Bad Boys For Life

Will Smith
Definicija predanosti: ko na snemanje tretjega Bad Boys filma prideš v Bad Boys majici

17 let po izidu akcijske uspešnice Bad Boys 2 prihaja tretji del zgodbe o dveh posrečenih policistih iz Miamija. Will Smith in Martin Lawrence se bosta ponovno znašla na temačni strani floridskih ulic in s tem tudi sebi uresničila dolgoletno željo, da lahko skupaj posnameta še en del te priljubljene akcijske.

Premiera: 17. januar 2020

Fast & Furious 9

Včasih smo se še lahko pošalili, da ima film skoraj toliko nadaljevanj kot saga o Rockyju Balboi, na tej točki pa bodo legendarnega boksarja Hitri in Drzni prehitevali (oprostite) že za kar tri filme! In to tudi, če pri tem ne štejemo samostojnega filma z Dwaynom 'The Rockom' Johnnsonom in Jasonom Stathamom. Sicer ne vemo, kam se bodo tokrat odpeljali junaki te gromozanske franšize, smo pa lahko prepričani, da bo film vseboval vse priljubljene obraze – in morda celo kakšne nove?

Premiera: 10. april 2020

Godzilla vs. Kong

Godzilla
Alexander Skarsgard v akciji na snemanju spektakla Godzilla vs. Kong

Končno bomo dobili epski odgovor na večno vprašanje – ali v boju ena na ena zmaga ogromna gorila z zanesljivimi krošeji ali ogromen legvan, ki bruha elektriko. Režiser Adam Wingard je obljubil, da nam bo podal očitnega zmagovalca, ki nam ga ni ponudila filmska različica iz leta 1962. V filmu se bosta med gigantskimi stvori med drugim spotikala tudi nabildani Alexander Skarsgard in sloka temnolaska Eiza González.

Premiera: 13. marec 2020

Six Billion Dollar Man

Mark Whalberg že nekaj časa poskuša poustvariti to serijo iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Takratni Mož za šest milijonov dolarjev (Six Million Dollar Man) bo v reinkarnaciji upošteval inflacijo in se tako spremenil v milijarderja! Whalberg bo nastopil kot astronavt Steve Austin, ki mu po hudi nesreči večino telesa zamenjajo z robotskimi deli. Kot tajni agent oddelka za znanstveno obveščanje (Office for Scientific Intelligence) se bo s svojo 'doštukano' super fizično močjo boril proti številnim nepridipravom.

Premiera: 5. junij 2020

Bios

Predstavljajte si film Brodolom in predstavljajte si, kako Tom Hanks na svojem splavu odplava nazaj v civilizacijo, le da ga tam ne pričaka gruča kričečih navdušencev, ampak ugotovi, da je v bistvu še zadnji živeči človek na Zemlji. Nekako tako bo tekla zgodba v znanstveno-fantastični drami Bios, kjer se v glavnih vlogah poleg Toma Hanksa pojavljata še Caleb Landry Jones (viden v Get Out in Možeh X) in Samira Wiley (videna v serijah Orange is the New Black in Deklina zgodba). Film nam predstavi zgodbo o zadnjem živem človeku in njegovem robotu. Če nam je kdo dokazal, da je odličen v filmih preživetja, je to vsekakor Tom Hanks.

Premiera: 2. oktober 2020

Avatar 2

James Cameron
Bo Jamesu Cameronu uspelo nadaljevati magičnost prvega Avatarja?

Industrija nadaljevanj goni v polnih obratih, zato naj bi v naslednjih desetih letih dobili še 4 nadaljevanja te epske vesoljske avanture. Prvi film je številne očaral s čudovito scenografijo, solidno zgodbo in napredno filmsko tehnologijo. Kot prvi od nadaljevanj mora biti Avatar 2 zato res nasičen s presežniki, saj bo to nedvomno narekovalo uspeh nadaljnjih treh filmov. Mi si bomo priljubljene modre velikane zagotovo pogledali – že zato, ker režiser James Cameron obljublja točno tisto, kar nas je prepričalo v originalu – visoko raven inovativnih tehnologij in scenografije.

Premiera: 17. december 2020

Sherlock Holmes 3

Robert Downey Jr. se mi je v glavo vtisnil v podobi dveh popolnoma različnih fiktivnih likov. Na eni strani kot Tony Stark (Ironman) iz Maščevalcev in na drugi strani kot Sherlock Holmes iz istoimenske filmske serije. Oba lika je frajer odigral tako unikatno in prepričljivo, da bi težko izbral boljšega. Po devetih letih od pretekle nastavitve Sherlocka Holmesa z naslovom Igra senc (A Game of Shadows) bomo Downeyja lahko končno spet videli v znamenitih viktorijanskih oblačilih. Skupaj z Judom Lawem v vlogi nepogrešljivega kolega Dr. Watsona bosta svoja analitična uma spet pognala po londonskih ulicah in prav zanimivo bo videti, ali se je po tolikšnem času legendarni Sherlock spremenil vsaj toliko kot Robert sam.

Premiera: 25. december 2020