Michael Dorn

Michael Dorn ima vojaška letala v malem prstu.

Igralec, ki je v TV-seriji Zvezdne steze: Naslednja generacija igral vlogo Worfa, se je leta 1988 začel uriti kot pilot.Med drugim je pilotiral Lockheed T-33, F-86 Sabre, F-16 in F-18.

Justin Bieber nima težav z Rubikovo kocko.

Če Bieberju pomolite famozno uganko, ki jo je leta 1974 izumil madžarski profesor arhitekture Erno Rubik, vam jo bo sestavil v manj kot dveh minutah. Ni rekord, je pa impresivno za vse, ki poskušamo tisto, ki jo imamo doma, (neuspešno) sestaviti že zadnjih enajst let.

Justin Bieber
Richard Gere

Richard Gere igra kar nekaj inštrumentov.

Med drugim se dobro znajde s kitaro, trobento in za klavirjem. Včasih je tudi v vlogi skladatelja. Klavirski segment v filmu Lepo dekle je napisal prav on.

Jason Momoa

Jason Momoa je tudi slikar.

Mogočni Khal Drogo (no, zdaj bolj znan kot Aquaman) je svoj čas študiral umetnost v Parizu. Njegova mama je sicer profesionalna slikarka in fotografinja.

Lisa Kudrow je bila uspešna biologinja.

Preden je prevzela vlogo Phoebe v TV-seriji Prijatelji, je raziskovala morebitne biološke razloge za večje število glavobolov pri ljudeh, ki so levičarji.

Lisa Kudrow
Prince

Prince je bil mojster bilijarda.

Vijoličasti poet je bil izjemen igralec bilijarda. Z veseljem je zmagoval proti svojim prijateljem in se pri tem še radostno bahal.

Mark Ruffalo potrebuje samo eno kolo.

Danes je sicer najpogosteje v vlogi Hulka v Maščevalcih, zato se ne znajde pogostokrat v situaciji, ko bi mu veščina mojstrske vožnje na enojnem kolesu prišla prav. A obvlada – ker je nekoč želel biti klovn.

Mark Ruffalo
Sir Anthony Hopkins

Sir Anthony Hopkins dobro služi s slikami.

Njegove stvaritve na platnu se prodajajo celo za solidnih 80.000 dolarjev. Pravi, da štirikrat tedensko slike po ure in ure.

Susan Sarandon

Susan Sarandon zmaga v namiznem tenisu.

Je celo soustanoviteljica verige klubov namiznega tenisa in barov z imenom SPiN. Med drugim jih najdete v New Yorku, San Franciscu in Washingtonu.

Margot Robbie riše tatuje.

Avstralska lepotica in igralka iz filmov Marija Škotska, Volk z Wall Streeta in Odred odpisanih vam na želeni del kože brez težav nariše tatu. V prostem času jih je naredila že več kot 100.

Margot Robbie
David Duchovny

David Duchovny zna z besedami.

Vloga pisatelja v TV-seriji Kaliforniciranje ni bila čisto za lase privlečena. David je izdal že tri knjige, sicer pa se lahko pohvali tudi z magisterijem iz angleške literature, ki ga je pridobil na univerzi YALE.

Mads Mikkelsen odlično pleše.

Čeprav se zdi, da je Mads predvsem mojster igranja zlobnih likov, pa se dobro znajde tudi na plesišču. Preden je zakorakal v igralske vode, je bil namreč več let profesionalni plesalec.

Mads Mikkelsen