Zdaj lahko s TV, internetom in mobilnimi paketi prihranite več kot 600 € v enem letu!
Preveri, kako >

Zakaj izbrati fiksne pakete A1 Net + TV?

Internet s hitrostjo do 500 Mb/s in prilagodljiva TV shema

100-dnevna garancija zadovoljstva - zagotavlja vračilo denarja ob prekinitvi, brez tveganja in brez stroškov

Brez vezave - naročniško razmerje lahko prekinete kadarkoli

Responsive Image
A1 Net + TV S
A1 Net + TV M
A1 Net + TV L
A1 Net + TV S

A1 Net + TV S

- 39 %
za 1 leto
19,99 €/m

32,99 €/m

110+ programov

Prikaži programsko shemo

Časovni zamik

(Prve 3 mesece brezplačno)
3€ na mesec

VOYO

Vključen

Hitri internet

Do 500/100 Mb/s (optika) Do 100/20 Mb/s
Do 20/1 Mb/s (XDSL)

*znižana cena velja za vsako novo naročniško razmerje

A1 Net + TV M

A1 Net + TV M

- 47 %
za 1 leto
19,99 €/m

37,99 €/m

190+ programov

Prikaži programsko shemo

Časovni zamik

(Prve 3 mesece brezplačno)
3€ na mesec

VOYO

Vključen

Hitrejši internet

Do 500/100 Mb/s (optika) Do 200/40 Mb/s
Do 30/5 Mb/s (XDSL)

*znižana cena velja za vsako novo naročniško razmerje

A1 Net + TV L

A1 Net + TV L

- 58 %
za 1 leto
19,99 €/m

47,99 €/m

240+ programov

Prikaži programsko shemo

Časovni zamik

Vključen

VOYO

Vključen

Najhitrejši internet

Do 500/100 Mb/s (optika) Do 350/40 Mb/s
Do 40/10 Mb/s (XDSL)

*znižana cena velja za vsako novo naročniško razmerje

Celoten čas trajanja naročniške pogodbe bomo zagotavljali navedeno minimalno število programov, kot izhaja iz prednastavljene programske sheme, objavljene na spletni strani A1.si. Vedno vam bodo na voljo programi iz programskega sklopa Osnovni, katerega obseg programov je odvisen od posameznega naročniškega paketa. Aktualna programska shema je dostopna na spletni strani A1.si.

Želite prihraniti?  

Ste vedeli, da lahko v gospodinjstvu prihranite več kot 600 € v enem letu? Preverite skupni prihranek, če izberete fiksne in mobilne pakete za vašo družino ali gospodinjstvo pri A1. 

Vstopite v nov način gledanja televizije!

Brez dodatnih naprav in daljincev, brez kablov in montažeA1 Xplore Smart TV aplikacija nadomesti digitalni TV sprejemnik, ki ga sicer potrebujete za gledanje digitalne televizije. Aplikacija je še posebej priročna, če doma uporabljate več televizorjev.

Glejte vaše najljubše vsebino v živo ali na zahtevo, s funkcijo zamujeno pa si jih lahko ogledate z do 7-dnevnim časovnim zamikom.

Preverite

VOYO - Originalne serije, šovi, filmi, risanke in šport.

Vrhunske vsebine. Neomejeno. Izbiraj med več kot 9.000 urami najbolj priljubljenih šovov, VOYO originalnih serij, predpremierami POP TV produkcij, sinhroniziranimi risankami, ekskluzivnimi športnimi prenosi v živo, filmskimi uspešnicami ter novo spletno učilnico 5KA. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

Preverite

Angleška Premier League pri A1!

Od 5.8.2022 naprej bo možno tudi pri A1 spremljati angleško nogometno Premier ligo, in sicer na novem TV programu Arena Sport Premium 1.

Pri A1 bodo uporabniki lahko tako v sezoni 2022/23 spremljali najboljše nogometne lige v Evropi.
•    Španska La Liga,
•    Italijanska Serie A,
•    Francoska Ligue 1 in
•    Nemška Bundesliga.

Prav tako pa tudi vsa klubska tekmovanja najvišjega ranga: Ligo prvakov, Ligo Evropa ter novo Ligo Konferenčnega pokala.

Preverite

Kaj ponuja A1 Net + TV?

A1 Xplore TV s preprostim in enostavnim vmesnikom

Prilagodljive TV sheme

Višje hitrosti interneta

Fiksna telefonija (opcijsko)

Dodatne ugodnosti

Enotna in ugodna cena za ves čas uporabe

Garancija zadovoljstva: brez stroškov prekinitve v prvih 100 dneh

Brezplačna menjava paketov

Glejte priljubljene vsebine na HBO GO, Voyo in Amazon Prime Video

Garancija zadovoljstva

 
 • Paketi A1 Fix net+TV po vedno ugodni ceni in to kar brez vezave.
 • Brez tveganja ob prekinitvi - 100 dni preizkusa, v primeru nezadovoljstva vam povrnemo mesečno naročnino.
 • Brez stroškov prehoda med paketi - brezplačna menjava v aplikaciji Moj A1.
Responsive Image

Super Wi-Fi za super izkušnjo

Za super izkušnjo internetne hitrosti lahko poskrbite z eno od Super Wi-Fi naprav. Super Wi-Fi je idealen za dom, v katerem se na Wi-Fi povezuje veliko naprav hkrati. Zasnovan je tako, da nudi optimalno pokritost Wi-Fi signala od mansarde do kleti.

