Poslovni paketi A1 Podjetni

Rešite vse svoje poslovne zagate manjšega ali srednjega podjetja s: 

 • hitrim in zanesljivim internetom,
 • ugodno stacionarno telefonijo, 
 • opcijo A1 Poslovni TV in
 • različnimi poslovnimi rešitvami.  
Paketi A1 Podjetni so na voljo s 100-dnevno garancijo zadovoljstva: v primeru nezadovoljstva vam povrnemo mesečno naročnino!

A1 Podjetni net

Do 1000/100 Mb/s

Internetna hitrost (optika)

Do 20/5 Mb/s

Internetna hitrost (xDSL)

Fritz!Box

Modem

/                                                       

Fiksna telefonija

A1 Podjetni net + tel

Do 1000/100 Mb/s

Internetna hitrost (optika)

Do 20/5 Mb/s

Internetna hitrost (xDSL)

Fritz!Box

Modem

1 številka vključena,                 ∞ klici v vsa SLO omrežja

Fiksna telefonija

*Promocijska znižana cena velja za 1 leto ob 24-mesečni vezavi. Cena ne vključuje DDV.

Neomejeni, mednarodni klici v EU

Na vsaki številki lahko za samo 3,28 € na mesec vklopite opcijo in neomejeno kličete v vsa stacionarna in mobilna omrežja znotraj EU.

Dodatna stacionarna številka

Za samo 2,46 € na mesec lahko v svoj paket s stacionarno telefonijo vključite dodatno številko (do 6 številk na paket).

Poglej ponudbo stacionarnih telefonov 

Nadgradnja hitrosti interneta

Hitrost interneta lahko zvišate na 60/30 Mb/s na xDSL omrežju.

A1 Xplore TV

Televizijo lahko dodate že za 4,92 € na mesec.
Izbirate lahko med tremi različnimi shemami, ki jim lahko dodajate in odstranjujete dodatne programske sklope. Ob naročilu katerekoli TV opcije A1 Poslovni TV prejmete VOYO, brez doplačila

Poglej ponudbo >

*Cene dodatnih storitev na paketih A1 Podjetni ne vključujejo DDVja.

Pošljite povpraševanje, pokličite nas ali pa se oglasite na prodajnem mestu.

Pišite nam ali nas kontaktirajte preko telefona na številko 040 40 40 22.

Sodobni usmerjevalnik Fritz!Box

V oba paketa A1 Podjetni je vključen napredni usmerjevalnik Fritz!Box. Posodobite poslovanje svojega podjetja:

 • z dvojnim brezžičnim omrežjem,
 • napredno funkcionalnostjo telefonije, 
 • enostavno povezavo pisarniških naprav in pomnilniških medijev.

Fritz!Box se:

 • hitro priklopi,
 • je dostopen preko navideznega zasebnega omrežja VPN,
 • ima lasten operacijski sistem in aplikacijo ter
 • omogoča omrežno podatkovno shrambo NAS in pošiljanje faksov. 


Več o uporabi usmerjevalnika Fritz!Box si preberite tukaj.

Nadgradnja paketov A1 Podjetni:

Podjetja in njihove potrebe se med seboj razlikujejo, zato smo vam pripravili dodatno ponudbo izdelkov in storitev.

Mobilni paketi Podjetni MIO

Paketi Podjetni MIO prinašajo popolno brezskrbnost, saj poleg neomejenih klicev in sporočil prinašajo tudi neomejen prenos podatkov ter mednarodne klice.

 

Pisarniške rešitve

Potrebujete spletno domeno, s katero boste predstavili svoje podjetje? Morda poslujete z gotovino in izdajate račune, zato potrebujete A1 Blagajno? Ali enostavno želite poenostaviti pisarniško delo zaposlenim? Preverite A1 pisarniške rešitve...

Varnostne rešitve

Poskrbite za kibernetsko varnost vašega poslovanja, zagotovite si varno hrambo podatkov, zaščito s požarnimi zidovi, in se izognite ranljivostim omrežij in spletnih aplikacij. Poglejte si, katere rešitve potrebuje vaše podjetje.

Ekskluzivna ponudba za uporabnike paketov A1 Podjetni!

