Prvi korak pri ohranjanju varnega in zanesljivega poslovanja

Offensity je avtomatizirana rešitev, ki samodejno identificira sisteme povezane z domeno (poddomene, e-poštni strežniki, strežniki domen in druge komponente) ter izvaja skeniranje ranljivosti omrežij in spletnih aplikacij. Analizira varnost DNS in možnost izgube podatkov, preverja »black list« sezname, skenira porte, analiza varnost DNS zapisov in izvaja številna druga varnostna preverjanja.

Neprekinjeno skeniranje

Samodejno zaznava potencialne in obstoječe ranljivosti na infrastrukturi, ki so na voljo "od zunaj" (preko interneta).

Pregled ranljivosti

Preglejte infrastrukturo vaše organizacije in dobite celostno sliko ranljivosti vašega  IT okolja.

Učinkovito poročanje

Zagotovljen pregled vseh zaznanih ranljivosti, razvrščenih glede na stopnjo tveganja, skupaj s priporočili za njihovo odpravo.

Enostavno in zanesljivo

Uporabite rešitev v oblaku brez dodatnih namestitev in naprav.

Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti. Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!

Kontaktirajte nas po email naslovu na ictsales@a1.si ali rešite spodnji vprašalnik.

Zakaj A1 Offensity

Zaradi čedalje večjega digitalnega poslovanja, kar posledično pomeni neprestano povezanost IT sistema z internetom, je izjemno pomembno zmanjšati tveganje nezaznanih varnostnih ranljivosti.

Klasični varnostni pregledi (penetration test), ki so pogosto  edini ukrep za vpogled v varnostna tveganja IT omrežja, so se izkazali za nezadostne. Samo šest mesecev po oceni varnosti s takšnim testom, so podjetja povprečno izpostavljena več kot 8.000 novim ranljivostim. Z rešitvijo A1 Offensity, lahko tveganje nezaznanih varnostnih ranljivosti drastično zmanjšate. A1 Offensity je najsodobnejša rešitev za iskanje ranljivosti zunanjih sistemov in je popolnoma prilagodljiva vsakemu sistemu ali organizaciji.

Odkrijte ranljivost svoje IT strukture v 3 korakih

 • Hitra, enostavna in zanesljiva rešitev v skladu z najnovejšimi varnostnimi standardi
 • Brez začetne investicije, z mesečno naročnino A1 Offensity neprestano skenira vašo IT infrastrukturo vidno »od zunaj« in odkriva obstoječe in nove ranljivosti
 • Vedno na voljo prilagojena poročila o ugotovljenih možnih tveganjih in ranljivostih

Enostavna aktivacija in uporaba storitve

V samo nekaj korakih Offensity skenira zunanjo IT infrastrukturo vašega podjetja (dostopno preko interneta), vi pa prek spletne nadzorne plošče Offensity kadar koli dostopate do ustvarjenih poročil in zaznanih groženj. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava in brskalnik (Microsoft Edge, Firefox, Chrome).
Postopek aktiviranja storitve poteka v le nekaj korakih:
 
 1. Opravite registracijo za brezplačno testno uporabo na https://www.offensity.com/l/start-vulnerability-scans.
 2. Vnesite ime domene. Sistem samodejno identificira poddomene, povezane z vneseno domeno.
 3. Označite domene in poddomene ki jih želite skenirati in aktivnost potrdite z gumbom “Permission to Attack”.
 4. Oglejte si posodobljeno poročilo, ki vam je vedno na voljo prek nadzorne plošče.
 • Redno izvajamo varnostne preglede (penetracijske teste). Ali lahko A1 Offensity pripomore pri večji varnosti?

  Varnostni pregledi so bistveni za visoke varnostne zahteve. Kljub temu pa predstavljajo le trenutno stanje ob izvajanju testa, hkrati pa so precej dragi. A1 Offensity je s stalnim spremljanjem nastajajočih varnostnih vrzeli in zlahka razumljivimi priporočili tako idealen dodatek vašemu podjetju.
  V povprečju se vsak dan odkrije več kot 40 novih ranljivosti. A1 Offensity predstavlja neprekinjeni nadzorni sistem, ki sproži alarm, ko se pojavi nova ranljivost.
  V primeru visokih varnostnih zahtev je naše priporočilo, da poleg letnih enkratnih varnostnih pregledov, vašo IT infrastrukturo izpostavite tudi avtomatskemu neprestanemu skeniranju za iskanje ranljivosti A1 Offensity.  
 • Ali Offensity odpravlja pomanjkljivosti v naših sistemih?

  Odprava šibkih točk ni vključena v storitev A1 Offensity. Podana so konkretna priporočila, katere zaznane pomanjkljivosti so resne in kako jih je mogoče odpraviti. Na ta način jih lahko odpravite sami ali pa vam pri tem pomagamo s kakšno drugo rešitvijo. Kontaktirate nas lahko na mail: ITaaS@A1.si.