Pol leta 50% popusta

Predpremiera nove slovenske serije Sekirca v med na VOYO!  Dobitna jackpot kombinacija družini Hribar povsem spremeni življenje. Jo je dobro deliti s sosedi ali prikriti? Kakšno bo njihovo življenje v vlogi milijonarjev?

Ja, Chef! VOYO originalna serija. V 1. sezoni vam bomo servirali in flambirali 10 epizod VOYO za ogled na mah!

Sva za skupaj? V resničnostni oddaji bo 10 samskih deklet in fantov, ki nimajo sreče v ljubezni, skušalo najti svojega idealnega življenjskega sopotnika.

50% popusta za pol leta za mobilno opcijo ali programski sklop VOYO

Vsi obstoječi in novi naročniki A1 Slovenije, ki boste v času med 17.5. in 15.8. 2021 aktivirali storitev VOYO kot opcijo ali prog. sklop ste upravičeni do 50% popusta na storitev za pol leta. Za VOYO opcijo ali sklop boste tako pol leta plačevali le 3,5 € / mesec.

Kaj je VOYO?

 
Več kot 5000 ur vsebin!
Ekskluziven 1-dnevni predogled POP produkcije, najbolj priljubljeni šovi, originalne serije, sinhronizirane risanke, filmi in športni prenosi v živo.
 
Ogled za 7 dni nazaj!
Vse zamujene TV-vsebine POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO spremljaj za 7 dni nazaj, brez oglasov.
 
Ena naročnina - 5 naprav
Z eno naročnino se lahko registrirate na 5 različnih naprav.
 

Kako se naročim na programski sklop VOYO, če sem naročnik fiksnih storitev A1?

Vsi naročnik fiksnih storitev A1, se lahko naročite na programski sklop VOYO, ki stane 7 €/mesec (do 31.8. velja promocijska cena 3,5€/mesec za pol leta), in prejmete:

  • Vsebine na TV programu VOYO, na programskem mestu 33,
  • Dostop do aplikacije VOYO na TV vmesniku A1 Xplore TV (paketi A1 Net + TV) oz. vsebine v videoteki VOYO, do katere lahko dostopate enostavno s tipko VOD ali MOVIE na vašem daljincu (paketi A1 Kombo s TV),
  • Vsebine na spletu voyo.si in v mobilne aplikacije VOYO (z registracijo na spletu).

 

 

1.
Vklop programskega sklopa VOYO
Pokličite nas na 040 40 40 40, obiščite prodajna mesta A1 ali A1 Live Shop, kjer vam bodo naši svetovalci vklopili programski sklop VOYO.
2.
VOYO na TV
VOYO vsebine lahko gledate na TV programu VOYO in v VOYO videoteki.
3.
VOYO na tablici, računalniku ali telefonu
Na spletni strani voyo.si/aktivacija si, v kolikor ga še nimate, ustvarite VOYO uporabniški račun in nato iz spustnega seznama "TV-operater" izberite A1, ter se vpišete s svojimi uporabniškimi podatki za Moj A1.
4.
Prenos mobilne aplikacije VOYO
Prenesite mobilno aplikacijo VOYO na pametni telefon ali tablico prek Google Playa ali App Stora.
5.
VOYO kjerkoli in kadarkoli
Kjerkoli in kadarkoli glejte, kar si zaželite, na svoji najljubši napravi.

Kako aktiviram VOYO aplikacijo na digitalnem sprejemniku Xplore TV?

 
1.
Prijava v Moj A1
V aplikaciji Moj A1 ali na povezavi moj.A1.si se prijavite z uporabniškim imenom in geslom. Prejeli ste ju na dopisu Podatki in navodila za dostop ob vklopu fiksnih storitev.
2.
Vklop sklopa VOYO
Izberete »Paketi«, »Programska shema« in v iskalnik vpišete »VOYO«. Programski sklop preprosto dodate v vašo obstoječo shemo.
3.
Povezava A1 in VOYO
Na spletni strani voyo.si se registrirate in v drugem koraku izberete možnost »TV-Operater (Poveži račun od operaterja)«. V tretjem koraku vpišete podatke za dostop do portala Moj A1.

Če ste na VOYO spletni strani že registrirani, lahko računa A1 in VOYO povežete v meniju Nastavitve/Naprave.
4.
VOYO na A1 Xplore TV
Na A1 TV vmesniku Xplore TV na domačem zaslonu izberete aplikacijo VOYO in se vpišete s podatki za dostop do VOYO računa.
5.
Glejte VOYO vsebine
Kjerkoli in kadarkoli glejte, kar si zaželite, na svoji najljubši napravi.

