Mobilna televizija A1 Xplore TV Go - kjer koli in kadar koli

A1 Xplore TV Go je mobilna televizija, ki jo na pametnih napravah in računalnikih gledate prek mobilne aplikacije ali spleta. Brez doplačila je na voljo vsem uporabnikom v okviru fiksnih paketov s TV, kot samostojna naročniška rešitev brez vezave pa tudi za vse uporabnike mobilnih paketov. Omogoča gledanje vaših najljubših vsebin na kjerkoli in kadarkoli – na poti, dopustu, potovanjih ali kjer nimate dostopa do TV sprejemnika.

Časovne funkcije

Ne zamudite svoje najljubše oddaje ali filma. S funkcijo Časovni zamik lahko ogled kadar koli ustavite (funkcija Pavza), se vrnete na začetek (funkcija Na začetek) ali pa si vsebine ogledate za kar 7 dni nazaj (funkcija Zamujeno).

Priporočilni sistem in iskalnik

Tudi v mobilni in spletni različici aplikacije A1 Xplore TV Go lahko v le nekaj trenutkih s priporočilnim sistemom in iskalnikom najdete svojo priljubljeno vsebino.

Popolna sinhronizacija vseh naprav v okviru A1 Xplore TV Go

Glejte TV-vsebine kadar koli na prenosnem računalniku, pametnem telefonu ali tablici, in to na 5 napravah hkrati. Ogled nadaljujte tam, kjer ste ga prekinili. Funkcionalnost Povezava med zasloni oziroma Multiscreen vam to omogoča na kateri koli napravi.

Uporabniški vmesnik, prilagojen samo vam

Uporabniški vmesnik vam zagotavlja enostaven dostop do vaših priljubljenih vsebin, ki jih lahko urejate, kakor koli želite. Da jih ne bi zamudili, si prihajajoče epizode najljubše serije lahko posnamete z verižnim snemalnikom. Tega lahko uporabljate na mobilnih napravah in v spletnih brskalnikih.

Velik izbor TV-programov

Oglejte si nabor programov iz programske sheme A1 Xplore TV Go.

Chromecast

Mobilna aplikacija A1 Xplore TV Go omogoča zrcaljenje slike z vašega telefona na velik TV-ekran s pomočjo sistema Chromecast.

Preizkusite brez registracije

A1 Xplore TV Go lahko pred uporabo oz. nakupom preizkusite brez registracije. Obiščite www.XploreTV.si ali prenesite mobilno aplikacijo A1 Xplore TV Go, pod gumbom »Prijava« izberite »Demonstracijski prikaz«.

1. Uporabniki TV paketov

Uporabniki TV paketov lahko mobilno televizijo A1 Xplore TV Go spremljate brezplačno. Število programov je odvisno od izbranega TV paketa. Če obstoječi TV paket nadgradite z dodatnimi programi ali programskimi sklopi, nadgradimo tudi TV shemo A1 Xplore TV Go.

1. Sklenitev naročniškega razmerja

Ob sklenitvi naročniškega razmerja za TV paket prejmete SMS z uporabniškim imenom in geslom, ki ju najdete tudi v naročniški pogodbi.

2. Prenos aplikacije

Aplikacijo A1 Xplore TV Go prenesete iz trgovin za aplikacije App Store, Google Play ali Huawei AppGallery. A1 Xplore TV Go lahko spremljate tudi na www.XploreTV.si.

3. Registracija

Vpišete uporabniško ime in geslo, ki ste ju prejeli v SMS-u in v naročniški pogodbi.

2. Uporabniki mobilnih paketov

A1 Go! M

A1 Xplore TV Go S

Več kot 108 TV kanalov

Prikaži shemo

A1 Xplore Smart TV*

1 mesec brezplačno*

A1 Go! M

A1 Xplore TV Go M

Več kot 160 TV kanalov

Prikaži shemo

A1 Xplore Smart TV*

1 mesec brezplačno*

A1 Go! M

A1 Xplore TV Go L

Več kot 186 TV kanalov

Prikaži shemo

A1 Xplore Smart TV*

1 mesec brezplačno*

* V paketih A1 Xplore TV Go je vključen dostop do A1 Xplore Smart TV aplikacije na eni napravi.

