Mobilna telefonija

A1_svobodni.jpg

A1 Svobodni

A1 Svobodni paketi za najboljšo izkušnjo v najhitrejšem 4G/LTE omrežju. Z novimi poslovnimi paketi A1 Svobodni lahko zaposleni brez skrbi uporabljate mobilne storitve tako v Sloveniji, kot tudi v tujini.                                                                                       

A1_zacetni.jpeg

A1 Začetni

Poslovna paketa A1 Začetni sta namenjena nezahtevnim poslovnim uporabnikom. Omogočata brezplačne klice med sodelavci, zakupljeno količino prenosa podatkov, sporočil in klicev v vsa slovenska omrežja.

poslovni_smart.jpg

A1 Poslovni smart

Poslovni paket A1 Poslovni smart je namenjen poslovnim uporabnikom, ki želite največ za svoj denar. Paket je namenjen pravnim osebam in samostojnim podjetnikom posameznikom.

poslovni_premium.jpg

A1 Poslovni premium

Poslovni paket A1 Poslovni premium temelji na povprečnem profilu poslovnega uporabnika, ki upošteva porabo vseh zaposlenih in odraža potrebe celotnega podjetja.

poslovni_zakup.jpg

A1 Podjetni zakup

Storitev A1 Podjetni zakup omogoča zakup poljubnega števila enot za klice, sporočila, SMS in MMS, ter prenos podatkov, s tem pa en naročniški paket, ki ga lahko uporablja neomejeno število zaposlenih na poljubnem številu naprav.

all_inclusive.jpg

A1 All inclusive

Poslovni paket za najbolj zahtevne poslovne uporabnike, ki svoj mobilni telefon pogosto uporabljate tako doma, kot tudi v tujini in ste radi v koraku s časom in tehničnim razvojem.

A1_SIM_za_souporabo.jpg

Paket Dodatni

Odslej lahko pakete A1 Svobodni 40 GB, 60 GB in 100 GB delite z do 4 vašimi zaposlenimi po posebno ugodni ceni. Vsak dodatni zaposleni lahko prejme paket Dodatni za le 5 €/mesec.