Zakuhali smo odlično ponudbo z internetom in TV-storitvami! Za vas smo pripravili pakete A1 Net + TV, v katerih vas čakajo vse največje nogometne lige in zabavne VOYO vsebine. To pomeni, da se z našimi paketi zabava in navijanje nikoli ne končata. Katerikoli paket A1 Net + TV dobite sedaj za 19,99 € na mesec za prvo leto, brez vezave in - samo pri A1 - z vključenim VOYO!

Oglasno mesto

Jurij Zrnec kot chef Ljubomir Bohinc

Redki so tisti, ki ga lahko kličejo preprosto – Ljubo. Vsi drugi vojaško vzklikajo 'ja, chef!' in Jurij Zrnec divjega kuharskega mojstra, ki ne špara z žaljivkami (in alkoholom), upodablja tako mojstrsko, kot bi od veščega komika pričakovali. Geste, kretnje, dikcija – vse se ujema s to slovensko močno karikirano različico Gordona Ramseyja, ki besni po kuhinji, a v ozadju skriva nemalo krhkosti.

Jurij Zrnec
Ni dobre kuhinje brez dobrega chefa. Kako prosim? Zlobnega chefa?

"Fantje, ne se zajebavat, ljudje so lačni," zabrusi svojim kuharjem (ki jim, morda ljubkovalno, morda ne pravi kar 'banda hudičeva') in požuga z roko, da spodbudi vihtenje nožev in kuhalnic. "A imamo mi otroške porcije? Udebljaj to!" Ne, z Ljubom Bohincem ni zafrkancije. Ko ga natakarica nekega dne vpraša, kako se reče ženski, ki je chef, ji odgovori: "Napaka narave." Joj, chef, chef …

Klemen Janežič kot novopečeni kuhar Luka Čeh

Nadobudni, romantični in igrivi Luka Čeh je protagonist te zgodbe. Že kot mulec je ves čas svinjal po kuhinji, potem pa otroško radost spremenil v sanje, da bo nekoč svoj kuharski talent lahko ponudil v slast najbolj zahtevnim gostom. Zdaj je na robu uresničitve teh sanj – a ga ves čas spotikajo neprijetne okoliščine.

Klemen Janežič
Bo nadobudni mladi kuhar prepričal zajedljivega chefa?

Na eni strani neizprosni chef (ki ga včasih kliče 'piškotek', spet drugič 'bukseljček'), na drugi strani pa vedno tekmovalno okolje v kuhinji. Vsaj z dekleti nima težav. Razen s tistimi, kjer njegova taktika ne prime najbolje. Če ste ob njegovi čudaško prirezani frizuri razmišljali, ali je res to on, naj potrdimo – to je seveda Martin iz Usodnega vina. Ne, ni vam treba vedeti, kaj je Usodno vino.

Katarina Čas kot vodja restavracije Pika Golob

Katarina je pač Katarina, ne glede na to, v kakšni vlogi se pojavi. Vrhunska lepotica, ki se pred kamero preprosto znajde. Tudi v kadru, ko po vroči noči pokuka izza belih rjuh in se sooči z bežečim ljubimcem.

Katarina Čas
O, gospodična Golob - vi ste Crème mojemu Brûléeju ...

V vlogi vodje restavracije Katarina Čas kot Pika Golob ohranja ostro držo, temperamentne odzive in fantastičen dekolte. Malce je v neprijetni situaciji, ker ji pregovorno profesionalnost lomijo skrita čustva, ampak to vendarle kroji najboljše romantične komedije, mar ne?

Mario Ćulibrk kot ribji virtuoz Zdravko Keuc

Okej, tule smo malenkost pristranski. Priznamo, smo večni fani spletnih skečev, ki jih Mario Ćulibrk pripravlja z Goranom Hrvaćaninom, njuni Carici pa bosta za vselej esencialni košček našega jagodnega izbora domače komedije. Mario je tokrat manj opazen, a vseeno pomemben del kuharske ekipe v zlovešči kuhinji restavracije Chateau de Phillipe.

Mario Čulibrk
"A bi en njok?"

Sicer ni zelo veliko v ospredju – a takrat, ko nastopi, deluje. Nekako zna že z najmanjšo obrazno gesto ali naborom besed povleči na smeh. Če se obeta druga sezona, bi ga vsekakor želeli videti pogosteje. "Kapitan mi je rekel, da je bolje, če se userješ med nevihto, kot pa med vremensko napovedjo," v krizni situaciji pametno zaključi Zdravko Keuc. Se strinjamo?

Faketa Salihbegović Avgadić kot Šefika

Šefikaje tisti mali biser, ki naredi tole humoristično čorbo popolno. Dodana je le za ščepec, tam, kjer je treba situacijo začiniti z malce pristnega balkanskega cukra. Dokazuje, da pravilo 'manj je več' deluje tudi v serijah, zato Šefike v kadrih ne srečamo pogosto, ko pa jo, si jo zapomnimo.

Faketa
Obraz, ki odgovori na tisočero vprašanj
Oglasno mesto

Bodisi zato, ker je tako izrazit antipot histerično srboritemu chefu, da se tudi na njegove izbruhe odziva s samurajsko mirnostjo, bodisi zato, ker ji pogosto ni treba ničesar reči – in nam je popolnoma jasno, kaj želi povedati. "Boga mi," pravi Šefika, ko je jed zaključena. "A to je dob'ral' slabo," zaskrbljujoče vpraša chefov pomočnik Štefan Čuk (igra ga izvrstni Matej Puc).

Fotografije: POP TV/PRO PLUS/VOYO