Mobilna televizija A1 Xplore TV Go - kjer koli in kadar koli

A1 Xplore TV Go je mobilna televizija, ki jo na pametnih napravah in računalnikih gledate prek mobilne aplikacije ali spleta. Brez doplačila je na voljo vsem uporabnikom v okviru fiksnih paketov s TV, kot samostojna naročniška rešitev brez vezave pa tudi za vse uporabnike mobilnih paketov. Omogoča gledanje vaših najljubših vsebin na kjerkoli in kadarkoli – na poti, dopustu, potovanjih ali kjer nimate dostopa do TV sprejemnika.

Uporabniki A1 Xplore TV storitve

Z A1 Xplore TV Go smo nadgradili mobilno TV storitev, prej pod imenom A1 Xplore TV (dostopna prek aplikacije A1 Xplore TV ali spletnega naslova www.a1xploretv.si). Od 31.10.2021 za dostop do storitve potrebujete aplikacijo A1 Xplore TV Go, ki si jo prenesete iz trgovin za aplikacije ali obiščete www.XploreTV.si. Za vpis v storitev potrebujete novo uporabniško ime in geslo, ki smo vam ga bomo poslali v SMS sporočilu.

Časovne funkcije

Ne zamudite svoje najljubše oddaje ali filma. S funkcijo Časovni zamik lahko ogled kadar koli ustavite (funkcija Pavza), se vrnete na začetek (funkcija Na začetek) ali pa si vsebine ogledate za kar 7 dni nazaj (funkcija Zamujeno).

Priporočilni sistem in iskalnik

Tudi v mobilni in spletni različici aplikacije A1 Xplore TV Go lahko v le nekaj trenutkih s priporočilnim sistemom in iskalnikom najdete svojo priljubljeno vsebino.

Popolna sinhronizacija vseh naprav v okviru A1 Xplore TV Go

Glejte TV-vsebine kadar koli na prenosnem računalniku, pametnem telefonu ali tablici, in to na 5 napravah hkrati. Ogled nadaljujte tam, kjer ste ga prekinili. Funkcionalnost Povezava med zasloni oziroma Multiscreen vam to omogoča na kateri koli napravi.

Uporabniški vmesnik, prilagojen samo vam

Uporabniški vmesnik vam zagotavlja enostaven dostop do vaših priljubljenih vsebin, ki jih lahko urejate, kakor koli želite. Da jih ne bi zamudili, si prihajajoče epizode najljubše serije lahko posnamete z verižnim snemalnikom. Tega lahko uporabljate na mobilnih napravah in v spletnih brskalnikih.

Velik izbor TV-programov

Oglejte si nabor programov iz programske sheme A1 Xplore TV Go.

Chromecast

Mobilna aplikacija A1 Xplore TV Go omogoča zrcaljenje slike z vašega telefona na velik TV-ekran s pomočjo sistema Chromecast.

Preizkusite brez registracije

A1 Xplore TV Go lahko pred uporabo oz. nakupom preizkusite brez registracije. Obiščite www.XploreTV.si ali prenesite mobilno aplikacijo A1 Xplore TV Go, pod gumbom »Prijava« izberite »Demonstracijski prikaz«.

1. Uporabniki TV paketov

Uporabniki TV paketov lahko mobilno televizijo A1 Xplore TV Go spremljate brezplačno. Število programov je odvisno od izbranega TV paketa. Če obstoječi TV paket nadgradite z dodatnimi programi ali programskimi sklopi, nadgradimo tudi TV shemo A1 Xplore TV Go.

1. Sklenitev naročniškega razmerja

Ob sklenitvi naročniškegarazmerja za TV paket prejmete SMS z uporabniškim imenom in geslom, ki ju najdete tudi v naročniški pogodbi.

2. Prenos aplikacije

Aplikacijo A1 Xplore TV Go prenesete iz trgovin za aplikacije App Store, Google Play ali Huawei AppGallery. A1 Xplore TV Go lahko spremljate tudi na www.XploreTV.si.

3. Registracija

Vpišete uporabniško ime in geslo, ki ste ju prejeli v SMS-u in v naročniškipogodbi.

2. Uporabniki mobilnih paketov

A1 Go! M

A1 Xplore TV Go S

85 TV kanalov

Prikaži shemo

2 meseca brezplačno*

A1 Go! M

A1 Xplore TV Go M

143 TV kanalov

Prikaži shemo

2 meseca brezplačno*

A1 Go! M

A1 Xplore TV Go L

169 TV kanalov

Prikaži shemo

2 meseca brezplačno*

*ob vklopu do 31.12.2021.

Kako do ogleda vsebin mobilne televizije A1 Xplore TV Go?

1. Naročilo

V mobilni aplikaciji ali spletnem portalu Moj A1, v meniju Opcije/Druge opcije izberite A1 Xplore TV Go paket.
 
Xplore TV GO lahko aktivirate tudi z obiskom A1 Live Shopa, klicem na 040 40 40 40 ali obiskom enega izmed prodajnih mest A1.

2. Aktivacijski podatki

Uporabniško ime in geslo prejmete v SMS-u.

3. Prenos aplikacije

Iz trgovin za aplikacije Aplikacijo A1 Xplore TV Go prenesete iz trgovin za aplikacije App Store, Google Play ali Huawei AppGallery.

4. Registracija

Vpišete uporabniško ime in geslo, ki ste ju prejeli v SMS-u.