Brezplačni preizkus storitve A1 Cyber Backup

Varnostno kopiranje podatkov sodi med ključne aktivnosti za zagotavljanje varnega poslovnega okolja, ki pa je prepogosto prepuščena iniciativi samih zaposlenih. Ustrezna rešitev je le celovit sistemski pristop, zato vas vabimo k brezplačnemu 1-mesečnemu preizkusu vrhunske storitve varnostnega kopiranja A1 Cyber Backup.

Posredujte nam kontaktne podatke in morebitna vprašanja. Naš svetovalec vas bo v najkrajšem možnem času poklical in uredil brezplačni preizkus.

Podjetja, ki želijo biti uspešna v sodobnem poslovnem okolju, imajo na voljo številne nove tehnologije, ki jim to omogočajo. Digitalizacija delovnih procesov, inovacije, učinkovito upravljanje materialnih in nematerialnih virov ter postavljanje uporabnika v središče, so ključni dejavniki uspešnosti.

Z uvajanjem novih rešitev, pa se povečuje tudi pomen celovitega upravljanja raznovrstnih varnostnih tveganj, ki iz tega izhajajo. Varnost poslovanja zato postaja eden najpomembnejših predpogojev poslovnega uspeha.

V A1 Slovenija vam ponujamo širok portfelj varnostnih rešitev, s katerimi bomo skupaj celovito odgovorili na varnostne grožnje, pri iskanju najbolj optimalne rešitve za vaš tip podjetja pa vam bodo svetovali naši strokovnjaki.

Kibernetska varnost na ključ

Poskrbite za kvalitetno varnostno zaščito pred kibernetskimi napadi z integracijo različnih varnostnih rešitev na več nivojih.

Preveri več

Varnostni pregledi, penetracijski testi

Varnostni pregledi postajajo vedno pomembnejši del zagotavljanja varnega poslovnega okolja. Vsak varnostni pregled je unikaten. V A1 Slovenija smo izvedli že več kot 100 različnih tipov varnostnih pregledov, naši strokovnjaki pa so visoko usposobljeni in imajo najvišje stopnje certifikatov CEH.

Preveri več

Varna hramba podatkov A1 Cyber Backup

Varnostno kopiranje podatkov v rešitev v oblaku, z namenom varnega načina hrambe poslovno kritičnih podatkov izven lokacije podjetja.      Podatki so varni, ne glede na to, kaj se zgodi z informacijskim sistemom (virusi, fizično uničenje, elementarne nesreče..). 

Preveri več

Upravljanje mobilnih naprav

Uporabniki lahko prek mobilnih naprav dostopajo do ključnih aplikacij podjetja, elektronske pošte, intranetnih strani, družabnih omrežij idr. pri čemer so izpostavljeni številnim tveganjem. Zato je pomembno imeti nadzor nad tem, kaj končnemu uporabniku dovolite in česa ne, to pa najučinkoviteje dosežete z uporabo ustreznih EMM/UEM/MDM rešitev.

Preveri več

Izobraževanje

Uporaba najsodobnejših rešitev za zaščito pred kibernetskimi napadi je neučinkovita, če hkrati ne poskrbimo, da imajo tudi zaposleni zadostno stopnjo znanja in zavedanja s področja informacijske varnosti. Preverite možnosti e- izobraževanja.

Preveri več

Socialni inženiring

Socialni inženiring sodi med najbolj razširjene tehnike zlorabe osebnih podatkov. Cilj napadalca je s pomočjo lažnih spletnih strani in elektronskih sporočil od žrtve pridobiti občutljive podatke. Preverite, kako ogroženo je vaše podjetje in njegovi zaupni podatki.

Preveri več

Požarni zidovi

Požarni zidovi so eden najstarejših in najpomembnejših elementov zagotavljanja omrežne varnosti. Osnovna naloga požarnega zidu je, da glede na določena pravila, dovoli ali prepreči komunikacijo (tok podatkov) med omrežji.

Preveri več

A1 Offensity

Offensity je avtomatizirana rešitev, ki samodejno identificira sisteme povezane z domeno (poddomene, e-poštni strežniki, strežniki domen in druge komponente) ter izvaja skeniranje ranljivosti omrežij in spletnih aplikacij.

Preveri več