<span class="txt-white-desktop">Vaše digitalno življenje </br>je naša skrb! <span class="txt-white-desktop">Vaše digitalno življenje </br>je naša skrb!

Vaše digitalno življenje
je naša skrb!

Poskrbite zase in za svoje najbližje. Mi skrbimo za povezovanje. Ostanimo si blizu. Zdaj, ko najbolj želite ostati povezani s svojimi družinami, prijatelji, izobraževalnimi ustanovami, delodajalci, mediji, želimo biti vaš zanesljivi partner.

Kako smo v A1 poskrbeli za vas?

Stanje se iz dneva v dan spreminja, zato se bomo v A1 Slovenija trudili dodajati še več ugodnosti in informacij, s katerimi bomo skupaj močnejši v premagovanju izrednih življenjskih razmer.
#OstaniDoma

 • Pravljice o odnosih

  Ob četrtkih zvečer vstopite z nami v pravljični svet odnosov, s katerimi se malčki srečujejo vsakodnevno.

  Dobri odnosi nam dajo krila, nas učijo, kaj je prav in kaj narobe ter kako reševati nesporazume. Ob njih rastemo v boljše ljudi. Vsi, tudi najmlajši, pa imamo supermoč za njihovo soustvarjanje.

  Serija petih Lahkonočnic pripoveduje o sklepanju, oblikovanju in vzdrževanju odnosov s starejšimi, sosedi, brati in sestrami, učitelji kot tudi novimi sošolci.

  Pravljice, nastale na obisku v oddaji Lahko noč, otroci! najdete na spletnem mestu Lahkonočnice.

  A1_Lahkonocnice_ILUSTRACIJA_ZASEBNI_400x400.jpg
 • Brezplačno odpiramo razširjeno TV shemo.

  Vsem uporabnikom naših televizijskih paketov brezplačno razširjamo TV shemo do konca aprila (30.4.). Na voljo je več kot 210 TV programov. Glejte svoje najljubše vsebine, oddaje in filme.

  Svet otrok je zelo ranljiv, zato je pomembno, da se z njimi pogovarjamo, stik z njimi navežemo tudi skozi fantazijski svet risank. Priskrbeli smo jim najljubše risanke in zabavne oddaje. Naj jim v teh dneh ostane nasmeh na obrazu.

  TV_400x400.jpg
 • Brezplačno odpiramo programski sklop PINK

  Vsem uporabnikom naših televizijskih paketov brezplačno odpiramo tudi programski sklop PINK. Sklop sestavlja 11 PINK programov.

  Turbo folk scena z zabavnimi oddajami, napetimi filmi in živahno glasbo bo vaše večere obarvala v pink.

  Sklop bo brezplačno na voljo do konca aprila (30.4.).

  PinkTV_400x400_apr20.jpg
 • Brezplačno odpiramo sklop Balkan

  Ne samo hrana, iz koncev bivše Jugoslavije prihaja tudi veliko zabavnih vsebin ob katerih se radi družimo. Osvojile vas bodo aktualne vsebine iz držav bivše Jugoslavije in Albanije. Ostanite v stiku z dogajanjem v naših okoliških državah.

  Izbirajte med več kot 40 TV kanali, ki bodo na voljo do konca aprila (30. 4.) brezplačno.

  A1_KV_Korona_400x400_Balkan_2.jpg
 • VOYO za vse nove naročnike
  1 mesec brezplačno

  Pripravili smo posebno promocijo za vse navdušence lokalne produkcije, filmskih uspešnic in originalnih serij na VOYO .

  Vsem našim naročnikom, tako mobilnih kot fiksnih storitev, omogočamo brezskrbno brskanje po VOYO knjižnici za obdobje 1 meseca od vklopa. Preberi več >

  Promocija je aktualna v času 1. 4. – 31. 5. 2020.
  Aktivacija je mogoča v aplikaciji Moj A1, na portalu Moj A1, v A1 Live Shopu, na številki 040 40 40 40, na daljincu s pritiskom na tipko »VOD« ali »Movie«.

  Voyo_400x400.jpg

Ugodnost nakupov v spletni trgovini ali Live Shopu

 • brezplačna in varna dostava na dom

Do nadaljnjega imamo zaprta vsa prodajna mesta.
Še vedno pa nas najdete na naših digitalnih kanalih.
 

Moj A1

Na portalu in v aplikaciji Moj A1, kjer lahko spremljate porabo, urejate svoje naročniško razmerje, plačujete račune in tudi menjate pakete.

