A1 Vajb

A1 Vajb

7,99 €/m

15,99 €/m

brez vezave

net v SLO

do 200 GB polne hitrosti, nato 2 Mb/s

8743 MB

net v EU/EEA

Deezer

brezplačno za 2 leti

SMS, min v SLO in EU/EEA

Neomejen internet in glasba!

Preklopi na A1 Vajb, zloadaj app in uživaj v svojem vajbu!

Preveri app za glasbo >

Opcija Vajb+ za polno LTE hitrost tudi po 200 GB

Z A1 Vajb ti pripada neomejen prenos podatkov, vendar se ob 200 GB polna LTE hitrost zniža na 2/1 Mb/s, kar je dovolj za "skrolanje" po Instagramu, ne pa za ogled videov. Takrat si vklopi Vajb+, ki ti za 4,99 € na mesec zagotovi polno hitrost tudi po doseženih 200 GB.

Za mlade od 12. do 31. leta

Paket za vse mlade, obstoječe ali nove naročnike. Zamenjaj svoj stari paket za A1 Vajb. 

Preveri več

Neomejen internet

Za vse, kar ti vajba, smo ti zrihtali neomejene klice, smse in mmse. Novim naročnikom pa še 50%  popust na paket za pol leta!  

Preveri več

Vsa svetovna glasba

Ko preklopiš na A1 Vajb, preklopiš na neskončen vajb! Glasbeno platformo z več kot 73 mio komadov A1 Xplore Music by Deezer dobiš v paketu brezplačno za 2 leti.

Preveri več

Obnovljeni iPhoni po super cenah!

Obnovljeni iPhone 8 64 GB

Tovarniško obnovljeni rabljeni telefoni

Vsi telefoni so do popolnosti pregledani, popravljeni, programsko posodobljeni, ko je to potrebno in preverjeni na kar 49 točkah delovanja. Niso najnovejši, so pa kot novi!

12 mesecev garancije

Zoot Refreshed Technologies ti zagotavlja vsaj 12 mesecev brezhibnega delovanja. Če ga ne izgubiš, si ok!

Malo za okolje, malo za denarnico

Ponovno uporabljen rabljen telefon pomeni manj CO2 izpustov v okolje, saj se izogne porabi virov, potrebnih za izdelavo novega telefona. Nekaj prihrani okolju, nekaj pa tvoji denarnici, saj je občutno cenejši od novega iPhona.

Brezplačna dostava v 3 dneh

Če naročiš danes, je z brezplačno dostavo pri tebi v roku 3 dni. Zrihtaj si svojega, preden jih zmanjka!

Te zanima več?

Obnovljene telefone si lahko ogledaš v živo v A1 Live Shopu ali v izbranih A1 prodajnih mestih.

Do 3 € popusta pri mesečni naročnini!

Izkoristi multiMIO popust! Svoj A1 Vajb poveži z mamo, bratom in sestro ter prihrani do 3 € pri naročnini vsak mesec.
Preveri!

Najnovejši telefoni po vajb cenah!

 • Za mlade od 12. do 31. leta

  Paket A1 Vajb je namenjen uporabnikom, starim od 12 do 31 let. Ob sklenitvi naročniškega razmerja na paketih A1 Vajb mora biti opravljena identifikacija uporabnika, iz katere je razvidna upravičenost. Nosilec naročniškega razmerja mora biti oseba starejša od 18 let. Dovoljen je samo en paket A1 Vajb na enega uporabnika. Ko uporabnik preseže starostno mejo za paket A1 Vajb, bo uporabnikov paket A1 Vajb avtomatično in brezplačno spremenjen, o čemer bo predhodno obveščen. V obdobju zadnjega meseca pred avtomatično spremembo, bo uporabnik imel možnost brezplačno spremeniti paket v katerikoli drug paket iz redne A1 ponudbe.
 • Neomejen internet

  Paket A1 Vajb vključuje neomejene minute klicev in SMS ter MMS sporočil v domačem omrežju in med gostovanjem v EU/EEA ter neomejeno količino prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega 200 GB po najvišji hitrosti, ki jo zagotavlja omrežje. Po porabljenih 200 GB se hitrost prenosa podatkov upočasni na 2/1 Mb/s in se ne zaračunava. Če uporabnik želi, si lahko za povrnitev na najvišjo hitrost zakupi opcijo A1 Vajb+ in uporablja prenos podatkov v neomejeni količini in neomejeni hitrosti do izklopa opcije. Uporabnik lahko do 8743 MB porabi v EU/EEA, v primeru vklopljene opcije pa še dodatnih 2798 MB na mesec.
 • Vsa svetovna glasba

