Kaj prinaša Ultra tehnologija?

Ultra hiter internet do 300 Mb/s.

Ultra enostaven priklop.

Ultra TV izkušnja na več televizorjih.

Ultra Xplore TV mini

Ultra hiter prenos podatkov

Do 500/100 Mb/s

Časovni zamik 

1 mesec brez doplačila

VOYO

Vključen v paket brez doplačila

Ultra Xplore TV maxi

Ultra hiter prenos podatkov

Do 500/100 Mb/s

Časovni zamik

3 mesece brez doplačila

VOYO

Vključen v paket brez doplačila

Ultra Xplore TV maxi+

Ultra hiter prenos podatkov

Do 500/100 Mb/s

Časovni zamik + VOYO

Vključena v paket

*Promocijska znižana cena velja ob 24-mesečni vezavi.
**Cene so brez DDV.

Potrebujete samo internet?

Ultra Xplore maxi

Ultra hiter prenos podatkov

Do 500 Mb/s

/

/

Ultra Xplore maxi+

Ultra hiter prenos podatkov

Do 500 Mb/s

*Promocijska znižana cena velja  ob 24-mesečni vezavi.
**Cene so brez DDV.

Še ultra hitrejši?

Ultra hitro internetno hitrost lahko za 5 € na mesec nadgradite do ultra hitrih 1000/100 Mb/s. 

Preverite, če je A1 Ultra tehnologija dosegljiva na vaši lokaciji:

Na katerem naslovu boste uporabljali storitev?

   Za vse, ki imate prepočasen internetZa tiste med vami, ki nimate optike ali imate slabo TV izkušnjoZdaj je tukaj nova A1Ultra tehnologija, ki prek mobilnega omrežja 5G v vaš dom prinaša visoke hitrosti prenosa. Na voljo je takoj, saj jo lahko priklopite v 48 urah kar sami, brez vrtanja.

   Pišite nam. Z veseljem pripravimo vam prilagojeno ponudbo!

   Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti. Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo.
   Kontaktirajte nas po telefonu na številko 040 40 40 22 ali nam pustite osnovne kontakte podatke in vas bomo poklicali v najkrajšem možnem času. 
    

   Vstopite v nov način gledanja televizije!

   Brez dodatnih naprav in daljincev, brez kablov in montažeA1 Xplore Smart TV aplikacija nadomesti digitalni TV sprejemnik, ki ga sicer potrebujete za gledanje digitalne televizije. Aplikacija je še posebej priročna, če doma uporabljate več televizorjev.

   Glejte vaše najljubše vsebino v živo ali na zahtevo, s funkcijo zamujeno pa si jih lahko ogledate z do 7-dnevnim časovnim zamikom.

   Preveri

   VOYO - Originalne serija, šovi, filmi, risanke in šport.

   Vrhunske vsebine. Neomejeno. Izbiraj med več kot 9.000 urami najbolj priljubljenih šovov, VOYO originalnih serijpredpremierami POP TV produkcij, sinhroniziranimi risankami, ekskluzivnimi športnimi prenosi v živofilmskimi uspešnicami ter novo spletno učilnico 5KA. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

   Preveri

   Angleška Premier League pri A1!

   Od 5.8.2022 naprej bo možno tudi pri A1 spremljati angleško nogometno Premier ligo, in sicer na novem TV programu Arena Sport Premium 1.

   Pri A1 bodo uporabniki lahko tako v sezoni 2022/23 spremljali najboljše nogometne lige v Evropi.
   •    Španska La Liga,
   •    Italijanska Serie A,
   •    Francoska Ligue 1 in
   •    Nemška Bundesliga.

   Prav tako pa tudi vsa klubska tekmovanja najvišjega ranga: Ligo prvakov, Ligo Evropa ter novo Ligo Konferenčnega pokala.

