<span class="txt-white-desktop">Davčna blagajna</span> <span class="txt-white-desktop">Davčna blagajna</span>

Davčna blagajna

Davčna blagajna - že od 10,90 € na mesec

A1 davčna blagajna je enostaven program za vse, ki poslujete z gotovino.

A1 davčna blagajna je namenjena zavezancem Zakona o potrjevanju računov, katerim tako zagotavljamo praktično in preprosto rešitev za izpolnjevanje zakonskih obveznosti.  Rešitev je sestavljena iz skrbniškega dela, ki ga uporablja lastnik ali skrbnik dejavnosti ter mobilne aplikacije za izdajanje računov ‒ A1 davčna blagajna.

Dostop do skrbniškega dela storitve (zaledna pisarna) je mogoč prek spletnega brskalnika, blagajniško aplikacijo pa je mogoče namestiti in uporabljati na Android napravi.

 

Rešitev Mesečna naročnina Računi Zaloge
Celovita blagajniška rešitev brez pogodbene vezave. Mesečna naročnina vezana na napravo. Možnost izdajanja računov tudi brez internetne povezave. Spremljanje skladišča in zalog.

 

A1 davčna blagajna deluje na tabličnih računalnikih in mobilnih telefonih z operacijskim sistemom Android (verzija 5.1 in novejše verzije). Za izdajanje računov potrebujete le mobilni tiskalnik in dostop do interneta.

 

Za naročnike z več davčnimi blagajnami, na več napravah Za naročnike, ki za davčno blagajno uporabljajo le eno napravo
A1 davčna blagajna A1 davčna blagajna S
14,90 € + DDV 10,90 € + DDV

 

Postopek prve namestitve A1 davčne blagajne

1. Obiščite trgovino Google Play s svojim Android telefonom ali Android tablico in v iskalno polje vpišite A1 Blagajna oziroma kliknite na spodnjo povezavo.

2. Namestite mobilno aplikacijo.

3. Vpišite se z uporabniškimi podatki, ki smo vam jih poslali v aktivacijskem emailu (davčna številka, serijska številka, registriran uporabnik, uporabniško ime in geslo).

Zaledna pisarna