  Paket A1 Vajb vključuje možnost aktivacije storitve A1 Xplore music by Deezer za 24 mesecev brezplačne uporabe. Uporabnik mora storitev aktivirati v aplikaciji Moj A1. 24-mesečno brezplačno obdobje velja od dneva sklenitve paketa A1 Vajb in ne od dneva aktivacije storitve A1 Xplore Music by Deezer. 24 mesečno brezplačno obdobje lahko uporabnik izkoristi samo enkrat. V kolikor uporabnik po aktivaciji znotraj 24 mesečnega brezplačnega obdobja A1 Xplore Music by Deezer deaktivira, je ta ob morebitni ponovni aktivaciji storitve A1 Xplore Music by Deezer plačljiv in se obračuna po vsakokrat veljavnem ceniku, tudi če 24-mesečno brezplačno obdobje še ni bilo porabljeno v celoti. Po preteku 24-mesečnega brezplačnega obdobja se uporabniku, storitev A1 Xplore Music by Deezer začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, v kolikor uporabnik storitve ne izklopi pred potekom 24-mesečnega brezplačnega obdobja. Vsem obstoječim uporabnikom storitve A1 Xplore Music by Deezer, se bo ob sklenitvi paketa A1 Vajb, 24-mesečno brezplačno obdobje aktiviralo avtomatsko. Če uporabnik, ki koristi 24-mesečno brezplačno obdobje za storitev A1 Xplore Music by Deezer v okviru paketa A1 Vajb, spremeni mobilni paket, se mu 24-mesečno brezplačno obdobje za storitev A1 Xplore Music by Deezer prekine in se mu začne storitev zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, dokler uporabnik storitve ne izklopi.
 • Pogosta vprašanja o paketu A1 Vajb

  Kdo vse lahko postane uporabnik paketa A1 Vajb?
  Vsi, ki ste stari od 12 do 31 let lahko sklenete naročnino na paket A1 Vajb.

  Ali lahko zamenjam svoj star mobilni paket za paket A1 Vajb?
  Seveda.

  Ali je menjava paketa brezplačna?
  Menjava paketa je brezplačna, če jo opraviš sam preko svojega uporabniškega računa na Moj A1. Na ostalih kanalih je sprememba paketa plačljiva.

  Kaj vse potrebujem za sklenitev paketa A1 Vajb?
  Potrebuješ osebni dokument in davčno številko, če prenašaš številko od drugega operaterja pa še zadnji račun. Če prenašaš predplačniško številko, potem potrebuješ PUK kodo svoje SIM kartice.

  Kje lahko sklenem naročniško razmerje za paket A1 Vajb?
  Naročniško razmerje lahko skleneš na katerem koli prodajnem mestu A1 in v spletni trgovini.

  Koliko paketov A1 Vajb lahko sklenem?
  Vsak uporabnik lahko ima samo en paket A1 Vajb

  Kako postanem uporabnik paketa A1 Vajb, če še nisem star 18 let?
  V tem primeru zate sklene naročniško pogodbo starš oz skrbnik, ti pa si zaveden kot uporabnik paketa. Po 18. letu starosti, pa na prodajnem mestu opraviš prenos lastništva nase in postaneš ti lastnik nar. pogodbe.

  Ali lahko paket sklenem tudi, če sem star npr. 30 let? Kaj se zgodi, ko dosežem 31 let?
  Lahko. Ko dopolniš 31 let, ti paket A1 Vajb brezplačno zamenjamo z drugim naročniškim mobilnim paketom. Preden dosežeš 31 let boš s SMS sporočilom obveščen, da te prestavimo (brezplačno) na drug paket.

  Sem starš dvema nepolnoletnima najstnikoma, ki bi želela imeti paket A1 Vajb. Ali lahko jaz sklenem naročnino za oba paketa?
  Da, kot starš naročnik, lahko skleneta 2 naročniška paketa A1 Vajb. Uporabnika pa morata biti različni osebi (torej vsak otrok na enem nar. razmerju).

  Koliko časa lahko uporabljam brezplačno storitev A1 Xplore Music by Deezer na paketu A1 Vajb?
  Storitev A1 Xplore music by Deezer lahko uporabljaš 2 leti od datuma, ko si sklenil paket A1 Vajb.

  Od kdaj se mi šteje začetek uporabe brezplačne storitve A1 Xplore Music by Deezer?
  Kot začetni datum brezplačnega obdobja za storitev Deezer se šteje datum, ko si sklenil naročniško razmerje za paket A1 Vajb. Zato ti svetujemo, da si storitev Deezer aktiviraš takoj ob sklenitvi naročniškega razmerja.

  Ali moram storitev A1 Xplore Music by Deezer aktivirati sam ali se to zgodi samodejno ob sklenitvi naročniškega razmerja na paket A1 Vajb? Kje si lahko aktiviram storitev A1 Xplore Music by Deezer?
  Storitev A1 Xplore Music by Deezer si moraš aktivirati sam, to storiš preko aplikacije oz. portala Moj A1. Aktivacija na prodajnem mestu ali v klicnem centru ni mogoča.

  Kaj moram še storiti, da lahko začnem poslušati glasbo preko storitve A1 Xplore Music by Deezer?
  Po aktivaciji storitve v aplikaciji Moj A1 si moraš namestiti še aplikacijo A1 Xplore Music by Deezer. Navodila za namestitev aplikacije A1 Xplore Music by Deezer najdeš tukaj.

  Sem že obstoječ uporabnik storitve A1 Xplore Music by Deezer. Če sklenem naročnino na paket A1 Vajb ali mi pripada brezplačna uporaba A1 Xplore Music by Deezer?
  Ja, v tem primeru ti plačljivo verzijo storitve zamenjamo z brezplačno verzijo za 2 leti.

  Ali bom o poteku brezplačne uporabe storitve A1 Xplore Music by Deezer obveščen? Kaj se zgodi po brezplačnem obdobju?
  Ja, o poteku brezplačnega obdobja boš obveščen s SMS sporočilom. Po brezplačnem obdobju se storitev prične zaračunavati po redni ceni.

  Ali lahko po izteku brezplačnega obdobja uporabe storitve, storitev brezplačno prekinem?
  Ja, storitev lahko kadarkoli brezplačno prekineš (tudi če brezplačno obdobje še ni poteklo).

  Ali lahko brezplačno storitev A1 Xplore Music by Deezer vklopim ponovno, tudi če ob izklopu nisem porabil celih dveh let brezplačnega obdobja storitve?
  Ne, brezplačna storitev A1 Xplore Music by Deezer je na voljo za vklop le enkrat. Če si jo izklopiš pred potekom dveh let brezplačnega obdobja, se bo ob novem vklopu vedno vklopila plačljiva verzija.

  Kaj mi ponuja opcija Vajb+?
  Če si porabil 200 GB prenosa podatkov, ti Opcija Vajb+ omogoča, da podatke še naprej prenašaš po polni hitrosti LTE. Če si opcije Vajb+ ne vključiš, se ti po porabljenih 200 GB na mesec, hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s.

  Ali sem o porabljenih 200 GB in znižani hitrosti obveščen preko SMS sporočila? Kako bom vedel, da si lahko vklopim opcijo Vajb +?
  O obojem si obveščen preko SMS sporočila, opcijo Vajb+pa si lahko vklopiš že pred dosego 200 GB (kadarkoli v obračunskem ciklu).

  Kako vklopim/izklopim opcijo Vajb+?
  Vklopiš jo preko SMS sporočila VAJB+ na 4040. Izklopiš jo tudi preko SMS sporočila VAJB+ STOP na 4040.

  Ali opcija Vajb+ ostane vključena tudi v naslednjih mesecih ali je vklop opcije enkraten?
  Opcija Vajb + ostane vključena. To pomeni, da lahko podatke neomejeno prenašaš po polni hitrosti LTE. Opcija se ti tako zaračuna vsak mesec do izklopa.

  Kako pogosto lahko Opcijo Vajb + vklapljam in izklapljam?
  Opcijo lahko vklopiš ali izklopiš enkrat na mesec.

 • Več o obnovljenih telefonih

  Kaj je obnovljeni telefon?
  Nakup obnovljenga telefona pri A1 ni enako kot nakup rabljenega telefona od prijatelja ali na spletnih straneh za prodajo rabljenih stvari. Telefoni  so, preden gredo v prodajo, profesionalno pregledani, popravljeni z zamenjavo vgrajenih delov (po potrebi) in izdatno testirani.

  Poskrbljeno je, da vsi telefoni brezhibno delujejo, nato so zapakirani v embalažo, zraven pa je priložen tudi USB kabel za polnjenje. Priložena je tudi 12-mesečna garancija.

  V čem se obnovljeni telefon razlikuje od novega telefona?
  Med obnovljenimi in novimi telefoni skoraj ni razlik – videti so in delujejo kot novi, čeprav so bili že rabljeni (kar je poleg nižje cene tudi glavna razlika). Na njih ni znakov uporabe ali so le manjši tovrstni znaki in vsi delujejo brezhibno.

  Obnovljeni telefoni so prejeti v sklopu programov staro za novo. Prejšnji lastniki so se preprosto odločili, da je čas za spremembo, ker jim niso več ustrezali.

  Zakaj izbrati obnovljene telefone?
  Obnovljeni telefoni vam omogočajo visoke prihranke zgolj zato, ker niso povsem novi modeli znanih proizvajalcev. Zanesljivi so enako kot novi telefoni, ker vse stare oz. nedelujoče notranje dele zamenjamo z novimi.

  So tudi dobra izbira za varovanje okolja. Z nakupom obnovljenega telefona zmanjšate izpuste ogljika, ker se tako zmanjša količina surovin, potrebnih za izdelavo novega telefona in izdelkov za enkratno uporabo.

  Kaj je priloženo v paketu?
  Vsak paket obsega:
  • obnovljeni telefon
  • podatkovni USB kabel
  • hitra navodila in garancijski list
  • eko embalažo

  Paket ne vključuje:
  • slušalk,
  • adapterja za napajanje iz električnega omrežja,
  • navodil za uporabo

  Za kaj poskrbimo na obnovljenih telefonih?
  • Pregled ohišja telefona s 3D kamero za natančno iskanje morebitnih poškod (mikro poškodbe so s poliranjem in čiščenjem odstranjene)
  • Programska diagnostika vseh funkcionalnosti telefona
  • Opravljena posodobitev programske opreme
  • Trajni izbris predhodnih podatkov
  • Odklenjena uporaba v različnih omrežjih
  • Odklenjen PIN, ID na dotik in iCloud (FMI)
  • Opravljen elektronski test za zagotovitev polne funkcionalnosti notranjih delov
  • Kozmetični standard ohranjenosti razreda A1+
   

  Kaj pomeni kozmetični standard ohranjenosti A+?
  Vsi obnovljeni telefoni, ki so na voljo pri A1, so razreda A+ in so obnovljeni v skladu z Zoot Refreshed technologies. Razred A+ pomeni, da telefon deluje in je videti „kot nov".

  Koliko je star moj obnovljeni telefon?
  Starost telefona je odvisna od tega, kdaj je bil vaš model telefona lansiran na trg s strani prozvajalca. Natančna starost (npr. do meseca natančno) ni na voljo, prav tako ne „zgodovina" telefona (prejšnja popravila, poškodbe, število uporabnikov, ipd.).

  Ali dobim za prenovljen telefon tudi garancijo?
  Ja, za obnovljen telefon v skladu z Zoot Refreshed technologies prejmete enoletno garancijo.

  Kje uveljavljam garancijo?
  Garancijo uveljavljate na pooblaščenem servisu Kron IT d.o.o.. aparat pa lahko prinesete tudi na A1 prodajna mesta, od koder ga bomo poslali  na servis. Kron IT servis se nahaja na spodnjih lokacijah:
  - Kron IT, d.o.o., Zagrebška cesta 44, 2000 Maribor
  - Kron IT, d.o.o., Vilharjeva cesta 29, 1000 Ljubljana
  - Kron IT, d.o.o., Vrtna ulica 6, 9000 Murska Sobota
  Kontaktna telefonska številka servisa je 030 685 808 (za vse tri lokacije).

  Zakaj garancije ne morem uveljavljati pri servisu pooblaščenem za proizvajalca telefona?
  »Zoot Refreshed technology« je blagovna znamka podjetja Adapt Global Limited. Postopek za prenovo telefona je izveden na podlagi te tehnologije. Garancijo za brezhibno delovanje telefona vam daje podjetje, ki je izvedlo postopek prenove (Zoot Refreshed Technology) in ne proizvajalec telefona, zato je garancijo možno uveljaviti na pooblaščenem servisu za izvajanje postoka prenove telefona.

  Kaj, če mi obnovljen telefon po 1 letu (preteku garancije) preneha delovati?
  Enako kot pri novem telefonu, so tudi pri obnovljenem uporabniku na voljo izven garancijska popravila na  pooblaščenem servisu (KronIT).

 • Opis paketa A1 Vajb

  Ponudbo za paket A1 Vajb lahko izkoristijo vsi novi in po pogojih Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti obstoječi naročniki A1.