Kako prekinem naročnino na programski sklop VOYO?

1. Odprete aplikacijo Moj A1.
2. V meniju izberete in razprete zavihek Paket in opcije in nato izberete TV programska shema.
3. Nato med svojo programsko shemo poiščete programski sklop VOYO in ga odstranite z izbiro ikone za koš.
4. Nato svojo izbiro potrdite s pritiskom na gumb POTRDI na dnu strani.

Kako se naročim na video na zahtevo VOYO za dostop prek spleta, če sem mobilni naročnik A1?

Vsi A1 naročniki mobilnih paketov lahko spremljate VOYO vsebine prek spleta ali mobilne aplikacije VOYO za samo 7 €/mesec.

 
1.
Vklop opcije v Moj A1
V zadnji različici aplikacije Moj A1, v meniju opcije izberite in vklopite opcijo VOYO.
2.
Aktivacijska koda
V aplikaciji Moj A1 na istem mestu poiščite aktivacijsko kodo.
3.
Registracija
Na spletni strani voyo.si/koda si, v kolikor ga še nimate, ustvarite VOYO uporabniški račun in nato vnesete vašo aktivacijsko kodo.
4.
Prenos mobilne aplikacije
Prenesite mobilno aplikacijo VOYO na pametni telefon ali tablico prek Google Playa ali App Stora.
5.
Glejte VOYO vsebine
Kjerkoli in kadarkoli glejte, kar si zaželite, na svoji najljubši napravi.

Kako prekinem naročnino na storitev video na zahtevo VOYO?

1. Odprete aplikacijo Moj A1
2. V meniju izberete in razprete zavihek Paket in opcije in nato izberete Opcije
3. Nato izberete Druge opcije
4. Med opcijami poiščete VOYO in ga deaktivirate tako, da odznačite opcijo ter potrdite s pritiskom na gumb.

Prenesi mobilno aplikacijo VOYO:

Kaj je VOYO?

VOYO je spletna videoteka, v kateri najdete več kot 5000 ur vsebin domače produkcije, priljubljenih šovov, originalnih serij, sinhroniziranih risank in športnih prenosov v živo.
Več Skrij

Na koliko napravah se lahko registriram?

Z eno naročnino se lahko registrirate na 5 različnih napravah. 
Več Skrij

Kako se lahko naročim na VOYO?

Na VOYO se lahko naročite sami v aplikaciji MojA1 ali preko sprejemnika Xplore TV,  ali pa pokličete naše svetovalce v Live Shopu ali klicnem centru. Za več informacij obiščite stran https://www.a1.si/voyo
Več Skrij

Posebna ponudba VOYO – 50 % popusta za pol leta

Posebna ponudba mobilne opcije in programskega sklopa VOYO, to je 50 % popusta za pol leta, velja za nove in za obstoječe naročnike A1 Slovenija, ki v času naročila navedenih storitev še niso naročniki opcije oz. programskega sklopa VOYO in ki v času od 17. 5. 2021 do 15. 8. 2021 pri A1 naročijo storitev:

  • Mobilno opcijo VOYO na kateremkoli mobilnem naročniškem paketu, paketu Domači net, Hitri net, kateremkoli A1 Kombo paketu brez televizije in A1 Net - velja 50 % popusta za pol leta od aktivacije mobilne opcije VOYO;
  • Programski sklop VOYO na kateremkoli paketu A1 Kombo s televizijo in kateremkoli paketu A1 Net + TV – velja 50 % popusta za pol leta od aktivacije programskega sklopa VOYO;

Ponudbe se med seboj izključujejo. Posebno ponudbo lahko vsak naročnik izkoristi samo enkrat. Če naročnik do preteka oz. predčasnega zaključka posebne ponudbe izrecno ne zahteva izključitve opcije oz. programskega sklopa VOYO, se izbrana opcija oz. programski sklop VOYO začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku A1. Aktivacija programskega sklopa VOYO s posebno ponudbo je mogoča na A1 prodajnih mestih, prek klicnega centra ali Live Shopa. Opcijo VOYO na mobilnih paketih je poleg na navedenih mestih v prejšnjem stavku možno aktivirati tudi prek Moj A1 spletnega portala oz. mobilne aplikacije. Za storitev VOYO se uporabljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev in/ali Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev in drugi pogoji, kot to velja za posamezno storitev. Cenik in ostale informacije so na voljo na A1.si, na prodajnih mestih A1 in 040 40 40 40. A1 Slovenija, d. d.

Več Skrij