Heidi Klum

Jesenska meglena jutra, ki opominjajo, da se približuje zima, nas lahko prepričajo, da je na tem svetu vse bedno – razen kostumov Heidi Klum. Ker Heidi Klum noč čarovnic jemlje nadvse resno. Tako zelo resno, da so jo oklicali kar za kraljico noči čarovnic, saj je pripravljena ure in ure nanašati ličila, protetiko in se morda celo naučiti kakšnih čarovniških urokov. Pred leti je celo izjavila, da za noč čarovnic raje ostane doma, kot da jo zasačijo s slabim kostumom. Takole se je recimo našemila leta 2011:

Heidi Klum
Heidi se je igrala zrezke dolgo preden je to popularizirala Lady Gaga

Celoten kostum je bil v bistvu deloma telesna poslikava in deloma potiskane enodelne kopalke, na dogodek pa so jo pripeljali kar na mizi za avtopsijo. Grozljivo? Heidi ima pač rada malce bolj temačne kostume:

Heidi Klum
Do sedaj je Heidi Klum v naših sanjah nastopala na popolnoma drugačen način ...

Lani pa se je pojavila v najbolj dodelanem kostumu Fione, njen izbranec, kitarist Tom Kaulitz (taisti Kaulitz, ki ima z bratom dvojčkom bend Tokio Hotel) pa je, kakopak, pristopil kot Shrek:

I Love you Shrek

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Colton Haynes

Igralec, ki ga vsi sovražimo, ker ima popolno čeljust in prijazne oči. Kajne? Ne?

Okej, potem se pa raje osredotočimo na to, kako je tale dečko, ki ste ga morda opazili v Transformerjih leta 2007 ali pa v simulaciji katastrofe v akcijskem filmu San Andreas leta 2015, videti kot Fiona iz Shreka ali Disneyjeva Ursula v malce bolj … 'odrasli' različici:

Je pa neka posebna krasota iz globin nočnih mor tudi tale kostum, ki ga lahko opišemo le kot nekaj, kar bi se rodilo, če bi zlepili genetski material Dolly Parton in pujske Miss Piggy:

Katy Perry

Živahna Katy je pop spektakel na dveh nogah, tako da nam že v redni dozi videospotov vedno pokaže kopico izpopolnjenih kostumov, kar pa še ne pomeni, da se ji zato ni treba posebej potruditi za noč čarovnic. Bila je že Freddy Mercury pa Daria iz istoimenske risane serija, ki smo jo svoj čas gledali na MTV, nas pa je vsekakor najbolj nasmejala kot ležeči mikrofon … torej 'the mic drop'.

Perry, out!

*Drops mic on your Halloween*

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Bruce Willis

Kaj bi bila najbolj nenavadna izbira kostuma za 64-letnega Brucea Willisa? Recimo deklica iz kultne grozljivke The Shining? Tule je odgovor:

Rihanna

Lansko noč čarovnic se je Rihanna udeležila zabave v Londonu, odeta v črno lateks oblačilo, ki spominja na uniformo Catwoman, čez obraz pa si je poveznila masko rožnate lobanje. Ne vemo, ali naj nas bo strah ali naj bomo vzburjeni.

Rihanna
Ni veliko seksi zombijev, ki lahko tako fino nosijo sončna očala ponoči

Michael Kors

Ko je leta 2017 igralka Bette Middler organizirala dobrodelno zabavo za noč čarovnic, se je dekadentni 60-letni ameriški modni oblikovalec Michael Kors pojavil oblečen v – rajski vrt. S celotnim rastlinstvom in živalstvom, vključujoč košato krošnjo, kačo in jabolkom pregrehe.

Michael Kors
Kača se prodaja ločeno

Fotografije: Profimedia