Zdaj lahko s TV, internetom in mobilnimi paketi prihranite več kot 700€ v enem letu!
Preveri kako >

Vstopite v nov način gledanja televizije!

Brez dodatnih naprav in daljincev, brez kablov in montažeA1 Xplore Smart TV aplikacija nadomesti digitalni TV sprejemnik, ki ga sicer potrebujete za gledanje digitalne televizije. Aplikacija je še posebej priročna, če doma uporabljate več televizorjev.

Glejte vaše najljubše vsebino v živo ali na zahtevo, s funkcijo zamujeno pa si jih lahko ogledate z do 7-dnevnim časovnim zamikom.

Brezplačno za vaš prvi TV!

Naročite A1 Xplore Smart TV aplikacijo in jo na vašem prvem televizorju, v sklopu A1 Net + TV in A1 Ultra net + TV paketov, uporabljajte povsem brezplačno!
Na vseh vaših dodatnih televizorjih pa aplikacijo brezplačno preizkušajte 3 mesece!

Zakaj izbrati Xplore Smart TV aplikacijo?

Dostop do več kot 200 TV programov

Brez dodatnih naprav in daljincev

Brez kablov

Brez montaže

Kaj potrebujete za uporabo A1 Xplore Smart TV aplikacije?

 • paket s TV storitvami (A1 Net + TV ali A1 Ultra net + TV) z naročeno A1 Xplore Smart TV aplikacijo ali aktivirano storitev A1 Xplore TV Go, če ste zgolj mobilni uporabnik
 • pametni televizor z operacijskim sistemom Tizen OS, Web OS ali Vidaa OS (znamke Samsung, LG ali Hisense z letom izdelave 2018 ali novejši). Kompatibilnost preverite v spodnjem iskalniku:

Vklop A1 Xplore Smart TV aplikacije

Da aplikacija deluje, morate biti nanjo naročeni. Pokličite 040 40 40 45 ali obiščite najbližje A1 prodajno mesto in uredite naročilo še danes.

Preverite ali je vaš pametni televizor združljiv

Model najdete v nastavitvah vašega televizorja – »About this TV«, ali na nalepki na zadnji strani televizorja.

Izberi znamko televizorja

* Vnesite prvih sedem številk modela vašega televizorja.

Responsive Image
Iskalnik uporabite v primeru, ko niste prepričani o starosti vašega pametnega televizorja. Če je modelno leto televizorja z 2020 ali novejše in ima operacijski sistem Tizen, Web OS ali Vidaa OS, preveritev kompatibilnosti v iskalniku ni potrebna. Novejši televizorji so namreč že kompatibilni z A1 Xplore Smart TV aplikacijo.

Prednosti uporabe A1 Xplore Smart TV aplikacije

1. Iskalnik s slikovnim pregledom

Iskanje najljubše vsebine je precej enostavnejše v popolnoma novem slikovnem pregledu.

2. Pregleden TV vodič

Po številnih vsebinah lahko brskate tudi z uporabo priročen TV vodič, ki nudi še večjo preglednost.

3. Videoteka

Obsežna knjižnica v videoteki vam ponuja več kot 10.000 serij, filmov, risank, dokumentarcev, resničnostnih oddaj …

4. Sledenje ogleda

Ogled nadaljujete, kjer ste ga prekinili. Na katerikoli napravi.

Uporabniki A1 Net+TV in A1 Ultra net + TV paketov se lahko namesto najema digitalnega TV sprejemnika odločite za A1 Xplore Smart TV aplikacijo.
Število programov je odvisno od izbranega TV paketa. Trenutno so na aplikaciji na voljo vsi programi, ki so v programski shemi označeni z ikono  , v kratkem pa bomo ta nabor še dodatno razširili. Aktualne programske sheme si lahko ogledate tukaj.

Kako do A1 Xplore Smart TV aplikacije?

Naročilo

Pokličite 040 40 40 45 ali obiščite najbližje A1 prodajno mesto in zamenjajte vaš TV vmesnik za novo Xplore Smart TV aplikacijo ali jo naročite za vaš dodatni televizor.

Prenos aplikacije

Aplikacijo A1 Xplore Smart TV prenesete iz trgovin za aplikacije na vašem pametnem televizorju (Tizen, Web OS, Vidaa OS)

Prijava

Za prijavo uporabite uporabniško ime in geslo, ki ste ju prejeli v SMS-u in v pismu dobrodošlice, priloženemu naročniški pogodbi. Izgubljeno geslo lahko ponastavite v aplikaciji Moj A1 z vnosom uporabniškega imena, ki ga imate za fiksne storitve.

Namestitev A1 Xplore Smart TV aplikacje

 1. 1
 2. 2
 3. 3
3

Paketi, ki vključujejo A1 Xplore TV

Brez vezave, z garancijo zadovoljstva in po super promocijski ceni!

 • Pogosta vprašanja

  Kako navigiram po aplikaciji?
  Za navigacijo uporabite daljinec vašega TV sprejemnika

  Kako najdem model svojega pametnega TV?
  Model poiščite bodisi na nalepki na zadnji strani televizorja ali v nastavitvah (about this TV)

  Pozabil sem geslo?
  Geslo lahko ponastavite v spletni aplikaciji Moj A1 tako, da vnesete uporabniško ime, ki ga imate za A1 fiksne storitve TUKAJ.

  Ali lahko uporabljam več aplikacij?
  Seveda, v sklopu vašega paketa lahko naročite več pametnih aplikacij, maksimalno število aplikacij je odvisno od hitrosti internetne povezave vašega priključka. Vsaka dodatna aplikacija se zaračuna po ceniku.

  Ali je Xplore Smart TV aplikacija brezplačna?
  V koliko se odločite za uporabo Xplore Smart TV aplikacije namesto vašega Digitalnega sprejemnika je prva aplikacija brezplačna, vsaka naslednja pa se zaračuna po veljavnem ceniku, 2€ mesečno.

  Ali lahko uporabljam Xplore Smart TV aplikacijo če nimam A1 fiksnih storitev?
  V kolikor ste uporabnik A1 mobilnih paketov se lahko odločite za enega od paketov A1 Xplore TV Go, ki so namenjeni našim mobilnim uporabnikom brez fiksnih storitev in vsebujejo tudi A1 Xplore Smart TV aplikacijo. Pakete si oglejte tukaj.

  Katere programe lahko spremljam na Xplore Smart TV aplikaciji?
  Vsi programi z oznako imageso trenutno na voljo tudi na Xplore Smart TV aplikaciji, vsebina sheme pa je odvisna od vašega izbranega paketa. Aktualne programske sheme si lahko ogledate tukaj.
  Programske sheme bomo kmalu razširili in poenotili.

  Ali z izbiro A1 Xplore Smart TV prejmem tudi dostop do VOYO?
  VOYO je del vseh A1 NET + TV in A1 Ultra net + TV paketov brez doplačila. Na vaš pametni televizor naložite VOYO aplikacijo, ki jo najdete v trgovini z aplikacijami neposredno na vašem pametnem televizorju. Navodila za prijavo v VOYO najdete tukaj.

  Ali z izbiro A1 Xplore Smart TV aplikacije prejmem dostop tudi do mobilne aplikacije A1 Xplore TV Go?
  Vsi naročniki A1 NET + TV in A1 Ultra net + TV paketov v sklopu paketa prejmete tudi dostop do mobilne aplikacije A1 Xplore TV Go, ki jo lahko uporabljate na 5. napravah hkrati.