TV Hisense 55A7500F

Če vas v žepu tišči ultra pametni telefon, ki zvesto prisluškuje vsem vašim željam in potrebam, potem je morda prav, da na intelektualni ravni nadgradite tudi svoj televizor. Pri podjetju Hisense so svoj lastni operacijski sistem VIDAA U Smart TV razvijali več kot desetletje, vse z namenom, da bi televizija delovala kar čim bolj intuitivno in prilagojeno posameznikovim potrebam in pričakovanjem.

HiSense

Izbrana televizija Hisense je torej bistroumna in ustrežljiva, hkrati pa prijetna tudi za oči – samodejno izboljšuje kontrast za optimalno sliko, ponuja izjemen razpon barv in celo ločljivost 4K. Tako jasna slika, da boste lahko videli ponos v očeh staršev slovenskih olimpijcev, pa čeprav jih sploh ne bo na zaslonu.

Fotoaparat Canon EOS M50 mark II

Z olimpijskim duhom se boste potikali po počitniških kotičkih Slovenije in tujine, potem pa domov nosili povprečno ujete spomine, ker ste bili malce šlampasti pri fotografiranju s telefonom. Zdaj, ko živimo v svetu fotografije – ljudje recimo nimajo občutka, da so pojedli zajtrk, če ga prej ne fotografirajo in objavijo na Instagramu – in se je pregovor, da je slika vredna več kot tisoč besed, nagradil v dva tisoč besed, je prav, da ustvarjate foto izdelke na vrhunski ravni.

Canon

Brez skrbi, bankrot ne bo potreben, če posežete po Canonu EOS M50 mark II, ki pride v paketu z objektivom 15-45 iS SEE. Dobili boste vrhunski fotoaparat, ki snema tudi videoposnetke, omogoča pretakanje v živo prek Wi-Fi in med uporabo popravi vse tisto, kar bi vi verjetno naredili narobe.

Slušalke Philips TAA4216BK

Pri Philipsu nikoli niso bili prav vešči poimenovanja svojih izdelkov, so pa zato vedno dostavljali eno najbolj zanesljivih ponudb 'price-vs-performance'. Torej – za dobro ceno ste vedno dobili dober izdelek.

Philips

Zato smo pri teh slušalkah stavili na preverjeno ime, izbrali pa smo jih zato, ker se včasih najpomembnejši olimpijski trenutki dogajajo takrat, ko drugi že spijo (pa tudi kakšne NBA-tekme se znajo zagristi v pozne ure). Z njimi potem ne moremo uživati v glasnosti, ki bi dodatno podpihovala naše športno navdušenje. Te slušalke so pravi odgovor, pa še brezžične so, da boste lahko mirno opletali z glavo, ko se bo pisalo naslednje poglavje zgodovine slovenskega športa.

Prenosi radio Muse MD-203 KB

Če vas pot pogostokrat zanese stran od udobja domačega kavča, potem naj z vami potuje tudi tale prenosni radio, da boste lahko ves čas povezani z dogajanjem na nevidnih valovih. Tako lahko kakšno športno dogodivščino spremljate le z zvokom, nekje v hladni senci borovcev, s špricarjem v roki in storžkom v popku. Priložen tudi mikrofon, če se po tretjem špricarju želite špilati Andreja Stareta.

Muse

Naslovna fotografija: Profimedia