   Preveri
   • Več o paketih Ultra Xplore TV in Ultra net 

    Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti. Na dejansko hitrost prenosa podatkov lahko vplivajo različni dejavniki, kot so na primer: nivo sprejemnega signala na določeni točki in oddaljenost od oddajne enote, kvaliteta signala na določeni točki, zasedenost bazne postaje oziroma število sočasnih Uporabnikov, zmožnost Terminalske opreme dosegati maksimalne hitrosti, izpadi baznih postaj, tehnologija, ki je uporabljena za prenos podatkovnega prometa, frekvenčni spekter, ki se uporablja za določeno tehnologijo (več spektra večje možne hitrosti), zunanja in notranja uporaba storitev, vremenske razmere, fizične in druge ovire mikrolokacije in makrolokacije. Navedeno ne vpliva na zagotavljanje pogodbeno dogovorjenih hitrosti skladno s Posebnimi pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev. Naročnik lahko v okviru paketa naroči tudi dodatne storitve (Netflix, NBA League Pass itn.), vklop lahko opravi na 040 40 40 40 ali na prodajnem mestu A1. Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). V primeru, da za vključitev izbrane storitve ne obstajajo tehnične možnosti, lahko A1 zavrne sklenitev Naročniške pogodbe, o čemer Naročnika obvesti. Za pakete Ultra Net in Ultra Xplore TV veljajo Posebni pogoji paketov Ultra Net in Ultra Xplore TV, ki so skupaj Posebnimi pogoji za širokopasovne storitve in Splošnimi pogoji in cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.
   • Pogosta vprašanja o Ultra Xplore TV in Ultra net paketih

    1. Kako delujejo paketi Ultra Net in Ultra Xplore TV?
    Ultra tehnologija deluje prek mobilnega omrežja 5G in v vaš doma prinaša ultra visoke internetne hitrosti.

    2. Kakšni paketi so na voljo?
    Izbirate lahko med paketi, ki vključujejo:
    3. Kaj je vsebina po izbiri?
    Vsebina po izbiri je storitev videa na zahtevo ali dodatni programski TV sklop, ki je že vključen v ceno paketa Ultra Net maxi+ in Ultra Xplore TV maxi+. Uporabniki omenjenih paketov si lahko ob sklenitvi izberejo želeno storitev iz nabora, ki je opisan v nadaljevanju.

    V primeru izbire dveh ali več storitev hkratni, kot vključena v paket velja storitev z najnižjo redno ceno. Ostale storitve se zaračunajo v skladu s takrat veljavnim cenikom.

    4. Med katerimi vsebinami lahko izbiram?
    V okviru paketa Ultra net maxi+ lahko uporabnik izbira med video vsebinami na zahtevo:
    V okviru paketa Ultra Xplore TV maxi+ lahko uporabnik izbira med video vsebinami na zahtevo in dodatnimi programskimi TV sklopi:
    Uporabnik lahko izbere tudi storitev Netflix Standard ali Netflix Premium, ampak v tem primeru doplača razliko v redni mesečni ceni od storitve Netflix Basic.

    5. Kako pogosto lahko zamenjam vsebino po izbiri?
    Vsebino po izbiri lahko zamenjate 30 dni po vklopu prve vsebine oz. vsakih naslednjih 30 dni po zamenjavi.

    6. Kako dolgo lahko uporabljam izbrano vsebino v okviru svojega paketa?
    Vsebino po izbiri lahko brez doplačila uporabljate celoten čas uporabe paketa Ultra net maxi+ ali Ultra Xplore TV maxi+

    7. Ali lahko dodatne vsebine vklopim tudi na ostalih paketih, ki ne vključujejo vsebine po izbiri?
    Da, tudi v okviru ostalih paketov (Ultra Net maxi, Ultra Xplore TV mini in Ultra Xplore TV Maxi) lahko vklopite dodatne vsebine, ki se v tem primeru zaračunajo skladno s takrat veljavnim cenikom.

    8. Koliko digitalnih TV sprejemnikov lahko naročim?
    V okviru paketov Ultra Xplore TV lahko naročite do skupno 4 digitalne sprejemnike. Prvi je v paket vključen brezplačno, vsak nadaljnji pa se obračuna po veljavnem ceniku.
    Izbirate lahko med klasičnim TV vmesnikom in aplikacijo za pametni TV. Možne so različne kombinacije. Pogoj za naročilo dodatnih TV vmesnikov so proste kapacitete.

