A1 Xplore TV Go A1 Xplore TV Go

A1 Xplore TV Go

Mobilna televizija A1 Xplore TV Go - kjerkoli in kadarkoli

A1 Xplore TV Go je mobilna televizija za gledanje najljubših vsebin na pametnih napravah in računalnikih, kjerkoli in kadarkoli. Na voljo je v vseh slovenskih fiksnih in mobilnih omrežjih znotraj Slovenije in v vseh državah EU. Tudi prek lokalnega Wi-Fi omrežja in že na minimalni internetni povezavi, saj za brezmejno TV-zabavo hitrost povezave ne predstavlja nobenih ovir.

Brezplačno za uporabnike paketov A1 Net+TV

Storitev A1 Xplore TV Go si lahko brezplačno zagotovite s sklenitvijo kateregakoli paketa A1, ki vsebuje storitev televizije (A1 Net+TV). Velikost TV sheme je odvisna od izbranega paketa. V primeru nadgradnje paketa z dodatnimi programskimi sklopi, se nadgradi tudi A1 Xplore TV Go shema.
V kolikor pa ste naročnik mobilnih storitev A1, preverite mobilno TV.

Brezplačno za uporabnike paketov A1 Kombo in Flex

V kolikor ste naročnik starih A1 fiksnih paketov s televizijo (A1 Kombo), ste prav tako upravičeni do uporabe A1 Xplore TV Go aplikacije, ki je nadomestila staro mobilno aplikacijo in spletni predvajalnik MobiaTV.


Vaše geslo najdete znotraj aplikacije ali spletnega portala Moj A1, naročnikih starejših paketov Flex s televizijo pa na spletnem portalu Moj Račun.


Preverite A1 Xplore TV Go TV shemo >

Kako do A1 Xplore TV Go?

Naročniki fiksnih storitev (A1 Net+TV ) najdete vpisne podatke na portalu Moj A1.
A1 Xplore TV Go aplikacijo si lahko naložite preko Google Play Store ali Apple store, ali do nje dostopate preko spletnega predvajalnika A1 Xplore TV Go. (Izberite »demonstracijski prikaz Xplore TV Go« pod gumbom Prijava. Pri tem ne potrebujete vpisnih podatkov).

Varnostna nadgradnja predvajalnika Xplore TV Go

Po 20.9. v Apple App Store-u na voljo posodobljena različica predvajalnika Xplore TV Go, ki bo ob namestitvi vplivala na delovanje nekaterih starejših Apple naprav: iPhone modeli starejši od 5 in 5E ter vsi iPad modeli starejši od iPad 4 ter iPad Mini – prva generacija ne bo več podpirala delovanja A1 Xplore TV Go.

Izvedba nadgradnje je nujna za namen zagotovitve delovanja aplikacije na novih operacijskih sistemih iOS.
Spremeba bo vplivala na uporabnike, ki bodo izvedli posodobitev aplikacije A1 Xplore TV Go, po 20.9. in uporabljajo omenjene naprave Apple.

Prednosti A1 Xplore TV Go

Časovne funkcije

Ne zamudite svoje najljubše oddaje ali filma. S funkcijo Časovni zamik kadarkoli ustavite (funkcija »Pavza«), prevrtite na začetek (funkcija »Na začetek«), ali si ga oglejte za kar 7 dni nazaj (funkcija »Zamujeno«).

Priporočilni sistem in iskalnik

Kot na A1 Xplore TV digitalnem sprejemniku za TV zaslone lahko tudi na mobilni in spletni verziji a1 Xplore TV Go preko priporočilnega sistema in iskalnika najdete vašo priljubljeno vsebino, le v nekaj trenutkih.

Popolna sinhronizacija vseh naprav znotraj A1 Xplore TV Go

Glejte TV vsebine kadarkoli na 5 pametnih napravah – prenosnem računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Z ogledom nadaljujte tam, kjer ste ostali.Fukncionalnost »povezava med zasloni« oziroma »multiscreen« omogoča, da lahko na katerikoli napravi nadaljujete z ogledom, kjer ste ostali.

Uporabniški vmesnik prilagojen samo vam

Uporabniški vmesnik  vam zagotavlja enostaven dostop do vaših priljubljenih vsebin, ki jih lahko poljubno urejate, možnost, da posnamete prihajajoče epizode serije z verižnim snemalnikom, da ne bi zamudili najljubše oddaje ter uporabo tako na mobilnih napravah kot v spletnih brskalnikih. 

Velik izbor TV programov

Oglejte si nabor programov iz programske sheme A1 Xplore TV Go.

Chromecast

Mobilna aplikacija A1 Xplore TV Go omogoča zrcaljenje slike z vašega telefona na velik TV ekran preko sistema Chromecast.

A1 Net+TV M

Brez vezave in brez skritih stroškov.

Več o paketih

Minimalne zahteve za delovanje A1 Xplore TV Go

Minimalne zahteve za delovanje A1 Xplore TV Go na iOS in Android napravah:

- Pametni telefoni in tablični računalniki z operacijskim sistemom Android z različico 4.4.4 ali novejšo.
- iPhone in iPad z operacijskim sistemom iOS različice 9 ali novejšo.

Več Skrij

Minimalne zahteve za delovanje A1 Xplore TV Go na Windows OS in Mac OS:

- Chrome (verzija 49+ na Windows 7+ in MacOS 10.9+)
- Firefox (verzija 56+ na Windows 7+ in MacOS 10.9+)
- Internet Explorer (delovanje ni podprto)
- Microsoft Edge (verzija 15+ na Windows 10+)
- Safari (verzija 10.1+ na MacOS 10.9+)
Več Skrij