Zakaj izbrati pakete Podjetni MIO?

Pripeljite prijatelja in oba prejmete 50 % popusta za 24 mesecev, pogoj za nove naročnike je 24-mesečna vezava.

Vključeni mednarodni klici v paketa midiMIO in maksiMIO.

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored (neodvisni certifikat Net check 2023).

Pripeljite prijatelja na A1 in prihranite!

Tako obema zagotovite 50 % popusta na mesečno naročnino mobilnega paketa za dve leti. Prijatelj naj ob sklenitvi paketa predloži kodo, ki ste jo prejeli v SMSu. Če kode ne najdete, pošljite SMS s ključno besedo POPUST na številko 6111 .

Podjetni miniMIO

Neomejeno

Min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 20 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

15,8 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

/

Mednarodni klici v EU/EEA

Podjetni midiMIO

Neomejeno

Min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 200 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

21,1 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

50 min

Mednarodni klici v EU/EEA

Podjetni maksiMIO

Neomejeno

Min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 500 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

28,5 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

100 min

Mednarodni klici v EU/EEA

*Opomba: Cene paketov ne vključujejo DDVja. 

Prenos podatkov v 50+ državah izven EU/EEA samo 8,19 € za 1 GB

Ob prenosu podatkov pri izbranih operaterjih oz. državah izven EU/EEA se na paketih MIO samodejno vključi zakup 1 GB po izjemni ceni 8,19 €. V zakup so vključene pogosto obiskane države kot na primer: Bosna in Hercegovina, Srbija, Švica in Velika Britanija. Seznam držav

Uporabljajte neomejen prenos podatkov na več napravah

Paket A1 2. SIM vam omogoča za samo 5,74 € na mesec uporabo neomejenega prenosa podatkov v paketih Podjetni midiMIO in maksiMIO tudi na drugi napravi – telefonu, tablici ali prenosnem računalniku.


5G omrežje

Vsi paketi vključujejo uporabo omrežja 5G, ki omogoča gigabitne hitrosti prenosa podatkov

Hvala, ker nas priporočate!

Z vašo neprecenljivo podporo smo se ponovno povzpeli na 1. mesto med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem v Sloveniji. Vse zasluge za to pa gredo vam, našim uporabnikom, ki bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem.

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, januar 2023, N=4075).

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored

Po merjenjih podjetja NET CHECK, ki ocenjuje dosegljivost, odzivnost, kakovost in zmogljivost omrežja, je omrežje A1 Slovenija že drugo leto ocenjeno kot najboljše mobilno omrežje.

Certifikat za najboljše mobilno omrežje v Sloveniji temelji na metodologiji in meritvah NET CHECK, opravljenih v juliju 2023.

Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti. Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!

Kontaktirajte nas po telefonu na 040 40 40 22, po elektronski pošti ali se oglasite v najbližjem prodajnem mestu.

 • Opis Paketov Podjetni MIO

  Ponudbo za pakete Podjetni miniMIO, Podjetni midiMIO in Podjetni maksiMIO lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, pod pogoji te pogodbe).

  Paket Podjetni miniMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 20 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 16.239 po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.

  Paket Podjetni midiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil, 50 minut mednarodnih klicev v EU/EEA in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 200 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 21.643 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.

  Paket Podjetni maksiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil, 100 minut mednarodnih klicev v EU/EEA (klici iz Slovenije v omrežja držav EU/EEA) in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 29.227 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.
  Cene paketov Podjetni MIO so navedene v veljavnem ceniku.

  Med gostovanjem pri izbranih operaterjih v 50+ državah izven EU/EEA se samodejno vključi zakup 1 GB za prenos podatkov. Samodejni zakup 1 GB za ceno 8,19 € se vklopi samo v primeru, ko gostujete znotraj navedenih omrežij v kateri izmed 47 držav in hkrati opravite prenos podatkov. Zakup 1 GB prenosa podatkov v tujini lahko porabite do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se je zakup vklopil. Zakup 1 GB se bo izvedel ponovno po porabi predhodnega zakupa, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh zakupov, se bo prenos podatkov v gostovanju onemogočil.

  Paketi Podjetni MIO so namenjeni običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi do porabe določene, v posameznem paketu opredeljene količine podatkov, omogočajo 5G hitrost prenosa podatkov do 1000/100 Mb/s. Ocenjena maksimalna hitrost je 500/80 Mb/s.

