En paket, ena cena. Vedno brez vezave in brez skritih stroškov.

Že od malih nog nas učijo, da je pomembno, da v življenju veš, kaj hočeš. Izkušnje pa nam pravijo, da to včasih ni dovolj. Da je še pomembnejše vedeti, česa nočeš. Nočete dvojčkov? Nočete trojčkov? Nočete TV programov? Nočete vezave? Prišli ste na pravo mesto. Prenovljeni A1 internetni paketi za vse, ki hočete le internet!

Za hiter pregled preverite tabelo s prednostmi paketov A1 Brezžični Net in A1 Fix net.
A1 Go! M

A1 Brezžični net

200 GB

od tega do 3 GB prenosa podatkov v EU/EEA

20/5 Mb/s

hitrost interneta

1 € (ob 24 mesečni vezavi)

modem

Na voljo takoj

brez čakanja na priklop

A1 Go! M

A1 Fix net

∞ GB

od tega do 3 GB prenosa podatkov v EU/EEA

do 100/20 Mb/s (optika) do 20/1 Mb/s (xDSL)

hitrost interneta

Vključen

modem

Priklop

na omrežje

Si želite višje hitrosti interneta? Ali neomejen prenos podatkov na paketu A1 Brezžični net?

Za dodatnih 5€ na mesec lahko na obeh paketih povišate hitrost interneta: na paketu A1 Fix net do 40/20 Mb/s (xDSL) ali do 500/100 Mb/s (optika). Internet v paketu A1 Brezžični net lahko pohitrite do 40/5 Mb/s, z opcijo Neomejeni (3,99 €/m) pa si zagotovite tudi neomejen prenos podatkov.

Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti. Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!

Kontaktirajte nas po telefonu na številko 040 40 40 41 ali se oglasite v najbližjem prodajnem mestu.

Obljube zadovoljstva

 • Brez vezave in skritih stroškov
  Paketi A1 Fix net ter A1 Brezžični net po vedno ugodni ceni in to kar brez vezave. Na paketu A1 Brezžični net z vezavo lahko znižate ceno modema, vendar vezava ne vpliva na ceno paketa.
   
 • Brez stroškov prekinitve prve 3 mesece.
  Če pa vzamete napravo ob vezavi, vam ob predčasni prekinitvi zaračunamo samo stroške odplačila naprave.
   
 • Brez stroškov prehoda med paketi.
  Če ste se odločili za drug internetni paket ali če bi mu radi naknadno pripeli še TV programe, lahko brezplačno in sami urediti v aplikaciji Moj A1 ali nas pokličete in uredimo mi.
   
 • Na voljo pod enakimi pogoji za naše zveste in nove uporabnike.
   
 • Zadovoljstvo uporabnikov zagotavljamo tudi z vedno dobro ceno, ki je enotna ne glede na to, če ste vezani ali ne.
 • Posebni pogoji

  Ponudbo za pakete A1 Brezžični net lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 Slovenija (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, skladno s pogoji te pogodbe). Pogoj za pridobitev paketa je razpoložljivost omrežnih kapacitet. Vsi paketi vključujejo dostop do LTE tehnologije. Dejanska hitrost je odvisna od razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Po porabi 200 GB zakupljene količine znotraj obračunskega cikla na paketu A1 Brezžični net se hitrost prenosa zniža na največ 2/1 Mbit/s. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se uporabnik zavezuje, da bo paket A1 Brezžični net uporabljal na naslovu, ki ga je kot naslov uporabe navedel ob sklenitvi pogodbe. V nasprotnem primeru si A1 pridržuje pravico izklopa storitve.

  Ponudbo paketa A1 Fix net lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1. Fiksno omrežje zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, dejanske hitrosti pa so odvisne od različnih dejavnikov (na xDSL tehnologijii so dinamične in odvisne od oddaljenosti od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice, na optični povezavi pa so odvisne od omrežne opreme na sami lokaciji, lahko pa tudi od števila priključenih uporabnikov na določeno optično vlakno).

  Za pakete A1 Brezžični net in A1 Fix net veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike in drugi pogoji ter opis paketov, za pakete A1 Fix net pa tudi Posebni pogoji A1 fiksnih paketov, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV.

Zakaj izbrati internet pri A1?

Pri A1 smo za vas pripravili celovito ponudbo stacionarne in mobilne telefonije, interneta ter vsega drugega za vašo popolno pisarno.

Osebni svetovalec

Vašemu podjetju dodelimo osebnega svetovalca. Pomaga vam izbrati prave storitve in produkte ter vam daje tudi celovito podporo.

Prilagojena ponudba in cena

Ponudbo komunikacijskih poslovnih storitev, ki jih potrebujete za svoj posel, pripravimo ob upoštevanju vaših potreb.

Tehnična podpora za poslovne uporabnike

Pri A1 je poslovnim uporabnikom namenjena vrhunska strokovno-tehnična podpora.