<span class="txt-white-desktop">Vedno nekaj dobrega</br>pri A1 <span class="txt-white-desktop">Vedno nekaj dobrega</br>pri A1

Vedno nekaj dobrega
pri A1

Vedno nekaj ugodnosti

Zaradi trenutnih razmer je bolj kot kadar koli prej pomembno, da ostanemo povezani s svojo družino in prijatelji. Ker nam je skrb za uporabnike na prvem mestu, smo za vas pripravili številne ugodnosti!

 • Še več prenosa podatkov

  Na obstoječih mobilnih paketih A1 Go! in starejših mobilnih paketih A1 Svobodni smo povečali količine prenosa podatkov, cena vašega paketa pa ostaja nespremenjena. Sedaj lahko še naprej ostanete v stiku s svojimi najbližjimi in z njimi delite vaše najljubše utrinke.

  Več >

  A1_GO_okt20_400x400.jpg
 • Logopedske pravljice

  Zvočne pravljice so odličen pripomoček za razvoj govora. Sprva je namreč treba pozorno prisluhniti dogodivščinam. Šele ko slušno razlikujemo glasove med seboj, nam gredo tudi tisti zapleteni lažje z jezika.

  V seriji je 12 pravljic za 12 težje izgovorljivih glasov (K, G, T, D, S, Z, C, L, Š, Ž, Č, R). Vsaka pravljica je nadgrajena s petimi kratkimi animiranimi videi, ki vabijo na zabavno glasovno telovadbo.

  Logopedske pravljice in vaje so nastale skupaj z logopedinjo.

   

  Prisluhni in ponovi!

  400x400 px.jpg

Ugodnost nakupov v spletni trgovini ali Live Shopu

 • brezplačna in varna dostava na dom

A1 prodajna mesta so zdaj prevzemne točke, kjer lahko ob predhodnem klicu uredite večino storitev oz. oddate/prevzamete naročilo. Za posvet in nakup smo na voljo tudi prek digitalnih kanalov:
 

Moj A1

Na portalu in v aplikaciji Moj A1, kjer lahko spremljate porabo, urejate svoje naročniško razmerje, plačujete račune in tudi menjate pakete.

A1.si

Na spletnem mestu A1.si, kjer najdete vsa aktualna obvestila in informacije o naših storitvah.

A1 Live Shop

V prvi virtualni trgovini A1 Live Shop, vam omogočamo osebni stik s prodajnim osebjem preko video klica. Vse, kar bi želeli opraviti na naših prodajnih mestih, lahko opravite tukaj.

A1 Forum

Na A1 Forumu, kjer najdete vrsto uporabnih informacij.

24/7

24/7 smo dosegljivi tudi na info@A1.si ali na 040 40 40 40 in 040 40 40 45.

Pogosta vprašanja in odgovori v zvezi z naročniškim razmerjem pri A1 v času koronavirusa.

 

Kje in kako lahko sklenem novo naročniško razmerje z A1?
A1 prodajna mesta so postala prevzemne točke. Na izbrano prodajno mesto pokličite in se dogovorite za obisk. Tam potem lahko uredite večino storitev oziroma oddate ali prevzamete naročilo. Za posvet in nakup smo na voljo tudi prek digitalnih kanalov: A1.si, A1 Live Shop ter portal in aplikacija Moj A1. Novo naročniško razmerje lahko sklenete:

 • prek naše spletne trgovine na A1.si,
 • prek našega novega virtualnega prodajnega mesta - A1 Live Shop ali
 • nas pokličete na 040 40 40 45 ali 040 40 40 40.

Kje lahko preverim svoje stanje porabe na mobilnem paketu?
Svoje trenutno stanje porabe lahko kadarkoli enostavno preverite prek portala ali aplikacije Moj A1. Več o portalu in aplikaciji najdete tukaj.

Kje in kako lahko plačam račun?
Račun za storitve A1 lahko plačate tako prek portala ali aplikacije Moj A1 kot prek vaše spletne banke kar iz naslonjača. Za razlago računa si lahko ogledate: a1.si/spoznaj-racun

Kam se obrnem, če mi mobilne ali fiksne storitve A1 ne delujejo?
V kolikor vam katera od naših storitev ne deluje, vas prosimo, da se na nas obrnete z e-sporočilom na tehnicna.podpora@A1.si, nas pokličete na 040 40 40 40 ali se nam oglasite v zasebnih sporočilih na Facebooku.

Kam in kako lahko vrnem opremo, če ne želim obiskati A1 poslovalnice?
Naše poslovalnice so zaradi ukrepa vlade za zajezitev koronavirusa trenutno zaprte, zato lahko opremo pošljete na naslov A1 Slovenija d.d., Valvasorjeva 38, 2000 Maribor.

Kaj lahko storim, če moram odnesti telefon na servis?
Zaradi izrednih razmer in nepredvidenih objektivnih okoliščin, osebni prevzem in oddaja aparatov v popravilo zaradi zaprtja trgovin ni možen. Uporabnike prosimo za razumevanje. Uporabniki, ki želite oddati aparat v reklamacijsko popravilo, lahko preko pošte pošljete aparate direktno na pooblaščene servise ali pa si naročite prevzem aparata na vašem naslovu direktno preko spletenih strani pooblaščenih servisov. Seznam pooblaščenih servisov skupaj z naslovi servisov je razviden iz garancijskega lista in na spletnih straneh.

