Vstopite v nov način gledanja televizije!

Je v vaši dnevni sobi več kablov kot na odru rock koncerta? A1 Xplore Smart TV je aplikacija za pametne televizorje, ki nadomesti enega ali več vaših TV vmesnikov, ki jih sicer potrebujete za gledanje digitalne televizije.

Brez dodatnih naprav in daljincev, brez kablov in montaže. Aplikacija je še posebej priročna, če doma uporabljate več televizorjev. Glejte najljubše vsebine v živo ali na zahtevo, s funkcijo zamujeno pa si jih oglejte z do 7-dnevnim časovnim zamikom.

Zakaj izbrati Xplore Smart TV aplikacijo?

dostop do več kot 200 TV programov

brez dodatnih naprav in daljincev

brez kablov

Vse na enem mestu

Kaj potrebujete za uporabo A1 Xplore Smart TV aplikacije?

 • Paket s TV storitvami (A1 Net + TV ali A1 Ultra net + TV) z vklopljeno A1 Xplore Smart TV aplikacijo ali aktivirano storitev A1 Xplore TV Go, če ste zgolj mobilni uporabnik.
 • Pametni televizor z operacijskim sistemom  Tizen OS (Samsung), Web OS (LG), Vidaa OS (Hisense) ali z Android TV OS 9 in novejši (Philips, Sony, Xiaomi, TCL, Sharp, Toshiba, Panasonic, Grundig, Tesla, JVC, VOX in drugi) z letom izdelave 2018 ali novejši.

Brezplačno aktivirajte A1 Xplore Smart TV 

Da aplikacija deluje, jo morate aktivirati. Pokličite 040 40 40 45 ali obiščite najbližje A1 prodajno mesto in brezplačno uredite aktivacijo že danes.

Uporaba aplikacije za prvi TV brezplačna!

Na vseh dodatnih televizorjih pa aplikacijo A1 Xplore Smart TV uporabljajte 3 mesece povsem brezplačno.
 

Prednosti uporabe A1 Xplore Smart TV aplikacije

1. Iskalnik s slikovnim pregledom

Iskanje najljubše vsebine je precej enostavnejše v popolnoma novem slikovnem pregledu.

2. Pregleden TV vodič

Za še večjo preglednost brskajte po številnih vsebinah z uporabo priročenega TV vodiča.

3. Videoteka

Pobrskajte po obsežni knjižnici v videoteki, ki ponuja pestro izbiro filmov, serij, risank in dokumentarcev.

4. Sledenje ogleda

Ogled nadaljujete, kjer ste ga prekinili. Na katerikoli napravi.

Uporabniki A1 Net+TV in A1 Ultra net + TV paketov se lahko namesto najema digitalnega TV sprejemnika odločite za A1 Xplore Smart TV aplikacijo.
Število programov je odvisno od izbranega TV paketa. Trenutno so na aplikaciji na voljo vsi programi, ki so v programski shemi označeni z ikono  , v kratkem pa bomo ta nabor še dodatno razširili. Aktualne programske sheme si lahko ogledate tukaj.

Kako brezplačno do A1 Xplore Smart TV aplikacije?

Naročilo

Pokličite 040 40 40 45 ali obiščite najbližje A1 prodajno mesto in brezplačno zamenjajte vaš TV vmesnik za novo Xplore Smart TV aplikacijo ali jo naročite za vaš dodatni televizor.

Prenos aplikacije

Aplikacijo A1 Xplore Smart TV prenesete iz trgovin za aplikacije na vašem pametnem televizorju (Android TV OS, Tizen OS, Web OS, Vidaa OS)

Prijava

Za prijavo uporabite uporabniško ime in geslo, ki ste ju prejeli v SMS-u in v pismu dobrodošlice, priloženemu naročniški pogodbi. Izgubljeno geslo lahko spremenite v aplikaciji Moj A1 z vnosom uporabniškega imena, ki ga imate za fiksne storitve, v sklopu opcije - A1 Xplore TV Go. Če ne poznate gesla za dostop do aplikacije Moj A1, ga lahko ponastavite tukaj.

Namestitev A1 Xplore Smart TV aplikacje

 1. 1
 2. 2
 3. 3
3

Paketi, ki vključujejo A1 Xplore TV

Brez vezave, z garancijo zadovoljstva in po super promocijski ceni!

