Mit ali resnica?

Kibernetska zaščita je predraga za manjša podjetja.


Mit, ker A1 poleg celovite varnostne storitve že za ceno nekaj kavic mesečno na napravo, zagotavlja tudi varnostno-operativni center 24/7.
 

Podatki v oblaku so varni pred kibernetskimi napadi.


Mit, ker hramba podatkov v oblaku ali uporaba storitev v oblaku ne more nadomestiti uporabe s tem namenom zasnovanega orodja za varnostno kopiranje podatkov 

Kibernetska varnost je preveč zapletena.


Mit, saj kibernetska varnost ni zapletena, če zanjo skrbijo strokovnjaki A1, ki analizirajo vaše potrebe, pripravijo predloge,  jih implementirajo in izvajajo. 
 

Zaposleni v mojem podjetju znajo odgovorno ravnati na spletu. 


Mit, ker je skoraj devetdeset odstotkov varnostnih kršitev posledica dejanj zaposlenih v organizaciji, pogosto ne da bi se zaposleni tega sploh zavedali.

Želite vedeti več o naših varnostnih rešitvah?

Varno poslovno okolje je ključno za uspešno poslovanje. V A1 vam nudimo številne storitve in rešitve, ki zagotavljajo kibernetsko varnost za vaše podjetje, vključno z varnostno-operativnim centrom 24/7. Vas zanima več? Pošljite nam vprašanje in skupaj  bomo poiskali najboljšo rešitev za varnost vašega podjetja.  

Kibernetska varnost na ključ

Poskrbite za kvalitetno varnostno zaščito pred kibernetskimi napadi z integracijo različnih varnostnih rešitev na več nivojih.

Preveri več

Varnostni pregledi, penetracijski testi

Varnostni pregledi postajajo vedno pomembnejši del zagotavljanja varnega poslovnega okolja. Vsak varnostni pregled je unikaten. V A1 Slovenija smo izvedli že več kot 100 različnih tipov varnostnih pregledov, naši strokovnjaki pa so visoko usposobljeni in imajo najvišje stopnje certifikatov CEH.

Preveri več

Varna hramba podatkov A1 Cyber Backup

Varnostno kopiranje podatkov v rešitev v oblaku, z namenom varnega načina hrambe poslovno kritičnih podatkov izven lokacije podjetja.      Podatki so varni, ne glede na to, kaj se zgodi z informacijskim sistemom (virusi, fizično uničenje, elementarne nesreče..). 

Preveri več

Upravljanje mobilnih naprav

Uporabniki lahko prek mobilnih naprav dostopajo do ključnih aplikacij podjetja, elektronske pošte, intranetnih strani, družabnih omrežij idr. pri čemer so izpostavljeni številnim tveganjem. Zato je pomembno imeti nadzor nad tem, kaj končnemu uporabniku dovolite in česa ne, to pa najučinkoviteje dosežete z uporabo ustreznih EMM/UEM/MDM rešitev.

Preveri več

Izobraževanje

Uporaba najsodobnejših rešitev za zaščito pred kibernetskimi napadi je neučinkovita, če hkrati ne poskrbimo, da imajo tudi zaposleni zadostno stopnjo znanja in zavedanja s področja informacijske varnosti. Preverite možnosti e- izobraževanja.

Preveri več

Socialni inženiring

Socialni inženiring sodi med najbolj razširjene tehnike zlorabe osebnih podatkov. Cilj napadalca je s pomočjo lažnih spletnih strani in elektronskih sporočil od žrtve pridobiti občutljive podatke. Preverite, kako ogroženo je vaše podjetje in njegovi zaupni podatki.

Preveri več

Požarni zidovi

Požarni zidovi so eden najstarejših in najpomembnejših elementov zagotavljanja omrežne varnosti. Osnovna naloga požarnega zidu je, da glede na določena pravila, dovoli ali prepreči komunikacijo (tok podatkov) med omrežji.

Preveri več

A1 Endpoint Protect

Storitev za napredno zaščito končnih naprav, ki jih ščiti pred virusi in zlonamerno programsko opremo v priloženih datotekah, pri prenosu datotek z interneta in v primeru vdora v omrežje.
 

Preveri več

A1 Offensity

Offensity je avtomatizirana rešitev, ki samodejno identificira sisteme povezane z domeno (poddomene, e-poštni strežniki, strežniki domen in druge komponente) ter izvaja skeniranje ranljivosti omrežij in spletnih aplikacij.

Preveri več

Izobraževanje o Microsoft 365

Programi usposabljanja so zasnovani tako, da okrepijo razumevanje in veščine vaših zaposlenih, tako uporabnikov kot administratorjev, kar prispeva k boljšemu prepoznavanju in obvladovanju morebitnih digitalnih tveganj.

Preveri več