Želiš prihraniti pri mesečni naročnini?

Nič lažjega! Pripelji frenda na A1 in tako obema zagotovi 50 % popusta na mesečno naročnino mobilnega paketa za kar dve leti in to brez vezave. Promocija velja samo do 31.05.2024.

A1 miniVajb

A1 miniVajb

6,99 €/m

13,99 €/m

NeomejenoGB (do 30 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s), min, SMS/MMS
14,8 GBnet v EU/EEA
//
Zavarovanje za tujinoOsnovno zavarovanje vključeno v paket
A1 Vajb

A1 Vajb

8,99 €/m

17,99 €/m

NeomejenoGB (do 300 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s), min, SMS/MMS
21,1 GBnet v EU/EEA
12 mesecev vsebin na zahtevoHBO Premium S ali VOYO
Zavarovanje za tujinoOsnovno zavarovanje vključeno v paket
*Promocijska cena velja ob predložitvi kode Pripelji prijatelja in 24-mesečni vezavi za novega naročnika.

Vajbaj z res hudimi telefoni!

Vajbaj tudi z brezplačnim turističnim zavarovanjem

Tudi nezgode v tujini zdaj ne morejo pokvariti tvojega vajba! Edini v Sloveniji smo v mobilne pakete dodali možnost koriščenja Osnovnega turističnega zavarovanja.

Zavarovanje je zate brezplačno in velja za vsa tvoja potovanja po celem svetu ter vključuje kritja do 50.000 €. Samo 18+.

Najcenejša izbira za najmlajše!

Poskrbite za popolno brezskrbnost svojega otroka z neomejenim paketom A1 miniVajb, ki ponuja kar 30 GB prenos podatkov. Izberite posebno ponudbo že od 6,99 €/m in zagotovite svojemu otroku vse, kar potrebuje, brez kakršnih koli skrbi. Preberite več tukaj.

Neskončna zabava

Paket A1 Vajb vključuje 12 mesecev zabave brez doplačila. Izbiraš lahko med HBO Premium S ali VOYO. Vsebino na zahtevo si vklopiš v aplikaciji Moj A1, v meniju Opcije / Druge opcije.
 

Za mlade od 6. do 31. leta

Paket za vse mlade, obstoječe ali nove naročnike. Zamenjaj svoj stari paket za A1 Vajb. 

Preveri več

Neomejen internet

Za vse, kar ti vajba, smo ti zrihtali neomejene klice, smse in mmse. In neomejen net, na A1 miniVajbu do 30 GB, na A1 Vajbu pa kar do 300 GB.

Preveri več

3 € popusta na mesečno naročnino!

Izkoristi multiMIO popust! Svoj A1 miniVajb ali A1 Vajb poveži z mamo, bratom in sestro ter prihrani do 3 € pri naročnini vsak mesec.

Preveri več

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored

Meritve nemškega podjetja NET CHECK so pokazale, da imamo najboljše mobilno omrežje v Sloveniji že drugo leto zapored. Hvala, ker ga ustvarjaš z nami.

Neskončna zabava

Paket A1 Vajb vključuje 12 mesecev zabave brez doplačila.
Izbiraš lahko med HBO Max ali VOYO. Zabavno vsebino si vklopiš v aplikaciji Moj A1, v meniju Opcije / Druge opcije. Izbrano vsebino lahko v aplikaciji tudi enkrat na obračunsko obdobje zamenjaš za drugo.

Prenos podatkov znotraj držav EU/EEA

Za brezskrben vajb v EU smo ti letos na paketih A1 miniVajb in A1 Vajb zrihtali dodatno dato!

Vklopi si Opcijo 15 GB mobilnega interneta in si »podupliraj« vključeno količino prenosa podatkov v državah EU/EEA za samo 18 €! Mimogrede, za takšno prekoračeno količino podatkov lahko drugače hitro odšteješ tudi več kot 33 €!

Aktiviraj si jo enostavno preko SMS sporočila s ključno besedo OMI15GB na 4040. Pogoje Opcije 15 GB si preberi tukaj.

