Nova poslovna paketa A1 Podjetni net in A1 Podjetni net + tel!

Rešite vse svoje poslovne zagate manjšega ali srednjega podjetja prek hitrega in zanesljivega interneta ali ugodne stacionarne telefonije.

50% popusta za pol leta

Brez vezave

Prednostna tehnična podpora

Napreden usmerjevalnik Fritz!Box

A1 Go! M

A1 Podjetni net

do 100/20 Mb/s (optika)          do 20/5 Mb/s (xDSL)

internetna hitrost

Fritz!Box

modem

/

fiksna telefonija

A1 Go! M

A1 Podjetni net + tel

do 100/20 Mb/s (optika)          do 20/5 Mb/s (xDSL)

internetna hitrost

Fritz!Box

modem

1 številka vključena                  ∞ klici v vsa SLO omrežja

fiksna telefonija

Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti. Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!

Kontaktirajte nas preko telefona na številko 040 40 40 22 ali se oglasite v najbližjem prodajnem mestu.

Sodobni usmerjevalnik Fritz!Box

V oba paketa A1 Podjetni je vključen napredni usmerjevalnik Fritz!Box. Posodobite poslovanje svojega podjetja z dvojnim brezžičnim omrežjem, napredno funkcionalnostjo telefonije ter enostavno povezavo pisarniških naprav in pomnilniških medijev.

Več o uporabi usmerjevalnika Fritz!Box si preberite tukaj.

Na voljo smo vam v vsakem trenutku.

Vsem naročnikom paketov A1 Podjetni nudimo prednostno tehnično obravnavo z izjemno hitrim odzivnim časom.

Prednostna tehnična obravnava vam je na voljo 24/7, 3-minutni odzivni čas pa vam ob klicu na 040 40 40 40 zagotavljamo vse delovne dni med 7.00 in 19.00.

 

Dodatna ponudba za dodatne želje!

Podjetja in njihove potrebe se med seboj razlikujejo, zato smo vam pripravili dodatno ponudbo izdelkov in storitev, ki se prilagaja vam.

Nadgradnja hitrosti

Hitrost interneta lahko zvišate celo do 1000/100 Mb/s na optičnem in do 60/30 Mb/s na xDSL omrežju.

Neomejeni klici v EU

Na vsaki številki lahko za samo 4 € na mesec vklopite opcijo in neomejeno kličete v vsa stacionarna in mobilna omrežja znotraj EU.

Dodatna stacionarna številka

Za samo 3 € na mesec lahko v svoj paket s stacionarno telefonijo vključite dodatno številko (do 6 številk na paket).

Ponudba stacionarnih telefonov

 Uporabniki paketov A1 Podjetni lahko kupite odlične stacionarne telefone in ojačevalce telefonskega signala po ugodnih cenah.

Poglej ponudbo

A1 Xplore TV

 Če si poleg interneta in stacionarne telefonije želite tudi televizijo, jo lahko dodate že za 6 € na mesec. Izbirate lahko med tremi različnimi shemami, ki jim lahko dodajate in odstranjujete dodatne programske sklope.

Poglej ponudbo
Poglej shemo

Ekskluzivna ponudba za uporabnike paketov A1 Podjetni!


Tiskalnik HP Envy 6020E AIO

stara cena: 24 x 4,95 €

24 x 3,96 €

Preveri več


Monitor Dell P2722H

stara cena: 24 x 12,29 €

24 x 9,83 €

Preveri več


HP 250 G8 I5-1035G1

stara cena: 24 x 35,41 €

24 x 28,33 €

Preveri več


Lenovo Ideapad 3 15ITL6

 stara cena: 24 x 31,24 €

24 x 24,99 €

Preveri več


HP Pavilion Gaming 15-EC2040NM

stara cena: 24 x 51,66 €

24 x 41,33 €

Preveri več


Osebni računalnik OFFICE Business / i5-11600

stara cena: 24 x 50,82 €

24 x 40,66 €

Preveri več


Garancija zadovoljstva

 
 • Paketi A1 Podjetni po vedno ugodni ceni in to kar brez vezave.
 • Brez tveganja ob prekinitvi - 100 dni preizkusa, v primeru nezadovoljstva vam povrnemo mesečno naročnino.
 • Na voljo pod enakimi pogoji za naše zveste in nove uporabnike.
Responsive Image
 • Več o paketih A1 Podjetni

  Fiksno omrežje zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, dejanske hitrosti pa so odvisne od različnih dejavnikov (na xDSL tehnologijii so dinamične in odvisne od oddaljenosti od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice, na optični povezavi pa so odvisne od omrežne opreme na sami lokaciji, lahko pa tudi od števila priključenih uporabnikov na določeno optično vlakno). Na Rune omrežju se vsakemu naročniškemu paketu mesečno obračuna dodatek v višini 5 EUR. Vse cene vključujejo DDV. Za pakete A1 Podjetni veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov za poslovne uporabnikePosebni pogoji za širokopasovne storitve in Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, ki so skupaj z ostalimi pogoji in cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.
 • Posebna ponudba »50 % popusta za pol leta«

  Posebno ponudbo 50 % popusta na osnovno mesečno naročnino za 6 mesecev lahko izkoristijo vsi novi naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na kateremkoli paketu A1 Podjetni. Posebna ponudba velja od 5. 10. do 31. 12. 2021. Po izteku 6-mesečnega obdobja 50 % popusta se uporabniku prične zaračunavati redna cena naročniškega paketa. Popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo.
 • Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine

  V primeru, da naročnik ni zadovoljen z naročeno storitvijo lahko naročniško razmerje v prvih 100-ih dneh od aktivacije prekine in zahteva povračilo stroškov naročnine za naročeni paket. V primeru, da naročnik zahteva vračilo naročnine zaradi nezadovoljstva, se mu povrnejo stroški naročnine paketa, ki so nastali od aktivacije paketa. V tem primeru je upravičen do povračila stroškov naročnine paketa od prvega do zadnjega dneva naročniškega razmerja, ki pa ne sme biti kasnejši kot 100-i dan od aktivacije. Strošek naročnine zajema samo strošek osnovne naročnine paketa brez morebitnih dodatnih storitev paketa, ki jih je stranka naročila. Do povračila stroškov naročnine niso upravičene stranke, ki so v zadnjih 12-ih mesecih že zahtevale povračilo stroškov naročnine zaradi nezadovoljstva z isto davčno številko ali pa na istem naslovu. Ugodnost velja od 5. 10. 2021 za pakete: A1 Podjetni net in A1 Podjetni net + tel. Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine ne velja za uporabnike storitev na omrežju Rune, ki so sklenili aneks za brezplačno izgradnjo priključka.

 • Posebna ponudba »20 % popusta na izbrano opremo«

  Ponudba velja v obdobju od 5.10.2021 do razprodaje zalog. Ponudba vključuje 20 % popusta na redno ceno izbranih naprav v Nakupovalnici. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke in so hkrati naročniki naročnikih paketov A1 Podjetni net ali A1 Podjetni net + tel. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.