Neomejen prenos podatkov v novih paketih Podjetni MIO

Mobilni paketi Podjetni MIO z neomejenim prenosom podatkov so vsem novim naročnikom sedaj na voljo kar 20 % ceneje za 1 leto.
A1 Go! M

miniMIO

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 10GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

7,8 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

/

Mednarodni klici v EU/EEA

A1 Go! M

midiMIO

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 100GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

11,1 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

50 min

Mednarodni klici v EU/EEA

A1 Go! M

maksiMIO

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 500GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

15 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

100 min

Mednarodni klici v EU/EEA

Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti. Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!

Kontaktirajte nas po telefonu na 040 40 40 22, po elektronski pošti ali se oglasite v najbližjem prodajnem mestu.

Uporabljajte neomejen prenos podatkov na več napravah

Paket A1 2.SIM vam omogoča uporabo neomejenega prenosa podatkov v paketu midiMIO in maksiMIO tudi na drugi napravi – telefonu, tablici ali prenosnem računalniku.

Paket A1 2.SIM za uporabnike paketov MIO samo 5 €.

 • Več o paketih Podjetni MIO

  Ponudbo za pakete Podjetni miniMIO, Podjetni midiMIO in Podjetni maksiMIO lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, pod pogoji te pogodbe).

  Paket Podjetni miniMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 10 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 8.051 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.

  Paket Podjetni midiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil, 50 minut mednarodnih klicev v EU/EEA in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 100 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 11.409 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.

  Paket Podjetni maksiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil, 100 minut mednarodnih klicev v EU/EEA (klici iz Slovenije v omrežja držav EU/EEA) in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 15.438 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.
  Cene paketov Podjetni MIO so navedene v veljavnem ceniku.

  Paketi Podjetni MIO so namenjeni običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi do porabe določene, v posameznem paketu opredeljene količine podatkov, omogočajo LTE hitrost prenosa podatkov do 200/50 Mb/s.

  Vse cene vključujejo DDV. Za pakete Podjetni MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov Podjetni MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška cesta 4, SI-1000

    

 • Pogosta vprašanja 

  1. Ali lahko na paketu Podjetni MIO sklenem paket Dodatni?
  Ne, paket Dodatni ni mogoč na paketih Podjetni MIO.

  2. Ali lahko na paketih Podjetni MIO tudi uporabljam brezplačne zabavne vsebine?
  Ne, paketi Podjetni MIO ne vsebujejo brezplačnih zabavnih vsebin. Vsebuje pa Podjetni midiMIO 50 minut in maksiMIO 100 minut mednarodnih klicev v EU.

  3. Ali so mobilne storitve po upočasnitvi na 2/1 Mb/s še uporabne?
  Hitrost 2/1 Mb/s zadostuje za uporabo družbenih omrežij, brskanje po spletu in gledanje video vsebin v nižji ločljivosti (npr. Youtube). O upočasnitvi boste obveščeni z SMS sporočilom.

  4. Sem obstoječ naročnik. Imam tudi paket Dodatni po akcijski ceni (npr. 5 €/mesec). Kaj se zgodi, če nosilni paket menjam na paket MIO?
  V primeru menjave nosilnega paketa na paket MIO, se paket Dodatni avtomatsko spremeni v paket miniMIO. Vsi morebitni predhodni popusti na paket Dodatni se ob spremembi v paket miniMIO brišejo.
   

 • Promocija 20 % popusta na pakete Podjetni MIO

  Posebna ponudba velja za vse nove naročnike paketov Podjetni miniMIO, Podjetni midiMIO in Podjetni maksiMIO ter predstavlja 20 % popusta na mesečno naročnino na navedene pakete za obdobje 12 mesecev od aktivacije nove naročniške pogodbe. Po izteku 12 mesecev, v katerih velja popust na mesečno naročnino, se prične zaračunavati redna cena na paketih Podjetni miniMIO, Podjetni midiMIO in Podjetni maksiMIO. Popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Ponudba ne velja za fizične osebe. Paketi Podjetni miniMIO, Podjetni midiMIO in Podjetni maksiMIO vključujejo neomejeno količino prenosa podatkov, pri čemer se v paketu Podjetni miniMIO po doseženih 10 GB prenosa podatkov, v paketu Podjetni midiMIO po doseženih 100 GB prenosa podatkov, v paketu Podjetni maksiMIO pa po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Ponudba ni združljiva z ostalimi ugodnostmi A1. Posebna ponudba velja v obdobju med 5. 1. 2022 do vključno 15. 3. 2022.
 • Promocija Xiaomi

