Celostni nabor storitev interneta stvari za podjetja iz različnih panog

Internet svari je pomemben element podatkovno gnanih podjetij, ki v kompleksnem gospodarskem okolju pridobivajo čedalje večjo prednost na trgu. Moderna IT infrastruktura in programska oprema omogočata učinkovito vključevanje, izmenjavo in obdelovanje raznih tipov podatkov, ki jih posredujejo naprave povezane v internet.

Omrežje A1 nudi dostop do podatkov vašega razširjenega okolja, zunaj ali znotraj stavb, bodisi prek že obstoječe IoT infrastrukture ali kot alternativa oziroma dopolnitev Wi-Fi omrežjem. Dragocene podatke zbiramo tam, kjer se nahajajo vaše stranke in tudi vaši zaposleni. S tem pripomoremo k:

 • zadovoljstvu strank, ki jih boste navdušili s prilagojenimi in inovativnimi storitvami,
 • boljšemu vpogledu v operativo,
 • večji učinkovitosti procesov,
 • boljši izrabi virov.

VEČJA PRODUKTIVNOST ZAPOSLENIH

Pri delu s podatki zaposlenim pomagamo z avtomatskim zajemom podatkov, z obdelavo v oblaku in z orodji za strojno učenje. Tako omogočamo obogaten vpogled v tekoče dogajanje.

BOLJŠA UTILIZACIJA VAŠIH SREDSTEV

Povezana sredstva izboljšajo uporabo in zmanjšajo operativne stroške. Zagotavljamo varno in celovito rešitev prek uporabe pametnih prehodov, ki združujejo različne protokole. Preko A1 omrežja varno usmerjamo podatke med povezanimi napravami in oblakom.

ZMANJŠEVANJE TVEGANJ

Hitreje zaznajte ali napovejte napake, odpovedi in druge neljube dogodke na infrastrukturi. Orodja, ki jih nudimo, vam pomagajo ohranjati podjetje v boljšem položaju za hitro zajezitev morebitne škode.

PREDNOST PRED KONKURENCO IN VEČJA ZVESTOBA STRANK

Povečajte dodano vrednost vaših produktov in izboljšajte sodelovanje s strankami z uporabo povezljivosti ter ustrezne programske opreme. Skupaj z vašimi partnerji lahko strankam tekom življenjske dobe produkta nudite inovativne storitve.

SKLADNOST Z REGULATIVAMI IN INFORMACIJSKA VARNOST

Nudimo vam temelje, ki so potrebni za zagotovitev zaupnosti, celovitosti in dostopnosti podatkov. Omogočamo preglednost postopkov upravljanja in tehnične podpore, ki zmanjša tveganje za finančne izgube ter okrnitev ugleda v povezavi z grožnjami informacijske varnosti.

ZANESLJIV IN DOLGOROČEN PARTNER

Najvišja varnost občutljivih podatkov in izjemna kakovost storitev sta ključnega pomena. Smo zanesljiv in dolgoročen partner, saj sodelujemo z A1 Digital International, ki je skupna kontaktna točka za projekte v Srednji in Vzhodni Evropi ter projekte na svetovni ravni. Naša priporočila in ugled so plod več kot 10 let izkušenj na trgu rešitev M2M in IoT.

Nadgradnje prilagojene vašemu podjetju

A1 IoT omrežje že pokriva večji del Slovenije.

Rešitve:

 • A1 Pametno mesto
 • A1 Pametna trgovina
 • Mobility insights
 • Zasebna brezžična omrežja
 

Storitve:

 • Svetovanje pri pametnih rešitvah
 • Testiranje omrežja
 • SIM management
 • Globalna pokritost

Vemo, da je vsako podjetje edinstveno, ima svoje potrebe in posebnosti.

Zato ponudbo prilagodimo vsakemu uporabniku posebej. Pošljite povpraševanje ali vprašanje, ki ga imate v zvezi s storitvijo.

Raziskovalno razvojni projekti

A1 Slovenija sodeluje v projektu iPOT Pametni Maribor, katerega cilj je vzpostaviti in integrirati v demonstracijsko okolje celostno platformo mobilnosti naslednje generacije, ki bo kot edinstven produkt v svetovnem merilu omogočala v prvi vrsti zbiranje in obdelavo velikih količin podatkov (BigData) v realnem času, prav tako pa bo upravljalcem mestnih središče in infrastrukture nudila vse mobilnostne storitve mesta v eni dostopni točki (enotni mobilni aplikaciji).

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več >

Prek partnerske mreže do pametnih rešitev

V A1 smo zato zagnali iniciativo PAMETNE REŠITVE: skupaj z našimi partnerji znotraj skupine Telekom Austria Group (TAG) vam bomo pomagali zgraditi rešitev po meri vaše organizacije.

 

Več o pametnih rešitvah