Čistilec zraka LG PuriCare AS60GDWV0

Izberi barvo naprave

701529 117578 Čistilec zraka LG PuriCare AS60GDWV0
SPO_117578 Čistilec zraka LG PuriCare AS60GDWV0 LG HWFix white 646.9
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Čistilec zraka LG PuriCare AS60GDWV0 24 X 26,95 €

24 X 26,95 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Čistilec zraka LG PuriCare AS60GDWV0

S čistilcem zraka LG PuriCare poskrbite za čist zrak v vašem domu. Z napredno tehnologijo filtracije zraka, ki absorbira ter zraka očisti prahu in 5 vrst škodljivih plinov - tudi formaldehida, vam bo zagotavljal zdravje in dobro počutje. S funkcijo ThinQ lahko preko mobilnega telefona vaš čistilec nadzirate kjerkoli in kadarkoli. 

Funkcija Clean Booster

Za še večjo raven čistoče poskrbi funkcija Clean Booster. Vrh čistilca zraka se dvigne in čist zrak pošlje v vse kotičke vašega doma. 

Filtrira 6 vrst osnaževalcev

Čistilec se ponaša s korejskim certifikatom Korea Air Cleaning Association, njegov 6 stopenjski filter pa iz zraka izloči vse vrste prahu in 5 vrst škodljivih plinov (amonijak, formaldehid, acetaldehid, toluen in ocetno kislino).

Tehnične lastnosti

Povezljivost Wifi, preko LG Smart ThinQ
Glasnost do 50 dB
Učinkovito območje do 58 m2
Funkcije BabyCare, 360° čiščenje, čiščenje zraka na skrajnih koncih sobe
Barva bela
Dimenzije  (Š x V x G) 597 x 360 x 360 mm
Teža 11,5 kg

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis DAST, d.o.o., Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana, T: 01 429 24 06
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.