Neomejen prenos podatkov v novih paketih Podjetni MIO

Novi mobilni paketi Podjetni MIO prinašajo neomejen prenos podatkov za brezskrbno delo, vključujejo pa tudi neomejene klice in sporočila ter mednarodne klice.
A1 Go! M

miniMIO

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 10GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

8.051 MB

Prenos podatkov v EU/EEA

/

A1 Go! M

midiMIO

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 100GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

11.409 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

50 min

Mednarodni klici v EU/EEA

A1 Go! M

maksiMIO

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 500GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

15.438 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

100 min

Mednarodni klici v EU/EEA

Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti. Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!

Kontaktirajte nas po telefonu na številko 040 40 40 41 ali se oglasite v najbližjem prodajnem mestu.

Uporabljajte neomejen prenos podatkov na več napravah

Paket A1 2.SIM vam omogoča uporabo neomejenega prenosa podatkov v paketu midiMIO in maksiMIO tudi na drugi napravi – telefonu, tablici ali prenosnem računalniku.

Paket A1 2.SIM za uporabnike paketov MIO samo 5 €.

 • Več o paketih Podjetni MIO

  Ponudbo za pakete Podjetni miniMIO, Podjetni midiMIO in Podjetni maksiMIO lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, pod pogoji te pogodbe).
  Paket Podjetni miniMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 10 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 8.051 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.

  Paket Podjetni midiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil, 50 minut mednarodnih klicev v EU/EEA in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 100 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 11.409 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.

  Paket Podjetni maksiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil, 100 minut mednarodnih klicev v EU/EEA (klici iz Slovenije v omrežja držav EU/EEA) in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 15.438 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.
  Cene paketov Podjetni MIO so navedene v veljavnem ceniku.

  Paketi Podjetni MIO so namenjeni običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi do porabe določene, v posameznem paketu opredeljene količine podatkov, omogočajo LTE hitrost prenosa podatkov do 200/50 Mb/s.

  Vse cene vključujejo DDV. Za pakete Podjetni MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov Podjetni MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška cesta 4, SI-1000

    

 • Pogosta vprašanja 

  1. Ali lahko na paketu Podjetni MIO sklenem paket Dodatni?
  Ne, paket Dodatni ni mogoč na paketih Podjetni MIO.

  2. Ali lahko na paketih Podjetni MIO tudi uporabljam brezplačne zabavne vsebine?
  Ne, paketi Podjetni MIO ne vsebujejo brezplačnih zabavnih vsebin. Vsebuje pa Podjetni midiMIO 50 minut in maksiMIO 100 minut mednarodnih klicev v EU.

  3. Ali so mobilne storitve po upočasnitvi na 2/1 Mb/s še uporabne?
  Hitrost 2/1 Mb/s zadostuje za uporabo družbenih omrežij, brskanje po spletu in gledanje video vsebin v nižji ločljivosti (npr. Youtube). O upočasnitvi boste obveščeni z SMS sporočilom.

  4. Sem obstoječ naročnik. Imam tudi paket Dodatni po akcijski ceni (npr. 5 €/mesec). Kaj se zgodi, če nosilni paket menjam na paket MIO?
  V primeru menjave nosilnega paketa na paket MIO, se paket Dodatni avtomatsko spremeni v paket miniMIO. Vsi morebitni predhodni popusti na paket Dodatni se ob spremembi v paket miniMIO brišejo.