Ščit pred virusi in zlonamerno programsko opremo

Končne naprave (end-point enote), kot so prenosniki, računalniki, fizični in virtualni strežniki, mobilne naprave…, predstavljajo veliko varnostno tveganje za poslovanje, saj se kompleksnim kibernetskim napadom ne moremo več učinkovito zoperstaviti zgolj s tradicionalnimi protivirusnimi programi. 

A1 Endpoint Protect je storitev za napredno zaščito končnih naprav, zasnovana na vrhunski XDR rešitvi podjetja SentinelOne, ki končne naprave ščiti pred virusi in zlonamerno programsko opremo v:
 
  • priloženih datotekah, 
  • pri prenosu datotek z interneta in
  • v primeru vdora v omrežje.

Zagotovite si varnost poslovanja. Odločite se za brezplačni preizkus.

 Za kibernetske napadalce ni majhnih ali velikih podjetij. So le tista, ki imajo ustrezno zaščito in tista, ki je nimajo.
Ne prepustite varnosti svojega poslovanja naključju. Prepustite skrb za varno poslovanje strokovnjakom za kibernetsko varnost A1. 

Prednosti rešitve A1 Endpoint Protect

Boljša zaščita IT infrastrukture

Storitev A1 Endpoint Protect omogoča pregled nad znanimi in na novo ustvarjenimi vrstami kibernetskih napadov ter zaščito pred njimi. 
 

Spremljanje groženj v realnem času

Pregledna nadzorna plošča v realnem času zagotavlja informacije o grožnjah vaši infrastrukturi.
 

Skrajšan čas zaznave in reakcije na napad

Avtomatizacija procesov zaznavanja napada, ustrezno pospeši tudi odziv na kibernetske grožnje t.j. zaščito končnih točk. 

Neprestana zaščita

Proces zaščite naprave se izvaja na napravi sami, kjer je tudi nameščen del programske opreme, kar zagotavlja zaščito tudi ko so naprave brez povezave.
 

Upravljanje storitve s strani strokovnjakov A1

Izjemno dodano vrednost rešitvi A1 Endpoint Protect predstavlja Varnostno operativni center A1. Skupina usposobljenih, kvalificiranih in certificiranih strokovnjakov za kibernetsko varnost vam pomaga pri vzpostavitvi storitve in izvaja nadzor nad varnostjo vašega IT okolja. Zato, da se lahko vi posvetite svojemu poslu.