Kaj prinaša A1 Ultra tehnologija?

Ultra hiter internet do 300 Mb/s.

Ultra enostaven priklop.

Ultra TV izkušnja na več televizorjih.

Responsive Image
A1 Go! M

A1 Ultra net + TV S

110+ programov

Prikaži programsko shemo

Časovni zamik + VOYO

Vključena

Ultra hiter prenos podatkov

300 / 100 Mb/s

A1 Go! M

A1 Ultra net + TV M

190+ programov

Prikaži programsko shemo

Časovni zamik + VOYO

Vključena

Ultra hiter prenos podatkov

300 / 100 Mb/s

A1 Go! M

A1 Ultra net + TV L

240+ programov

Prikaži programsko shemo

Časovni zamik + VOYO

Vključena

Ultra hiter prenos podatkov

300 / 100 Mb/s

A1 Go! M

A1 Ultra net

/

Brez TV

/

Brez časovnega zamika in VOYO

Ultra hiter prenos podatkov

300 / 100 Mb/s

*Promocijska znižana cena velja za 1 leto ob 24-mesečni vezavi.
**Cene so brez DDV.

Še ultra hitrejši?

Ultra hitro internetno hitrost lahko za 5 € na mesec nadgradite do ultra hitrih 1000/100 Mb/s. 

Preverite, če je A1 Ultra tehnologija dosegljiva na vaši lokaciji:

Na katerem naslovu boste uporabljali storitev?

   Za vse, ki imate prepočasen internetZa tiste med vami, ki nimate optike ali imate slabo TV izkušnjoZdaj je tukaj nova A1Ultra tehnologija, ki prek mobilnega omrežja 5G v vaš dom prinaša visoke hitrosti prenosa. Na voljo je takoj, saj jo lahko priklopite v 48 urah kar sami, brez vrtanja.

   Naročite svoj A1 Ultra paket, ki ga dobite brez vezave in z možnostjo 14-dnevnega brezplačnega preizkusa!

   Pišite nam. Z veseljem pripravimo vam prilagojeno ponudbo!

   Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti. Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo.
   Kontaktirajte nas po telefonu na številko 040 40 40 22 ali nam pustite osnovne kontakte podatke in vas bomo poklicali v najkrajšem možnem času. 
    

   Vstopite v nov način gledanja televizije!

   Brez dodatnih naprav in daljincev, brez kablov in montažeA1 Xplore Smart TV aplikacija nadomesti digitalni TV sprejemnik, ki ga sicer potrebujete za gledanje digitalne televizije. Aplikacija je še posebej priročna, če doma uporabljate več televizorjev.

   Glejte vaše najljubše vsebino v živo ali na zahtevo, s funkcijo zamujeno pa si jih lahko ogledate z do 7-dnevnim časovnim zamikom.

   Preveri

   VOYO - Originalne serija, šovi, filmi, risanke in šport.

   Vrhunske vsebine. Neomejeno. Izbiraj med več kot 9.000 urami najbolj priljubljenih šovov, VOYO originalnih serijpredpremierami POP TV produkcij, sinhroniziranimi risankami, ekskluzivnimi športnimi prenosi v živofilmskimi uspešnicami ter novo spletno učilnico 5KA. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

   Preveri

   Angleška Premier League pri A1!

   Od 5.8.2022 naprej bo možno tudi pri A1 spremljati angleško nogometno Premier ligo, in sicer na novem TV programu Arena Sport Premium 1.

   Pri A1 bodo uporabniki lahko tako v sezoni 2022/23 spremljali najboljše nogometne lige v Evropi.
   •    Španska La Liga,
   •    Italijanska Serie A,
   •    Francoska Ligue 1 in
   •    Nemška Bundesliga.

   Prav tako pa tudi vsa klubska tekmovanja najvišjega ranga: Ligo prvakov, Ligo Evropa ter novo Ligo Konferenčnega pokala.

   Preveri
   • Posebna ponudba "Paketi A1 Ultra 35 % ceneje za 1 leto"

