Garantiramo zadovoljstvo!

Ustvarili smo tako dobro ponudbo paketov z internetom in TV storitvami, da za njo damo roko v ogenj. 

Pakete zato dobite s 100-dnevno garancijo zadovoljstva, ki zagotavlja vračilo denarja ob prekinitvi, brez tveganja in brez stroškov. Preklopite na A1 in prihranite! Pakete A1 Net + TV pol leta dobite kar 50 % ceneje, brez vezave.

Nimate možnosti priklopa?

Na vaši lokaciji ni možnosti priklopa fiksnih dvojčkov? Ali ne želite čakati na priklop, a bi radi imeli tudi TV programe?
A1 Brezžični net s TVjem je na voljo takoj brez čakanja.

A1 Brezžični net + TV
A1 Net + TV S
A1 Net + TV M
A1 Net + TV L
A1 Net + TV S

A1 Net + TV S

14,99 €/m 29,99 €/m

110+ programov

Prikaži programsko shemo

Časovni zamik

(prve 3 mesece brezplačno)
3€ na mesec

Hitri net

do 100/20 Mb/s (optika)
do 20/1 Mb/s (XDSL)

*znižana cena velja za vsako novo naročniško razmerje

A1 Net + TV M

A1 Net + TV M

17,49 €/m 34,99 €/m

190+ programov

Prikaži programsko shemo

Časovni zamik

(prve 3 mesece brezplačno)
3€ na mesec

Hitrejši internet

do 200/40 Mb/s (optika)
do 30/5 Mb/s (XDSL)

*znižana cena velja za vsako novo naročniško razmerje

A1 Net + TV L

A1 Net + TV L

22,49 €/m 44,99 €/m

240+ programov

Prikaži programsko shemo

Časovni zamik

Vključeno

Najhitrejši internet

do 350/40 Mb/s (optika)
do 40/10 Mb/s (XDSL)

*znižana cena velja za vsako novo naročniško razmerje

Celoten čas trajanja naročniške pogodbe bomo zagotavljali navedeno minimalno število programov, kot izhaja iz prednastavljene programske sheme, objavljene na spletni strani A1.si. Vedno vam bodo na voljo programi iz programskega sklopa Osnovni, katerega obseg programov je odvisen od posameznega naročniškega paketa. Aktualna programska shema je dostopna na spletni strani A1.si.

Povežite mobilne in TV pakete ter prihranite

Povežite pakete v svojem gospodinjstvu in prihranite do 144 € na leto pri mesečni naročnini na mobilne pakete MIO in A1 Vajb.

Kaj ponuja A1 Net + TV?

A1 Xplore TV s preprostim in enostavnim vmesnikom

Prilagodljive TV sheme

Višje hitrosti interneta

Fiksna telefonija (opcijsko)

Dodatne ugodnosti

Enotna in ugodna cena za ves čas uporabe

Garancija zadovoljstva: brez stroškov prekinitve v prvih 100 dneh

Brezplačna menjava paketov

Glejte priljubljene vsebine na HBO GO, Voyo in Amazon Prime Video

Garancija zadovoljstva

 
 • Paketi A1 Fix net+TV po vedno ugodni ceni in to kar brez vezave.
 • Brez tveganja ob prekinitvi - 100 dni preizkusa, v primeru nezadovoljstva vam povrnemo mesečno naročnino.
 • Brez stroškov prehoda med paketi - brezplačna menjava v aplikaciji Moj A1.
 • Na voljo pod enakimi pogoji za naše zveste in nove uporabnike.
Responsive Image
 • Več o paketih A1 Net+TV

  Fiksno omrežje zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, dejanske hitrosti pa so odvisne od različnih dejavnikov (na xDSL tehnologijii so dinamične in odvisne od oddaljenosti od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice, na optični povezavi pa so odvisne od omrežne opreme na sami lokaciji, lahko pa tudi od števila priključenih uporabnikov na določeno optično vlakno). ). Na Rune omrežju se vsakemu naročniškemu paketu mesečno obračuna dodatek v višini 5 EUR. Vse cene vključujejo DDV. Za pakete A1 Net+TV veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov, ki so skupaj Posebnimi pogoji za širokopasovne storitve in Splošnimi pogoji, cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.
 • Kakšni paketi so na voljo?

  Izbirate lahko med žičnimi A1 Net+TV in brezžičnimi paketi A1 Brezžični net+TV, ki vključujejo internet in televizijo, na voljo pa so že za 29,99 € na mesec. Svojemu paketu lahko za 2 € na mesec dodate tudi fiksno telefonijo.
 • Kakšne so prednosti A1 TV paketov?

  Pakete A1 Net+TV lahko vedno sklenete po ugodni ceni in to kar brez vezave. Brez skrbi jih lahko preizkusite, saj vam prve 3 mesece ne zaračunamo stroškov prekinitve. Če pa ugotovite, da potrebujete več ali manj TV programov oziroma jih morda sploh ne potrebujete, lahko paket brezplačno zamenjate.
 • Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine

  V primeru, da naročnik ni zadovoljen z naročeno storitvijo lahko naročniško razmerje v prvih 100-ih dneh od aktivacije prekine in zahteva povračilo stroškov naročnine za naročeni paket. V primeru, da naročnik zahteva vračilo naročnine zaradi nezadovoljstva, se mu povrnejo stroški naročnine paketa, ki so nastali od aktivacije paketa. V tem primeru je upravičen do povračila stroškov naročnine paketa od prvega do zadnjega dneva naročniškega razmerja, ki pa ne sme biti kasnejši kot 100-i dan od aktivacije. Strošek naročnine zajema samo strošek osnovne naročnine paketa brez morebitnih dodatnih storitev paketa, ki jih je stranka naročila. Do povračila stroškov naročnine niso upravičene stranke, ki so v zadnjih 12-ih mesecih že zahtevale povračilo stroškov naročnine zaradi nezadovoljstva z isto davčno številko ali pa na istem naslovu. Ugodnost velja do 30. 12. 2021 za pakete: A1 Net+TV S, A1 Net+TV M, A1 Net+TV L ter A1 Fix net. Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine ne velja za uporabnike storitev na omrežju Rune, ki so sklenili aneks za brezplačno izgradnjo priključka.
 • Posebna ponudba "50% popusta 6 mesecev"

  Posebno ponudbo 50 % popusta na osnovno mesečno naročnino za pol leta lahko izkoristijo vsi novi naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na kateremkoli paketu A1 Net+TV in A1 Fix net. Do ponudbe so upravičeni, če v trenutku sklenitve novega naročniškega razmerja vsaj 60 dni niso bili A1 naročniki na naštetih paketih ali sklepajo dodatno naročniško razmerje za te pakete. Posebna ponudba velja od 1. 10. do 31. 12. 2021. Po izteku 6-mesečnega obdobja 50 % popusta se uporabniku prične zaračunavati redna cena naročniškega paketa. Popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo. Internetne hitrosti za navedene naročniške pakete velja na optični povezavi, na xDSL povezavi so hitrosti nižje. Za ponudbo veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov ter drugi posebni in splošni pogoji, ki so skupaj s cenami ostalih storitev ter pogoji ponovne vezave na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d.