Mobilna telefonija

A1_SvobodniEU_442_134_BUS.jpg

A1 Svobodni EU+

Poslovni paket A1 Svobodni EU+ vam omogoča največ, kar 200 min mednarodnih klicev iz SLO v EU /EEA in 15 GB, ki jih lahko porabite doma ali v državah Evropske unije.

A1_SIM_za_souporabo.jpg

Paket A1 SIM za souporabo

Souporaba zakupljenega prenosa podatkov, klicev in sporočil na dveh (ali več) napravah. Odslej lahko pakete A1 Svobodni S, M ali L delite z do 6 vašimi zaposlenimi po posebno ugodni ceni.

A1_svobodni.jpg

A1 Svobodni

A1 Svobodni paketi za najboljšo izkušnjo v najhitrejšem 4G/LTE omrežju. Z novimi paketi lahko zaposleni brez skrbi uporabljate mobilne storitve tako v Sloveniji, kot tudi v tujini.                                                                                       

A1_zacetni.jpeg

A1 Začetni

Paketa A1 Začetni sta namenjena nezahtevnim poslovnim uporabnikom. Omogočata brezplačne klice med sodelavci, zakupljeno količino prenosa podatkov, sporočil in klicev v vsa slovenska omrežja.

poslovni_smart.jpg

A1 Poslovni smart

Paketi PODJETNI so namenjeni vsem, ki želite optimizirati  stroške v podjetju in poslovati ceneje.

poslovni_premium.jpg

A1 Poslovni premium

Paket temelji na povprečnem profilu poslovnega uporabnika, ki upošteva porabo vseh zaposlenih in odraža potrebe celotnega podjetja.

poslovni_zakup.jpg

A1 Podjetni zakup

Storitev A1 Podjetni zakup omogoča zakup poljubnega števila enot za klice, sporočila, SMS in MMS, ter prenos podatkov, s tem pa en naročniški paket, ki ga lahko uporablja neomejeno število zaposlenih na poljubnem številu naprav.

all_inclusive.jpg

A1 All inclusive

Paket za najbolj zahtevne poslovne uporabnike, ki svoj mobilni telefon pogosto uporabljate tako doma, kot tudi v tujini in ste radi v koraku s časom in tehničnim razvojem.