Zakaj izbrati pakete Podjetni MIO?

Neomejen prenos podatkov.

2, 46 € popusta za nove naročnike kar 12 mesecev.

Brez vezave.

Responsive Image
A1 Go! M

Podjetni miniMIO

Neomejeno

Min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 10GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

10,6 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

/

Mednarodni klici v EU/EEA

A1 Go! M

Podjetni midiMIO

Neomejeno

Min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 100GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

14,7 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

50 min

Mednarodni klici v EU/EEA

A1 Go! M

Podjetni maksiMIO

Neomejeno

Min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 500GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

20,4 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

100 min

Mednarodni klici v EU/EEA

*Opomba: Cene paketov ne vključujejo DDVja. 

Prenos podatkov v državah izven EU/EEA samo 8,19 € za 1 GB

Ob prenosu podatkov pri izbranih operaterjih oz. državah izven EU/EEA se na paketih MIO samodejno vključi zakup 1 GB po izjemni ceni 8,19 €. V zakup so vključene pogosto obiskane države kot na primer: Srbija, Švica in Velika Britanija. Zakup od 1. 7. 2022 dalje vključuje tudi Bosno in Hercegovino, Kosovo ter Črno goro. Seznam držav

Uporabljajte neomejen prenos podatkov na več napravah

Paket A1 2.SIM vam omogoča uporabo neomejenega prenosa podatkov v paketu midiMIO in maksiMIO tudi na drugi napravi – telefonu, tablici ali prenosnem računalniku.

Paket A1 2.SIM za uporabnike paketov MIO samo 4,10 €.

5G omrežje

Vsi paketi vključujejo uporabo omrežja 5G, ki omogoča gigabitne hitrosti prenosa podatkov

Dokazano najboljše mobilno omrežje v Sloveniji

Certifikat za najboljše mobilno omrežje v Sloveniji temelji na metodologiji in meritvah NET CHECK, opravljenih v obdobju april-maj 2022.

Hvala, ker nas priporočate!

 Z vašo pomočjo smo postali št. 1 med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem po priporočilu uporabnikov, saj bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem. 

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, februar 2022, N=4463)

Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti. Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!

Kontaktirajte nas po telefonu na 040 40 40 22, po elektronski pošti ali se oglasite v najbližjem prodajnem mestu.

 • Več o paketih Podjetni MIO

  Ponudbo za pakete Podjetni miniMIO, Podjetni midiMIO in Podjetni maksiMIO lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, pod pogoji te pogodbe).

  Paket Podjetni miniMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 10 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 10.906 po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.

  Paket Podjetni midiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil, 50 minut mednarodnih klicev v EU/EEA in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 100 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 15.104 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.

  Paket Podjetni maksiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil, 100 minut mednarodnih klicev v EU/EEA (klici iz Slovenije v omrežja držav EU/EEA) in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 20.976 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje.
  Cene paketov Podjetni MIO so navedene v veljavnem ceniku.

  Med gostovanjem pri izbranih operaterjih v 47 državah izven EU/EEA se samodejno vključi zakup 1 GB za prenos podatkov. Samodejni zakup 1 GB za ceno 8,19 € se vklopi samo v primeru, ko gostujete znotraj navedenih omrežij v kateri izmed 47 držav in hkrati opravite prenos podatkov. Zakup 1 GB prenosa podatkov v tujini lahko porabite do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se je zakup vklopil. Zakup 1 GB se bo izvedel ponovno po porabi predhodnega zakupa, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh zakupov, se bo prenos podatkov v gostovanju onemogočil.

  Paketi Podjetni MIO so namenjeni običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi do porabe določene, v posameznem paketu opredeljene količine podatkov, omogočajo LTE hitrost prenosa podatkov do 200/50 Mb/s.

  Navedene cene ne vključujejo DDV in so preračunane iz cen z DDV po ceniku ter zaokrožene na 2 decimalki. Za pakete Podjetni MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov Podjetni MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška cesta 4, SI-1000

    

 • Pogosta vprašanja 

  1. Ali lahko na paketu Podjetni MIO sklenem paket Dodatni?
  Ne, paket Dodatni ni mogoč na paketih Podjetni MIO.

  2. Ali lahko na paketih Podjetni MIO tudi uporabljam brezplačne zabavne vsebine?
  Ne, paketi Podjetni MIO ne vsebujejo brezplačnih zabavnih vsebin. Vsebuje pa Podjetni midiMIO 50 minut in maksiMIO 100 minut mednarodnih klicev v EU.

  3. Ali so mobilne storitve po upočasnitvi na 2/1 Mb/s še uporabne?
  Hitrost 2/1 Mb/s zadostuje za uporabo družbenih omrežij, brskanje po spletu in gledanje video vsebin v nižji ločljivosti (npr. Youtube). O upočasnitvi boste obveščeni z SMS sporočilom.

  4. Sem obstoječ naročnik. Imam tudi paket Dodatni po akcijski ceni (npr. 5 €/mesec). Kaj se zgodi, če nosilni paket menjam na paket MIO?
  V primeru menjave nosilnega paketa na paket MIO, se paket Dodatni avtomatsko spremeni v paket miniMIO. Vsi morebitni predhodni popusti na paket Dodatni se ob spremembi v paket miniMIO brišejo.
   

 • Več o promocijski ponudbi

  Posebna ponudba predstavlja 2,46 EUR popusta na mesečno naročnino na paketih Podjetni MIO. Popust na vseh paketih velja za obdobje 12 mesecev od sklenitve novega naročniškega razmerja. Po izteku 12 mesecev, v katerih velja popust na mesečno naročnino, se prične zaračunavati redna mesečna naročnina posameznega paketa. Posebna ponudba velja od 1. 9. do vključno 31.12. 2022. Popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Navedene cene ne vključujejo DDV.