    9. Kdaj lahko pričnem z uporabo storitev?
    Če naročilo opravite na enem od prodajnih mest A1 s spodnjega seznama, lahko opremo prejmete takoj! Opremo preprosto prevzamete na izbranem prodajnem mestu in jo s pomočjo enostavnih navodil priklopite sami ter še isti dan pričnete z uporabo.
    Na voljo je tudi možnost, da vam opremo pošljemo po pošti ali pa vam storitve priklopi A1 terenski tehnik. Izbira je vaša.
    Seznam A1 prodajnih mest, kjer lahko prejmem opremo takoj:
    10. Kako si namestim opremo?
    Navodila za namestitev ste prejeli poleg Ultra opreme. So pa na voljo tudi na spletni strani https://www.a1.si/ultra-vodic. Navodila so na voljo v video in pisni obliki.

    11. Kam v stanovanju namestim opremo, da bom dosegal najvišje možne hitrosti?
    V formo na spletni strani https://www.a1.si/ultra-vodic vpišite naslov uporabe storitev in prikaže se vam predlog za priporočeno postavitev Ultra opreme.

    12. Opreme sam ne znam namestiti. Kam se lahko obrnem za pomoč?
    V primeru težav z namestitvijo nas kontaktirajte preko telefona na številko 040 40 40 40 ali nam pišite prek klepeta na A1.si.

    13. Storitve po namestitvi opreme ne delujejo kot sem pričakoval. Kam se lahko obrnem za pomoč?
    Ob napačni namestitvi opreme lahko prihaja do slabšega delovanja storitev. V tem primeru nas kontaktirajte preko telefona na številko 040 40 40 40 ali nam pišite prek klepeta na A1.si.

    14. Opreme ne želim namestiti sam. Moram za namestitev s strani terenskih tehnikov plačati?
    Ne. Namestitev opreme lahko na vašo željo opravi terenski tehnik. V tem primeru vso potrebno opremo na dogovorjen termin s seboj prinese tehnik. Namestitev opreme je brezplačna.

    15. Rad bi naročil paket Ultra Net ali Ultra Xplore TV, ampak se želim o delovanju storitev najprej prepričati sam? Je to možno brez prekinitve obstoječih storitev?
    Za uporabo paketov Ultra Net in Ultra Xplore TV ni potrebna prekinitev obstoječega naročniškega razmerja, kar pomeni, da z uporabo lahko pričnete kadarkoli, obstoječe storitve pa prekinete kasneje, ko se sami prepričate o Ultra izkušnji, ki jo paketi prinašajo.

    16. Kako dolgo bo časovni zamik brezplačen?
    Storitev časovni zamik je vključena:
    17. Je prenos podatkov omejen?
    Ne. V pakete Ultra Net in Ultra Xplore TV je vključen neomejen prenos podatkov, veljajo pa načelo normalne in običajne uporabe.

    18. Ali oprema, ki sem jo prejel, preide v mojo last?
    Ne, oprema ostaja v lasti A1, vam pa je dodeljena v uporabo za obdobje uporabe storitev. V primeru prekinitve paketa Ultra Net ali Ultra Xplore TV opremo vrnete podjetju A1.

    19. Za priklop storitev sem prejel tudi zunanjo anteno. Je antena vodoodporna?
    Ob pravilni namestitvi zunanje antene, je le ta vodoodporna in je v primeru slabega vremena ne potrebujete prestavljati z mesta, kjer jo imate nameščeno.

    20. Ali lahko opremo prenašam na druge lokacije?
    Ne. Opremo lahko uporabljate samo na lokaciji, ki je v pogodbi zavedena kot lokacija uporabe storitev. Delovanje opreme je zagotovljeno samo tej lokaciji. V primeru kršitve vam storitve lahko izklopimo.

    21. Sem uporabnik mobilnih storitev A1. Ali ob sklenitvi paketa Ultra Net ali Ultra Xplore TV prejmem kakšno ugodnost?
    Da. Za vsak paket Ultra Net ali Ultra Xplore TV, ki ga imate na istem računu kot mobilni paket, prejmete 1 € popusta na vsak mobilni paket, ki je kompatibilen z MultiMIO popusti (do skupno maksimalno 12 €). Več o MultiMIO popustih si lahko preberete tukaj.

