Orlando Bloom

Orlando Bloom z glinastimi golobi

Dolgo preden je postal Legolas, je Orlando Bloom delal na strelišču, kjer je v napravo zlagal glinaste golobe in jih nato za urjenje strelcev izstreljeval v zrak.

George Clooney je kmetoval med tobakom

Kar nekaj poletij je delal na dedkovi kmetiji v Kentuckyju, kjer so pridelovali tobak. Ta služba (in dejstvo, da je kar nekaj njegovih sorodnikov umrlo za rakom na pljučih) ga je za vselej odvrnila od kajenja.

George Clooney
Bryan Cranston

Bryan Cranston je snemal videe za zmenke

Preden se je iskanje zmenkov preselilo na splet, je Bryan Cranston s kamero v studiu snemal predstavitvene posnetke za iskalce sorodnih romantičnih duš.

Miley Cyrus je pobirala nedrčke

In spodnjice. In kar je bilo še drugega spodnjega perila, ki so ga oboževalke (in morda kakšen oboževalec) med koncertom njenega očeta zmetali na oder. Za to ji je plačal 10 dolarjev.

Miley Cyrus
Geena Davis

Geena Davis v izložbi kot živa lutka

Sicer je delala kot prodajalka v trgovini z oblačili, a se je nekega dne odločila pozirati v izložbi kot živa manekenka. Ker je to pritegnilo ogromno kupcev, so jo najeli, da je to počela vsak konec tedna.

Patrick Dempsey kot profesionalni žongler

Čedni Patrick se je dobro znašel v družbi žogic in kot profesionalni žongler celo osvojil drugo mesto na državnem tekmovanju. Zanimivo, da mu je prav ta nastop potem omogočil prvo igralsko službo.

Patrick Dempsey
Chris Hemsworth

Chris Hemsworth je čistil prsne črpalke

Danes je Thor, včasih pa je delal v lekarni, kjer je čistil prsne črpalke, ki so jih posojali mamicam. Pravi, da je bila to njegova najhujša služba, ker je vse moral čistiti – ročno.

Ashton Kutcher z metlo

Njegova čisto prva služba je bilo pometanje prahu od kosmičev v podjetju General Mills.

Ashton Kutcher
Matthew McCaunaghey

Matthew McConaughey je lovil pasavce

Podeželski klub v Teksasu ga je kot mladeniča najel, da je nastavljal pasti in streljal pasavce, ki so žrli travo na tamkajšnjem golfišču.

Bill Murray v piceriji

Kot mladenič je bil zaposlen v piceriji Little Caesars, ob tem pa je priznal, da je, ko je bil lačen, jedel kar surovo testo.

Bill Murray
Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld je prodajal dežnike

Pred davnimi leti bi ga lahko srečali na ulicah New Yorka, kjer bi vas poskušal prepričati, da kupite popolnoma običajen dežnik.

Jon Stewart z lutkami

Kot lutkar je Jon Stewart med drugim učil otroke, kako se morajo vesti do invalidov.

Jon Stewart
Emma Stone

Emma Stone je dišala psom

Delala je namreč v pasji pekarni, kjer so pripravljali posladke za kužke.

Vince Vaughn vas reši pred utopitvijo

Delal je namreč kot reševalec na bazenu v lokalni organizaciji YMCA. Ni zdržal prav dolgo, saj so ga odpustili, ker je ves čas zamujal na delo.

Vince Vaughn