A1.si

Na spletnem mestu A1.si, kjer najdete vsa aktualna obvestila in informacije o naših storitvah.

A1 Live Shop

V prvi virtualni trgovini A1 Live Shop, kjer vam omogočamo osebni stik s prodajnim osebjem preko video klica. Vse, kar bi želeli opraviti na naših prodajnih mestih, lahko opravite tukaj.

A1 Forum

Na A1 Forumu, kjer najdete vrsto uporabnih informacij.

24/7

24/7 smo dosegljivi tudi na info@A1.si ali na 040 40 40 40 in 040 40 40 45.

Pogosta vprašanja in odgovori v zvezi z naročniškim razmerjem pri A1 v času koronavirusa.

 

Kje in kako lahko sklenem novo naročniško razmerje z A1?
Naše poslovalnice so zaradi ukrepa vlade za zajezitev koronavirusa trenutno zaprte. Novo naročniško razmerje lahko sklenete:

 • prek naše spletne trgovine na A1.si,
 • prek našega novega virtualnega prodajnega mesta - A1 Live Shop ali
 • nas pokličete na 040 40 40 45 ali 040 40 40 40.

Kje lahko preverim svoje stanje porabe na mobilnem paketu?
Svoje trenutno stanje porabe lahko kadarkoli enostavno preverite prek portala ali aplikacije Moj A1. Več o portalu in aplikaciji najdete tukaj.

Kje in kako lahko plačam račun?
Račun za storitve A1 lahko plačate tako prek portala ali aplikacije Moj A1 kot prek vaše spletne banke kar iz naslonjača. Za razlago računa si lahko ogledate: a1.si/spoznaj-racun

Kam se obrnem, če mi mobilne ali fiksne storitve A1 ne delujejo?
V kolikor vam katera od naših storitev ne deluje, vas prosimo, da se na nas obrnete z e-sporočilom na tehnicna.podpora@A1.si, nas pokličete na 040 40 40 40 ali se nam oglasite v zasebnih sporočilih na Facebooku.

Kam in kako lahko vrnem opremo, če ne želim obiskati A1 poslovalnice?
Naše poslovalnice so zaradi ukrepa vlade za zajezitev koronavirusa trenutno zaprte, zato lahko opremo pošljete na naslov A1 Slovenija d.d., Valvasorjeva 38, 2000 Maribor.

Kaj lahko storim, če moram odnesti telefon na servis?
Zaradi izrednih razmer in nepredvidenih objektivnih okoliščin, osebni prevzem in oddaja aparatov v popravilo zaradi zaprtja trgovin ni možen. Uporabnike prosimo za razumevanje. Uporabniki, ki želite oddati aparat v reklamacijsko popravilo, lahko preko pošte pošljete aparate direktno na pooblaščene servise ali pa si naročite prevzem aparata na vašem naslovu direktno preko spletenih strani pooblaščenih servisov. Seznam pooblaščenih servisov skupaj z naslovi servisov je razviden iz garancijskega lista in na spletnih straneh.

Po katerih kanalih lahko stopim v stik z A1 Slovenija v času karantene?
Naše poslovalnice so zaradi ukrepa vlade za zajezitev koronavirusa trenutno zaprte.V stik z nami lahko stopite prek naše spletne strani A1.si, prek našega novega A1 Live Shopa, nam pošljete e-mail sporočilo na info@A1.si, nam pišete v zasebna sporočila na Facebooku ali nas pokličete na 040 40 40 40 oziroma 040 40 40 45.

Skrbimo za vašo informiranost o upravljanju s storitvami zaradi trenutne situacije.

 • Zaprtje prodajnih mest A1
   
 • Zamik priklopa internetnih storitev
   
 • NBA liga je začasno prekinjena, zato vam naročnine od 1. 3. 2020 na izbran NBA League pass do nadaljnjega ne bomo zaračunali. O ponovni vzpostavitvi lige vas bomo obvestili.
   
 • Menjava SIM kartic poteka nemoteno, tudi za predplačniške pakete.
   
 • Nadgradili in izboljšali smo bazne postaje: nadgradili smo LTE omrežje na območjih Bizovik, Maribor, Tabor pri Celju, Mokronog, Postojna, Ljubljana-Šiška, Celje center, Šempeter, Sinja Gorica, Murglje Ljubljana, Velenje.
Več Skrij

Kaj lahko storite sami?

