Brivnik za telo Panasonic ER-GK80-S503 i-Shaper

Izberi barvo naprave

700093 117140 Brivnik za telo Panasonic ER-GK80-S503 i-Shaper
SPO_117140 Brivnik za telo Panasonic ER-GK80-S503 i-Shaper PANASONIC HWFix black 89.99
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Brivnik za telo Panasonic ER-GK80-S503 i-Shaper 24 X  3,75 €

24 X  3,75 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Brivnik za telo Panasonic ER-GK80-S503 i-Shaper

Spoznajte i-SHAPER ER-GK80 – sodoben pripomoček za prirezovanje telesnih dlak!

Zaobljena rezila omogočajo nežno nego brez draženja kože, edinstvena oblika pa preprosto doseganje vseh delov telesa. Opremljen je z nastavkoma glavnika za prirezovanje na dolžino od 3 do 12 mm ter varovalnim nastavkom za kožo bolj občutljive dele telesa.

Inovativna zasnova za hitro in varno prirezovanje Izjemno udobje pri mokrem in suhem britju z uporabo rezila s tehnologijo za zaščito kože. PREPROSTO Edinstvena ergonomična oblika zagotavlja intuitivno, hitro in preprosto prirezovanje. HITRO Ultra tanko rezilo zagotavlja hitro in učinkovito britje do pribl. 0,1 mm. Ker se lahko brijete v obe smeri, je britje hitrejše in učinkovitejše.
Rezilo modela ER-GK80-S ima zaobljene robove in ozke vrzeli. Zaradi ozkih vrzeli so ščipanje in poškodbe kože minimalne. Ker so robovi zaobljeni in je stimulacija kože zelo majhna, lahko uživate v nežnem britju z minimalno razdraženostjo.

Ultra tanko rezilo za natančno, a nežno britje

Ultra tanka rezila za prirezovanje omogočajo natančno prirezovanje do dolžine 0,1 mm za gladki občutek. * Debelina fiksnega rezila je 0,1 mm.
Nastavek v obliki glavnika omogoča prirezovanje telesnih dlak na želeno dolžino. Z vrtljivim gumbom lahko nastavite dolžino od 3 do 12 mm v 10 korakih po 1 mm. * Dolžina brez nastavka: 0,1 mm

Striženje v dve smeri

Za razliko od prejšnjih prirezovalnikov, ki so lahko rezali samo v eni smeri, lahko ta prirezovalnik reže v obe smeri. To omogoča hitrejše prirezovanje in spreminjanje smeri rezanja za prilagajanje območju in lažje urejanje. Najhitrejše polnjenje do zdaj, ki traja le eno uro. Tudi če se baterija izprazni, boste po hitrem polnjenju spet pripravljeni za prirezovanje. * V primerjavi z ER-GK60

Tehnične lastnosti

Rezilo I oblika
Širina rezila 33 mm
Minimalna dolžina 0,1 mm
Mokro in suho britje da
Čas polnjenja 1 ura
Čas uporabe 50 minut
Priloženi nastavki nastavek za urejanje s prilagodljivo dolžino 0,5 do 10 mm, nastavek za telo 2 mm

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis DAST d.o.o., Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana, T: 01 429 24 06
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.