Vse tekme NBA lige z mobilno opcijo NBA League Pass pri A1!

Z vklopom opcije NBA League Pass na mobilnih napravah si lahko tekme NBA ogledate tudi brez TV  naročnine.

Ogled vseh ali le izbranih tekem.

Tekme si ogledate na vseh priljubljenih napravah – na tablici, računalniku in telefonu. Predvajanje omogočajo tudi Android TV, Apple TV, Xbox One, Roku in Chromecast.

Več vsebin, poglobljena statistika, vrhunci tekem, ogled tekem s časovnim zamikom, kadar koli želite.

Opcije NBA League Pass

Oglejte si tekme NBA najugodneje pri A1.

NBA 3 Game Choice

3 tekme mesečno

3 tekme na mesec
izbirate lahko med tekmami rednega dela sezone, končnice in finala
prenosljive vsebine za ogled brez internetne povezave
2,99 €/m

NBA 3 Game Choice

8 tekem mesečno

izbirate lahko med tekmami rednega dela sezone, končnice in finala
redna sezona, NBA Playoffs in finale
prenosljive vsebine za ogled brez internetne povezave
4,99 €/m 5,99 €/m

1. Kako naročite opcijo NBA League Pass (uporabniki mobilnih paketov A1)?

1. Vklop opcije

V mobilni aplikaciji ali na spletnem portalu Moj A1 v meniju Opcije / Druge opcije izberite eno izmed NBA opcij. Ali pa obiščite prodajno mesto A1, A1 Live Shop, izberite Klepet.

2. Prenesite aplikacijo

Prenesite in naložite aplikacijo NBA iz trgovin za aplikacije.

3. Registracija

Vpišite uporabniško ime in geslo, ki ga uporabljate za mobilno aplikacijo ali spletni portal Moj A1. Nato ustvarite svoje uporabniško ime in geslo za aplikacijo NBA ali vpišete obstoječe.

Prenesite mobilno aplikacijo NBA:

Video navodila – kako se naročite na NBA League Pass?

Kako dobro poznate ligo NBA?

Ali veste, kdo je odigral največ tekem? Poznate koga, ki je uradno dosegel peterni dvojček? Preberite si 12 nenavadnih dejstev iz sveta NBA.

2. Kako naročite programski sklop NBA League Pass (uporabniki TV paketov A1)?

 • V mobilni aplikaciji ali spletnem portalu Moj A1 v meniju Paketi in opcije / TV programska shema izberite NBA League Pass.
 • Ali pa obiščite prodajno mesto A1, A1 Live Shop, izberite Klepet.
 • Uživajte v ogledu tekem NBA lige.

1. Prenos aplikacije

Aplikacijo NBA na vašo napravo namestite, tako da jo prenesete iz trgovin za aplikacije.

2. Prijava v aplikacijo

V desnem zgornjem kotu izberite ikono uporabnika / Sign- in / V pasici A1 izberite gumb Začni.

Vpišite uporabniško ime in geslo, ki ga kot uporabnik TV paketov uporabljate za mobilno aplikacijo ali spletni portal Moj A1. Najdete ju tudi v pogodbi o naročniškem razmerju. / Izberite gumb Prijava.

Po prijavi izberite gumb Začni in sledite korakom.

3. Registracija

V aplikaciji NBA ustvarite svoje uporabniško ime in geslo, če ga še nimate.

3. NBA TV

Televizijski program NBA TV s podrobnimi analizami, vpogledi in zabavnimi prispevki. Program NBA TV je na voljo uporabnikom:
 
•    paketov A1 Net+TV (programsko mesto 218),
•    programskega sklopa Športni,
•    starejših paketov A1 Kombo (NBA TV je na programskem mestu 222, NBA TV HD pa na programskem mestu 855).

Naročite svoj A1 TV+Net paket in uživajte v vragolijah Luke Dončića in največjih NBA zvezdnikov!

Želite vedeti več?

Za pripravo neobvezujoče ponudbe obiščite prodajno mesto A1, A1 Live Shop, izberite Klepet, Viber ali WhatsApp.

 • Pogosta vprašanja

  Kdo lahko uporablja NBA League Pass?
  Storitev NBA League Pass lahko uporabljajo vsi naročniki mobilnih in fiksnih paketov, ki so uporabniki mobilnih paketov A1 Go! ter fiksnih paketov A1 Kombo ali A1 Net+TV. Mobilni uporabniki lahko storitev vklopite kot opcijo, uporabniki fiksnih storitev pa kot programski sklop. Za aktivacijo oziroma uporabo potrebujete uporabniški račun za Moj A1 in aplikacijo NBA. Uporabnikom predplačniških paketov storitev ni na voljo.

  Na katerih napravah lahko uporabljam aplikacijo NBA?
  Aplikacija NBA je na voljo na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android (4.3 ali novejši) ali iOS (10 ali novejši). Vsebine lahko spremljate tudi prek internetnih brskalnikov na osebnih računalnikih PC ali Mac ter na napravah oziroma platformah Android TV, Apple TV, Xbox One, Roku in Chromecast. Aplikacija za uporabo zahteva dostop do interneta po mobilnem omrežju ali z brezžično povezavo Wi-Fi.