    Posebno ponudbo »Paketi A1 Ultra 35 % ceneje za 1 leto« lahko izkoristijo vsi novi naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na katerem koli paketu A1 Ultra. Do ponudbe so upravičeni naročniki, ki vsaj 60 dni pred sklenitvijo novega naročniškega razmerja niso bili naročniki katerega koli paketa A1 Ultra ali sklepajo dodatno naročniško razmerje za paket. Posebna ponudba velja za fizične in pravne osebe od 24. 5. do 31.12. 2023. Promocija vključuje 35 % popusta na osnovno mesečno naročnino paketa A1 Ultra net ali skupno osnovno mesečno naročnino paketa A1 Ultra + TV in izbrane TV opcije za 12 mesecev ter 14-dnevni brezplačni preizkus. Brezplačni preizkus velja za paket (A1 Ultra net ali A1 Ultra net + TV) in izbrano TV opcijo (TV S, TV M ali TV L). Dodatne storitve v brezplačni preizkus niso vključene. V času trajanja brezplačnega preizkusa lahko naročnik odstopi od pogodbe brez poplačila stroška zapiranja naročniškega razmerja. Če uporabnik v času trajanja brezplačnega preizkusa opravi kakršno koli spremembo naročniškega razmerja (npr. menjava paketa, dodajanje/odstranjevanje opcij) se brezplačni preizkus na dan opravljene spremembe preneha. Uporabnik v okviru posebne ponudbe prejme tudi 100 % popust na enkraten strošek priključnine. Po izteku 12-mesečnega promocijskega obdobja (v katerega ni
    všteto 14 dni brezplačnega preizkusa) se uporabniku prične zaračunavati redna cena naročniškega paketa A1 Ultra net ali A1 Ultra net + TV in izbrane TV opcije v skladu s takrat veljavnim Cenikom. Popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo. Popusti se med seboj izključujejo. Za pakete A1 Ultra veljajo Posebni pogoji paketov A1 Ultra, ki so skupaj s Cenikom, Splošnimi in Posebnimi pogoji na voljo na 040 40 40 40, a1.si in na prodajnih mestih A1.
   • Več o paketih A1 Ultra

    Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti. Na dejansko hitrost prenosa podatkov lahko vplivajo različni dejavniki, kot so na primer: nivo sprejemnega signala na določeni točki in oddaljenost od oddajne enote, kvaliteta signala na določeni točki, zasedenost bazne postaje oziroma število sočasnih Uporabnikov, zmožnost Terminalske opreme dosegati maksimalne hitrosti, izpadi baznih postaj, tehnologija, ki je uporabljena za prenos podatkovnega prometa, frekvenčni spekter, ki se uporablja za določeno tehnologijo (več spektra večje možne hitrosti), zunanja in notranja uporaba storitev, vremenske razmere, fizične in druge ovire mikrolokacije in makrolokacije. Navedeno ne vpliva na zagotavljanje pogodbeno dogovorjenih hitrosti skladno s Posebnimi pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev. Naročnik lahko v okviru paketa naroči tudi dodatne storitve (HBO Max, NBA League Pass itn.), vklop lahko opravi na 040 40 40 40 ali na prodajnem mestu A1. Vse cene vključujejo DDV.Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). V primeru, da za vključitev izbrane storitve ne obstajajo tehnične možnosti, lahko A1 zavrne sklenitev Naročniške pogodbe, o čemer Naročnika obvesti. Za pakete A1 Ultra net in A1 Ultra net + TV veljajo Posebni pogoji paketov A1 Ultra, ki so skupaj Posebnimi pogoji za širokopasovne storitve in Splošnimi pogoji in cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.
   • Pogosta vprašanja o VOYO v paketih A1 Ultra net + TV

    Se je za ogled VOYO prek TV vmesnika potrebno registrirati?
    Ne, za ogled VOYO prek TV vmesnika se ni potrebno registrirati. Na A1 Xplore TV vmesniku v glavnem meniju samo poiščete in izberete VOYO. Nato izberete svoj profil in vsebino ter že uživate.

    Kako dolgo bom imel VOYO brezplačen?
    Do nadaljnjega je VOYO vključen v vse A1 Ultra net + TV pakete, ki vključujejo storitev digitalne televizije A1 Xplore TV.

    VOYO imam kot uporabnik fiksnih storitev. Kaj moram storiti, da zanj ne bom več plačeval?
    V kolikor ste naročnik katerega izmed starih internetnih paketov, je potrebno urediti menjavo paketa na paket A1 Ultra net + TV in boste tako imeli dostop do VOYO vsebin brez doplačila.

    VOYO imam kot uporabnik mobilnih storitev. Kaj moram storiti, da zanj ne bom več plačeval, ker je zdaj vključen v Ultra paket s televizijo?
    Če imate naročen VOYO kot mobilni uporabnik, predlagamo, da prekinete VOYO opcijo, saj je ne potrebujete več, ker imate VOYO na voljo brez doplačila, ker ste tudi fiksni uporabnik paketov A1 Ultra net + TV.

    Ne želim VOYO, kako si ga lahko izklopim?
    VOYO ne morete izklopiti, ker je zdaj del TV vmesnika. Storitev se ne obračunava in je dosegljiva vsakomur, ki ima A1 Xplore TV, ne glede na to, ali jo uporablja ali ne. Več kot je izbire, boljše je, mar ne?

    Kaj moram storiti, da dostopam do VOYO vsebin?
    Če ste naročnik enega izmed paketov A1 Ultra net + TV, vam ni potrebno storiti nič drugega, kot da poiščete VOYO v glavnem meniju TV vmesnika in kliknete nanj. Če ste naročnik katerega izmed starejših paketov, pa je potrebna menjava na paket, ki vključuje VOYO. V primeru, da želite ostati na starem paketu, je možno VOYO naročiti le kot dodatni programski sklop za 7 € mesečno.

    Na koliko napravah lahko gledam VOYO brezplačno?
    VOYO lahko gledate na do 5 napravah hkrati.

    VOYO sem prekinil prejšnji mesec. Vseeno prejmem VOYO v svojem paketu brez doplačila?
    VOYO je od sedaj vključen v vse pakete A1 Ultra net + TV ne glede na to, da ste VOYO pred tem prekinili.

    Na katerem programskem mestu ga najdem?
    VOYO vsebine lahko spremljate s klikom na logotip VOYO, ki ga najdete v glavnem meniju A1 Xplore TV vmesnika. VOYO TV program pa lahko spremljate na programskem mestu 33.

    Voyo plačujemo s kreditno kartico prek VOYO spletne strani. Ali naj tam sedaj prekinem plačevanje?
    Da. V okviru svojega uporabniškega računa na spletni strani voyo.si prekinete svojo naročnino, ki jo plačujete s kreditno kartico. Nato za ogled VOYO lahko uporabite kar vaš Xplore TV vmesnik.
    Za ogled VOYO vsebin na A1 Xplore TV vmesniku v glavnem meniju poiščite in izberite VOYO, kamor smo vas že avtomatsko vpisali. Nato samo še izberete vsebino, ki jo želite gledati.
   • Pogosta vprašanja o paketih A1 Ultra

    Kako deluje A1 Ultra?
    Ultra tehnologija deluje prek mobilnega omrežja 5G in v vaš doma prinaša ultra visoke internetne hitrosti.

    Kakšni paketi so na voljo?
    Izbirate lahko med paketi, ki vključujejo internet in televizijo in paketom, ki vključuje samo internet.

    Koliko digitalnih TV sprejemnikov lahko naročim?
    V okviru paketa A1 Ultra net + TV lahko naročite do skupno 4 digitalne sprejemnike. Prvi je v paket vključen brezplačno, vsak nadaljnji pa se obračuna po veljavnem ceniku.
    Izbirate lahko med klasičnim TV vmesnikom in aplikacijo za pametni TV. Možne so različne kombinacije.

    Ali je 14-dnevni brezplačni preizkus že vštet v promocijsko obdobje?
    Ne. Brezplačni preizkus ni vštet v promocijsko obdobje. To pomeni, da boste storitve prvih 14 dni uporabljali brezplačno, šele po tem začne veljati promocijsko obdobje.

    Kdaj lahko pričnem z uporabo storitev?
    Če naročilo opravite na enem od prodajnih mest A1 s spodnjega seznama, lahko opremo prejmete takoj! Opremo preprosto prevzamete na izbranem prodajnem mestu in jo s pomočjo enostavnih navodil priklopite sami ter še isti dan pričnete z uporabo.
    Na voljo je tudi možnost, da vam opremo pošljemo po pošti ali pa vam storitve priklopi A1 terenski tehnik. Izbira je vaša.

    Seznam A1 prodajnih mest, kjer lahko prejmem opremo takoj:
    • Center A1 Izola
    • Center A1 Koper
    • Center A1 Koper Supernova
    • Center A1 Kranj
    • Center A1 Ljubljana BTC
    • Center A1 Ljubljana Center
    • Center A1 Ljubljana Interspar Vič
    • Center A1 Ljubljana Aleja Šiška
    • Center A1 Lucija
    • Center A1 Maribor Europark
    • Center A1 Maribor E.Leclerc
    • Center A1 Murska Sobota BTC
    • Center A1 Trbovlje
    • A1 Domžale
    • A1 Radovljica
    • A1 Ljubljana Črnuče
    • A1 Jesenice
    • A1 Velenje
    • A1 Lenart
    • A1 Nova Gorica center
    • A1 Ptuj
    • A1 Kočevje
    • A1 Novo mesto

    Kako si namestim opremo?
    Navodila za namestitev ste prejeli poleg Ultra opreme. So pa ves čas na voljo tudi na spletni strani https://www.a1.si/ultra-vodic. Navodila so na voljo v video in pisni obliki.