Povežite mobilne in TV pakete ter prihranite

Povežite pakete v svojem gospodinjstvu in prihranite do 144 € na leto pri mesečni naročnini na mobilne pakete MIO in A1 Vajb.

 • Več o paketih A1 Net+TV

  Fiksno omrežje zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, dejanske hitrosti pa so odvisne od različnih dejavnikov (na xDSL tehnologijii so dinamične in odvisne od oddaljenosti od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice, na optični povezavi pa so odvisne od omrežne opreme na sami lokaciji, lahko pa tudi od števila priključenih uporabnikov na določeno optično vlakno). ). Na Rune omrežju se vsakemu naročniškemu paketu mesečno obračuna dodatek v višini 5 EUR. Vse cene vključujejo DDV. Za pakete A1 Net+TV veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov, ki so skupaj Posebnimi pogoji za širokopasovne storitve in Splošnimi pogoji, cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.
 • Kakšni paketi so na voljo?

  Izbirate lahko med žičnimi A1 Net+TV in brezžičnimi paketi A1 Brezžični net+TV. Svojemu paketu lahko za 2 € na mesec dodate tudi fiksno telefonijo.
 • Kakšne so prednosti A1 TV paketov?

  Pakete A1 Net+TV lahko vedno sklenete po ugodni ceni in to kar brez vezave. Brez skrbi jih lahko preizkusite, saj vam prve 3 mesece ne zaračunamo stroškov prekinitve. Če pa ugotovite, da potrebujete več ali manj TV programov oziroma jih morda sploh ne potrebujete, lahko paket brezplačno zamenjate.
 • Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine

  V primeru, da naročnik ni zadovoljen z naročeno storitvijo lahko naročniško razmerje v prvih 100-ih dneh od aktivacije prekine in zahteva povračilo stroškov naročnine za naročeni paket. V primeru, da naročnik zahteva vračilo naročnine zaradi nezadovoljstva, se mu povrnejo stroški naročnine paketa, ki so nastali od aktivacije paketa. V tem primeru je upravičen do povračila stroškov naročnine paketa od prvega do zadnjega dneva naročniškega razmerja, ki pa ne sme biti kasnejši kot 100-i dan od aktivacije. Strošek naročnine zajema samo strošek osnovne naročnine paketa brez morebitnih dodatnih storitev paketa, ki jih je stranka naročila. Do povračila stroškov naročnine niso upravičene stranke, ki so v zadnjih 12-ih mesecih že zahtevale povračilo stroškov naročnine zaradi nezadovoljstva z isto davčno številko ali pa na istem naslovu. Ugodnost velja do 31. 12. 2022 za pakete: A1 Net+TV S, A1 Net+TV M, A1 Net+TV L ter A1 Fix net. Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine ne velja za uporabnike storitev na omrežju Rune, ki so sklenili aneks za brezplačno izgradnjo priključka.
 • Pogosta vprašanja o VOYO v paketih A1 Net + TV

  Voyo plačujemo s kreditno kartico prek VOYO spletne strani. Ali naj tam sedaj prekinem plačevanje?

  Da. V okviru svojega uporabniškega računa na spletni strani voyo.si prekinete svojo naročnino, ki jo plačujete s kreditno kartico. Nato za ogled VOYO prek brskalnika oz. pametnih naprav povežete svoj uporabniški račun z A1. To storite tako, da sledite spodnjim korakom:

  1. Prek spletnega brskalnika se odpravite na voyo.si/operater, kjer se prijavite v svoj VOYO uporabniški račun oz. si ga najprej kreirate, v kolikor ga še nimate.
  2. Nato izberete A1 Slovenija kot operaterja in vpišete svoje podatke za Moj A1 uporabniški račun (ki ga uporabljate za upravljanje naročniške razmerja za internetni paket s TV).
  3. Za ogled VOYO vsebin na pametnih oz. mobilnih napravah (telefon, tablica) si iz trgovin za aplikacije (Apple App Store, Google Play ali drugo) prenesete VOYO aplikacijo in se vpišete s svojim uporabniškim računom za VOYO.
  4. Izberete želeni profil in vsebino, ki jo želite spremljati.
  5. Uživate v VOYO vsebinah. 


  Za ogled VOYO vsebin na A1 Xplore TV vmesniku v glavnem meniju poiščite in izberite VOYO, kamor smo vas že avtomatsko vpisali. Nato samo še izberete vsebino, ki jo želite gledati.

  Se je za ogled VOYO prek TV vmesnika potrebno registrirati?
  Ne, za ogled VOYO prek TV vmesnika se ni potrebno registrirati. Na A1 Xplore TV vmesniku v glavnem meniju samo poiščete in izberete VOYO. Nato izberete svoj profil in vsebino ter že uživate.

