Več kot 200 programov na enem mestu.

Glej kadar želiš, s časovnimi funkcijami.

Poišči nove filme in serije preko naprednega iskalnika.

Poišči nove filme in serije preko naprednega iskalnika.

A1 Xplore TV uporabnikom A1 Net + TV paketov omogoča ogled najboljših TV programov, vrhunskih oddaj ter ekskluzivnih filmov in serij, kadarkoli in na katerikoli napravi želite. Poleg tega zagotavlja ogled v najboljši možni kakovosti, priporoča glede na vaše okus, omogoča snemanje in še mnogo več.
 

Mobilna televizija A1 Xplore TV Go je mobilna televizija, ki jo na pametnih napravah in računalnikih gledate prek mobilne aplikacije ali spleta.

Brez doplačila je na voljo vsem uporabnikom fiksnih paketov s TV, kot samostojna naročniška rešitev brez vezave pa tudi za uporabnike mobilnih paketov.

A1 Xplore Smart TV aplikacija

Brez dodatnih naprav in daljincev, brez kablov in montaže. Aplikacija nadomesti digitalni TV sprejemnik in je posebej priročna, če doma uporabljate več televizorjev.

Več

Več kot 240 programov

Spoznajte vse programe – televizijske, radijske, programske sklope in mesta ter funkcionalnosti, ki so na voljo. Za vas smo sestavili tri glavne programske sheme (S, M in L). 

Več

Navodila

Pred prvo uporabo A1 Xplore TV so potrebne nekatere nastavitve na spletni strani ali v aplikaciji.

Za vas smo pripravili uporabniški priročnik.

Več

Od grozljivk do komedij. Od dram do trilerjev. Od resničnostnih šovov do kuharskih oddaj. Od kolesarjenja do skokov. Od La Lige do Bundeslige. Vsi imajo tudi vključen VOYO – brez doplačila.  Skratka, v A1 TV paketih se dobi res vse, kar si gledalci lahko zaželite.