Sodobna komunikacija za podjetja

Paketa A1 Podjetnik z naprednim usmerjevalnikom Fritz!Box poenostavita vašo poslovno komunikacijo. Ponujata zanesljivo internetno povezavo s hitrostmi prenosa podatkov do 350/100 Mbit/s, nizke stroške stacionarne telefonije, poštne predale in osnovno predstavitev na spletu. Vsakemu podjetju je dodeljen skrbnik, ki bo vaša kontaktna oseba za nadaljnjo komunikacijo.

Nižja mesečna naročnina

A1 Go! M

A1 Podjetnik S

do 100/50 Mbit/s (Optika FTTH)
do 20/5 Mbit/s (DSL)

Usmerjevalnik Fritz!Box

Stacionarna telefonija
Vključeni 2 številki

Stacionarni telefon za 1 €

10 poštnih predalov
1 GB prostora za spletno stran

Domena .si (1 leto)

A1 Go! M

A1 Podjetnik L

do 350/100 Mbit/s (Optika FTTH)
do 40/20 Mbit/s (DSL)

Usmerjevalnik Fritz!Box

Stacionarna telefonija
Vključeni 2 številki

Stacionarni telefon za 1 €

10 poštnih predalov
1 GB prostora za spletno stran

Domena .si (1 leto)

Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti.Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!

Kontaktirajte nas po telefonu na številko 040 40 40 41 ali se oglasite v najbližjem prodajnem mestu.

Sodobna komunikacija z usmerjevalnikom Fritz!Box

V paketa A1 Podjetnik je vključen napredni usmerjevalnik Fritz!Box, s katerim boste posodobili poslovanje svojega podjetja.

Dvojno brezžično omrežje za enostavno in varno povezovanje brezžičnih naprav zaposlenih in obiskovalcev vaših poslovnih prostorov.

Z naprednimi funkcionalnostmi telefonije ne boste nikoli zamudili pomembnega klica

Enostavna povezava pisarniških naprav in pomnilniških medijev v skupni rabi.

Več o uporabi usmerjevalnika Fritz!Box si preberite tukaj.

Dodatne možnosti fiksnih paketov

Do 6 stacionarnih številk in neomejeni klici v vsa omrežja v Sloveniji in EU

Dve številki sta v obeh paketih A1 Podjetnik vključeni brezplačno. Cena vsake dodatne številke je 2,44 € na mesec. Če izberete tarifo TOTAL za enako ceno, pa boste lahko s fiksnega telefona neomejeno klicali v vsa mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji in EU.

Dodatna oprema na obroke

Ob sklenitvi naročniškega razmerja s paketoma A1 Podjetnik se lahko odločite za dodatno opremo. To lahko odplačujete na obroke.
Cenik dodatne opreme

Digitalna A1 TV

Če si poleg interneta in fiksne telefonije želite tudi televizijo, jo lahko dodate za 15,15 € na mesec. Z A1 TV lahko kar z daljinskim upravljalnikom dodajate in odstranjujete programe.
Cenik fiksne A1 TV 
Programska shema A1 TV 

Več prostora in poštnih predalov

Oba paketa A1 Podjetnik vsebujeta 10 poštnih predalov in 1 GB prostora. Za 2 € na mesec lahko zakupite dodatni poštni predal, za enak mesečni znesek pa pridobite tudi 1 GB dodatnega prostora v obstoječih predalih.

Prostor za postavitev spletne strani

Oba paketa A1 Podjetnik že vključujeta 1 GB prostora za postavitev spletne strani. Če to ni dovolj, lahko zakupite dodatni prostor. Dodatni 1 GB dobite za 3 € na mesec, 10 GB za 10,8 € mesečno in 100 GB za 52,8 € na mesec.

Registracija domene

V celoti izkoristite poslovne priložnosti, ki jih ponuja svetovni splet. Registrirajte lastno domeno. V obeh paketih A1 Podjetnik je zakup domene s končnico .si prvo leto brezplačen, kasneje pa je na voljo za 18 € letno. Registrirate pa lahko tudi domene s katero koli drugo končnico.

 • Cenik paketov in dodatnih storitev A1 Podjetnik

  Cenik paketov in dodatnih storitev A1 Podjetnik najdete tukaj.
 • Promocijska ponudba »Akcija A1 Podjetnik 2020 C&S«

  Promocijska ponudba »Akcija A1 Podjetnik 2020 C&S« je na voljo za vse nove in obstoječe naročnike paketov A1 Podjetnik (za slednje pod pogoji za prekinitev obstoječe vezave in ob izpolnitvi vseh s tem povezanih obveznosti po pogodb). Za pridobitev te ponudbe morate biti hkrati tudi aktivni naročniki naročniških paketov za mobilne storitve A1 (ne velja za predplačniške pakete, pakete A1 Simpl in pakete Bob). Če naročniško pogodbo za enega izmed aktualnih paketov A1 Podjetnik z vezavo za 24 mesecev sklenete do 30. 9. 2021, prejmete popust 20,00 € (z DDV) pri mesečni naročnini za celotno obdobje vezave.
  Popust pri mesečni naročnini se obračuna v obdobju 24-mesečne vezave na paket A1 Podjetnik S ali A1 Podjetnik L. Po poteku 24-mesečne vezave paketa obračunavamo po rednih cenah v skladu s veljavnim cenikom A1. Popust pri mesečni naročnini obračunamo na njeno ceno brez DDV.

  V sklopu promocijske ponudbe »Akcija A1 Podjetnik 2020 C&S« naročniku obračunamo tudi 100-odstotni popust pri osnovni priključnini za izbrani paket. Za paketa A1 Podjetnik S in A1 Podjetnik L veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike ter Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev, ki so skupaj s ceniki na voljo na telefonski številki skupine za podporo uporabnikom 040 40 40 40 in na spletni strani A1.

 • Promocijska ponudba »Akcija A1 Podjetnik 2020 Regular«

  Promocijska ponudba »Akcija A1 Podjetnik 2020 Regular« je na voljo za vse nove in obstoječe naročnike paketov A1 Podjetnik (za slednje pod pogoji za prekinitev obstoječe vezave in ob izpolnitvi vseh s tem povezanih obveznosti po pogodb). Če naročniško pogodbo za enega izmed aktualnih paketov A1 Podjetnik z vezavo za 24 mesecev sklenete do 30. 9. 2021, prejmete popust 18,00 € (z DDV) pri mesečni naročnini za celotno obdobje vezave.
  Popust pri mesečni naročnini se obračuna v obdobju 24-mesečne vezave na paket A1 Podjetnik S ali A1 Podjetnik L. Po poteku 24-mesečne vezave paketa obračunavamo po rednih cenah v skladu z veljavnim cenikom A1. Popust pri mesečni naročnini obračunamo na njeno ceno brez DDV.

  V sklopu promocijske ponudbe »Akcija A1 Podjetnik 2020 Regular« naročniku obračunamo tudi 100-odstotni popust pri osnovni priključnini za izbrani paket. Za paketa A1 Podjetnik S in A1 Podjetnik L veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike ter Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev, ki so skupaj s ceniki na voljo na telefonski številki skupine za podporo uporabnikom 040 40 40 40 in na spletni strani A1.