Po katerih kanalih lahko stopim v stik z A1 Slovenija v času karantene?
V stik z nami lahko stopite prek naše spletne strani A1.si, prek našega novega A1 Live Shopa, nam pošljete e-mail sporočilo na info@A1.si, nam pišete v zasebna sporočila na Facebooku ali nas pokličete na 040 40 40 40 oziroma 040 40 40 45.

Skrbimo za vašo informiranost o upravljanju s storitvami zaradi trenutne situacije.

 • Zamik priklopa internetnih storitev
   
 • Menjava SIM kartic poteka nemoteno, tudi za predplačniške pakete.
   
 • Nadgradili in izboljšali smo bazne postaje: nadgradili smo LTE omrežje na območjih Bizovik, Maribor, Tabor pri Celju, Mokronog, Postojna, Ljubljana-Šiška, Celje center, Šempeter, Sinja Gorica, Murglje Ljubljana, Velenje.
Več Skrij

Kaj lahko storite sami?

Svoje trenutno stanje porabe lahko kadarkoli enostavno preverite prek portala ali aplikacije Moj A1. Več o portalu in aplikaciji najdete tukaj.

Ohranjajte mirnega duha
V ekstremnih časih je vsak dan na preizkušnji naše počutje. Zato je pomembno, da se usmerimo v aktivnosti, ki nam dajejo občutek smisla in varnosti. Naša pomirjenost bo pozitivno vplivala tudi na naše bližnje. Za vas smo izbrali nekaj zanimivega branja na Mozaik.si:

Da bomo še pametnejši: 6 brezplačnih predavanj elitnih univerz
Smo v obdobju, ki niti malo ni idealno za ležerno druženje, je pa zato naravnost sanjsko za usvajanje novih znanj. Na srečo demokratizacija in digitalizacija znanja nista prinesli le kolektivnega vnetja krpalnih kanalov zaradi klikanja z miško, ampak tudi ogromno učne vsebine. In ena najsvetlejših pridobitev je, da lahko danes znanje črpamo od najboljših univerz na svetu.

11 najbolj odštekanih Zoom ozadij za bolj pestre video klice
Leto 2020 je vsekakor leto video konferenc. Danes ves svet pozna Microsoftove Teamsa, pa Skype in seveda ta čudoviti Zoom. Predvsem Zoom je postal več kot le konferenčni pripomoček, saj ga ljudje med karanteno izkoriščajo tudi za druženje, rojstnodnevne zabave, družinska snidenja in priložnostne sestanke. Kjer pa se duhovitost lahko pokaže na malce drugačen način – s smešnimi ozadji.

Razkužujte in čistite svoje pametne naprave
Kot pri pravilih glede rednega čiščenja rok je treba biti pozoren tudi na napravo, ki na koncu dneva preživi največ časa v naših rokah. Na mobilnih napravah se zlahka naberejo virusi in bakterije, ki jih v procesu površinske dezinfekcije pogosto prezremo. Najboljši ukrep je preventiva - priporočljivo je, da si pred uporabo mobilne naprave umijete roke.

Nova organizacija časa
Nove razmere so korenito posegle v preživljanje našega časa. Da bi dneve preživljali nadvse zadovoljno in mirno, svoj čas dobro strukturirajmo. Načrtujmo dan glede na prioritete. Čas si razdelimo na posamezne enote in tako aktivno pristopimo k doseganju ciljev. Upoštevajmo tako čas za službene aktivnosti kot čas za družino, pripravo obrokov in druge prostočasne dejavnosti. Strukturiran čas našemu dnevu daje stabilnost in varnost. Otroke v skladu s starostjo vključimo v gospodinjska opravila, postorimo kaj, za kar sicer ni časa, se z njimi igrajmo, zelo dobrodošle so npr. družabne igre, del časa pa bomo zagotovo izkoristili tudi za elektronske medije. Nekaj idej najdete tudi spodaj:

 • Telesna aktivnost: pripravite za otroke telovadni poligon v hiši ali stanovanju. Na tla lahko narišete oznake, kje je začetek in kje konec, kroge, v katere morajo otroci skočiti, zložite stole, med katerimi se otroci lahko plazijo, napnite vrvico, pod katero se morajo otroci splaziti, lahko vodijo žogo med različnimi ovirami, delajo počepe in skoke, …
   
 • Otroška animacija: iz kartona lahko izdelate gledališče, iz odpadne embalaže pa lutke, pustite domišljiji svojo pot.
   
 • Poslušanje Lahkonočnic: po poslušanju pravljic lahko otroci narišejo risbo, skupaj lahko izdelate tudi pravo knjigo, ki so jo pravljice navdihnile.
   
 • Na mobilni telefon lahko skupaj z otroki posnamete pravljico, ki jo povejo otroci. To pravljico lahko otroci posredujejo prijateljem, babicam, dedkom.
   
Več Skrij