Oglasno mesto

#1 Essex Pooch Palace, Wickford, Združeno kraljestvo

Oglasno mesto

Vsaka pasja sobica ima svoje centralno ogrevanje in lestenec. Hotel ponuja sprehode z ekskluzivnim dostopom na plažo in posebne SPA tretmaje ter pasje kino večere. Prenočitev na ljubljenčka, z vsemi vključenimi štirimi tačkami plus lasten TV v sobi (ne sprašujte): 25 EUR.

#2 The Ings Luxury Cat Hotel, West Yorkshire, Združeno kraljestvo

Ah, kraljevsko! Vsaka mačja soba ima talno ogrevanje in balkon. Ob prihodu vašega mačka (če želi) celo okronajo. Čisto zares, pripravljene imajo male mačje krone! Dobro, mačja plezala in drevesa so standard, ampak kaj pa pravite na to, da jim pred spanjem berejo pravljice? Naš najljubši komentar: "Nabavil si bom mačka samo zato, da ga lahko pošljem v ta hotel." Cena na mačjo glavo (krona vključena): 25 EUR/noč.

#3 The Vet Lounge, Coomera, Avstralija

Sobe s tematskim pohištvom, dežurno veterinarsko osebje, predvajanje glasbe v vsaki sobi, klima in polno založen mačji mini bar. Skratka, ni razloga, da bi se maček še kdaj vrnil k vam.

#4 Paradise Ranch Resort, Kalifornija, ZDA

Če ste lastnik psa v Kaliforniji, potem mu poiščete resort z bazenom, strežnim osebjem, ki je prisotno 24 ur na dan, pasjim SPA-jem ter masažami. Resort ima na voljo tudi poseben vodni park ter posebne pasje kopeli.

#5 Canis Resort, München, Nemčija

Oglasno mesto

Namestitev ponuja fizioterapijo, wellness ter razne ortopedske storitve. Skratka vse, kar bi potrebovali sami, le da je ta hotel rezerviran za štiritačnike. Pasje lože, velik vrt za divjanje in osebje, ki vašemu ljubljenčku posveča več pozornosti, kot si jo vi lahko sploh privoščite. Pa še pitajo ga z organsko hrano! Kopanje, pričeska s fenom in pedikura krempljev: 55 EUR.

#6 Urban Tails, Dubaj, Združeni arabski emirati

Emirati izstopajo, jasno. Po vašega mačka lahko namreč pride limuzina, sledi check in z zasebnim butlerjem. Sobe s plazma televizorji, neomejen dostop do bazena. Osebje vam redno pošilja status vašega Fifija, sicer pa lahko lastniki svoje mačje in pasje otroke vidijo tudi na njihovem Instagramu.

Naslovna fotografija: Profimedia