    22. Lahko na paketu Ultra Net ali Ultra Xplore TV uporabljam fiksno telefonijo?
    Ne. Fiksna telefonija na paketih Ultra Net in Ultra Xplore TV žal ni mogoča. Če jo nujno potrebujete, vam svetujemo naročilo fiksnih paketov.

    23. Ali lahko na paketih Ultra Xplore TV uporabljam Teletext?
    Prek TV vmesnika žal uporaba Teletexta ni možna, lahko pa do njega dostopate na https://teletext.rtvslo.si/.
    • internet 
    • internet in vsebino po izbiri
    • internet in televizijo
    • internet, televizijo in vsebino na po izbiri
    • Netflix Basic
    • HBO premium S
    • VOYO
    • NBA League Pass
    • Netflix Basic
    • NBA League Pass
    • HBO Premium
    • Balkan
    • Pink
    • Arena Sport Premium
    • Pickbox Now
    • Minimax
    • FilmBox
    • Happy Dog
    • Red Point Premium
    • RUS 5+
    • Center A1 Izola
    • Center A1 Koper
    • Center A1 Koper Supernova
    • Center A1 Kranj
    • Center A1 Ljubljana BTC
    • Center A1 Ljubljana Center
    • Center A1 Ljubljana Interspar Vič
    • Center A1 Ljubljana Aleja Šiška
    • Center A1 Lucija
    • Center A1 Maribor Europark
    • Center A1 Murska Sobota BTC
    • Center A1 Trbovlje
    • A1 Domžale Twin trade
    • A1 Domžale M&T
    • oA1 Radovljica
    • A1 Ljubljana Črnuče
    • A1 Jesenice
    • A1 Velenje
    • A1 Lenart
    • A1 Nova Gorica center
    • A1 Ptuj
    • A1 Kočevje
    • A1 Novo mesto
    • A1 Ljutomer
    • A1 Murska Sobota
    • A1 Škofja Loka
    • A1 Grosuplje
    • A1 Ljubljana Bežigrad
    • A1 Žalec
    • A1 Brežice
    • A1 Kamnik
    • A1 Postojna
    • A1 Šentjernej
    • A1 Mozirje
    • A1 Vrhnika
    • A1 Celje Planet Tuš
    • A1 Maribor Tabor
    • A1 Maribor Center
    • A1 Slovenske Konjice
    • A1 Gornja Radgona
    • 1 mesec brezplačno v paketu Ultra Xplore TV mini
    • 3 mesece brezplačno v paketu Ultra Xplore TV maxi
    • Brezplačno za celoten čas uporabe v paketu Xplore TV maxi+
   • Posebna ponudba "Ultra Xplore TV in Ultra net paketi 2024"

    Posebno ponudbo »Ultra Net in Ultra Xplore TV paketi 2024« lahko izkoristijo vsi novi naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na kateremkoli aktualnem paketu Ultra Net ali Ultra Xplore TV. Do ponudbe so upravičeni naročniki, ki vsaj 60 dni pred sklenitvijo novega naročniškega razmerja niso bili naročniki katerega koli fiksnega ali Ultra paketa ali sklepajo dodatno naročniško razmerje za paket. Posebna ponudba velja za fizične in pravne osebe od 24. 4. 2024 do vključno 30. 6. 2024. Promocija vključuje 42,90% na paket Ultra Net maxi, 42,54% na paket Ultra Net maxi+, 45,27% na paket Ultra Xplore TV mini,  57,44% na paket Ultra Xplore TV maxi in 66,20% na paket Ultra Xplore TV maxi+ za 12 mesecev, ob vezavi za 24 mesecev. Po izteku 12-mesečnega obdobja promocijske cene, se uporabniku prične zaračunavati redna cena izbranega naročniškega paketa Net ali Xplore TV, v skladu s takrat veljavnim cenikom. Popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo. Popusti se med seboj izključujejo. Vse navedene cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete veljajo Posebni pogoji paketov Ultra Net in Ultra Xplore TV, ki so skupaj s Cenikom, Splošnimi in Posebnimi pogoji na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.