Doživite novo izkušnjo interneta in televizije z Ultra tehnologijo ter se dokončno rešite počasnega interneta, slabe TV izkušnje, čakanja na priklop, vrtanja in kablov po stanovanju. Smuknite na ultra domačo stran in se pripravite, da vas Ultraman izstreli v prihodnost. In kaj prinaša ta prihodnost? Ultra hiter internet, ultra TV-izkušnjo in to z ultra hitrim priklopom. Ja, precej ultra, kajne?

Najprej šport …

Trije monumentalni športni dogodki se obetajo to jesen, zato pripravite navijaški šal, potrojite zalogo kokic in uskladite urnike s prijatelji. Seveda bodo vsi hoteli najodmevnejše tekme vsi gledati pri vas doma potem, ko jim poveste, da ste se opremili z Ultra paketom. Priklop je ultra hiter, pridobite pa ultra hiter internet in ultra TV-izkušnjo, da ogledov športnih dogodkov ne bo motilo, če kdo v sosednji sobi medtem uživa na Voyo ali Netflix ali HBO Max platformah (ker tudi tja bo jesen pripihala kar nekaj hudih naslovov).

Oglasno mesto

Svetovno prvenstvo v odbojki

Prenosi v živo na POP TV in na Voyo

V bistvu se je akcija že začela, obarvana pa je zelo športno. V prvi tekmi svetovnega prvenstva je naša reprezentanca poslala v kot Kamerun, čeprav je Dejan Vinčić ob zmagi dejal, da njihova igra ni bila tako navdušujoča, kot bi lahko bila. A led je bil s prebit, naši fantje pa so od tu le pogumno strmeli naprej in si začeli ogledovati le najvišje stopničke.

Bolj na trnih smo bili nedavno tega, ko se je Slovenija pomerila proti Franciji. Francozi so vendarle bili olimpijskimi prvaki in so zato na tem prvenstvu med absolutnimi favoriti za končno zmago. Napeto je bilo do konca, sploh v četrtem nizu, ko so se točke ves čas podajale njim in našim. Na koncu so vendarle predvladali Francozi. So nas pa fantje že nekaj dni zatem ponovno izstrelili iz kavča z vrhunsko zmago proti Nemčiji.

Volley
Roke v luft za Slovenijo! Ste že pripravljeni na naslednjo tekmo?

Evropsko prvenstvo v košarki

Prenosi v živo na POP TV, Kanalu A in Voyo

Dončić, Dragić, ta drugi Dragić, Čančar, Tobey, Murić, Blažič, Prepelič, Nikolić, Samar in tako naprej. Fantje slovenske košarkarske reprezentance so s 1. septembrom zaškripali na parketu in že uspešno nizajo koše v vsej svoji slavi. Slovenija bo do 18. septembra prilepljena na zaslone in to so nedvomno tekme, kjer ne boste želeli, da sredi akcije začne slika škripati in zmrzovati, ker ne verjamete v novodobne internetne hitrosti.

Luka Dončić
Pred časom so v Stožicah na prijatelji tekmi padali 'selfiji', zdaj pa bo šlo zares

Svetovno prvenstvo v nogometu 2022

Prenosi v živo na Televiziji Slovenija

Katar je pripravljen. 8 stadionov, od tega 7 zgrajenih na novo, vsi v celoti klimatizirani, ker bo to vendarle prvo svetovno prvenstvo v nogometu, ki se bo odvijalo v pregreti arabski državi obdani s puščavo. Stavnice pravijo, da so favoriti Brazilci, ki na nov pokal čakajo od leta 2002 in Angleži, ki krasnega pokala na domačo polico niso postavili že krepkih 56 let. In si ga zato zelo želijo. Najbolj vroči nogometni dogodek se prične 20. novembra in zaključi s finalom 18. decembra.

World Cup 2022
V Katarju bo to zimo še nekoliko bolj vroče kot običajno - obeta se predbožično navijanje

… potem zabava

Jesenska ponudba je pisana tudi na pretočnih platformah – in če vas bo kopica športnih vsebin tako ali tako premamila na Voyo, smo pogledali, s čim si bomo lahko še dodatno obogatili prihajajoče večere. Še en razlog več, da se ultra hitro priklopite na Ultra paket.

Klan, 2. sezona

Šoko in Paša sta bila na začetku te sage le mala tatiča, zdaj pa sta si izborila svoje mesto v srbskem podzemlju in vodita čisto svoj klan. V drugi sezoni svoje kriminalne dejavnosti obrneta v novo dejavnost – ugrabljanje bogatašev in političnih disidentov. Menda se splača, pravita Šoko in Paša. In zaslužki to potrdijo. Z močno podporno mrežo, ki ima svoje lovke zapletene tudi v policijo in politiko, ima njun klan veliko možnosti, da postane pravi imperij. A pot na napačni strani zakona ni lahka.

Paradiž (Eden)

Malce sočne drame za vzdrževanje poletnih spominov. V tej mini seriji, dolgi osem epizod, spoznamo Scout Lewis, luštno dekle, ki se po študiju v Združenih državah vrne v domačo Avstralijo in nemudoma plane v objem najboljši prijateljici Hedwig. A v letih, ko sta bili vsaka na svojem koncu sveta, se je pripetilo kar nekaj stvari, ki so dramatično zaznamovale njuni življenji. Ko se radostno podata v nočno življenje, da bi nadoknadile zamujena leta, pa prično na plano prihajati temačne skrivnosti, ki znajo še kako vplivati na razvoj tega prijateljstva.

Oglasno mesto

Ja, Chef!

Na Voyo se bohoti že peta sezona, a veličastna komična saga Ja, Chef! ima še veliko za pokazati. V pričakovanju naslednje, šeste sezone, se ogrevajte z norčijami iz restavracije Chateau de Philippe, kjer zdaj že najbolj poznani chef v Sloveniji, Ljubomir Bohinc, ponosno kraljuje na svojem kulinaričnem prestolu. Iz Bohinčevega dvorca bo do konca leta še kako dišalo, zato le poskrbite, da boste ustrezno povezani na originalne Voyo vsebine. Bodo sosedje še kako fouš, ko jim poveste, da že gledate novo sezono, ko oni še čakajo, da pride na redni program.

Foto: Profimedia