Preverite ali je vaš pametni televizor združljiv

Če uporabljate pametni televizor znamke Samsung, LG ali Hisense, lahko kompatibilnost preverite v spodnjem iskalniku.
Model najdete v nastavitvah vašega televizorja – »About this TV«, ali na nalepki na zadnji strani televizorja.

Izberi znamko televizorja

* Vnesite prvih sedem številk modela vašega televizorja.

Iskalnik uporabite v primeru, ko niste prepričani o starosti vašega pametnega televizorja. 
Če je modelno leto vašega Samsung, LG ali Hisense televizorja 2020 ali novejše preveritev kompatibilnosti v iskalniku ni potrebna. 
Novejši televizorji so namreč že kompatibilni z A1 Xplore Smart TV aplikacijo.
 • Pogosta vprašanja

  Kako navigiram po aplikaciji?
  Za navigacijo uporabite daljinec vašega TV sprejemnika

  Kako najdem model svojega pametnega TV?
  Model poiščite bodisi na nalepki na zadnji strani televizorja ali v nastavitvah (about this TV)

  Pozabil sem geslo?
  Geslo lahko ponastavite v spletni aplikaciji Moj A1 tako, da vnesete uporabniško ime, ki ga imate za A1 fiksne storitve TUKAJ.

  Ali lahko uporabljam več aplikacij?
  Seveda, v sklopu vašega paketa lahko naročite več pametnih aplikacij, maksimalno število aplikacij je odvisno od hitrosti internetne povezave vašega priključka. Vsaka dodatna aplikacija se zaračuna po ceniku.

  Ali je Xplore Smart TV aplikacija brezplačna?
  V koliko se odločite za uporabo Xplore Smart TV aplikacije namesto vašega Digitalnega sprejemnika je prva aplikacija brezplačna, vsaka naslednja pa se zaračuna po veljavnem ceniku, 2€ mesečno.

  Ali lahko uporabljam Xplore Smart TV aplikacijo, če nimam A1 fiksnih storitev?
  V kolikor ste uporabnik A1 mobilnih paketov se lahko odločite za enega od paketov A1 Xplore TV Go, ki so namenjeni našim mobilnim uporabnikom brez fiksnih storitev in vsebujejo tudi A1 Xplore Smart TV aplikacijo. Pakete si oglejte tukaj.

  Katere programe lahko spremljam na Xplore Smart TV aplikaciji?
  Vsi programi z oznako imageso trenutno na voljo tudi na Xplore Smart TV aplikaciji, vsebina sheme pa je odvisna od vašega izbranega paketa. Aktualne programske sheme si lahko ogledate tukaj.
  Programske sheme bomo kmalu razširili in poenotili.

  Ali z izbiro A1 Xplore Smart TV prejmem tudi dostop do VOYO?
  VOYO je del vseh A1 NET + TV in A1 Ultra net + TV paketov brez doplačila. Na vaš pametni televizor naložite VOYO aplikacijo, ki jo najdete v trgovini z aplikacijami neposredno na vašem pametnem televizorju. Navodila za prijavo v VOYO najdete tukaj.

  Ali z izbiro A1 Xplore Smart TV aplikacije prejmem dostop tudi do mobilne aplikacije A1 Xplore TV Go?
  Vsi naročniki A1 NET + TV in A1 Ultra net + TV paketov v sklopu paketa prejmete tudi dostop do mobilne aplikacije A1 Xplore TV Go, ki jo lahko uporabljate na 5. napravah hkrati.

 • Pravno obvestilo A1 Xplore TV

  Pravna obvestila v nadaljevanju se nanašajo tako na A1 Xplore TV, kot tudi na digitalne vsebine kot so na voljo znotraj aplikacije A1 Xplore TV.

  Funkcionalnost kot zmožnost storitve A1 Xplore TV,  da opravlja svoje funkcije glede na svoj namen
  A1 Xplore TV uporabnikom A1 Net + TV paketov omogoča ogled najboljših TV programov, vrhunskih oddaj ter ekskluzivnih filmov in serij, kadarkoli na pametnih televizorjih (preverite združljivost vašega pametnega televizorja na iskalniku, dosegljivem na: A1 Xplore Smart TV | A1)  Poleg tega zagotavlja ogled v najboljši možni kakovosti, priporoča glede na vaše okus, omogoča snemanje in še mnogo več.  Storitev A1 Xplore TV  je aplikacija za pametne televizorje,  ki omogoča dostop do velikega števila TV programov,  spletne videoteke  vključno z možnostjo ogleda izbranih televizijskih programov za 7 dni nazaj, snemanjem in shranjevanjem TV vsebin.
  Več o funkcionalosti A1 Xplore TV dosegljivo na: TV funkcije in oprema | A1

