Ne glede na to, kolikor novosti se obeta s prihodom pametnega telefona iPhone 11 in njegovih dodatnih različic Pro in Pro Max, se po internetu v tem trenutku najbolj šušlja o 'slofijih'. Napredne kamere na novih telefonih bodo namreč omogočale snemanje selfijev v počasnem posnetku. In slow-motion selfie je tako postal slofi.

Bistri tviteraši niso potrebovali veliko dodatne spodbude, da so urno začeli ustvarjati meme šale na račun 'slofijev'. Nekateri so nad funkcijo navdušeni, drugi pravijo, da ni nič posebnega. Bo pa, kot kaže, kar lep čas vir čudovito humorističnih vsebin.

Cena, kot smo omenili v prejšnjem članku, se zdi konsistentna s preteklimi različicami. iPhone 11 bo v Apple trgovinah po ZDA na voljo za 699 dolarjev (v bistvu precej ceneje kot nekateri predhodniki), različica Pro za 999 dolarjev, ta veliki Pro Max pa za 1099 dolarjev. 

Seveda pa ni šlo brez meme komentarjev tudi na druge aspekte tega težko pričakovanega dogodka in nove različice iPhona, ki pa očitno ni po okusu vseh.

In za konec, če smo čisto fer - ljubitelji Applovih mobilnih stvaritev dobro vemo, kako se bo tole končalo 20. septembra, ko iPhone 11 pride na trg ...

Naslovna fotografija: Profimedia