Kako do ogleda vsebin mobilne televizije A1 Xplore TV Go?

1. Naročilo

V mobilni aplikaciji Moj A1, v meniju Opcije/Druge opcije izberite A1 Xplore TV Go paket.
 Ali pa obiščite prodajno mesto A1A1 Live Shop, izberite Klepet.
 

2. Aktivacijski podatki

Uporabniško ime in geslo prejmete v SMS-u.

3. Prenos aplikacije

Iz trgovin za aplikacije Aplikacijo A1 Xplore TV Go prenesete iz trgovin za aplikacije App Store, Google Play ali Huawei AppGallery.

Vse na enem mestu

Pri A1 vam ponujamo celovito ponudbo fiksne in mobilne telefonije, interneta in vse ostalo za vašo popolno pisarno.

Apple Watch na zalogi!

Že od 12,87 €/mesec.

 

Prihranite pri elektriki - z lastno sončno elektrarno!

izberite svoj komplet in prihranite pri mesečnem računu za elektriko.
 

 • Minimalne zahteve glede operacijskih sistemov za delovanje aplikacije A1 Xplore TV Go

  • Operacijski sistem Android za pametni telefon in tablični računalnik: različica 8 ali novejša
  • Operacijski sistem iOS za iPhone in iPad:  različica 12 ali novejša

  Delovanje na napravah Apple po varnostni nadgradnji

  V trgovini App Store je na voljo posodobljena različica predvajalnika A1 Xplore TV Go. Namestitev nove različice bo vplivala na delovanje na nekaterih starejših napravah Apple. Nekateri modeli ne bodo več podpirali delovanja A1 Xplore TV Go. To so modeli iPhone, starejši od 5 in 5E, vsi modeli iPad, starejši od iPada 4, ter iPad mini prve generacije. Nadgradnja je bila nujna, da se je zagotovilo delovanje aplikacije na novih operacijskih sistemih iOS.
 • Minimalne zahteve glede spletnih brskalnikov za delovanje A1 Xplore TV Go

  • Chrome: 49+ na Windows 7+ / 10.9+ na macOS
  • Firefox: 56+ na Windows 7+ / 10.9+ na macOS
  • Internet Explorer: delovanje ni podprto
  • Microsoft Edge: 15+ na Windows 10+
  • Safari: 10.9+ na macOS
 • Uporabniki starejših TV paketov

  Uporabniki starejših TV paketov A1 Kombo ali Flex lahko mobilno televizijo A1 Xplore TV Go, ki je nadomestila Mobia TV spremljate brezplačno.
  Uporabniki TV paketov A1 Kombo najdete uporabniško ime in geslo v aplikaciji Moj A1, uporabniki paketov Flex s televizijo pa na spletnem portalu Moj račun.
 • Pogoji uporabe A1 Xplore TV Go

 • Uporabniki A1 Xplore TV storitve

  Z A1 Xplore TV Go smo nadgradili mobilno TV storitev, prej pod imenom A1 Xplore TV (dostopna prek aplikacije A1 Xplore TV ali spletnega naslova www.a1xploretv.si). Od 31.10.2021 za dostop do storitve potrebujete aplikacijo A1 Xplore TV Go, ki si jo prenesete iz trgovin za aplikacije ali obiščete www.XploreTV.si. Za vpis v storitev potrebujete novo uporabniško ime in geslo, ki ste ga prejeli v SMS sporočilu.
 • Posebne ponudba A1 Xplore TV Go za nove uporabnike in Posebna ponudba A1 Xplore TV Go za obstoječe uporabniške storitve mobilne A1 Xplore TV

  Posebna ponudba A1 Xplore TV Go - 1 meseca brezplačno za nove mobilne uporabnike storitve

  Posebna ponudba za storitev A1 Xplore TV Go za uporabnike mobilnih paketov velja na vseh 3 paketih A1 Xplore TV Go S, M in L, ki jih storitev ponuja in sicer za nove in za obstoječe naročnike A1 Slovenija, ki še niso naročniki storitve A1 Xplore TV Go in ki pri A1 naročijo storitev A1 Xplore TV Go na kateremkoli mobilnem naročniškem paketu, paketu Domači net, Hitri net, kateremkoli A1 Kombo paketu, ki ne vključuje televizije, A1 Net paketu in sicer pomeni 1 mesec brez plačila naročnine od dneva aktivacije storitve A1 Xplore TV Go.