  Interoperabilnost in združljivost
  Interoperabilnost je zmožnost Storitve A1 Xplore TV,  da deluje s strojno ali programsko opremo, ki se razlikuje od tiste, s katero se digitalna vsebina ali storitev iste vrste običajno dobavlja. A1 Xplore TV deluje samo na strojni in programski opremi, ki je določena v nadaljevanju, s katero se tudi običajno uporablja.
  Združljivost je zmožnost Storitve A1 Xplore TV, da deluje s strojno ali programsko opremo, s katero se običajno uporablja blago, digitalna vsebina ali digitalne storitve iste vrste, ne da bi bilo treba Storitve A1 Xplore TV predelati oziroma pretvoriti.

  Za uporabo A1 Xplore TV potrebujete pametni televizor z operacijskim sistemom Android TV OS, Tizen OS, Web OS ali Vidaa OS z letom izdelave 2018 in novejši. Združljivost preverite na iskalniku, dosegljivem na https://www.a1.si/smarttv ter z operacijskim sistemom Android za SmartTV (Android TV), ki deluje na številnih pametnih televizorjev, pri čemer je potrebno opozoriti, da ne delujejo vsi pametni televizorji na platformi Android TV in da se lahko konkretna različica Android TV razlikuje med različnimi proizvajalci in modeli televizorjev. Pred nakupom je priporočljivo preveriti specifikacije konkretnega Pametnega televizorja da se zagotovi, da izpolnjuje vaše potrebe in zahteve. Morebiten seznam proizvajalcev televizorjev, ki ponujajo pametne televizorje z operacijskim sistemom Android TV, morda ni izčrpen in se lahko spremeni.

  Interoperabilnost in združljivost A1 Xplore TV in A1 Xplore GO se lahko spremenita, seznam združljivih naprav in operacijskih sistemov ni dokončen.

  Posodobitve
  Ta obvestilo se nanaša na obveznosti A1 po potrošniški zakonodaji glede zagotavljanja posodobitev za A1 Xplore TV, ki vključujejo, vendar se ne omejujejo na popravke hroščev ("bug fix") in varnostne posodobitve zaradi sprememb v operacijskem sistemu pametnega televizorja ali povezanega pametnega televizorja  itd.
  A1 bo potrošniku zagotovilo informacije o posodobitvah, ki so potrebne za ohranjanje skladnosti digitalne vsebine ali digitalne storitve s pogodbo o dobavi digitalne vsebine ali digitalne storitve. Posodobitve, ki so potrebne za ohranjanje skladnosti, lahko vključujejo, vendar se ne omejujejo na popravke hroščev ("bug fix") in varnostne posodobitve zaradi sprememb v operacijskem sistemu povezanega pametnega televizorja.
  A1 bo potrošniku zagotovil informacije o posodobitvah in da bodo posodobitve, ki jih je potrošnik upravičen prejeti v skladu s pogodbo o dobavi digitalne vsebine ali digitalne storitve, na voljo v celotnem obdobju, v katerem podjetje zagotavlja storitev A1 Xplore TV pod pogojem, da je operacijski sistem pametnega televizorja in/ali povezan pametni televizor še vedno med podprtimi programi oziroma napravami.

  Če potrošnik v razumnem času ne namesti posodobitev, ki jih je A1 zagotovilo v skladu s prejšnjim odstavkom, A1 ni odgovorno za neskladnost, ki je posledica tega, da posodobitve niso bile nameščene v kolikor je bil potrošnik obveščen o razpoložljivosti posodobitve in posledicah, če posodobitev ni nameščena. A1 na tem mestu potrošnike obvešča, da ne izpuščajo posameznih priporočenih posodobitev, saj  saj takšno ravnanje lahko privede do neskladnosti delovanja A1 Xplore TV ali celo do varnostnih tveganj, v zvezi s čimer A1, v primeru opuščenih posodobitev, ne prevzema nikakršne odgovornosti.
  A1 prav tako ne odgovarja za nepravilne posodobitve v primeru potrošnikovega neupoštevanja navodil A1 oz. razvijalca ali tretjih pooblašlenih oseb, nepravilne prve namestitve (inštalacije) ki so posledica neupoštevanja jasnih navodil A1 oz. razvijalca ali tretje osebe.

  Pravno obvestilo lahko prenesete tukaj.