Tiskalnik HP Envy 6020E AIO

stara cena: 24 x 4,06 €

24 x 3,25 €

Preveri več

Monitor Dell P2722H

stara cena: 24 x 10,07 €

24 x  8,06 €

Preveri več

Prenosni računalnik Lenovo V15 IIL I3 / 8/256 / W10H

stara cena: 24 x 20,48 €

24 x 16,39 €

Preveri več

Prenosni računalnik Dell Vostro 5515 Ryzen 3

stara cena: 24 x 31,62 €

24 x 25,30 €

Preveri več

Prenosni računalnik HP 15S-FQ2029NM

stara cena: 24 x 24,93 €

24 x 19,94 €

Preveri več

Osebni računalnik OFFICE Business / i5-11600

stara cena: 24 x 41,66 €

24 x 33,32 €

Preveri več
 • Več o paketih A1 Podjetni

  Fiksno omrežje zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, dejanske hitrosti pa so odvisne od različnih dejavnikov (na xDSL tehnologijii so dinamične in odvisne od oddaljenosti od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice, na optični povezavi pa so odvisne od omrežne opreme na sami lokaciji, lahko pa tudi od števila priključenih uporabnikov na določeno optično vlakno). Na Rune omrežju se vsakemu naročniškemu paketu mesečno obračuna dodatek v višini 5 EUR z DDV. Navedene cene ne vključujejo DDV in so preračunane iz cen z DDV po ceniku ter zaokrožene na 2 decimalki. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete A1 Podjetni veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov za poslovne uporabnikePosebni pogoji za širokopasovne storitve in Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, ki so skupaj z ostalimi pogoji in cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.
 • Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine

  V primeru, da naročnik ni zadovoljen z naročeno storitvijo lahko naročniško razmerje v prvih 100-ih dneh od aktivacije prekine in zahteva povračilo stroškov naročnine za naročeni paket. V primeru, da naročnik zahteva vračilo naročnine zaradi nezadovoljstva, se mu povrnejo stroški naročnine paketa, ki so nastali od aktivacije paketa. V tem primeru je upravičen do povračila stroškov naročnine paketa od prvega do zadnjega dneva naročniškega razmerja, ki pa ne sme biti kasnejši kot 100-i dan od aktivacije. Strošek naročnine zajema samo strošek osnovne naročnine paketa brez morebitnih dodatnih storitev paketa, ki jih je stranka naročila. Do povračila stroškov naročnine niso upravičene stranke, ki so v zadnjih 12-ih mesecih že zahtevale povračilo stroškov naročnine zaradi nezadovoljstva z isto davčno številko ali pa na istem naslovu. Ugodnost velja od 31. 01. 2023 za pakete: A1 Podjetni net in A1 Podjetni net + tel. Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine ne velja za uporabnike storitev na omrežju Rune, ki so sklenili aneks za brezplačno izgradnjo priključka.
 • Posebna ponudba »20% popusta na izbrano opremo«

  Ponudba velja v obdobju od 5.10.2021 do razprodaje zalog. Ponudba vključuje 20 % popusta na redno ceno izbranih naprav v Nakupovalnici. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke in so hkrati naročniki naročnikih paketov A1 Podjetni net ali A1 Podjetni net + tel. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi.Cene opreme ne vključujejo DDV in so preračunane iz cen z DDV ter zaokrožene na 2 decimalki. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.
 • Posebna ponudba »Fiksni paketi A1 Podjetni po polovični ceni za 1 leto«

  Posebno ponudbo »Fiksni paketi A1 Podjetni po polovični ceni za 1 leto« lahko izkoristijo vsi novi naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na kateremkoli paketu A1 Podjetni za fiksne storitve. Do ponudbe so upravičeni naročniki, ki vsaj 60 dni pred sklenitvijo novega naročniškega razmerja niso bili naročniki katerega koli paketa A1 Podjetni ali sklepajo dodatno naročniško razmerje za paket. Posebna ponudba velja za pravne osebe od 5. 7. 2023 do vključno 30. 12. 2024. Promocija vključuje 50 % popusta na osnovno mesečno naročnino paketa A1 Net za fiksne storitve za 12 mesecev, ob vezavi za 24 mesecev. Po izteku 12-mesečnega obdobja promocijske cene, se uporabniku prične zaračunavati redna cena izbranega naročniškega paketa A1 Podjetni, v skladu s takrat veljavnim cenikom. Popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo. Popusti se med seboj izključujejo. Internetna hitrost za navedeni naročniški paket velja na optični povezavi, na xDSL povezavi so hitrosti nižje. Posebna promocija »dvig hitrosti« je samodejno vklopljena opcija in je brezplačna za vse nove naročnike paketov. Programski sklop VOYO je brezplačno vključen v vse pakete A1 Podjetni, z naročeno TV opcijo. Vse navedene cene so brez DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov za poslovne uporabnike in Posebni pogoji promocije paketov A1 Podjetni, ki so skupaj s Cenikom, Splošnimi in Posebnimi pogoji na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.