Bluetooth slušalke Samsung Galaxy Buds2 Violet

Samsung Buds2
Vijolične, ker so njene

Sodobne ženske na dan žonglirajo cel kup opravil, zato jim še kako prav pridejo odlične slušalke, s katerimi se lahko – kadar le lahko – odklopijo od realnosti in si dovolijo malce možganske relaksacije z najljubšimi glasbenimi ritmi (ali podkasti).

Bluetooth slušalke Samsung Galaxy Buds2 Violet so obarvane v prijeten vijolični odtenek, da se takoj ve, da so njene. Obenem so neverjetno lahke, saj tehtajo zgolj 5 gramov, se odlično prilagajajo v uho in seveda nadvse učinkovito filtrirajo zvoke iz okolice. In ko je potreba, se preko njih lahko mirno opravi tudi kakšen telefonski klic.

Kupi >>

Tablica Apple iPad Pro

Apple iPad
Ker na biserni ogrlici pač ne more gledati The Last of Us

Če iščete darilo, ki vam obenem še zagotovi zmagovalnega jokerja v vsaj treh naslednjih prepirih, lahko pokukate malce globlje v denarnico in izberete prekrasen Apple iPad Pro zadnje generacije. S tem ne podarite samo luštne naprave, ampak tudi čisto novo izkušnjo – s tablico se namreč kakovost življenja izjemno izboljša.

Vsakič, ko bo odslej brala knjigo na aplikaciji Kindle, nažigala Candy Crush, se potila ob grehih druge sezone serije Sex/Life na Netflixu ali le precej bolj pregledno prebirala svojo elektronsko pošto, se bo spomnila na vas in si prikimala, da ste nedvomno številka 1 moški v njenem življenju.

Kupi >>

SBS selfi ring s tripodom

Stojalo
En optimalen selfie, prosim!

Za ženske, ki se vestno muzajo po družbenih medijih, selfiji predstavljajo pomemben del njihovih fotografskih vsebin. Če imate novodobno mamo, ki jo nadvse veseli, ko jo na spletu komentatorji primerjajo z Monico Belucci ali pa ste si za partnerko izbrali digitalizirano dekle, ki se skuša prebijati v zahtevnem svetu vplivništva, je tole darilo absolutna zmaga.

25 centimetrov širok LED obroč z nastavkom za telefon je kot nalašč za ustvarjanje optimalno osvetljenih selfijev, vi pa boste ves čas vedeli, da jih je omogočilo prav vaše izjemno zamišljeno darilo.

Kupi >>

Dyson Supersonic sušilnik za lase

Dyson
Odpihnite vsa ostala darila

Omenite katerikoli ženski Dyson sušilnike za lase in dobili boste podoben odziv, kot če bi ji omenjali zvrhan pehar najkrasnejšega nakita. Dyson je namreč uspel ustvariti formulo 1 med sušilniki za lase. Pa smo bili prepričani, da revolucije v segmentu pripomočkov, ki le pihajo vroč zrak, ni pričakovati.

Potem pa je Dyson naredil tole čudo, prejel zanj kup nagrad, zanj pa se tepejo tudi profesionalni frizerji. Dejstvo je, da Dysonov sušilnik za lase z uravnavanjem toplega zraka ne poškoduje las, pomaga ohraniti naravni sijaj, prav tako pa nudi še nabor nastavkov za nego vseh vrst pričesk. Na voljo v krasni sivo-fuksija barvni kombinaciji, ker je prav, da so darila tudi na pogled lepa.

Kupi >>

Naslovna fotografija: Profimedia. Produktne fotografije: Apple, Samsung, Dyson, A1