  Promocijska ponudba izbranih telefonov Xiaomi velja v obdobju od 7. 1. 2022 do 31. 1. 2022. Maloprodajna cena 4 EUR predstavlja mesečni obrok za nakup mobilne naprave Redmi Note 10 5G ob vezavi za 24 mesecev na paketih Podjetni midiMIO ali Podjetni maksiMIO in sicer v primeru plačila mobilne naprave v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d. Maloprodajna cena 9,60 EUR predstavlja mesečni obrok za nakup mobilne naprave Xiaomi 11 Lite 5G NE ob vezavi za 24 mesecev na paketih Podjetni midiMIO ali Podjetni maksiMIO in sicer v primeru plačila mobilne naprave v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d. Mobilno napravo na obroke lahko kupijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo že sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, po pogojih te pogodbe). Cena mobilne naprave je odvisna od izbranega naročniškega paketa. Popusta ni mogoče zamenjati za gotovino ali ga prenesti na tretjo osebo. Zaloge mobilnih naprav so omejene. Ponudba je veljavna za fizične in pravne osebe.
 • Promocija Samsung + darilo slušalke  

  Ponudba „Promocija Samsung pospeševanje prodaje S21 FE 5G in Z Flip3 5G", ki jo organizira Janus Trade, d.o.o. in podpira A1 Slovenija, velja v obdobju nakupa enega izmed izbranih Samsung telefonov od 7. 1. 2022 do 31. 1. 2022 ali v krajšem obdobju, če zaloge daril Samsung Galaxy Buds2 slušalk poidejo pred iztekom omenjenega (načrtovanega) obdobja promocije. Slušalke Samsung Galaxy Buds2 prejmejo vsi novi in obstoječi naročniki (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, skladno s pogoji te pogodbe), ki bodo opravili nakup enega od naštetih mobilnih telefonov: Samsung Galaxy S21 FE ali Samsung Galaxy Z Flip3, v promocijskem obdobju od 7. 1. 2022 do 31. 1. 2022, skladno s pogoji ponudbe, ki so dostopni na A1.si, ter sklenili vezavo na katerem koli pogovornem paketu A1. Pogoj za uveljavljanje pravice do slušalk je uspešna registracija kupljene naprave najkasneje do 15. 2. 2022 na spletni strani A1januardarilo.s-promocije.com. Postopek uspešne registracije vključuje vnos določenih osebnih podatkov, kot so: ime, priimek, e-poštni naslov, poštni naslov, kamor se dostavi darilo (Samsung Galaxy Buds 2 slušalke), prodajno mesto A1, kjer je bila naprava kupljena, telefonsko številko, IMEI kupljene naprave in priložiti dokazilo o nakupu naprave z vezavo – Pogodba o zagotovitvi posebne ugodnosti, kjer je vidna IMEI številka ter datum nakupa naprave. Vse reklamacije v vezi z registracijo se upoštevajo do 15. 2. 2022. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. Dostava slušalk uporabnikom, ki ste se uspešno in pravočasno registrirali prek spletne strani A1januardarilo.s-promocije.com, v skladu s temi pravili, bo opravljena najkasneje do 8. 3. 2022 na naslov, naveden pri registraciji na spletni strani A1januardarilo.s-promocije.com, ki mora biti na ozemlju Republike Slovenije. Uporabnik bo Samsung Galaxy Buds 2 slušalke prejel preko Pošte Slovenija. Stroške dostave daril krije organizator. Podrobnejša navodila za registracijo in pogoji za prejem darila so navedeni na povezavi A1januardarilo.s-promocije.com.