Da doživiš portal v vsem sijaju, Prijavi se
Portal
poganja:

O nas

Naša življenja so sestavljena iz drobcev, vsak od teh pa govori svojo zgodbo. Znotraj teh neštetih zgodb se tu in tam najdejo številne, ki nas povezujejo. Ki nam ponujajo zagon, da širimo obzorja.

In prav te zgodbe so tiste, ki so nas navdahnile, da smo zgradili MOZAIK – novo spletno publikacijo, ki želi na eni strani prijateljsko pokramljati o vam ljubi zgodbi, ki jo tudi sami želite ves čas dopolnjevati, na drugi strani pa vas popeljati do neodkritih zgodb, ki bodo morda nekoč postale del vašega novega obzorja.

Ko smo snovali Mozaik, smo izbirali tematike, ki nas povezujejo z radostjo, užitkom, radovednostjo, predanostjo in predvsem nenehno željo po novem. Iskali smo rubrike, v katerih se naše in vaše zgodbe najlažje povežejo in postanejo nekaj več – poglobljena misel, nova perspektiva ali celo prijateljski namig. Tako smo se osredotočili na sklope, kjer zabave in dobre volje nikoli ne manjka:

TV in film

Kaj gledamo, zakaj to gledamo, kaj si o videnem mislimo in kaj vam lahko priporočamo glede na vaše televizijsko-filmske preference.

Glasba

Kaj poslušamo in kaj si o slišanem mislimo, kdo nas je navdušil z odra in kdo preko slušalk, kaj posluša svet in zakaj bi morda morali prisluhniti tudi vi.

Tehnologija

Kaj nam ponuja tehnološka sedanjost in kaj to pomeni za prihodnost, kaj nam zvoni v žepu in kdo (ali kaj) nam dela družbo, ko smo čisto sami.

Prosti čas

Kaj vidimo, ko pogledamo preko svojih zgodb ali ko te zgodbe začnemo širiti. Kaj skrivajo še neodkrita življenjska presenečenja in kako jih lahko doživimo tudi sami. Od potovanj in neslutenih doživetij do zabavnih pripovedi in sproščujočih trenutkov.

S svojimi vsebinami želimo deliti mnenja. Izkušnje. Odkritja. Zamisli. Ko nas nekaj pritegne, predrami v nas željo, da bi to delili z vami. Zato naš cilj ni, da bi vas informirali o nečem, kar verjetno že veste, ampak da bi vam ponudili še en pogled na tisti delček vašega mozaika, o katerem tudi sami radi podelite besedo ali dve.

Pred vami so torej naši drobci, ki govorijo zelo konkretne zgodbe. Upamo, da vas bodo zabavale, navduševale in tudi nasmejale. 

Med številnimi delčki Mozaika lahko želene vsebine iščete po ključnih besedah, naslovih, imenih ali izvornih nazivih. Naj vas vodi radovednost, da odkrijete vsak dan nekaj novega.

Oznake
Članki
Zgodbe