Tu so pripomočki, s katerimi boste na naslednjem sestanku prek Zooma ali pa na naslednji čisto pravi večerji v dvoje videti še bolj neustavljivo privlačni.

V nosu in ušesih

Morda ste tiste sorte hipster, ki se mu ušesne in nosne dlake elegantno zlijejo v košato brado in brke, da skupaj tvorijo uglašeno obrazno okrasje, ki navdušuje druge bradače na Pinterestu, vsi drugi moški pa naj raje stavijo na električne strižnike. Ti so oblikovani tako, da hitro in učinkovito odstranijo dlačice iz ušesne in nosne odprtine, od koder vam morda danes še kukajo smešne dlačice.

Panasonic
Da varno zajadrate tudi v bolj odročna goščavja

Te dlačice se morda zdijo irelevantne v primerjavi s klimatskimi spremembami in potencialno zombi apokalipso, a lahko vseeno odločilno vplivajo na prvi vtis. Če ste preudarni nakupovalec, lahko pograbite kar strižni paket Panasonic ER-GY10CM504, ki ponuja še širši strižnik za predele telesa, kjer je potrebna malce bolj intenzivna košnja.

Hočem!

Oglasno mesto

Brada do 'nule'

Če imate radi, da je vaš obraz gladek kot porcelan, potem je vsakodnevno britje verjetno del jutranje rutine. Da pa ne boste čisto vsak dan opletali z ostro britvico in izgubljali časa s ceremonijo mokrega britja, privarčujte nekaj dragocenih minut s prehodom na električne brivnike.

Panasonic
V prid vsem, ki želijo deliti bolj ... gladke poljube

Danes jih je na trgu že cel kup, prilagajajo se vsem kotičkom vašega obraza, brijejo hitro in učinkovito, dodelali so jih do te točke, da skorajda več ne dražijo kože, pa še pod prho jih lahko uporabljate. Ali pa kar tradicionalno, s peno ali gelom za britje, kar je možno recimo tudi z brivnikom Panasonic ES-LV6Q-S803 z nanopoliranimi notranjimi rezili. Kot da bi se brili v Zvezdnih stezah!

Hočem!

Po telesu

Lahko se pogovarjamo o tem, da nerealistični standardi lepote ne veljajo več samo za ženske, lahko pa se strinjamo, da se mišice po telesu bolje vidijo, če niso porasle z dlakami. Naj se vidi razkošje, ki ste ga s trudom pridelali na napravah v fitnesu! Nimate mišic? Nič hudega, lepo obrito telo ponuja manj možnosti, da se vam v dlake zapletejo drobtine, ko na plaži uživate v polmetrskem sendviču.

Panasonic
Aparat, ki nas še za korak loči od kosmatih prednikov

Kako do manekensko urejenega telesa? Z novodobnimi električnimi brivniki za telo, seveda. Recimo s Panasonicom ER-GK80-S503 i-Shaper, ki se pohvali z ergonomično obliko in nastavki za dolžino prirezovanja – ker do določenih delov telesa res nočete pristopiti z nezaščitenimi rezili.

Hočem!

Krasota na glavi

Če ste v tistem klubu srečnežev, ki jim testosteron in genetika nista posmukala vsega lasišča še pred koncem faksa, potem verjetno z vso ljubeznijo skrbite za svoje dragocene lase. Kar pomeni, da jih nočete maltretirati z bednimi sušilniki, ki jih lahko uničujejo in poškodujejo. Panasonic EN-NA98-K je nadvse impresivno odkritje za vse, ki imate radi svoje lase in cenite dejstvo, da so ostali z vami.

Panasonic
Še sosedje si bodo hodili k vam sušiti lase

Ta sušilnik namreč poleg različno ogretega zraka piha še navlažene delce 'nanoe', ki skrbijo, da tako lasje kot tudi samo lasišče ostanejo zdravi in ohranijo naravno lepoto. Ob tem pa pomislite še na bonus točke, ki jih boste dobili, ko dekle z uspešnega zmenka zjutraj odkrije, da imate boljši sušilnik za lase kot ona. Saj ne bo hotela domov!

Hočem!

Naslovna fotografija: Profimedia