  Kako dolgo bom imel VOYO brezplačen?
  Do nadaljnjega je VOYO vključen v vse A1 Net + TV pakete, ki vključujejo storitev digitalne televizije A1 Xplore TV.

  VOYO imam kot uporabnik fiksnih storitev. Kaj moram storiti, da zanj ne bom več plačeval?
  Če ste VOYO uporabnik in imate enega izmed paketov A1 Net+TV, vam ni potrebno storiti nič. VOYO bo samodejno vključen in povezan z vašo naročnino. Do vsebin pa brez registracije dostopate preko glavnega menija, v katerem poiščete VOYO aplikacijo. V kolikor ste naročnik katerega izmed starih internetnih paketov, pa je potrebno urediti menjavo paketa na enega izmed A1 Net+TV in boste tako imeli dostop do VOYO vsebin brez doplačila.

  VOYO imam kot uporabnik mobilnih storitev. Kaj moram storiti, da zanj ne bom več plačeval, ker je zdaj vključen v internetni paket s televizijo?
  Če imate naročen VOYO kot mobilni uporabnik, predlagamo, da prekinete VOYO opcijo, saj je ne potrebujete več, ker imate VOYO na voljo brez doplačila, ker ste tudi fiksni uporabnik paketov A1 Net+TV.

  Ne želim VOYO, kako si ga lahko izklopim?
  VOYO ne morete izklopiti, ker je zdaj del TV vmesnika. Storitev se ne obračunava in je dosegljiva vsakomur, ki ima A1 Xplore TV, ne glede na to, ali jo uporablja ali ne. Več kot je izbire, boljše je, mar ne?

  Kaj moram storiti, da dostopam do VOYO vsebin?
  Če ste naročnik enega izmed paketov A1 Net+TV, vam ni potrebno storiti nič drugega, kot da poiščete VOYO v glavnem meniju in kliknete nanj. Če ste naročnik katerega izmed starejših paketov, pa je potrebna menjava na paket, ki vključuje VOYO. V primeru, da želite ostati na starem paketu, je možno VOYO naročiti le kot dodatni programski sklop za 7 € mesečno.

  Na koliko napravah lahko gledam VOYO brezplačno?
  VOYO lahko gledate na do 5 napravah hkrati.

  Kako lahko povežem svoj uporabniški račun za VOYO za spremljanje vsebin še na drugih pametnih napravah?
      Za ogled VOYO vsebin na drugih pametnih napravah sledite spodnjih korakom.

  1. Prek spletnega brskalnika se odpravite na voyo.si/operater, kjer se prijavite v svoj VOYO uporabniški račun oz. si ga kreirate v kolikor ga še nimate.
  2. Izberete A1 Slovenija kot operaterja in vpišete svoje podatke za Moj A1 uporabniški račun (ki ga uporabljate za upravljanje naročniške razmerja za paket s TV).
  3. Za ogled VOYO vsebin na pametnih oz. mobilnih napravah (telefon, tablica) si iz trgovin za aplikacije (Apple App Store, Google Play ali drugo) prenesete VOYO aplikacijo in se vpišete s svojim uporabniškim računom za VOYO.
  4. Izberete želeni profil in vsebino, ki jo želite spremljati.
  5. Uživate v VOYO vsebinah.


  VOYO sem prekinil prejšnji mesec. Vseeno prejmem VOYO v svojem paketu brez doplačila?
  VOYO je od sedaj vključen v vse pakete A1 Net + TV ne glede na to, da ste VOYO pred tem prekinili.

  Ali lahko za teh 7 točk izkoristim kateri drugi sklop programov, glede na to, da ga sedaj plačujem?
  Tako je! Pa obilo zabave.

  Na katerem programskem mestu ga najdem?
  VOYO vsebine lahko spremljate s klikom na logotip VOYO, ki ga najdete v glavnem meniju A1 Xplore TV vmesnika. VOYO TV program pa lahko spremljate na programskem mestu 33.

 • Posebna ponudba "19,99 € za 1 leto"

  Posebno ponudbo »vsi paketi 19,99 €/m« za prvo leto lahko izkoristijo vsi novi naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na kateremkoli paketu A1 Net+TV. Posebna ponudba velja za fizične in pravne osebe od 1. 6. do 31. 12. 2022. Po izteku 12-mesečnega obdobja promocijske cene se uporabniku prične zaračunavati redna cena naročniškega paketa v skladu s takrat veljavnim cenikom. Popusti se med seboj izključujejo. Internetna hitrost za navedeni naročniški paket velja na optični povezavi, na xDSL povezavi so hitrosti nižje. Posebna promocija »dvig hitrosti« je samodejno vklopljena opcija in je brezplačna za vse nove naročnike paketov. Programski sklop VOYO je brezplačno vključen v vse pakete A1 Net+TV. Za ponudbo veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov, posebni pogoji promocije »vsi paketi« ter drugi posebni in splošni pogoji, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na A1 prodajnih mestih. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d.

 • Posebni pogoji promocije paketov A1 Net+TV in A1 Fix net

  Posebne pogoje lahko preberete tukaj.