Oglasno mesto

Ljubitelji Zvezdnih stez le izkoristite to fantastično idejo in se na naslednji klic prek Zooma priklopite kar s komandnega centra legendarne ladje Enterprise. Engage!

Larryjev smisel za estetiko je obratno sorazmeren z njegovim smislom za humor. Rezultat je potem veliko več Larryja, veliko več smeha in morda kakšna priložnostna nočna mora. Najboljši komentar: "Mislim, da moraš med vsakega sebe dati 2 metra razmika." Saj veste, ukrepi pa to.

Plosko stopalo, dioptrija in pritajen strah pred višino ne bosta ustavila ljubiteljev letal, da vsaj naslednji klic prek Zooma opravijo iz kabine bojnega letala F-18. Odlično tudi v času zmagovalnih preletov.

Ni karantene brez Joa Exotica. Medtem ko kralj tigrov sedi v zaporu, njegova slava pronica tudi na Zoom. Da boste v družbi presežnega disko kiča in istočasno pokazali, da gledate Netflix, je Zach Love za vas ustvaril to vrhunsko ozadje na Zoomu. Zahvalite se mu takoj, ko vas odsledijo vsi digitalni prijatelji.

Potrebujete drugačno ozadje, ker visite za Zoomu ob različnih priložnostih? Potem vam bo prijal ta simpatični nabor priložnostnih ozadij, od kadra iz serije Pisarna do zimzelenih meme šal. Če podrsate malo nižje, vas tam čaka celo ozadje ovalne pisarne iz Bele hiše. Brez inavguracije!

Če verjamete v dragocenost straniščnega papirja med koronakrizo, potem se vsekakor zabeležite v zgodovino Zooma z ustreznim ozadjem, ki bo vašim naslednikom dal vedeti, da ste bili ves čas en korak pred trendi. "Boste tri- ali štirislojne?" "Da!"

Vedno v družbi največjih zvezdnikov? Seveda ste. A je prav, da to pokažete tudi drugim. Melissa že ve, kako se igra Zoom igra.

Vse je v redu! Nič ni narobe! Goreči meme, ki je verjetno najbolj primeren meme za 2020, je brez tistega poznanega kužka, ki srka kavo sreči goreče hiše, na voljo tudi kot ozadje na Zoomu. Tudi v animirani izvedbi. Da bo videti, kako odlično ste ponotranjili paniko in anksioznost.

Kaj je bolj smešno kot pingvin? Več pingvinov. In potem naslednja stopnja? Uporabnik Zooma med pingvini, oblečen v pingvina. Ko ozadje stopi v ospredje. Tako veš, da se nekdo res trudi za tvojo dobro voljo.

To, ozadje gre na … ospredje? Oziroma, ko sam postaneš ozadje v ospredju. Ti si … oziroma nisi ... okej, zakaj je to v bistvu za znoret smešno?

Naslovna fotografija: Profimedia