<span class="txt-white-desktop">Domači internet</br> brez vezave</span> <span class="txt-white-desktop">Domači internet</br> brez vezave</span>

Domači internet
brez vezave

Potrebujete samo internet? Na voljo po vsej Sloveniji in brez čakanja na priklop.

Predstavljamo vam novo ponudbo pri A1: hiter, enostaven in resnično neomejen internet že za 23,98 €/mesec. Vse, kar potrebujete, je dobra pokritost s 4G/ LTE omrežjem A1. Enostavno priklopite modem, ki ga sedaj z vezavo prejmete le za 1€ in že uživate v hitrem brezžičnem netu.

Obstoječi naročniki vklopite opcijo Neomejeni v Moj A1

Če ste že naročniki enega izmed paketov Domači net, si v aplikaciji Moj A1 vklopite opcijo Neomejen za le 3,99 €/ mesec in si s tem zagotovite neomejen prenos podatkov ob enakih hitrostih.

Takojšen priklop

Vklopite modem v elektriko in že imate na voljo brezžični internet. Brez vrtanja in kablov.

Neomejen prenos podatkov

Resnično neomejen prenos podatkov ob vklopu opcije Neomejen za 3,99€/ mesec na katerm koli paketu Domači net.

Visoke hitrosti

Hitrosti od 20/5 Mb/s vam omogočajo gledanje vsebin v HD – visoki ločljivosti.

Brezžičen internet za vse vaše naprave

Na Huawei modem se lahko hkrati priključi do 32 različnih uporabnikov.

Prihranite z eRačunom!

Ob nakupu prek spletne trgovine vam bomo samodejno vklopili opcijo eRačun, s katero boste dodatno prihranili 1 € / mesec.

3-dnevni brezplačni preizkusIzberite 3-dnevni brezplačni preizkus!

Če še vedno niste prepričani, vam ob nakupu modema na enem izmed prodajnih mest A1 ponujamo 3-dnevni brezplačni preizkus. Če ne boste zadovoljni z delovanjem, lahko v roku treh delovnih dni vrnete modem na prodajno mesto – brez stroškov.

Pogoji akcije 3-dnevni preizkus

Paketi A1 Domači net so na voljo z modemom Huawei router B535:

Huawei router B315
 

 

  • Prenos podatkov s hitrostjo do 150 Mbit/s v smeri k uporabniku
    in do 50 Mbit/s v smeri od uporabnika.
  • Podpira LTE in DC-HSPA+ tehnologiji.
  • Na napravo se lahko hkrati priključi do 32 različnih uporabnikov.
  • Deluje na notranjo anteno, možen pa je priklop zunanje antene.

Ob vezavi za 24 mesecev na kateremkoli paketu pa cena modema znaša 1 €.

Najljubši TV programi tudi na paketih A1 Domači net

S sodobno tehnološko rešitvijo smo izboljšali geografsko dostopnost ogleda televizije. Tako lahko sedaj dobite odličen nabor TV programov, tudi z nepogrešljivim Časovnim preskokom, na vseh lokacijah z dobro pokritostjo z A1 4G/LTE signalom. Predstavljamo ponudbo paketov A1 Domači net z opcijo TV AS LTE, ki omogoča spremljanje TV programov preko LTE omrežja.

 

Preveri  

 

 

Kako preprosto opraviti priklop naprave?

A1 Domači net priklop

1.

Priklopite modem na elektriko.

Modem se bo prižgal in že po nekaj trenutkih se bo vzpostavilo brezžično Wi-Fi omrežje.

A1 Domači net geslo

2.

Priključite se na svoje novo
brezžično omrežje.

Ime omrežja in geslo za Wi-Fi dostop najdete na hrbtni strani modema.

A1 Domači net Wi-fi

3.

Vklopite domišljijo.

Uživajte v hitrem in zanesljivem paketu A1 Domači net.

Dodatna ugodnost: brezplačna opcija Statični IP

Vsem poslovnim uporabnikom paketov A1 Domači net omogočamo brezplačno mesečno naročnino na opcijo Statični IP za kar dve leti. Za koriščenje promocije je potrebna vezava za 24 mesecev. 

Vklop opcije Statični IP svetujemo uporabnikom, ki imajo potrebo po naprednejših internetnih aktivnostih, kot so na primer vzpostavitve strežnika in poenostavljen oddaljen dostop do računalnika.

Preveri storitev  

Zakaj je A1 Domači net prava izbira za vas?
 

