A1 Xplore </br>TV Go A1 Xplore </br>TV Go

A1 Xplore
TV Go

Mobilna televizija A1 Xplore TV Go - kjerkoli in kadarkoli

A1 Xplore TV Go je mobilna televizija za gledanje najljubših vsebin na pametnih napravah in računalnikih, kjerkoli in kadarkoli. Na voljo je v vseh slovenskih fiksnih in mobilnih omrežjih znotraj Slovenije in v vseh državah EU. Tudi prek lokalnega Wi-Fi omrežja in že na minimalni internetni povezavi, saj za brezmejno TV-zabavo hitrost povezave ne predstavlja nobenih ovir.

Brezplačno za uporabnike paketov A1 Net+TV

Storitev A1 Xplore TV Go si lahko brezplačno zagotovite s sklenitvijo kateregakoli paketa A1, ki vsebuje storitev televizije (A1 Net+TV). Velikost TV sheme je odvisna od izbranega paketa. V primeru nadgradnje paketa z dodatnimi programskimi sklopi, se nadgradi tudi A1 Xplore TV Go shema.
V kolikor pa ste naročnik mobilnih storitev A1, preverite mobilno TV.

Kako do A1 Xplore TV Go?

Naročniki fiksnih storitev (A1 Net+TV ) najdete vpisne podatke na portalu Moj A1.
A1 Xplore TV Go aplikacijo si lahko naložite preko Google Play Store ali Apple store, ali do nje dostopate preko spletnega predvajalnika A1 Xplore TV Go. (Izberite »demonstracijski prikaz Xplore TV Go« pod gumbom Prijava. Pri tem ne potrebujete vpisnih podatkov).

Prednosti A1 Xplore TV Go

Časovne funkcije

Ne zamudite svoje najljubše oddaje ali filma. S funkcijo Časovni zamik kadarkoli ustavite (funkcija »Pavza«), prevrtite na začetek (funkcija »Na začetek«), ali si ga oglejte za kar 7 dni nazaj (funkcija »Zamujeno«).

Priporočilni sistem in iskalnik

Kot na A1 Xplore TV digitalnem sprejemniku za TV zaslone lahko tudi na mobilni in spletni verziji a1 Xplore TV Go preko priporočilnega sistema in iskalnika najdete vašo priljubljeno vsebino, le v nekaj trenutkih.

Popolna sinhronizacija vseh naprav znotraj A1 Xplore TV Go

Glejte TV vsebine kadarkoli na 5 pametnih napravah – prenosnem računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Z ogledom nadaljujte tam, kjer ste ostali.Fukncionalnost »povezava med zasloni« oziroma »multiscreen« omogoča, da lahko na katerikoli napravi nadaljujete z ogledom, kjer ste ostali.

Uporabniški vmesnik prilagojen samo vam

Uporabniški vmesnik  vam zagotavlja enostaven dostop do vaših priljubljenih vsebin, ki jih lahko poljubno urejate, možnost, da posnamete prihajajoče epizode serije z verižnim snemalnikom, da ne bi zamudili najljubše oddaje ter uporabo tako na mobilnih napravah kot v spletnih brskalnikih. 

Velik izbor TV programov

Oglejte si nabor programov iz programske sheme A1 Xplore TV Go.

Chromecast

Mobilna aplikacija A1 Xplore TV Go omogoča zrcaljenje slike z vašega telefona na velik TV ekran preko sistema Chromecast.