Responsive Image

Povabi prijatelja na A1 in oba prihranita 30% pri mobilnem paketu.

A1 naročniki ste prek sms sporočila prejeli unikatno kodo, ki jo lahko delite s prijateljem. Ko bo tvoja koda unovčena, bosta oba prejela 30 % popusta na mesečno naročnino mobilnega paketa za 2 leti in to brez vezave. Če kode nisi prejel, pošlji KODA na številko 6111. Več o promociji Pripelji prijatelja.
A1 miniVajb

A1 miniVajb

9,79 €/m

13,99 €/m

brez vezave

net v SLO

do 30 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s

12,7 GB

net v EU/EEA

SMS, min v SLO in EU/EEA

A1 Vajb

A1 Vajb

12,59 €/m

17,99 €/m

brez vezave

net v SLO

do 200 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s

18,2 GB

net v EU/EEA

Deezer

brezplačno za 2 leti

SMS, min v SLO in EU/EEA

PROMO: VOYO 6 mesecev brez doplačila
Za nove in obstoječe uporabnike.

NAJCENEJŠA izbira za otroke do 12. leta!

Poskrbite za popolno brezskrbnost svojega otroka z neomejenim paketom A1 miniVajb – sedaj z dodatnim popustom za otroke do 12. leta še 3 €/m ceneje! Posebno ponudbo miniVajb paketa s KIDZ popustom dobite že od 6,79 €/m.

90 mio skladb brez doplačila!

Mobilno opcijo A1 Xplore Music by Deezer lahko na A1 Vajb paketu vklopite za dve leti brez doplačila. Poslušanje na spletni strani ali v aplikaciji je preprosto – kjer koli in kadar koli na vašem telefonu, računalniku ali tablici.
Brez oglasov, brez omejitev!

Za mlade od 6. do 31. leta

Paket za vse mlade, obstoječe ali nove naročnike. Zamenjaj svoj stari paket za A1 Vajb. 

Preveri več

Neomejen internet

Za vse, kar ti vajba, smo ti zrihtali neomejene klice, smse in mmse. In neomejen net, na A1 miniVajbu do 30 GB, na A1 Vajbu pa kar do 200 GB.

Preveri več

Brezskrbno tudi izven EU

Brezskrbno surfaj tudi izven EU, saj boš za 1 GB plačal zgolj 9,99 €. Preveri seznam držav

Preveri več

Si imetnik EYCA kartice? Vajb ima zate hudo dobro ponudbo!

Vsem imetnikom EYCA mladinske kartice Vajb ponuja ekskluzivno ponudbo, kar 50% popusta na A1 Vajb paket za 12 mesecev za vse nove naročnike. Ponudba z unikatno kodo te čaka v mobilni aplikaciji EYCA in jo lahko izkoristiš na vseh A1 prodajnih mestih

Do 3 € popusta pri mesečni naročnini!

Izkoristi multiMIO popust! Svoj A1 miniVajb ali A1 Vajb poveži z mamo, bratom in sestro ter prihrani do 3 € pri naročnini vsak mesec.  Preveri!

Znižani telefoni iPhone za Vajbovce:

Vajbaj z najboljšimi telefoni:

Sledi nam na:

Responsive Image
Responsive Image

Zakaj A1?

5G omrežje

Vsi paketi vključujejo uporabo omrežja 5G, ki omogoča gigabitne hitrosti prenosa podatkov.

Dokazano najboljše mobilno omrežje

Certifikat za najboljše mobilno omrežje v Sloveniji temelji na metodologiji in meritvah NET CHECK, opravljenih v obdobju april-maj 2022.

Hvala, ker nas priporočate!

Z vašo neprecenljivo podporo smo se ponovno povzpeli na 1. mesto med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem v Sloveniji. Vse zasluge za to pa gredo vam, našim uporabnikom, ki bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem.

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, januar 2023, N=4075)

Opcija Vajb+ za polno 5G hitrost tudi po 200 GB

Z A1 Vajb ti pripada neomejen prenos podatkov, vendar se ob 200 GB 5G hitrost zniža na 2/1 Mbit/s, kar je dovolj za "skrolanje" po Instagramu, ne pa za ogled videov. Takrat si vklopi Vajb+, ki ti za 4,99 € na mesec zagotovi 5G hitrost do 1000/100 Mbit/s tudi po doseženih 200 GB.

 • Za mlade od 6. do 31. leta

  Paketa za mlade A1 miniVajb in A1 Vajb sta na voljo uporabnikom starim od 6 do 31 let. Ob sklenitvi naročniškega razmerja na paketih za mlade mora biti opravljena identifikacija uporabnika, iz katere je razvidna upravičenost. Nosilec naročniškega razmerja mora biti oseba starejša od 18 let. Dovoljen je samo en paket za mlade na enega uporabnika. Ko uporabnik preseže starostno mejo za paket A1 miniVajb ali A1 Vajb, bo uporabnikov paket A1 Vajb/A1 miniVajb avtomatično in brezplačno spremenjen, o čemer bo predhodno obveščen. V obdobju zadnjega meseca pred avtomatično spremembo, bo uporabnik imel možnost brezplačno spremeniti paket v katerikoli drug paket iz redne A1 ponudbe.
 • Neomejen internet

  Paketa za mlade vključujeta neomejene minute klicev in SMS ter MMS sporočil v domačem omrežju in med gostovanjem v EU/EEA ter neomejeno količino prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega na paketu A1 miniVajb 30 GB in na A1 Vajb 200 GB po najvišji hitrosti, ki jo zagotavlja omrežje. Po porabljenih 30/200 GB se hitrost prenosa podatkov upočasni na 2/1 Mb/s in se ne zaračunava. Če uporabnik želi, si lahko na paketu A1 Vajb za povrnitev na najvišjo hitrost zakupi opcijo A1 Vajb+ in uporablja prenos podatkov v neomejeni količini in neomejeni hitrosti do izklopa opcije. Uporabnik lahko do 18.649 MB porabi v EU/EEA, v primeru vklopljene opcije pa še dodatnih 4654 MB na mesec.
 • Vsa svetovna glasba

  Paket A1 Vajb vključuje možnost aktivacije storitve A1 Xplore music by Deezer za 24 mesecev brezplačne uporabe. Uporabnik mora storitev aktivirati v aplikaciji Moj A1. 24-mesečno brezplačno obdobje velja od dneva sklenitve paketa A1 Vajb in ne od dneva aktivacije storitve A1 Xplore Music by Deezer. 24 mesečno brezplačno obdobje lahko uporabnik izkoristi samo enkrat. V kolikor uporabnik po aktivaciji znotraj 24 mesečnega brezplačnega obdobja A1 Xplore Music by Deezer deaktivira, je ta ob morebitni ponovni aktivaciji storitve A1 Xplore Music by Deezer plačljiv in se obračuna po vsakokrat veljavnem ceniku, tudi če 24-mesečno brezplačno obdobje še ni bilo porabljeno v celoti. Po preteku 24-mesečnega brezplačnega obdobja se uporabniku, storitev A1 Xplore Music by Deezer začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, v kolikor uporabnik storitve ne izklopi pred potekom 24-mesečnega brezplačnega obdobja. Vsem obstoječim uporabnikom storitve A1 Xplore Music by Deezer, se bo ob sklenitvi paketa A1 Vajb, 24-mesečno brezplačno obdobje aktiviralo avtomatsko. Če uporabnik, ki koristi 24-mesečno brezplačno obdobje za storitev A1 Xplore Music by Deezer v okviru paketa A1 Vajb, spremeni mobilni paket, se mu 24-mesečno brezplačno obdobje za storitev A1 Xplore Music by Deezer prekine in se mu začne storitev zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, dokler uporabnik storitve ne izklopi.
 • Pogosta vprašanja o paketih A1 miniVajb in A1 Vajb

  Kdo vse lahko postane uporabnik paketa A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Uporabnik A1 miniVajb in A1 Vajb paketa je lahko vsak, ki je star od 6 do 31 let.

  Ali lahko zamenjam svoj star mobilni paket za paket A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Seveda.

  Ali je menjava paketa brezplačna?
  Menjava paketa na A1 Vajb je brezplačna, če jo opraviš sam preko svojega uporabniškega računa na Moj A1. Na ostalih kanalih je sprememba paketa plačljiva.
  Menjava paketa na A1 miniVajb je na vseh kanalih plačljiva.

  Kaj vse potrebujem za sklenitev paketa A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Potrebuješ osebni dokument in davčno številko, če prenašaš številko od drugega operaterja pa še zadnji račun. Če prenašaš predplačniško številko, potem potrebuješ PUK kodo svoje SIM kartice.

  Kje lahko sklenem naročniško razmerje za paket A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Naročniško razmerje lahko skleneš na katerem koli prodajnem mestu A1 in v spletni trgovini.

  Koliko paketov za mlade lahko sklenem?
  Vsak uporabnik ima lahko samo en paket A1 miniVajb ali A1 Vajb.

  Kako postanem uporabnik paketa A1 miniVajb ali A1 Vajb, če še nisem star 18 let?
  V tem primeru zate naročniško pogodbo sklene starš oz skrbnik, ti pa si zaveden kot uporabnik paketa. Po 18. letu starosti, pa na prodajnem mestu opraviš prenos lastništva nase in postaneš ti lastnik naročniške pogodbe.

  Ali lahko paket sklenem tudi, če sem star npr. 30 let? Kaj se zgodi, ko dosežem 31 let?
  Lahko. Ko dopolniš 31 let, ti paket A1 miniVajb ali A1 Vajb brezplačno zamenjamo z drugim naročniškim mobilnim paketom. Preden dosežeš 31 let boš z SMS sporočilom obveščen, da te prestavimo (brezplačno) na drug paket.

  Sem starš dvema nepolnoletnima najstnikoma, ki bi želela imeti paket za mlade. Ali lahko jaz sklenem naročnino za oba paketa?
  Da, kot starš naročnik, lahko skleneta 2 naročniška paketa za mlade. Uporabnika pa morata biti različni osebi (torej vsak otrok na enem naročniškem razmerju).

  Koliko časa lahko uporabljam brezplačno storitev A1 Xplore Music by Deezer na paketu A1 Vajb?
  Storitev A1 Xplore music by Deezer lahko uporabljaš 2 leti od datuma, ko si sklenil paket A1 Vajb.

  Od kdaj se mi šteje začetek uporabe brezplačne storitve A1 Xplore Music by Deezer?
  Kot začetni datum brezplačnega obdobja za storitev Deezer se šteje datum, ko si sklenil naročniško razmerje za paket A1 Vajb. Zato ti svetujemo, da si storitev Deezer aktiviraš takoj ob sklenitvi naročniškega razmerja.

  Ali moram storitev A1 Xplore Music by Deezer aktivirati sam ali se to zgodi samodejno ob sklenitvi naročniškega razmerja na paket A1 Vajb? Kje si lahko aktiviram storitev A1 Xplore Music by Deezer?
  Storitev A1 Xplore Music by Deezer si moraš aktivirati sam, to storiš preko aplikacije oz. portala Moj A1. Aktivacija na prodajnem mestu ali v klicnem centru ni mogoča.

  Kaj moram še storiti, da lahko začnem poslušati glasbo preko storitve A1 Xplore Music by Deezer?
  Po aktivaciji storitve v aplikaciji Moj A1 si moraš namestiti še aplikacijo A1 Xplore Music by Deezer. Navodila za namestitev aplikacije A1 Xplore Music by Deezer najdeš tukaj.

  Sem že obstoječ uporabnik storitve A1 Xplore Music by Deezer. Če sklenem naročnino na paket A1 Vajb ali mi pripada brezplačna uporaba A1 Xplore Music by Deezer?
  Ja, v tem primeru ti plačljivo verzijo storitve zamenjamo z brezplačno verzijo za 2 leti.

  Ali bom o poteku brezplačne uporabe storitve A1 Xplore Music by Deezer obveščen? Kaj se zgodi po brezplačnem obdobju?
  Ja, o poteku brezplačnega obdobja boš obveščen s SMS sporočilom. Po brezplačnem obdobju se storitev prične zaračunavati po redni ceni.

  Ali lahko po izteku brezplačnega obdobja uporabe storitve, storitev brezplačno prekinem?
  Ja, storitev lahko kadarkoli brezplačno prekineš (tudi če brezplačno obdobje še ni poteklo).

  Ali lahko brezplačno storitev A1 Xplore Music by Deezer vklopim ponovno, tudi če ob izklopu nisem porabil celih dveh let brezplačnega obdobja storitve?
  Ne, brezplačna storitev A1 Xplore Music by Deezer je na voljo za vklop le enkrat. Če si jo izklopiš pred potekom dveh let brezplačnega obdobja, se bo ob novem vklopu vedno vklopila plačljiva verzija.

  Kaj mi ponuja opcija Vajb+ na paketu A1 Vajb?
  Če si porabil 200 GB prenosa podatkov, ti Opcija Vajb+ omogoča, da podatke še naprej prenašaš po 5G hitrosti do 1000/100 Mbit/s. Če si opcije Vajb+ ne vključiš, se ti po porabljenih 200 GB na mesec, hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s.

  Ali sem o porabljenih 200 GB na paketu A1 Vajb in znižani hitrosti obveščen preko SMS sporočila? Kako bom vedel, da si lahko vklopim opcijo Vajb +?
  O obojem si obveščen preko SMS sporočila, opcijo Vajb+ pa si lahko vklopiš že pred dosego 200 GB (kadarkoli v obračunskem obdobju).

  Kako vklopim/izklopim opcijo Vajb+ na paketu A1 Vajb?
  Vklopiš jo preko SMS sporočila VAJB+ na 4040. Izklopiš jo tudi preko SMS sporočila VAJB+ STOP na 4040.

  Ali opcija Vajb+ na paketu A1 Vajb ostane vključena tudi v naslednjih mesecih ali je vklop opcije enkraten?
  Opcija Vajb + na paketu A1 Vajb ostane vključena. To pomeni, da lahko podatke neomejeno prenašaš po 5G hitrosti do 1000/100 Mbit/s. Opcija se ti tako zaračuna vsak mesec do izklopa.

  Kako pogosto lahko Opcijo Vajb + na paketu A1 Vajb vklapljam in izklapljam?
  Opcijo lahko na paketu A1 Vajb vklopiš ali izklopiš enkrat na mesec.
   
 • Brezskrbno gostovanje tudi izven EU

  Med gostovanjem pri izbranih operaterjih v 47 državah izven EU/EEA (aktualni seznam je na voljo na: Seznam držav) se samodejno vključi zakup 1 GB za prenos podatkov. Samodejni zakup 1 GB za ceno 9,99 € se vklopi samo v primeru, ko gostuješ znotraj navedenih omrežij v kateri izmed teh  47 držav in hkrati opraviš prenos podatkov. Zakup 1 GB prenosa podatkov v tujini lahko porabiš do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se je zakup vklopil. Zakup 1 GB se bo izvedel ponovno po porabi predhodnega zakupa, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh zakupov, se bo prenos podatkov v gostovanju onemogočil.
 • Več o promociji Pripelji prijatelja 2023

  Promocija »Pripelji prijatelja 2023« velja od 1.2.2023 do 31.3.2023 in vsebuje 30 % popusta za 24 mesecev na mesečno naročnino mobilnega paketa za novega in obstoječega naročnika. Nov in obstoječi naročnik sta do ugodnosti upravičena, če novi naročnik po priporočilu obstoječega naročnika in skladno s pogoji te promocije sklene novo naročniško razmerje na enem izmed naslednjih mobilnih paketov A1: miniMIO, midiMIO, maksiMIO, Podjetni miniMIO, Podjetni midiMIO, Podjetni maksiMIO, A1 Vajb ali A1 miniVajb. Obstoječi uporabnik prejme popust na mesečno naročnino svojega mobilnega paketa A1 (ne velja za pakete All Inclusive, A1 Go! kidz, SIMPL na račun, Podjetni zakup, Poslovni Smart, Poslovni Premium in ostale posebne pakete za poslovne uporabnike), ko njegovo kodo unovči nov naročnik.

  Pogoj za obračun popusta je unovčenje kode, ki jo obstoječi naročnik prejme preko SMS sporočila in jo posreduje novemu naročniku. Popust se preneha obračunavati obstoječemu in novemu naročniku v trenutku, ko obstoječi naročnik, ki je novemu naročniku dal kodo za popust in je novi naročnik to kodo unovčil, na podlagi katere se popust obračunava, prekine svoje naročniško razmerje ali v trenutku ko novi naročnik, ki je prejel in unovčil kodo, prekine naročniško razmerje, sklenitev katerega predstavlja pogoj za obračun predmetnega popusta. Prenos obstoječe naročniške pogodbe na drugega naročnika ne pomeni sklenitve nove naročniške pogodbe. Popust je unovčljiv le ob predložitvi kode, ki je bila obstoječemu naročniku s strani A1 posredovana preko SMS sporočila. Koda je unovčljiva samo enkrat in se lahko uporabi za sklenitev le enega novega naročniškega razmerja. Ugodnost ni združljiva z drugimi promocijskimi ponudbami in akcijami A1 (izjema so popusti multiMIO, Connect, 1 € senior in 3 € KIDZ popusta). Ugodnost ni zamenljiva za gotovino ali druge oblike ugodnosti. Če ima obstoječi naročnik na obstoječem paketu že vključen popust na mesečno naročnino iz druge promocije, se mu ta izbriše ob aktivaciji novega popusta.

  Kot novi naročnik se šteje vsak uporabnik, ki ni bil naročnik A1 mobilnega paketa vsaj zadnjih 75 dni pred uveljavljanjem ugodnosti iz te promocije.

 • Več o KIDZ posebni ponudbi za otroke od 6. do 12. leta

  KIDZ popust v višini 3€ velja na A1 miniVajb paketu za vse nove uporabnike od 6. do dopolnjenega 12. leta starosti. KIDZ popust ohrani uporabnik vse od aktivacije nove naročniške pogodbe do dopolnjenega 12. leta. Ko uporabnik dopolni 12 let, se uporabniku obračuna polne mesečna naročnina na paketu A1 miniVajb. Posebno KIDZ ponudbo lahko izkoristijo otroci skupaj s starši na vseh A1 prodajnih mestih. Ob sklenitvi nove naročniške pogodbe je obvezna identifikacija uporabnika paketa A1 miniVajb. Dovoljen je samo en paket s KIDZ popustom na enega uporabnika. KIDZ popust in popust na telefon se med seboj ne izključujeta. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino.
  Ponudba velja samo za fizične osebe. Ponudba je na voljo na prodajnih mestih A1, A1 Live shop ali preko telefonske številke 040 40 40 40. Nakup v spletni trgovini ni možen. Paket A1 miniVajb vključuje neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se po doseženih 30 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Promocijski KIDZ popust je voljo od 7. 10. 2022 do preklica. 
 • Kako si vklopim VOYO?

  1. V mobilni aplikaciji ali na spletnem portalu Moj A1 v meniju Paketi in opcije / TV programska shema izberi VOYO.
              Ali izberi Klepet na a1.si ali a1.si/liveshop oz. obišči prodajno mesto A1.
        2. Kodo si prejel v SMS-u. Najdeš jo tudi pri opciji VOYO v aplikaciji ali na portalu Moj A1.
        3. Klikni na povezavo VOYO, ki si jo prejel v SMS-u ter izberi »Registracija« / ustvari si svoje uporabniško ime in geslo ali »Prijavi se« / vpiši obstoječe uporabniško ime in 
             geslo
  .
        4. Vpiši kodo.
        5. Prenesi mobilno aplikacijo VOYO iz trgovin za aplikacije in prični z ogledom.
       
  VOYO lahko gledaš tudi na spletu.
 • Več o VOYO promociji

  VOYO ponudba predstavlja 6 mesecev brezplačnih VOYO vsebin na paketu A1 Vajb in velja za nove in obstoječe naročnike. Po izteku 6 mesecev, v katerih velja popust na mesečno naročnino na opcijo VOYO, se prične zaračunavati redna mesečna naročnina opcije. Posebna VOYO ponudba na paketu A1 Vajb velja od 1. 12. 2022 do vključno 31. 3. 2023. VOYO promocija je kompatibilna s praznično mobilno ponudbo in multiMIO popustom. Ostali popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Cene vključujejo DDV.

1. Izberi paket Paket

2. Izberi telefon (če želiš) Telefon

Vezava: najprej izberi paket in telefon Vezava

Mesečno: 0,00 €

Enkratno: 0,00 €