  Navedene cene ne vključujejo DDV in so preračunane iz cen z DDV po ceniku ter zaokrožene na 2 decimalki. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete Podjetni MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter opis paketov Podjetni MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška cesta 4, SI-1000

    

 • Pogosta vprašanja 

  1. Ali lahko na paketu Podjetni MIO sklenem paket Dodatni?
  Ne, paket Dodatni ni mogoč na paketih Podjetni MIO.

  2. Ali lahko na paketih Podjetni MIO tudi uporabljam brezplačne vsebine na zahtevo?
  Ne, paketi Podjetni MIO ne vsebujejo brezplačnih vsebin na zahtevo. Vsebuje pa Podjetni midiMIO 50 minut in maksiMIO 100 minut mednarodnih klicev v EU.

  3. Ali so mobilne storitve po upočasnitvi na 2/1 Mb/s še uporabne?
  Hitrost 2/1 Mb/s zadostuje za uporabo družbenih omrežij, brskanje po spletu in gledanje video vsebin v nižji ločljivosti (npr. Youtube). O upočasnitvi boste obveščeni z SMS sporočilom.

  4. Sem obstoječ naročnik. Imam tudi paket Dodatni po akcijski ceni (npr. 5 €/mesec). Kaj se zgodi, če nosilni paket menjam na paket MIO?
  V primeru menjave nosilnega paketa na paket MIO, se paket Dodatni avtomatsko spremeni v paket miniMIO. Vsi morebitni predhodni popusti na paket Dodatni se ob spremembi v paket miniMIO brišejo.

 • Več o promocijski ponudbi

  Promocija »Pripelji prijatelja 2024« velja od 03.04.2024 do 31.05.2024 in vsebuje 50 % popusta za 24 mesecev na mesečno naročnino mobilnega paketa za novega in obstoječega naročnika, pogoj za pridobitev popusta za novega naročnika je 24-mesečna vezava. Po izteku 24 mesecev, v katerih velja popust na redne cene paketov, se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa. Nov in obstoječi naročnik sta do ugodnosti upravičena, če novi naročnik po priporočilu obstoječega naročnika in skladno s pogoji te promocije sklene novo naročniško razmerje na enem izmed naslednjih mobilnih paketov A1: miniMIO, midiMIO, maksiMIO, Podjetni miniMIO, Podjetni midiMIO, Podjetni maksiMIO, A1 Vajb ali A1 miniVajb. Obstoječi uporabnik prejme popust na mesečno naročnino svojega mobilnega paketa A1 (ne velja za pakete All Inclusive, A1 Go! kidz, SIMPL na račun, Podjetni zakup, Poslovni Smart, Poslovni Premium in ostale posebne pakete za poslovne uporabnike), ko njegovo kodo unovči nov naročnik.
  Pogoj za obračun popusta je unovčenje kode, ki jo obstoječi naročnik prejme preko SMS sporočila in jo posreduje novemu naročniku. Popust se preneha obračunavati obstoječemu in novemu naročniku v trenutku, ko obstoječi naročnik, ki je novemu naročniku dal kodo za popust in je novi naročnik to kodo unovčil, na podlagi katere se popust obračunava, prekine svoje naročniško razmerje ali v trenutku ko novi naročnik, ki je prejel in unovčil kodo, prekine naročniško razmerje, sklenitev katerega predstavlja pogoj za obračun predmetnega popusta. Prenos obstoječe naročniške pogodbe na drugega naročnika ne pomeni sklenitve nove naročniške pogodbe. Popust je unovčljiv le ob predložitvi kode, ki je bila obstoječemu naročniku s strani A1 posredovana preko SMS sporočila. Koda je unovčljiva samo enkrat in se lahko uporabi za sklenitev le enega novega naročniškega razmerja. Ugodnost ni združljiva z drugimi promocijskimi ponudbami in akcijami A1 (izjema so popusti multiMIO, Connect in 1 € senior popust). Ugodnost ni zamenljiva za gotovino ali druge oblike ugodnosti. Če ima obstoječi naročnik na obstoječem paketu že vključen popust na mesečno naročnino iz druge promocije, se mu ta izbriše ob aktivaciji novega popusta. Kot novi naročnik se šteje vsak uporabnik, ki ni bil naročnik A1 mobilnega paketa vsaj zadnjih 75 dni pred uveljavljanjem ugodnosti iz te promocije.

  Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnikePosebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.