A1 paketi<br/>brez konkurence A1 paketi<br/>brez konkurence

A1 paketi
brez konkurence

Brez česa so internetni paketi boljši?

Brez vezave, brez nepotrebnih storitev in brez tveganja.
Izkoristite ponudbo A1 internetne paketov, ki vključujejo le hiter in zanesljiv internet!
Preverite prednosti paketov A1 Brezžični Net in A1 Fix net.

Nižja mesečna naročnina:

 • Paket A1 Brezžični net

  A1 Brezžični net

  Podrobnosti
 • 19,99 €/m

  -

  Brez vezave

  Sestavi si paket
  685560 A1 Brezžični net Si.Mobil 19.99
 • 200 GB

 •  

  do 20/5 Mb/s
  hitrost interneta

 • 1 € (ob 24 mesečni vezavi)
  modem

 • Na voljo takoj, brez čakanja na priklop

 • Podrobnosti
 • Paket A1 Fix net

  A1 Fix net

  Podrobnosti
 • 12,49 €/m

  24,99 €/mesec

  Brez vezave

  Sestavi si paket
  685586 A1 Fix net Si.Mobil 24.99
 • GB

 • do 100/20 Mb/s (optika)
  do 20/1 Mb/s (xDSL)

  hitrost interneta

 • vključen
  modem

 • priklop na omrežje

 • Podrobnosti

Si želite višje hitrosti interneta? Ali neomejen prenos podatkov na paketu A1 Brezžični net?

Za dodatnih 5€ na mesec lahko na obeh paketih povišate hitrost interneta: na paketu A1 Fix net do 40/20 Mb/s (xDSL) ali do 500/100 Mb/s (optika). Internet v paketu A1 Brezžični net lahko pohitrite do 40/5 Mb/s, z opcijo Neomejeni (3,99 €/m) pa si zagotovite tudi neomejen prenos podatkov.

 

Garancija zadovoljstva

 • Brez vezave in skritih stroškov
  Paketi A1 Net+TV po vedno ugodni ceni in to kar brez vezave.
   
 • Brez tveganja ob prekinitvi – garancija zadovoljstva
  Pakete lahko brez skrbi preizkusite, saj vam prvih 100 dni mesece ne zaračunamo stroškov prekinitve. Še več – povrnemo vam mesečno naročnino.
   
 • Brez stroškov prehoda med paketi
  Če ste ugotovili, da potrebujete več ali manj TV programov ali pa jih mogoče sploh ne potrebujete, lahko paket brezplačno zamenjate. To uredite sami v aplikaciji Moj A1 ali nas pokličete in uredimo mi.
   
 • Na voljo pod enakimi pogoji za naše zveste in nove uporabnike.
   

Posebni pogoji

Ponudbo za pakete A1 Brezžični net lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 Slovenija (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, skladno s pogoji te pogodbe). Pogoj za pridobitev paketa je razpoložljivost omrežnih kapacitet. Vsi paketi vključujejo dostop do LTE tehnologije. Dejanska hitrost je odvisna od razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Po porabi 200 GB zakupljene količine znotraj obračunskega cikla na paketu A1 Brezžični net se hitrost prenosa zniža na največ 2/1 Mbit/s. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se uporabnik zavezuje, da bo paket A1 Brezžični net uporabljal na naslovu, ki ga je kot naslov uporabe navedel ob sklenitvi pogodbe. V nasprotnem primeru si A1 pridržuje pravico izklopa storitve.

Ponudbo paketa A1 Fix net lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1. Fiksno omrežje zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, dejanske hitrosti pa so odvisne od različnih dejavnikov (na xDSL tehnologijii so dinamične in odvisne od oddaljenosti od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice, na optični povezavi pa so odvisne od omrežne opreme na sami lokaciji, lahko pa tudi od števila priključenih uporabnikov na določeno optično vlakno).

Za pakete A1 Brezžični net in A1 Fix net veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike in drugi pogoji ter opis paketov, za pakete A1 Fix net pa tudi Posebni pogoji A1 fiksnih paketov, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV.

Več Skrij

Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine

V primeru, da naročnik ni zadovoljen z naročeno storitvijo lahko naročniško razmerje v prvih 100-ih dneh od aktivacije prekine in zahteva povračilo stroškov naročnine za naročeni paket. V primeru, da naročnik zahteva vračilo naročnine zaradi nezadovoljstva, se mu povrnejo stroški naročnine paketa, ki so nastali od aktivacije paketa. V tem primeru je upravičen do povračila stroškov naročnine paketa od prvega do zadnjega dneva naročniškega razmerja, ki pa ne sme biti kasnejši kot 100-i dan od aktivacije. Strošek naročnine zajema samo strošek osnovne naročnine paketa brez morebitnih dodatnih storitev paketa, ki jih je stranka naročila. Do povračila stroškov naročnine niso upravičene stranke, ki so v zadnjih 12-ih mesecih že zahtevale povračilo stroškov naročnine zaradi nezadovoljstva z isto davčno številko ali pa na istem naslovu. Ugodnost velja do 31. 7. 2021 za pakete: A1 Net+TV S, A1 Net+TV M, A1 Net+TV L ter A1 Fix net. Ugodnost 100 dni preizkusa z možnostjo vračila naročnine ne velja za uporabnike storitev na omrežju Rune, ki so sklenili aneks za brezplačno izgradnjo priključka.
Več Skrij

Posebna ponudba “50% popusta eno leto”

Posebno ponudbo 50 % popusta na osnovno mesečno naročnino za 1 leto lahko izkoristijo vsi novi naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na kateremkoli paketu A1 Net+TV in A1 Fix net. Do ponudbe so upravičeni, če v trenutku sklenitve novega naročniškega razmerja vsaj 60 dni niso bili A1 naročniki na naštetih paketih ali sklepajo dodatno naročniško razmerje za te pakete. Posebna ponudba velja od 10. 6. do 31. 7. 2021. Po izteku 12-mesečnega obdobja 50 % popusta se uporabniku prične zaračunavati redna cena naročniškega paketa. Popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo. Internetne hitrosti za navedene naročniške pakete velja na optični povezavi, na xDSL povezavi so hitrosti nižje. Za ponudbo veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov ter drugi posebni in splošni pogoji, ki so skupaj s cenami ostalih storitev ter pogoji ponovne vezave na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na A1 prodajnih mestih. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d.
Več Skrij