Neomejen prenos podatkov

Pri porabljeni količini 200 GB se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mbit/s. Z novo opcijo Neomejen sedaj za dodatnih 3,99 € na mesec brezskrbno brskate z neomejenih prenosom podatkov po nespremenjeni hitrosti.

Enostavna uporaba

Brez predhodnega usklajevanja in obiskov tehničnega osebja. Napravo priključite na električno omrežje in WiFi že deluje!

Takojšen priklop brez kablov za internet

Brez nepotrebnih fizičnih posegov, vrtanja lukenj in vozlov žic (optike ali kabla). Vse, kar potrebujete, je električna energija in ustrezna 4G/LTE pokritost!

Izjemno ugodna cena naprave Huawei router B535

Naprava omogoča povezavo do kar 32 naprav hkrati: (prenosni) računalniki, tablice, mobilni telefoni ipd. Ob vezavi na 24 mesecev je cena naprave na vseh paketih le 1 €. Brez vezave pa prejmete kar 50 € popusta ob nakupu naprave.

Brez tveganja pri nakupu

Možnost 3-dnevnega preizkusa: brezplačni preizkus je na voljo samo pri nakupu na fizičnih prodajnih mestih A1.

Več o paketu A1 Domači net

Ponudbo za pakete A1 Domači net lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječi naročniki A1. Priključnina na pakete A1 Domači net je 11,99 € in se zaračuna v enkratnem znesku. Pogoj za pridobitev paketa je razpoložljivost omrežnih kapacitet, saj so paketi A1 Domači net mobilna storitev. Vsi paketi vključujejo dostop do LTE tehnologije. Hitrosti, navedene pri posameznem paketu predstavljajo najvišje možne hitrosti, dejanska hitrost je odvisna od razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Po porabi 200 GB zakupljene količine znotraj obračunskega cikla se hitrost prenosa zniža na največ 2/1 Mbit/s. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se uporabnik zavezuje, da bo A1 Domači net uporabljal na naslovu, ki ga je kot naslov uporabe navedel ob sklenitvi pogodbe. V nasprotnem primeru si A1 pridržuje pravico izklopa storitve. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike ter posebna pravila paketov, ki so skupaj s cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.  

Več Skrij

Posebni pogoji promocije

Posebna ponudba paketov A1 Domači net, ki vključuje popust na mesečno naročnino paketov A1 Domači net, je veljavna do preklica in velja za nove ter obstoječe naročnike, ki nimajo sklenjene Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti, na podlagi katere se upravičeni do nižje mesečne naročnine paketov A1 Domači net. Pogoj za sklenitev paketov A1 Domači net je razpoložljivost omrežnih kapacitet. Popust na mesečno naročnino po predmetni ponudbi velja do prekinitve naročniškega razmerja ali do sklenitve Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti, na podlagi katere naročnik pridobi pravico do nižje mesečne naročnine paketov A1 Domači net. Obstoječi naročniki ugodnosti ne dobijo avtomatično, vendar jo  lahko vklopijo na prodajnih kanalih A1. Cena naprave Huawei router B535 za 1 € velja v primeru 24 mesečne vezave na katerikoli paket A1 Domači net. Ponudbi sta med seboj združljivi. Priključnina na pakete A1 Domači net je 11,99 € in se zaračuna v enkratnem znesku. Hitrosti prenosa podatkov predstavljajo najvišje možne hitrosti. Po porabi 200 GB znotraj obračunskega cikla se hitrost prenosa zniža na največ 2/1 Mbit/s. Ponudba ni združljiva z ostalimi ugodnostmi A1. Cene vključujejo DDV. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike in Posebni pogoji za mobilne storitve ter Dodatni opis paketov A1 Domači net 1, 2 in 3, ki so skupaj s cenami storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska 134b, 1000 Ljubljana.
Več Skrij

Več o ponudbi opcije Statični IP

Promocija brezplačne mesečne naročnine za opcijo Statični IP je na voljo za nove in obstoječe poslovne uporabnike paketov A1 Domači net 1, 2 ali 3, ki se na enega od navedenih paketov vežejo za 24 mesecev. Brezplačna naročnina velja 24 mesecev od sklenitve vezave, po tem obdobju pa se prične zaračunavati redna mesečna naročnina (1,99 € na mesec). Vse cene vključujejo DDV. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike ter Posebni pogoji za mobilne storitve, ki so skupaj s cenami storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, www.A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska 134b, 1000 Ljubljana.

Več Skrij