Zakaj izbrati pakete Podjetni MIO?

Akcijska cena 8,19 €/m brez DDV za 12 mesecev za nove naročnike in 6 mesecev za obstoječe naročnike.

Vključeni mednarodni klici v paketa midiMIO in maksiMIO.

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored (neodvisni certifikat Net check 2023).

Responsive Image

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored

Meritve nemškega podjetja NET CHECK so pokazale, da imamo najboljše mobilno omrežje v Sloveniji že drugo leto zapored. Hvala, ker ga ustvarjaš z nami.

A1 Go! M

Podjetni miniMIO

Neomejeno

Min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 20GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

13,6 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

/

Mednarodni klici v EU/EEA

A1 Go! M

Podjetni midiMIO

Neomejeno

Min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 200GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

18,2 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

50 min

Mednarodni klici v EU/EEA

A1 Go! M

Podjetni maksiMIO

Neomejeno

Min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 500GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

24,5 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

100 min

Mednarodni klici v EU/EEA

*Opomba: Cene paketov ne vključujejo DDVja. 

Prenos podatkov v državah izven EU/EEA samo 8,19 € za 1 GB

Ob prenosu podatkov pri izbranih operaterjih oz. državah izven EU/EEA se na paketih MIO samodejno vključi zakup 1 GB po izjemni ceni 8,19 €. V zakup so vključene pogosto obiskane države kot na primer: Bosna in Hercegovina, Srbija, Švica in Velika Britanija. Seznam držav

Uporabljajte neomejen prenos podatkov na več napravah

Paket A1 2. SIM vam omogoča za samo 5,74 € na mesec uporabo neomejenega prenosa podatkov v paketih Podjetni midiMIO in maksiMIO tudi na drugi napravi – telefonu, tablici ali prenosnem računalniku.


5G omrežje

Vsi paketi vključujejo uporabo omrežja 5G, ki omogoča gigabitne hitrosti prenosa podatkov

Hvala, ker nas priporočate!

Z vašo neprecenljivo podporo smo se ponovno povzpeli na 1. mesto med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem v Sloveniji. Vse zasluge za to pa gredo vam, našim uporabnikom, ki bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem.

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, januar 2023, N=4075).

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored

Po merjenjih podjetja NET CHECK, ki ocenjuje dosegljivost, odzivnost, kakovost in zmogljivost omrežja, je omrežje A1 Slovenija že drugo leto ocenjeno kot najboljše mobilno omrežje.

Certifikat za najboljše mobilno omrežje v Sloveniji temelji na metodologiji in meritvah NET CHECK, opravljenih v juliju 2023.

Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti. Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!

Kontaktirajte nas po telefonu na 040 40 40 22, po elektronski pošti ali se oglasite v najbližjem prodajnem mestu.

 • Opis Paketov Podjetni MIO

  Ponudbo za pakete Podjetni miniMIO, Podjetni midiMIO in Podjetni maksiMIO lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, pod pogoji te pogodbe).

  Paket Podjetni miniMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 20 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 13.984 po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.

  Paket Podjetni midiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil, 50 minut mednarodnih klicev v EU/EEA in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 200 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 18.649 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.

  Paket Podjetni maksiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil, 100 minut mednarodnih klicev v EU/EEA (klici iz Slovenije v omrežja držav EU/EEA) in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 25.180 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.
  Cene paketov Podjetni MIO so navedene v veljavnem ceniku.

  Med gostovanjem pri izbranih operaterjih v 47 državah izven EU/EEA se samodejno vključi zakup 1 GB za prenos podatkov. Samodejni zakup 1 GB za ceno 8,19 € se vklopi samo v primeru, ko gostujete znotraj navedenih omrežij v kateri izmed 47 držav in hkrati opravite prenos podatkov. Zakup 1 GB prenosa podatkov v tujini lahko porabite do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se je zakup vklopil. Zakup 1 GB se bo izvedel ponovno po porabi predhodnega zakupa, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh zakupov, se bo prenos podatkov v gostovanju onemogočil.

  Paketi Podjetni MIO so namenjeni običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi do porabe določene, v posameznem paketu opredeljene količine podatkov, omogočajo 5G hitrost prenosa podatkov do 1000/100 Mb/s. Ocenjena maksimalna hitrost je 500/80 Mb/s.

  Navedene cene ne vključujejo DDV in so preračunane iz cen z DDV po ceniku ter zaokrožene na 2 decimalki. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete Podjetni MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter opis paketov Podjetni MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška cesta 4, SI-1000

    

 • Pogosta vprašanja 

  1. Ali lahko na paketu Podjetni MIO sklenem paket Dodatni?
  Ne, paket Dodatni ni mogoč na paketih Podjetni MIO.

  2. Ali lahko na paketih Podjetni MIO tudi uporabljam brezplačne vsebine na zahtevo?
  Ne, paketi Podjetni MIO ne vsebujejo brezplačnih vsebin na zahtevo. Vsebuje pa Podjetni midiMIO 50 minut in maksiMIO 100 minut mednarodnih klicev v EU.

  3. Ali so mobilne storitve po upočasnitvi na 2/1 Mb/s še uporabne?
  Hitrost 2/1 Mb/s zadostuje za uporabo družbenih omrežij, brskanje po spletu in gledanje video vsebin v nižji ločljivosti (npr. Youtube). O upočasnitvi boste obveščeni z SMS sporočilom.

  4. Sem obstoječ naročnik. Imam tudi paket Dodatni po akcijski ceni (npr. 5 €/mesec). Kaj se zgodi, če nosilni paket menjam na paket MIO?
  V primeru menjave nosilnega paketa na paket MIO, se paket Dodatni avtomatsko spremeni v paket miniMIO. Vsi morebitni predhodni popusti na paket Dodatni se ob spremembi v paket miniMIO brišejo.

 • Več o promocijski ponudbi

  Posebna ponudba »vsi Podjetni MIO paketi 9,99 EUR« predstavlja popust na redne ceno paketov in sicer: 33% na paket Podjetni miniMIO, 50% na paket Podjetni midiMIO ter 63% na paket Podjetni maksiMIO. Popust se upošteva prvih 12 mesecev ob sklenitvi novega naročniškega razmerja oz. prvih 6 mesecev ob sklenitvi Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti pod pogojem, da vezava traja 24 mesecev. Po izteku 12 oz. 6 mesecev, v katerih velja popust na redne cene paketov, se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa. Posebna ponudba velja od 15.11.2023 do vključno 31.12.2023. Popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket.