VSI mobilni paketi samo 9,99 € in VSI Net+TV paketi samo 19,98 €. A1 Komplet že od 28,97 €/m.
Več >

A1 miniVajb

A1 miniVajb

9,99 €/m

13,99 €/m

net v SLOdo 30 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s
12,7 GB
net v EU/EEA
//
SMS, min v SLO in EU/EEA
A1 Vajb

A1 Vajb

9,99 €/m

17,99 €/m

net v SLOdo 300 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s
18,2 GB
net v EU/EEA
12 mesecev brezplačnoEna izmed storitev HBO Max, Deezer ali VOYO
SMS, min v SLO in EU/EEA

Vajbaj z najbolj vročimi telefoni:

NAJCENEJŠA izbira za mini raziskovalce do 12. leta!

Poskrbite za popolno brezskrbnost svojega otroka z neomejenim paketom A1 miniVajb – sedaj z dodatnim popustom za otroke do 12. leta še 3 €/m ceneje! Posebno ponudbo miniVajb paketa s KIDZ popustom dobite že od 6,99 €/m.

Neskončna zabava

Paket A1 Vajb vključuje 12 mesecev zabave brez doplačila. Izbiraš lahko med HBO Max, A1 Xplore Music by Deezer ali VOYO. Zabavno vsebino si vklopiš v aplikaciji Moj A1, v meniju Opcije / Druge opcije.

Za mlade od 6. do 31. leta

Paket za vse mlade, obstoječe ali nove naročnike. Zamenjaj svoj stari paket za A1 Vajb. 

Preveri več

Neomejen internet

Za vse, kar ti vajba, smo ti zrihtali neomejene klice, smse in mmse. In neomejen net, na A1 miniVajbu do 30 GB, na A1 Vajbu pa kar do 300 GB.

Preveri več

3 € popusta na mesečno naročnino!

Izkoristi multiMIO popust! Svoj A1 miniVajb ali A1 Vajb poveži z mamo, bratom in sestro ter prihrani do 3 € pri naročnini vsak mesec.

Preveri več

Neskončna zabava

Paket A1 Vajb vključuje 12 mesecev zabave brez doplačila.
Izbiraš lahko med HBO Max, A1 Xplore Music by Deezer ali VOYO. Zabavno vsebino si vklopiš v aplikaciji Moj A1, v meniju Opcije / Druge opcije.

Prenos podatkov znotraj držav EU/EEA

Za brezskrben vajb v EU smo ti letos na paketih A1 miniVajb in A1 Vajb zrihtali dodatno dato!

Vklopi si Opcijo 15 GB mobilnega interneta in si »podupliraj« vključeno količino prenosa podatkov v državah EU/EEA za samo 14,99 €! Mimogrede, za takšno prekoračeno količino podatkov lahko drugače hitro odšteješ tudi več kot 33 €!

Aktiviraj si jo enostavno preko SMS sporočila s ključno besedo OMI15GB na 4040. Pogoje Opcije 15 GB si preberi tukaj.

Prenos podatkov izven držav EU/EEA

Potuješ izven EU?

Brez skrbi, za ugodno dopustovanje pri izbranih operaterjih v več kot 45 državah izven EU (npr. BiH, Srbija, Albanija, Črna Gora, Švica, Tajska in številne druge države), smo pripravili dodatno Opcijo 1GB za le 9,99 €, s katero ohranjaš stike s prijatelji od koderkoli. 

Ob prenosu podatkov pri izbranih operaterjih oz. državah izven EU/EEA se na paketih A1 miniVajb in A1 Vajb opcija vklopi samodejno. 
 

Bi trojčka? Komplet na voljo že za 28,97 €.

Internet, TV in mobilni paket dobite že za 28,97 € mesečno. Preverite še ostale primere izračunov prihranka za najbolj pogoste kombinacije paketov ali pridobite izračun kombinacije prilagojene prav vam!
Več >

Ne definiraj, eksperimentiraj!

Naj te to, kaj poslušaš, kako se oblačiš, kako se zabavaš, s kom se družiš ... ne definira! Mladost je čas za eksperimentiranje. Za napake in odkrivanje karakterja. Za postavljanje mej in oblikovanje vrednot. Obleci najljubšo rock band majco in vajbaj na narodnozabavno, skejtaj pa kotalkaj hkrati! Ali pa ne ... kar ti sede!

Si imetnik EYCA kartice? Vajb ima zate hudo dobro ponudbo!

Vsem imetnikom EYCA mladinske kartice Vajb ponuja ekskluzivno ponudbo, kar 50% popusta na A1 Vajb paket za 12 mesecev za vse nove naročnike. Ponudba z unikatno kodo te čaka v mobilni aplikaciji EYCA in jo lahko izkoristiš na vseh A1 prodajnih mestih

Opcija Vajb+ za polno 5G hitrost tudi po 300 GB

Z A1 Vajb ti pripada neomejen prenos podatkov, vendar se ob 300 GB 5G hitrost zniža na 2/1 Mbit/s, kar je dovolj za "skrolanje" po Instagramu, ne pa za ogled videov. Takrat si vklopi Vajb+, ki ti za 4,99 € na mesec zagotovi 5G hitrost do 1000/100 Mbit/s tudi po doseženih 300 GB.

Sledi nam na:

Responsive Image
Responsive Image

Zakaj A1?

5G omrežje

Vsi paketi vključujejo uporabo omrežja 5G, ki omogoča gigabitne hitrosti prenosa podatkov.

Hvala, ker nas priporočate!

Z vašo neprecenljivo podporo smo se ponovno povzpeli na 1. mesto med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem v Sloveniji. Vse zasluge za to pa gredo vam, našim uporabnikom, ki bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem.

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, januar 2023, N=4075)

Pomoč pri nakupu

Korak 1

Posvetujte se z našo asistentko Aido. Če vam sama ne zna pomagati, vas preusmeri na svetovalca.

Korak 1

Pogovorite se z A1 prodajnim svetovalcem po telefonu:

Pokličite 040 40 40 45
Korak 1

Govorite z A1 prodajnim svetovalcem, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9h in 19h - A1 LiveShop.

Vstopite v A1 LiveShop
 • Za mlade od 6. do 31. leta

  Paketa za mlade A1 miniVajb in A1 Vajb sta na voljo uporabnikom starim od 6 do 31 let. Ob sklenitvi naročniškega razmerja na paketih za mlade mora biti opravljena identifikacija uporabnika, iz katere je razvidna upravičenost. Nosilec naročniškega razmerja mora biti oseba starejša od 18 let. Dovoljen je samo en paket za mlade na enega uporabnika. Ko uporabnik preseže starostno mejo za paket A1 miniVajb ali A1 Vajb, bo uporabnikov paket A1 Vajb/A1 miniVajb avtomatično in brezplačno spremenjen, o čemer bo predhodno obveščen. V obdobju zadnjega meseca pred avtomatično spremembo, bo uporabnik imel možnost brezplačno spremeniti paket v katerikoli drug paket iz redne A1 ponudbe.
 • Neomejen internet

  Paketa za mlade vključujeta neomejene minute klicev in SMS ter MMS sporočil v domačem omrežju in med gostovanjem v EU/EEA ter neomejeno količino prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega na paketu A1 miniVajb 30 GB in na A1 Vajb 300 GB po najvišji hitrosti, ki jo zagotavlja omrežje. Po porabljenih 30/300 GB se hitrost prenosa podatkov upočasni na 2/1 Mb/s in se ne zaračunava. Če uporabnik želi, si lahko na paketu A1 Vajb za povrnitev na najvišjo hitrost zakupi opcijo A1 Vajb+ in uporablja prenos podatkov v neomejeni količini in neomejeni hitrosti do izklopa opcije. Uporabnik lahko do 18.649 MB porabi v EU/EEA, v primeru vklopljene opcije pa še dodatnih 4654 MB na mesec brez doplačila pribitkov. Poraba nad to količino se zaračuna 2,2 EUR na GB.
 • Več o zabavnih vsebinah na paketu A1 Vajb

  Paket A1 Vajb vključuje možnost aktivacije in uporabe ene izmed naslednjih storitev: A1 Xplore Music by Deezer, HBO Max ali VOYO za obdobje 12 mesecev brez doplačila.
  Obdobje brez doplačila velja od dneva aktivacije izbrane storitve.

  Če uporabnik po aktivaciji znotraj obdobja brez doplačila storitev deaktivira, jo lahko, če brezplačno obdobje še ni bilo porabljeno v celoti, ponovno aktivira in izkoristi preostanek obdobja. V kolikor uporabnik ponovno aktivira storitev po že izkoriščenem obdobju brez doplačila, je le-ta ob morebitni ponovni aktivaciji plačljiva in se obračuna po vsakokrat veljavnem ceniku. Uporabnik 3 dni pred iztekom obdobja brez doplačila prejme SMS obvestilo. Po preteku obdobja brez doplačila se uporabniku izbrana storitev začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, če uporabnik storitve ne izklopi pred potekom obdobja brez doplačila.

  Vsi obstoječi uporabniki storitve A1 Xplore Music by Deezer na paketu A1 Vajb, ki so storitev aktivirali pred 25. 4. 2023, v kolikor ne naredijo spremembe izbrane storitve (A1 Xplore Music by Deezer ne zamenjajo za VOYO ali HBO Max) ohranijo storitev pod pogoji sklenjene pogodbe (24 mesecev brez doplačila).

  Obstoječi uporabniki A1 Vajb paketa, ki so si storitev A1 Xplore Music by Deezer aktivirali pred 25. 4. 2023, naredili spremembo po 25. 4. 2023 in zamenjali izbrano zabavno vsebino A1 Xplore Music by Deezer za VOYO ali HBO Max, prejmejo novo izbrano vsebino 12 mesecev brez doplačila.

  Obstoječi uporabniki A1 Vajb paketa, ki so si storitev A1 Xplore Music by Deezer aktivirali po 25. 4. 2023 in si izbrali eno od treh zabavnih vsebin: A1 Xplore Music by Deezer ali VOYO ali HBO Max, prejmejo novo izbrano zabavno vsebino 12 mesecev brez doplačila.

  Če uporabnik, ki koristi obdobje brez doplačila v okviru paketa A1 Vajb, spremeni mobilni paket, lahko na novem mobilnem paketu izkoristi preostanek neizkoriščenega obdobja, v kolikor še ni presegel dolžine obdobja brez doplačila novega mobilnega paketa. Neporabljen del brezplačnega obdobja ni izplačljiv v denarju.
 • Pogosta vprašanja o paketih A1 miniVajb in A1 Vajb

  Kdo vse lahko postane uporabnik paketa A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Uporabnik A1 miniVajb in A1 Vajb paketa je lahko vsak, ki je star od 6 do 31 let.

  Ali lahko zamenjam svoj star mobilni paket za paket A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Seveda.

  Ali je menjava paketa brezplačna?
  Menjava paketa na A1 Vajb je brezplačna, če jo opraviš sam preko svojega uporabniškega računa na Moj A1. Na ostalih kanalih je sprememba paketa plačljiva.
  Menjava paketa na A1 miniVajb je na vseh kanalih plačljiva.

  Kaj vse potrebujem za sklenitev paketa A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Potrebuješ osebni dokument in davčno številko, če prenašaš številko od drugega operaterja pa še zadnji račun. Če prenašaš predplačniško številko, potem potrebuješ PUK kodo svoje SIM kartice.

  Kje lahko sklenem naročniško razmerje za paket A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Naročniško razmerje lahko skleneš na katerem koli prodajnem mestu A1 in v spletni trgovini.

  Koliko paketov za mlade lahko sklenem?
  Vsak uporabnik ima lahko samo en paket A1 miniVajb ali A1 Vajb.

  Kako postanem uporabnik paketa A1 miniVajb ali A1 Vajb, če še nisem star 18 let?
  V tem primeru zate naročniško pogodbo sklene starš oz skrbnik, ti pa si zaveden kot uporabnik paketa. Po 18. letu starosti, pa na prodajnem mestu opraviš prenos lastništva nase in postaneš ti lastnik naročniške pogodbe.

  Ali lahko paket sklenem tudi, če sem star npr. 30 let? Kaj se zgodi, ko dosežem 31 let?
  Lahko. Ko dopolniš 31 let, ti paket A1 miniVajb ali A1 Vajb brezplačno zamenjamo z drugim naročniškim mobilnim paketom. Preden dosežeš 31 let boš z SMS sporočilom obveščen, da te prestavimo (brezplačno) na drug paket.

  Sem starš dvema nepolnoletnima najstnikoma, ki bi želela imeti paket za mlade. Ali lahko jaz sklenem naročnino za oba paketa?
  Da, kot starš naročnik, lahko skleneta 2 naročniška paketa za mlade. Uporabnika pa morata biti različni osebi (torej vsak otrok na enem naročniškem razmerju).

  Ali lahko prenos podatkov na paketih A1 miniVajb in A1 Vajb uporabljam tudi v tujini?
  Gostovanje v državah EU/EEA: del količine podatkov, ki jo vključuje tvoj paket, lahko uporabiš brez doplačila tudi v državah EU/EEA, in sicer paket A1 miniVajb vključuje 13.004 MB in paket A1 Vajb 18.636 MB prenosa podatkov, ki ga lahko porabiš v državah EU/EEA brez doplačila pribitkov. Poraba nad to količino se zaračuna 2,2 EUR na GB. 

  Gostovanje v državah izven EU/EEA: Med gostovanjem pri izbranih operaterjih v 47 državah izven EU/EEA se samodejno vključi zakup 1 GB za prenos podatkov. Samodejni zakup 1 GB za ceno 9,99 € se vklopi samo v primeru, ko gostuješ znotraj navedenih omrežij v kateri izmed teh  47 držav in hkrati opraviš prenos podatkov. Zakup 1 GB prenosa podatkov v tujini lahko porabiš do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se je zakup vklopil. Zakup 1 GB se bo izvedel ponovno po porabi predhodnega zakupa, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh zakupov, se bo prenos podatkov v gostovanju onemogočil.

  Koliko časa lahko uporabljam storitve A1 Xplore Music by Deezer, HBO Max in VOYO na paketu A1 Vajb brez doplačila?
  Storitev A1 Xplore music by Deezer, HBO Max in VOYO lahko uporabljaš 12 mesecev od datuma prvega vklopa storitve. V kolikor si aktiviral storitev A1 Xplore music by Deezer pred 25. 4. 2023 jo, v kolikor ne narediš spremembe in izbereš HBO Max ali VOYO, ohraniš pod prvotnimi pogoji, 24 mesecev brez doplačila. V kolikor po 25. 4. 2023 narediš spremembo in svoj A1 Xplore music by Deezer zamenjaš za drugo storitev, prejmeš storitve za obdobje 12 mesecev brez doplačila.

  Od kdaj se mi šteje začetek uporabe obdobja storitev zabavnih vsebin brez doplačila?
  Kot začetni datum brezplačnega obdobja za storitve zabavnih vsebin se šteje datum, ko si prvič vklopiš izbrano storitev.

  Ali moram storitve zabavnih vsebin aktivirati sam ali se to zgodi samodejno ob sklenitvi naročniškega razmerja na paket A1 Vajb? Kje si lahko aktiviram storitev zabavnih vsebin?
  Storiteve zabavnih vsebin si moraš aktivirati sam, to storiš preko aplikacije oz. portala Moj A1. Aktivacija na prodajnem mestu ali v klicnem centru ni mogoča.

  Sem že obstoječ uporabnik storitve A1 Xplore music by Deezer / HBO Max / VOYO. Če sklenem naročnino na paket A1 Vajb ali mi pripada brezplačna uporaba A1 Xplore Music by Deezer / HBO Max / VOYO?
  Ja, v tem primeru ti plačljivo verzijo storitve zamenjamo z brezplačno verzijo za 12 mesecev.

  Ali bom o poteku brezplačne uporabe zabavnih vsebin obveščen? Kaj se zgodi po brezplačnem obdobju?
  Ja, o poteku brezplačnega obdobja boš obveščen s SMS sporočilom. Po brezplačnem obdobju se storitev prične zaračunavati po redni ceni.

  Ali lahko po izteku brezplačnega obdobja uporabe storitve, storitev brezplačno prekinem?
  Ja, storitev lahko kadarkoli brezplačno prekineš (tudi če brezplačno obdobje še ni poteklo).

  Ali lahko brezplačno storitev A1 Xplore Music by Deezer / HBO Max / VOYO vklopim ponovno, tudi če ob izklopu nisem porabil celotnega obdobja brez doplačila?
  Ne, brezplačna storitev A1 Xplore Music by Deezer je na voljo za vklop le enkrat. Če si jo izklopiš pred potekom dveh let brezplačnega obdobja, se bo ob novem vklopu vedno vklopila plačljiva verzija.

  Ali lahko v brezplačnem obdobju (12 mesecev) menjam zabavne vsebine? 
  Da, menjava zabavnih vsebin je možna 1 krat na mesec oz. 1 krat na obračunsko obdobje. Menjava izbrane zabavne vsebine v zadnjih 14 dneh obdobja brez doplačila ni mogoče.

  Kaj mi ponuja opcija Vajb+ na paketu A1 Vajb?
  Če si porabil 300 GB prenosa podatkov, ti Opcija Vajb+ omogoča, da podatke še naprej prenašaš po 5G hitrosti do 1000/100 Mbit/s. Če si opcije Vajb+ ne vključiš, se ti po porabljenih 300 GB na mesec, hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s.

  Ali sem o porabljenih 300 GB na paketu A1 Vajb in znižani hitrosti obveščen preko SMS sporočila? Kako bom vedel, da si lahko vklopim opcijo Vajb +?
  O obojem si obveščen preko SMS sporočila, opcijo Vajb+ pa si lahko vklopiš že pred dosego 300 GB (kadarkoli v obračunskem obdobju).

  Kako vklopim/izklopim opcijo Vajb+ na paketu A1 Vajb?
  Vklopiš jo preko SMS sporočila VAJB+ na 4040. Izklopiš jo tudi preko SMS sporočila VAJB+ STOP na 4040.

  Ali opcija Vajb+ na paketu A1 Vajb ostane vključena tudi v naslednjih mesecih ali je vklop opcije enkraten?
  Opcija Vajb + na paketu A1 Vajb ostane vključena. To pomeni, da lahko podatke neomejeno prenašaš po 5G hitrosti do 1000/100 Mbit/s. Opcija se ti tako zaračuna vsak mesec do izklopa.

  Kako pogosto lahko Opcijo Vajb + na paketu A1 Vajb vklapljam in izklapljam?
  Opcijo lahko na paketu A1 Vajb vklopiš ali izklopiš enkrat na mesec.
   
 • Več o KIDZ posebni ponudbi za otroke od 6. do 12. leta

  KIDZ popust v višini 3€ velja na A1 miniVajb paketu za vse nove uporabnike od 6. do dopolnjenega 12. leta starosti. KIDZ popust ohrani uporabnik vse od aktivacije nove naročniške pogodbe do dopolnjenega 12. leta. Ko uporabnik dopolni 12 let, se uporabniku obračuna polne mesečna naročnina na paketu A1 miniVajb. Posebno KIDZ ponudbo lahko izkoristijo otroci skupaj s starši na vseh A1 prodajnih mestih. Ob sklenitvi nove naročniške pogodbe je obvezna identifikacija uporabnika paketa A1 miniVajb. Dovoljen je samo en paket s KIDZ popustom na enega uporabnika. KIDZ popust in popust na telefon se med seboj ne izključujeta. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino.
  Ponudba velja samo za fizične osebe. Ponudba je na voljo na prodajnih mestih A1, A1 Live shop ali preko telefonske številke 040 40 40 40. Nakup v spletni trgovini ni možen. Paket A1 miniVajb vključuje neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se po doseženih 30 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Promocijski KIDZ popust je voljo od 7. 10. 2022 do preklica. 
 • Več o Opciji 15 GB v EU/EEA

  Opcija 15 GB omogoča brezskrbno uporabo interneta na tvojem mobilnem telefonu. Opcija vključuje uporabo LTE tehnologije, kar omogoča boljšo uporabniško izkušnjo na 4G omrežju in s tem nižje odzivne čase pri uporabi interneta. Navedene količine veljajo za prenos podatkov v omrežju A1 Slovenija kot tudi za prenos podatkov med gostovanjem v EU/EEA omrežjih.

  Aktivacija in deaktivacija Opcije 15 GB je zelo enostavna, in sicer preko SMS-a z izbrano ključno besedo OMI15GB poslano na 4040. Aktivacijo lahko urediš v aplikaciji Moj A1, na vseh prodajnih mestih A1 ali s klicem na številko za pomoč uporabnikom.  Za deaktivacijo uporabi ključno besedo za izklop mesečne opcije OMI15GB STOP. Ob aktivaciji opcije 15 GB se na naslednjem računu obračuna sorazmerni del naročnine do zaključka obračunskega obdobja, ob izklopu pa je mesečna naročnina zaračunana za celotno zadnje obračunsko obdobje. Opcija 15 GB je združljiva s paketi A1 Vajb, A1 miniVajb, MIO in Podjetni MIO ter s starejšimi mobilnimi paketi, ki so opisani v ceniku starih paketov. Uporabnik, ki ima vklopljeno plačljivo opcijo Mobilni internet Opcija 15 GB in menja paket se opcija ne izklopi.

  Način porabe zakupljenega prenosa podatkov: Opcijo 15 GB si lahko vklopiš že v Sloveniji in jo ohraniš vklopljeno ob prestopu slovenske meje v državah EU/EEA. Najprej se porabi prenos podatkov zakupljen v izbranem mobilnem paketu. Nato se prične porabljati prenos podatkov zakupljen z Opcijo 15 GB. Po porabljenem prenosu podatkov iz

  Opcije 15 GB se ti hitrost prenosa podatkov ne upočasni, temveč se ti z nadaljnjo uporabo prenosa podatkov vklopi Dodatni zakup 1 GB, s katerim prejmeš dodatni 1 GB prenosa podatkov za samo 3 €. Dodatni zakup se samodejno vklaplja vse do trenutka, ko si ročno izklopiš Opcijo 15 GB (OMI15GB STOP).
  Obračunski cikel za Opcijo Mobilni internet je enak obračunskemu ciklu nosilnega naročniškega paketa. Vključena količina podatkov velja za prenos v omrežju A1 Slovenija in v EU/EEA gostovanju. Neporabljen prenos podatkov ni prenosljiv v naslednji mesec. Na obmejnih območjih svetujemo pazljivost pri povezavi v omrežje, saj je do Mobilnega interneta mogoče dostopati tudi preko omrežij tujih operaterjev. V tem primeru ne veljajo cene za prenos podatkov v omrežju A1 Slovenija, pač pa se zaračunavajo cene po veljavni tarifi za prenos podatkov v tujini.

  Redna cena Opcije 15 GB je 18 €. Posebna ponudba promocijska cena 14,99 € Opcije 15 GB prenosa podatkov na paketih A1 miniVajb in A1 Vajb velja od 14. 7. 2023 do 30. 9. 2023.
 • Več o Opciji 1 GB za gostovanje izven EU/EEA

  Med gostovanjem pri izbranih operaterjih v 47 državah izven EU/EEA se samodejno vključi zakup 1 GB za prenos podatkov. Samodejni zakup 1 GB za ceno 9,99 € se vklopi samo v primeru, ko gostuješ znotraj navedenih omrežij v kateri izmed 47 držav in hkrati opraviš prenos podatkov. Zakup 1 GB prenosa podatkov v tujini lahko porabiš do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se je zakup vklopil. Zakup 1 GB se bo izvedel ponovno po porabi predhodnega zakupa, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh zakupov, se bo prenos podatkov v gostovanju onemogočil.

  En zakup velja za več vaših potovanj: Po aktivaciji zakupa lahko 1 GB prenosa podatkov porabiš do konca obračunskega obdobja. Zakup velja tudi v primeru, ko v istem obračunskem obdobju večkrat obiščeš destinacijo izven EU/EEA (npr. Bosna in Hercegovina), ali ko v istem obračunskem obdobju obiščeš več destinacij izven EU/EEA (npr. najprej Bosno in Hercegovino, nato še Srbijo).
 • Več o promociji paketov A1 mini Vajb in A1 Vajb po 9,99 € na mesec

  Posebna ponudba predstavlja 4 € popusta za paket A1 miniVajb in 8 € popusta za paket A1 Vajb za 12 mesecev ob sklenitvi novega naročniškega razmerja. Po izteku 12 mesecev, v katerih velja popust na mesečno naročnino, se prične zaračunavati redna mesečna naročnina. Posebna ponudba velja od 31.8.2023 do vključno 31.10.2023. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za paketa A1 miniVajb in A1 Vajb veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, opis paketov za mlade, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.

1. Izberi paket Paket

2. Izberi telefon (če želiš) Telefon

Vezava: najprej izberi paket in telefon Vezava

Enkratno: 0,00 €

Mesečno: 0,00 €