kuponom s promocijsko kodo uporabljate rešitev Eyeson brez naročnine do konca junija.

Rešitev Eysone vsebuje možnost videokonference

 • do 5 gostiteljev (organizatorjev sestanka),
 • do 100 sodelujočih na posameznem sestanku,
 • neomejeno število sestankov,
 • na voljo so funkcije za spletno oddajanje, klepet in posredovanje dokumentov,
 • na voljo je integracija s storitvami Slack, Trello, Dropbox, YouTube, Facebook in Zendesk.

Kako do kupona s promocijsko kodo za uporabo rešitve Eyeson brez naročnine?

 • 1. Vnesite e-mail naslov.

  S klikom na link se vam odpre okno, v katerega vnesete vaš email naslov.

  Eyeson_1_400x400.jpg
 • 2. Vnesite ostale podatke.

  Nato v okence vpišete vaše ime, priimek in podjetje, ter potrdite podatke.

  Eyeson_2_400x400.jpg
 • 3. Prejeli boste A1 promocijsko kodo.

  Na email naslov boste prejeli promocijsko kodo.

  Eyeson_3_400x400.jpg
 • 4. Ustvarite uporabniški račun.

  Na www.eyeson.com ustvarite uporabniški račun in potrdite ali vnesite vašo A1 promocijsko kodo v Meniju, »Licence«. Skličite vaš prvi video klic na daljavo in sestankujte varno, od doma.

  Eyeson_4_400x400.jpg
 

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali je storitev brezplačna?
Storitev je do 30. 6. 2020 za vse poslovne uporabnike A1 Slovenija brezplačna.

Ali po 30.6.2020 storitev avtomatsko postane plačljiva?
30. 6. 2020 bo brezplačna storitev preneha z delovanjem. Bo pa vsak A1 uporabnik, ki bo v tem obdobju storitev aktiviral, najmanj dva tedna pred prenehanjem prejel obvestilo, da naj si uredi redno naročniško razmerje. V primeru, da uporabnik ne stori nič, storitev preneha delovati. Samodejnega zaračunavanja tako ni..

Kako lahko storitev uporabljam?
Storitev lahko uporabljate na vseh pametnih napravah ter osebnih računalnikih. Potrebujete le dostop do interneta. Za uporabo ni potrebno nameščati posebne aplikacije. Dovolj je spletni brskalnik, nameščen na napravi. Podprti so vsi najbolj uporabljani brskalniki (Chrome, Mozilla, Edge). POZOR: Microsoft Internet Explorer ni podprt, ker nima podpore na Microsoft strani!

Koliko uporabnikov v podjetju lahko storitev uporablja??
Proizvajalec je za A1 pripravil poseben paket. V posebnem paketu za A1 je vključenih 5 gostiteljev, ki lahko sklicujejo videokonference. Na vsakem posameznem videokonferenčnem sestanku je lahko prisotnih do 100 udeležencev. Gostitelj skliče Videokonferenco in rezervira Video-sobo, kamor se potem lahko prijavi do 100 udeležencev. Gostitelj udeležencem pošlje povezavo (link) do Video-sobe. Skličete lahko neomejeno število sestankov.

Kje so locirani strežniki in kako je storitev zaščitena?
Storitev se izvaja na infrastrukturi A1 Group. Strežniki so postavljeni v EU (na Dunaju in Sofiji – vse v sklopu skupine A1).

Več Skrij

Splošni pogoji

Za zadevno storitev video konference Eyeson (v nadaljevanju: storitev Eyeson) v celoti veljajo pogoji, kot jih določi izvajalec storitve, to je Eyeson GmbH, FN 344239i, Plüddemanngasse 106, 8042 Graz, Austria (v nadaljevanju: ponudnik). Za vse dodatne informacije, pomoč glede delovanja storitve Eyeson, prijava napak in glede vsega v zvezi s storitvijo Eyeson se obrnite neposredno na ponudnika (www.eyeson.com, kontaktni mail: support@eyeson.com,komunikacija ni mogoča v slovenskem jeziku).

A1 ni ne ponudnik niti zastopnik ponudnika storitve Eyeson. A1 v zvezi s storitvijo Eyeson zgolj omogoča dostop do internetne strani (t.j. link) ter vsem, ki so v času vključitve storitve Eyeson poslovni naročniki katerekoli storitve A1 Slovenija, d. d. (v nadaljevanju: naročnik) kupon, ki omogoča uporabo te storitve Eyeson brez plačila mesečnega nadomestila od vključitve, do 30.6.2020 in sicer na način, kot je opredeljen na dotični internetni strani www.a1.si.

Po preteku tega obdobja storitev Eyeson preneha delovati. Ob registraciji na strani: https://eyeson.onfastspring.com/eyeson-special-offer-exoscale-de-muc-1 se naročniku generira koda za uporabo storitve brez nadomestila plačila do 30.6.2020, ki jo mora uporabnik aktivirati ob registraciji storitve Eyeson, s čemer izkoristi kupon. Število kuponov na posameznega naročnika ni omejeno.

V primeru, da želi naročnik tudi po 30.06.2020 storitev Eyeson uporabljati še naprej, mora neposredno s ponudnikom skleniti novo razmerje, na način in pod pogoji, kot jih ta določa. Predpogoj za registracijo, aktiviranje kupona ter uporabo storitve je internetna povezava, ki si jo mora naročnik zagotoviti sam in poravnati vse stroške v zvezi z njo.

Več Skrij