  Posebno ponudbo lahko vsak naročnik izkoristi samo enkrat. Če naročnik do preteka posebne ponudbe oz. predčasnega zaključka obdobja posebne ponudbe izrecno ne zahteva izključitve storitve A1 Xplore TV Go, se v okviru storitve A1 Xplore TV Go izbran paket začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku A1. Aktivacija storitve A1 Xplore TV Go s posebno ponudbo je mogoča na A1 prodajnih mestih, prek klicnega centra ali Live Shopa oz. prek Moj A1 mobilne aplikacije. Za storitev A1 Xplore TV Go se uporabljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev in/ali Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev in Posebni pogoji uporabe storitve A1 Xplore TV Go. Cenik in ostale informacije so na voljo na A1.si in na prodajnih mestih A1.

  Posebna ponudba A1 Xplore TV Go za obstoječe mobilne uporabnike storitve mobilne A1 Xplore TV

  Posebna ponudba za storitev A1 Xplore TV Go za uporabnike mobilnih paketov velja za obstoječe naročnike A1 Slovenija, ki so na dan 28.10. naročniki storitve A1 Xplore TV in ki storitev preizkušajo v okviru posebne ponudbe ali že plačujejo mesečno naročnino za storitev A1 Xplore TV in sicer:
   
  • Za uporabnike storitve A1 Xplore TV, ki storitev preizkušajo v okviru posebne ponudbe velja, da za storitev A1 Xplore TV Go prejmejo dostop do storitve v okviru paketa A1 Xplore TV Go M in ga lahko 1 mesec preizkušajo brezplačno.
  • Za uporabnike storitve A1 Xplore TV, ki za storitev že plačujejo mesečno naročnina za storitev A1 Xplore TV velja, da za storitev A1 Xplore TV Go prejmejo dostop do storitve v okviru paketa A1 Xplore TV Go M in ga lahko 1 mesec preizkušajo po ceni 7,99 € mesečno.
  • Do posebne ponudbe je vsak naročnik upravičen samo enkrat. Če naročnik do preteka posebne ponudbe oz. predčasnega zaključka obdobja posebne ponudbe izrecno ne zahteva izključitve storitve A1 Xplore TV Go, se v okviru storitve A1 Xplore TV Go izbran paket začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku A1. Po vsakokrat veljavnem ceniku se storitev začne zaračunavati tudi, če uporabnik v okviru 1- mesečne posebne ponudbe izbere paket A1 Xplore TV Go S ali A1 Xplore TV Go M. Za storitev A1 Xplore TV Go se uporabljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev in/ali Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev in Posebni pogoji uporabe storitve A1 Xplore TV Go. Cenik in ostale informacije so na voljo na A1.si in na prodajnih mestih A1.
 • Pravno obvestilo Xplore TV Go

  Pravna obvestila v nadaljevanju se nanašajo tako na A1 Xplore TV GO, kot tudi na digitalne vsebine kot so na voljo znotraj aplikacije A1 Xplore TV GO.

  Funkcionalnost kot zmožnost storitve A1 Xplore TV GO,  da opravlja svoje funkcije glede na svoj namen
  Mobilna televizija A1 Xplore TV GO je mobilna televizija, ki jo na pametnih napravah in računalnikih gledajo potrošniki prek mobilne aplikacije ali spleta. Storitev A1 Xplore TV GO  je pretočna (streaming) storitev, dostopna na spletnem naslovu www.XploreTV.si, ki Končnim uporabnikom omogoča dostop do spletne videoteke in ogleda televizijskih programov, vključno z možnostjo ogleda izbranih televizijskih programov za 7 dni nazaj, snemanjem in shranjevanjem TV vsebin.
  Več o funkcionalnosti A1 Xplore TV GO dosegljvo na: A1 Xplore TV Go | A1