Svoje trenutno stanje porabe lahko kadarkoli enostavno preverite prek portala ali aplikacije Moj A1. Več o portalu in aplikaciji najdete tukaj.

Ohranjajte mirnega duha
V ekstremnih časih je vsak dan na preizkušnji naše počutje. Zato je pomembno, da se usmerimo v aktivnosti, ki nam dajejo občutek smisla in varnosti. Naša pomirjenost bo pozitivno vplivala tudi na naše bližnje. Za vas smo izbrali nekaj zanimivega branja na Mozaik.si:

6 predlogov, kako vam tehnologija lahko olajša življenje
Tehnologija vas lahko v enoličnosti izolacijske dobe odpelje na virtualno popotovanje na Kitajski zid. Zdaj je odločen čas za gledanje vsebin, za katere prej niste našli časa ali pa pobrskajte po spletni zalogi elektronskih knjig. Mogoče je po dolgem času čas za video igre, ko lahko z malce manj slabe vesti poženemo Playstation 4?

Za vas smo izbrali 10 filmov in 10 serij, ki jih Slovenci v teh dneh najbolj vneto gledamo na Netflixu
Pred slabim mesecem dni je Netflix med vsebinske sklope dodal seznam desetih najbolj gledanih filmov, poleg tega pa še deset najbolj gledanih serij glede na lokacijo, od koder ste prijavljeni na platformo. Ta nabor se je izkazal kot zelo zanimiv vpogled v specifiko slovenskega okusa. Na Netflixu je najbolj gledano tisto, kar je – novo. Si upate preveriti, s čim si Slovenci na Netflixu krajšamo čas te dni?

V tem času nikakor ne smemo spregledati moči glasbe
Situacija odpovedanih festivalov in turnej je za prihodnost glasbe zaskrbljujoča. Prazne arene, stadioni in koncertne dvorane. Glasbena industrija se ta hip sooča z bržkone največjo krizo vseh časov. Kako lahko pomagamo?

Razkužujte in čistite svoje pametne naprave
Kot pri pravilih glede rednega čiščenja rok je treba biti pozoren tudi na napravo, ki na koncu dneva preživi največ časa v naših rokah. Na mobilnih napravah se zlahka naberejo virusi in bakterije, ki jih v procesu površinske dezinfekcije pogosto prezremo. Najboljši ukrep je preventiva - priporočljivo je, da si pred uporabo mobilne naprave umijete roke.

Nova organizacija časa
Nove razmere so korenito posegle v preživljanje našega časa. Nekaterim družinam bodo prinesle precej več skupnega časa, kar je priložnost za zbližanje in povezanost, mnogim pa velik izziv, saj so se z izolacijo pojavile tudi mnoge nove
vloge – poleg sodelavcev, staršev in partnerjev smo mnogi postali še učitelji in vzgojitelji. Da bi dneve preživljali karseda zadovoljno in mirno, svoj čas dobro strukturirajmo. Načrtujmo dan glede na prioritete. Čas si razdelimo na posamezne enote in tako aktivno pristopimo k doseganju ciljev. Upoštevajmo tako čas za službene aktivnosti kot čas za družino, pripravo obrokov in druge prostočasne dejavnosti. Strukturiran čas našemu dnevu daje stabilnost in varnost. Otroke v skladu s starostjo vključimo v gospodinjska opravila, postorimo kaj, za kar sicer ni časa, se z njimi igrajmo, zelo dobrodošle so npr. družabne igre, del časa pa bomo zagotovo izkoristili tudi za elektronske medije. Nekaj idej najdete tudi spodaj:

 • Telesna aktivnost: pripravite za otroke telovadni poligon v hiši ali stanovanju. Na tla lahko narišete oznake, kje je začetek in kje konec, kroge, v katere morajo otroci skočiti, zložite stole, med katerimi se otroci lahko plazijo, napnite vrvico, pod katero se morajo otroci splaziti, lahko vodijo žogo med različnimi ovirami, delajo počepe in skoke, …
   
 • Otroška animacija: iz kartona lahko izdelate gledališče, iz odpadne embalaže pa lutke, pustite domišljiji svojo pot.
   
 • Poslušanje Lahkonočnic: po poslušanju pravljic lahko otroci narišejo risbo, skupaj lahko izdelate tudi pravo knjigo, ki so jo pravljice navdihnile.
   
 • Na mobilni telefon lahko skupaj z otroki posnamete pravljico, ki jo povejo otroci. To pravljico lahko otroci posredujejo prijateljem, babicam, dedkom.
   
Več Skrij