Oglasno mesto

Kristen Stewart: volk

Vampirske sage očitno imajo stranske učinke. Ljubezenski ugrizi na vratu so za amaterje. Če imate radi polno luno, potem so vam znani tudi zavijajoči glasovi volkov. Zvezda serije Somrak (Twiglight) si je tako omislila svojega volka - no, tehnično si je z mamo omislila kar štiri hibride med psom in volkom -, kar pa ni najbolj razveselilo sosede. Rezultat: civilna tožba.

Leonardo DiCaprio: želva

Če je ne moreš rešiti, jo kupi, si je rekel največji hollywoodski zagovornik okolja in tako domov odpeljal 400 dolarjev vredno želvo vrste sulcata.

Želva
Napis

Mike Tyson: tiger

Česa drugega od divjega Tysona ne bi niti pričakovali. Če v ringu nekomu odgrizneš uho, verjetno ne boš imel doma bovle z zlatimi ribicami. Se spomnite filma Prekrokana noč (Hangover) in kultne jutranje scene v hotelu? No, tisti tiger je vlogo dobil skupaj s Tysonom. Je pa ta izbor domačega ljubljenčka bil tudi eden poglavitnih vzrokov za njegov bankrot – menda tiste vrečke Whiskas pač niso bile dovolj.

Mimogrede, Tyson ni imel le enega, temveč tri tigre, ki so ga skupno stali 70.000 dolarjev, letni račun za hranjenje vseh treh velikih mačk pa se je ustavil nekje okoli 200.000 dolarjev. Poleg tega je plačal še dodatnih 125.000 dolarjev na leto certificiranemu trenerju, ki je te tri tigre programiral, da legendarnega boksarja ne zamenjajo za večerjo. 

Najdlje je bila z njim tigrica Kenya, ki je s Tysonom spala v isti postelji in bila ob njem kar 16 let. Potem pa se ji je moral nekega dne odreči, saj je postala prestara in ji je upešal vid. Aja, pa nekomu je odtrgala roko.

Kirstie Alley: lemurji

Ti lemurji (14 jih je, če smo natančni) so morali nekaj dobrega narediti v prejšnjem življenju, da zdaj uživajo tako kraljevske privilegije. Cmokajo ob zdravi organski hrani, ko s svojo prisotnostjo zasedajo čudovito vilo v Los Angelesu. Kadar jim Kristie nima časa posvetiti svoje pozornosti, to opravita dva skrbnika za 50.000 evrov na leto.

Crazy eyes, beautiful heart. :)

A post shared by Kirstie Alley (@kirstiealley) on

Ariana Grande: pujs

Senzacija na Instagramu leta 2018. Pol milijona sledilcev samo zato, ker ti je ime Piggy Smallz in ker te čoha pop zvezdnica Ariana Grande. Mimogrede, prašička je Ariana posvojila s takratim zaročencem, danes pa že bivšim fantom Petom Davidsonom. 

,;;;:;:$,’”0

A post shared by Piggy Smallz (@realpiggysmallz) on

Oglasno mesto

Salvador Dalí: mravljinčar

Surrealistična slikarska dela. Surrealistični brki. Surrealističen hišni ljubljenček. Ulice Pariza leta 1969 so bile pogostokrat priča popoldanskim sprehodom španskega slikarja in njegovega mravljinčarja. Toda v resnici je bil njegov pravi ljubljenec ozelot po imenu Babou (vrsta divje mačke), ki mu je pogosto delal družbo celo v prestižnih restavracijah.

Foto: Profimedia