  Paket A1 Vajb je namenjen uporabnikom, starim od 12 do 31 let. Ob sklenitvi naročniškega razmerja na paketih A1 Vajb mora biti opravljena identifikacija uporabnika, iz katere je razvidna upravičenost. Nosilec naročniškega razmerja mora biti oseba starejša od 18 let. Dovoljen je samo en paket A1 Vajb na enega uporabnika. Ko uporabnik preseže starostno mejo za paket A1 Vajb, bo uporabnikov paket A1 Vajb avtomatično in brezplačno spremenjen, o čemer bo predhodno obveščen. V obdobju zadnjega meseca pred avtomatično spremembo, bo uporabnik imel možnost brezplačno spremeniti paket v katerikoli drug paket iz redne A1 ponudbe.

  Paket A1 Vajb vključuje neomejene minute klicev in SMS ter MMS sporočil v domačem omrežju in med gostovanjem v EU/EEA ter neomejeno količino prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega 200 GB po najvišji hitrosti, ki jo zagotavlja omrežje. Po porabljenih 200 GB se hitrost prenosa podatkov upočasni na 2/1 Mb/s in se ne zaračunava. Če uporabnik želi, si lahko za povrnitev na najvišjo hitrost zakupi opcijo A1 Vajb+ in uporablja prenos podatkov v neomejeni količini in neomejeni hitrosti do izklopa opcije. Uporabnik lahko do 8743 MB porabi v EU/EEA, v primeru vklopljene opcije pa še dodatnih 2798 MB na mesec.

  Paket A1 Vajb vključuje možnost aktivacije storitve A1 Xplore music by Deezer za 24 mesecev brezplačne uporabe. Uporabnik mora storitev aktivirati v aplikaciji Moj A1. 24-mesečno brezplačno obdobje velja od dneva sklenitve paketa A1 Vajb in ne od dneva aktivacije storitve A1 Xplore Music by Deezer. 24 mesečno brezplačno obdobje lahko uporabnik izkoristi samo enkrat. V kolikor uporabnik po aktivaciji znotraj 24 mesečnega brezplačnega obdobja A1 Xplore Music by Deezer deaktivira, je ta ob morebitni ponovni aktivaciji storitve A1 Xplore Music by Deezer plačljiv in se obračuna po vsakokrat veljavnem ceniku, tudi če 24-mesečno brezplačno obdobje še ni bilo porabljeno v celoti. Po preteku 24-mesečnega brezplačnega obdobja se uporabniku, storitev A1 Xplore Music by Deezer začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, v kolikor uporabnik storitve ne izklopi pred potekom 24-mesečnega brezplačnega obdobja. Vsem obstoječim uporabnikom storitve A1 Xplore Music by Deezer, se bo ob sklenitvi paketa A1 Vajb, 24-mesečno brezplačno obdobje aktiviralo avtomatsko. Če uporabnik, ki koristi 24-mesečno brezplačno obdobje za storitev A1 Xplore Music by Deezer v okviru paketa A1 Vajb, spremeni mobilni paket, se mu 24-mesečno brezplačno obdobje za storitev A1 Xplore Music by Deezer prekine in se mu začne storitev zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, dokler uporabnik storitve ne izklopi.

  Cena paketa A1 Vajb in opcije A1 Vajb+ je navedena v veljavnem ceniku.

  Paket A1 Vajb je namenjen običajni uporabi storitev mobilne telefonije. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljenega mobilnega telefona, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Omogočena je polna LTE hitrost prenosa podatkov.

  Vse cene vključujejo DDV. Za paket A1 Vajb veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketa A1 Vajb, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.
 • Posebni pogoji promocije

  V obdobju od 5. 11. 2021 do vključno 31. 12. 2021 velja promocija, s katero novi uporabniki prejmejo 50% popust na mesečno naročnino na paket A1 Vajb za obdobje 6 mesecev od aktivacije nove naročniške pogodbe. Paket A1 Vajb je namenjen uporabnikom, starim od 12 do 31 let in vključuje neomejene minute klicev in SMS ter MMS sporočil v domačem omrežju in med gostovanjem v EU/EEA ter neomejeno količino prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega 200 GB po najvišji hitrosti, ki jo zagotavlja omrežje. Po porabljenih 200 GB se hitrost prenosa podatkov upočasni na 2/1 Mb/s in se ne zaračunava. Dovoljenje samo en paket A1 Vajb na enega uporabnika. Paket A1 Vajb vključuje možnost aktivacije storitve A1 Xplore Music by Deezer za 24 mesecev brezplačne uporabe. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.

1. Izberi paket Paket

2. Izberi telefon (če želiš) Telefon

Vezava: najprej izberi paket in telefon Vezava

Mesečno: 0,00 €

Enkratno: 0,00 €