Podjetja, ki želijo biti uspešna v sodobnem poslovnem okolju, imajo na voljo številne nove tehnologije, ki jim to omogočajo. Digitalizacija delovnih procesov, inovacije, učinkovito upravljanje materialnih in nematerialnih virov ter postavljanje uporabnika v središče, so ključni dejavniki uspešnosti.

Z uvajanjem novih rešitev, pa se povečuje tudi pomen celovitega upravljanja raznovrstnih varnostnih tveganj, ki iz tega izhajajo. Varnost poslovanja zato postaja eden najpomembnejših predpogojev poslovnega uspeha.

V A1 Slovenija vam ponujamo širok portfelj varnostnih rešitev, s katerimi bomo skupaj celovito odgovorili na varnostne grožnje, pri iskanju najbolj optimalne rešitve za vaš tip podjetja pa vam bodo svetovali naši strokovnjaki.

Kibernetska varnost na ključ

Poskrbite za kvalitetno varnostno zaščito pred kibernetskimi napadi z integracijo različnih varnostnih rešitev na več nivojih.

Preveri več

Varnostni pregledi, penetracijski testi

Varnostni pregledi postajajo vedno pomembnejši del zagotavljanja varnega poslovnega okolja. Vsak varnostni pregled je unikaten. V A1 Slovenija smo izvedli že več kot 100 različnih tipov varnostnih pregledov, naši strokovnjaki pa so visoko usposobljeni in imajo najvišje stopnje certifikatov CEH.

Preveri več

A1 Offensity

Offensity je avtomatizirana rešitev, ki samodejno identificira sisteme povezane z domeno (poddomene, e-poštni strežniki, strežniki domen in druge komponente) ter izvaja skeniranje ranljivosti omrežij in spletnih aplikacij.

Preveri več