  Koliko različnih paketov je na voljo v okviru NBA League Pass?
  V okviru NBA League Pass so na voljo 3 različni paketi.

  • NBA League Pass omogoča popolni dostop do vsebin NBA.
  • NBA League Pass – Game Choice omogoča ogled 8 tekem na mesec po izbiri uporabnika. Neizkoriščeni del kvote se ne prenese v naslednji mesec.
  • NBA League Pass – 3 Game Choice omogoča spremljanje 3 tekem na mesec. Neizkoriščeni del kvote se ne prenese v naslednji mesec.


  Ali lahko spremenim paket NBA League Pass in kako to naredim?
  Naenkrat lahko aktivirate in uporabljate samo en paket. Tega pa lahko kadar koli spremenite po postopkih, ki veljajo za vklop NBA League Pass. Nov paket lahko aktivirate na portalu oziroma v aplikaciji Moj A1, na prodajnih mestih A1 ali s klicem na številko skupine za podporo uporabnikom 040 40 40 40. Sprememba paketa je vidna takoj in se obračuna sorazmerno. Ob spremembi paketa morate vedno znova v aplikaciji NBA izbrati A1 Slovenija kot ponudnika storitev in se vpisati s svojim uporabniškim računom za Moj A1.

  Kako pogosto in kdaj lahko spremenim svoj paket NBA League Pass?
  Paket lahko zamenjate enkrat na mesec. Spremenite ga lahko kadar koli.

  Ali za plačilo NBA League Pass potrebujem kreditno kartico?
  Ne. Mesečna naročnina za NBA League Pass se zaračuna neposredno na vašem mesečnem računu za storitve A1.

  Kako prekličem naročilo na storitev NBA League Pass?
  NBA League Pass lahko prekličete kadar koli na portalu oziroma v aplikaciji Moj A1, na prodajnih mestih A1 ali s klicem na številko skupine za podporo uporabnikom 040 40 40 40 oziroma na tak način, kot ste aplikacijo aktivirali.

 • Opis NBA League Pass

  NBA League Pass je storitev, ki omogoča in ponuja:
  • spremljanje košarkarskih tekem lige NBA v živo,
  • ogled najzanimivejših videoposnetkov dogajanja med zvezdniškim koncem tedna,
  • ogled končnice in finala NBA,
  • dodatne informacije o igralcih in njihovih rezultatih v celotni sezoni NBA,
  • dostop do arhivskih posnetkov, ponovitev tekem iz zadnjih sezon, intervjujev z igralci in dokumentarnih filmov.
 • Posebna ponudba NBA League Pass brezplačno v času finala sezone lige NBA 2022

  V obdobju od 18.5.2022 do 19.6.2022 velja posebna ponudba brez plačila naročnine za mobilne opcije in programske sklope NBA League Pass, NBA Game Choice in NBA 3 Game Choice za naročnike A1 Slovenija d. d., ki že imajo aktivirano katero izmed navedenih mobilnih opcij ali programskih sklopov. Njim naročnina v navedenem obdobju ne bo zaračunana. Posebna ponudba velja tudi za prvih 1000 naročnikov A1 Slovenija, d. d., ki bodo katero izmed navedenih mobilnih opcij oz. programskih sklopov aktivirali v času trajanja posebne ponudbe to je od 18.5.2022 do datuma, ko bo ekipa Dallas Mavericks del tekmovanja lige NBA sezone 2021/2022:

  1. mobilno opcijo NBA League Pass, NBA Game Choice in NBA 3 Game Choice na kateremkoli mobilnem naročniškem paketu, paketu Domači net, Hitri net, kateremkoli A1 Kombo paketu, ki ne vključuje televizije, A1 Net paketu ali
  2. NBA League Pass, NBA Game Choice in NBA 3 Game Choice programski sklop na kateremkoli A1 Kombo paketu s televizijo oz. kateremkoli A1 Net + TV paketu.
   

  V obeh zgoraj navedenih primerih za prvih 1000 naročnikov z aktivacijo v času promocije velja posebna ponudba brez plačila naročnine 1 mesec od dne aktivacije navedene mobilne opcije oz. programskega sklopa.

  Ponudbe se med seboj izključujejo. Posebno ponudbo lahko vsak naročnik izkoristi samo enkrat. Če naročnik do preteka posebne ponudbe oz. predčasnega zaključka promocijskega obdobja izrecno in skladno s pogoji ne zahteva izključitve izbrane storitve, se le ta začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku A1. Aktivacija mobilnih opcij in programskih sklopov s posebno ponudbo je mogoča na A1 prodajnih mestih, prek klicnega centra ali Live Shopa. Mobilne opcije s posebno ponudbo je poleg navedenega na mobilnih paketih možno aktivirati tudi prek Moj A1 spletnega portala oz. mobilne aplikacije. Za storitev navedenih mobilnih opcij in programskih sklopov se uporabljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev in/ali Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev in drugi pogoji, kot navedeno za posamezno storitev. Cenik in ostale informacije so na voljo na A1.si, na prodajnih mestih A1 in 040 40 40 40. A1 Slovenija, d. d.