    Kje v stanovanju namestim opremo, da bom dosegal najvišje možne hitrosti?
    V formo na spletni strani https://www.a1.si/ultra-vodic vpišite naslov uporabe storitev in prikaže se vam predlog za priporočeno postavitev Ultra opreme.

    Opreme ne znam namestiti. Kam se lahko obrnem za pomoč?
    V primeru težav z namestitvijo nas kontaktirajte preko telefona na številko 040 40 40 40 ali nam pišite prek klepeta na A1.si.

    Storitve po namestitvi opreme ne delujejo kot sem pričakoval. Kam se lahko obrnem za pomoč?
    Ob napačni namestitvi opreme lahko prihaja do slabšega delovanja storitev. V tem primeru nas kontaktirajte preko telefona na številko 040 40 40 40 ali nam pišite prek klepeta na A1.si.

    Opreme ne želim namestiti sam. Moram za namestitev s strani terenskih tehnikov plačati?
    Ne. Namestitev opreme lahko na vašo željo opravi terenski tehnik. V tem primeru vso potrebno opremo na dogovorjen termin s seboj prinese tehnik. Namestitev opreme je brezplačna.

    Rad bi naročil paket A1 Ultra, ampak se želim o delovanju storitev najprej prepričati sam? Je to možno brez prekinitve obstoječih storitev?
    Za uporabo paketov A1 Ultra ni potrebna prekinitev obstoječega naročniškega razmerja, kar pomeni, da z uporabo lahko pričnete kadarkoli, obstoječe storitve pa prekinete kasneje, ko se sami prepričate Ultra izkušnji, ki jo paketi A1 Ultra prinašajo.
    V okviru promocijske ponudbe prejmete tudi 15-dnevni brezplačni preizkus, kar pomeni, da za preizkus storitev na plačate nič!

    Kako dolgo bo časovni zamik brezplačen?
    Storitev časovni zamik je brezplačno vključena v vse TV sheme na paketih A1 Ultra net + TV za nedoločen čas.

    Katere dodatne TV storitve in vsebine na zahtevo lahko naročim v okviru paketa A1 Ultra?
    V okviru paketa A1 Ultra net + TV lahko naročite dodatne TV sklope: HBO, HBO Premium, Balkan, Pink in RUS 5+ ter vsebine na zahtevo: HBO Max, NBA League Pass, NBA Game choice in NBA 3 Game choice
    V okviru paketa A1 Ultra net lahko naročite vsebine na zahtevo: HBO Max, NBA League Pass, NBA Game choice in NBA 3 Game choice

    Je prenos podatkov omejen?
    Ne. V pakete A1 Ultra je vključen neomejen prenos podatkov po nespremenjeni hitrosti.

    Ali oprema, ki sem jo prejel, preide v mojo last?
    Ne, oprema ostaja v lasti A1, vam pa je dodeljena v uporabo za obdobje uporabe storitev. V primeru prekinitve paketa A1 Ultra opremo vrnete podjetju A1.

    Za priklop storitev sem prejel tudi zunanjo anteno. Je antena vodoodporna?
    Ob pravilni namestitvi zunanje antene, je le ta vodoodporna in je v primeru slabega vremena ne potrebujete prestavljati z mesta, kjer imate nameščeno.

    Ali lahko opremo prenašam na druge lokacije?
    Ne. Opremo lahko uporabljate samo na lokaciji, ki je v pogodbi zavedena kot lokacija uporabe storitev. Delovanje opreme je zagotovljeno samo tej lokaciji. V primeru kršitve vam storitve lahko izklopimo.

    Katere spremembe lahko uredim v Moj A1?
    Registracija in vpis v Moj A1 za uporabnike paketov A1 Ultra trenutno še nista na voljo.

    Lahko na paketu A1 Ultra uporabljam fiksno telefonijo?
    Ne. Fiksna telefonija na paketih A1 Ultra žal ni mogoča. Če jo nujno potrebujete, vam svetujemo naročilo paketov A1 Net+TV.

    V času brezplačnega preizkusa paketa A1 Ultra sem ugotovil, da mi ne ustreza. Kakšen je postopek prekinitve?
    Za prekinitev razmerja v času trajanja brezplačnega preizkusa oddate pritožbo prek https://www.a1.si/pomoc-in-informacije. V formi izberite 'A1 naročnik' -> 'Ponudba -> 'Fiksne storitve' -> 'Internet' oz. 'Internet+TV' ter v del 'Komentar ali vprašanje' vpišite: »Prekinitev naročniškega razmerja za paket A1 Ultra v času 14-dnevnega brezplačnega preizkusa«.