Predstavitev

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji. Več kot 600 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 800 tisoč uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti izkusijo delo, zabavo, ustvarjanje in deljenje na bolj povezan način.

A1 Slovenija je v 100-odstotni lasti mednarodne telekomunikacijske skupine A1 Telekom Austria Group (ATX:TKA) in je tako pomemben del vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah, več kot 4,4 milijardami EUR prihodkov in več kot 19.000 zaposlenimi. Skupina je evropska enota družbe América Móvil, tretjega največjega ponudnika brezžičnih storitev na svetu.

Na trgu je A1 Slovenija prisoten od leta 1999, ko je na trg vstopil kot prvi zasebni mobilni operater v Sloveniji. Vse odtlej ohranja položaj pionirja na področju mobilnih komunikacij in stalno krepi svoj položaj na trgu celovitih komunikacijskih storitev. Napredno tehnologijo uporablja za to, da svojim uporabnikom omogoča oblikovanje izkušnje, kot jo sami želijo živeti. 

Vizija in poslanstvo

Preveri več

Lastništvo

Preveri več

Zgodovina

Preveri več

Letna poročila

Preveri več

Osebna izkaznica

Preveri več