Mobilna televizija A1 Xplore TV Go – kjer koli in kadar koli

A1 Xplore TV Go je mobilna aplikacija in spletni predvajalnik za gledanje najljubših vsebin na pametnih napravah in računalnikih – kjer koli in kadar koli. Na voljo je v vseh fiksnih in mobilnih omrežjih v Sloveniji ter v vseh državah EU. Vsebine lahko gledate tudi v lokalnem omrežju Wi-Fi in že ob minimalni internetni povezavi. Za brezmejno TV-zabavo hitrost povezave ne predstavlja nobenih ovir.

Brezplačno za uporabnike paketov A1 Net+TV/A1 Kombo/Flex

Storitev A1 Xplore TV Go si lahko brezplačno zagotovite, če naročite kateri koli paket A1 Net+TV. Velikost TV-sheme je odvisna od izbranega paketa. Če paket nadgradite z dodatnimi programskimi sklopi, nadgradimo tudi programsko shemo A1 Xplore TV. Naročniki mobilnih storitev A1 pa preverite mobilno TV.

Če ste naročnik starih fiksnih paketov A1 s televizijo A1 Kombo ali paketov Fleks, ste prav tako upravičeni do uporabe aplikacije A1 Xplore TV Go, ki je nadomestila enako storitev z imenom Mobia TV (shema A1 Xplore TV Go). Svoje geslo najdete v aplikaciji ali na spletnem portalu Moj A1, naročniki starejših paketov Flex s televizijo pa na spletnem portalu Moj račun.

Prednosti A1 Xplore TV Go

Časovne funkcije

Ne zamudite svoje najljubše oddaje ali filma. S funkcijo Časovni zamik lahko ogled kadar koli ustavite (funkcija Pavza), se vrnete na začetek (funkcija Na začetek) ali pa si vsebine ogledate za kar 7 dni nazaj (funkcija Zamujeno).

Priporočilni sistem in iskalnik

Tudi v mobilni in spletni različici aplikacije A1 Xplore TV Go lahko v le nekaj trenutkih s priporočilnim sistemom in iskalnikom najdete svojo priljubljeno vsebino.

Popolna sinhronizacija vseh naprav v okviru A1 Xplore TV Go

Glejte TV-vsebine kadar koli na prenosnem računalniku, pametnem telefonu ali tablici, in to na 5 napravah hkrati. Ogled nadaljujte tam, kjer ste ga prekinili. Funkcionalnost Povezava med zasloni oziroma Multiscreen vam to omogoča na kateri koli napravi.

Uporabniški vmesnik, prilagojen samo vam

Uporabniški vmesnik vam zagotavlja enostaven dostop do vaših priljubljenih vsebin, ki jih lahko urejate, kakor koli želite. Da jih ne bi zamudili, si prihajajoče epizode najljubše serije lahko posnamete z verižnim snemalnikom. Tega lahko uporabljate na mobilnih napravah in v spletnih brskalnikih.

Velik izbor TV-programov

Oglejte si nabor programov iz programske sheme A1 Xplore TV Go.

Chromecast

Mobilna aplikacija A1 Xplore TV Go omogoča zrcaljenje slike z vašega telefona na velik TV-ekran s pomočjo sistema Chromecast.

Kako do A1 Xplore TV Go

A1 Xplore TV Go aplikacijo si lahko naložite preko Google Play StoreApple store, AppGallery ali do nje dostopate preko spletnega predvajalnika A1 Xplore TV Go. (Izberite »demonstracijski prikaz Xplore TV Go« pod gumbom Prijava. Pri tem ne potrebujete vpisnih podatkov).
 • Minimalne zahteve glede operacijskih sistemov za delovanje aplikacije A1 Xplore TV Go

  • Operacijski sistem Android za pametni telefon in tablični računalnik: različica 4.4.4 ali novejša
  • Operacijski sistem iOS za iPhone in iPad: različica 9 ali novejša

  Delovanje na napravah Apple po varnostni nadgradnji

  V trgovini App Store je na voljo posodobljena različica predvajalnika A1 Xplore TV Go. Namestitev nove različice bo vplivala na delovanje na nekaterih starejših napravah Apple. Nekateri modeli ne bodo več podpirali delovanja A1 Xplore TV Go. To so modeli iPhone, starejši od 5 in 5E, vsi modeli iPad, starejši od iPada 4, ter iPad mini prve generacije. Nadgradnja je bila nujna, da se je zagotovilo delovanje aplikacije na novih operacijskih sistemih iOS.

   
 • Minimalne zahteve glede spletnih brskalnikov za delovanje A1 Xplore TV Go

  • Chrome: 49+ na Windows 7+ / 10.9+ na macOS
  • Firefox: 56+ na Windows 7+ / 10.9+ na macOS
  • Internet Explorer: delovanje ni podprto
  • Microsoft Edge: 15+ na Windows 10+
  • Safari: 10.9+ na macOS
 • Kako do A1 Xplore TV Go


  A1 Xplore TV Go aplikacijo si lahko naložite preko Google Play Store ali Apple store, ali do nje dostopate preko spletnega predvajalnika A1 Xplore TV Go. (Izberite »demonstracijski prikaz Xplore TV Go« pod gumbom Prijava. Pri tem ne potrebujete vpisnih podatkov).