Vedno enostaven<br>A1 internet Vedno enostaven<br>A1 internet

Vedno enostaven
A1 internet

Kaj so pretočne video storitve ali spletne videoteke?
Pretočna video storitev ali spletna videoteka je storitev, ki uporabniku v zameno za mesečno naročnino (ali posamezni nakup) zagotavlja vse video vsebine določenega ponudnika kar prek spleta, na vseh napravah, ki so povezane v omrežje.

Uporabnik se registrira v spletno videoteko, prenese aplikacijo na pametno TV, tablico ali telefon (prek iStor-a ali Google Play-a) in že lahko gleda.

Za lažjo odločitev o vsebini in prednostih novega načina gledanja smo pripravili vsebinski pregled vseh spletnih videotek.


Katere spletne videoteke so na voljo pri A1?
HBO GO za spremljanje najboljših filmov, najnovejših serij, vseh sezon kultnih HBO serij, dokumentarcev in risank v slovenskem jeziku.
VOYO za domačo PRO PLUS produkcijo 24 ur prej, priljubljeni šovi, originalne serije, sinhronizirane risanke in športni prenosi v živo.
NBA League Pass vam omogoča, da spremljate košarkarske tekme in celotno dogajanje v ligi NBA.


Katere naprave potrebujem za gledanje vsebine prek spletne videoteke?
Potrebujete modem za brezžično wi fi povezavo in izbrano pametno napravo – pametno TV, tablico, prenosnik ali telefon. Lahko pa z dodatno napravo spremljate vsebino tudi na vašem obstoječem TVju.

 


Ali potrebujemo novo, pametno televizijo?
Za gledanje vsebin v spletni videoteki, ne potrebujete nove, pametne televizije. Če vaša televizija še ne omogoča spletne povezave, potrebujete le dodatno, manjšo napravo t.i. TV predvajalnik: Xiaomi Mi Box S. Xiaomi Mi Box S s klasičnim HDMI kablom priklopite na vaš TV, ga povežete z brezžičnim internetom in že lahko na TVju prek Android TV operacijskega sistema gledate najljubši video v izbrani spletni videoteki. Več o delovanju naprave in specifikacijah, najdete tukaj.