  Interoperabilnost in združljivost
  Interoperabilnost je zmožnost Storitve A1 Xplore TV GO,  da deluje s strojno ali programsko opremo, ki se razlikuje od tiste, s katero se digitalna vsebina ali storitev iste vrste običajno dobavlja. A1 Xplore GO deluje samo na strojni in programski opremi, ki je določena v nadaljevanju, s katero se tudi običajno uporablja.
  Združljivost je zmožnost Storitve A1 Xplore TV GO, da deluje s strojno ali programsko opremo, s katero se običajno uporablja blago, digitalna vsebina ali digitalne storitve iste vrste, ne da bi bilo treba A1 Xplore TV GO predelati oziroma pretvoriti.

  Za Uporabo A1 Xplore TV GO različice v24.1.3 potrebujete operacijski sistem:
  •  Android 5.0 ali novejši
  • iPhone
  Zahtevano iOS 12.0 ali novejše.
  • iPad
  Zahteva se  iPadOS 12.0 ali novejše.
  • iPod touch
  Zahteva se iOS 12.0 ali kasnejše.
  • Mac
  Zahteva se  macOS 11.0 ali kasnješe z Mac z Apple M1 čipom ali novejše.

  Interoperabilnost in združljivost A1 Xplore GO se lahko spremenita, seznam združljivih naprav in operacijskih sistemov ni dokončen.

  Posodobitve
  Ta obvestilo se nanaša na obveznosti A1 po potrošniški zakonodaji glede zagotavljanja posodobitev za A1 Xplore GO, ki vključujejo, vendar se ne omejujejo na popravke hroščev ("bug fix") in varnostne posodobitve zaradi sprememb v operacijskem sistemu pametnega telefona ali povezanega pametnega telefona oz. druge pametne naprave, kot opredeljeno v prejšnjem poglavju, itd.

  A1 bo potrošniku zagotovilo informacije o posodobitvah, ki so potrebne za ohranjanje skladnosti digitalne vsebine ali digitalne storitve s pogodbo o dobavi digitalne vsebine ali digitalne storitve. Posodobitve, ki so potrebne za ohranjanje skladnosti, lahko vključujejo, vendar se ne omejujejo na popravke hroščev ("bug fix") in varnostne posodobitve zaradi sprememb v operacijskem sistemu povezanega pametnega telefona.

  A1 bo potrošniku zagotovil informacije o posodobitvah in da bodo posodobitve, ki jih je potrošnik upravičen prejeti v skladu s pogodbo o dobavi digitalne vsebine ali digitalne storitve, na voljo v celotnem obdobju, v katerem podjetje zagotavlja storitev A1 Xplore GO pod pogojem, da je operacijski sistem pametnega telefona/tablice (skupno “pametne naprave”) še vedno med podprtimi programi oziroma napravami.

  Če potrošnik v razumnem času ne namesti posodobitev, ki jih je A1 zagotovilo v skladu s prejšnjim odstavkom, A1 ni odgovorno za neskladnost, ki je posledica tega, da posodobitve niso bile nameščene v kolikor je bil potrošnik obveščen o razpoložljivosti posodobitve in posledicah, če posodobitev ni nameščena. A1 na tem mestu potrošnike obvešča, da ne izpuščajo posameznih priporočenih posodobitev, saj  saj takšno ravnanje lahko privede do neskladnosti delovanja A1 Xplore GO,  ali celo do varnostnih tveganj, v zvezi s čimer A1, v primeru opuščenih posodobitev,  ne prevzema nikakršne odgovornosti.
   
  A1 prav tako ne odgovarja za nepravilne posodobitve v primeru potrošnikovega neupoštevanja navodil A1 oz. razvijalca ali tretjih pooblašlenih oseb, nepravilne prve namestitve (inštalacije) ki so posledica neupoštevanja jasnih navodil A1 oz. razvijalca ali tretje osebe

  Pravno obvestilo lahko prenesete tukaj.