Prenos podatkov izven držav EU/EEA

Potuješ izven EU?

Brez skrbi, za ugodno dopustovanje pri izbranih partnerskih operaterjih v več kot 50 državah izven EU/EEA (npr. BiH, Srbija, Albanija, Črna Gora, Švica, Tajska in številne druge države), smo pripravili zakup 1 GB za le 9,99 €, s katerim lahko ohranjaš stike s prijatelji. 

Ob prenosu podatkov pri izbranih partnerskih operaterjih v več kot 50 državah izven EU/EEA se na paketih A1 miniVajb in A1 Vajb zakup vsakokrat aktivira samodejno.

Vajbaj brezskrbno tudi med počitnicami

Mobilna paketa A1 miniVajb in A1 Vajb ti z dodatno Opcijo 15GB v EU/EEA državah omogočata da lahko nepozabne trenutke deliš tudi s svojimi prijatelji. Zakup 1GB pa poskrbi, da brezskrbno vajbaš tudi v državah izven EU/EEA. Eksperimentiraj kjerkoli že si in potuj po svetu s pravim vajbom!

Ne definiraj, eksperimentiraj!

Naj te to, kaj poslušaš, kako se oblačiš, kako se zabavaš, s kom se družiš ... ne definira! Mladost je čas za eksperimentiranje. Za napake in odkrivanje karakterja. Za postavljanje mej in oblikovanje vrednot. Obleci najljubšo rock band majco in vajbaj na narodnozabavno, skejtaj pa kotalkaj hkrati! Ali pa ne ... kar ti sede!

Si imetnik EYCA kartice? Vajb ima zate hudo dobro ponudbo!

Vsem imetnikom EYCA mladinske kartice Vajb ponuja ekskluzivno ponudbo, kar 50% popusta na A1 Vajb paket za 12 mesecev za vse nove naročnike. Ponudba z unikatno kodo te čaka v mobilni aplikaciji EYCA in jo lahko izkoristiš na vseh A1 prodajnih mestih

Opcija Vajb+ za polno 5G hitrost tudi po 300 GB

Z A1 Vajb ti pripada neomejen prenos podatkov, vendar se ob 300 GB 5G hitrost zniža na 2/1 Mbit/s, kar je dovolj za "skrolanje" po Instagramu, ne pa za ogled videov. Takrat si vklopi Vajb+, ki ti za 4,99 € na mesec zagotovi 5G hitrost do 1000/100 Mbit/s tudi po doseženih 300 GB.

Sledi nam na:

Zakaj A1?

5G omrežje

Pri A1 ti nudimo celovito ponudbo fiksne in mobilne telefonije, interneta in vse ostalo za tvojo popolno povezanost.

Hvala, ker nas priporočaš!

S tvojo pomočjo smo postali št. 1 med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem po priporočilu uporabnikov, saj bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem. 

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, februar 2022, N=4463)

Najboljše mobilno omrežje

Po merjenjih podjetja NET CHECK, ki ocenjuje dosegljivost, odzivnost, kakovost in zmogljivost omrežja, je naše omrežje ocenjeno kot najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored.

Bi trojčka? Komplet na voljo že za 28,97 €.

Internet, TV in mobilni paket dobite že za 28,97 € na mesec. Preveri še ostale primere izračunov prihranka za najbolj pogoste kombinacije paketov ali pridobi izračun kombinacije prilagojene prav tebi!
Več >

Pomoč pri nakupu

Korak 1

Posvetujte se z našo asistentko Aido. Če vam sama ne zna pomagati, vas preusmeri na svetovalca.

Korak 1

Pogovorite se z A1 prodajnim svetovalcem po telefonu:

Pokličite 040 404 202
Korak 1

Govorite z A1 prodajnim svetovalcem, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9h in 19h - A1 LiveShop.

Vstopite v A1 LiveShop
 • Za mlade od 6. do 31. leta

  KIDZ popust v višini 3 € velja na A1 miniVajb paketu za vse nove uporabnike od 6. do dopolnjenega 12. leta starosti. KIDZ popust ohrani uporabnik vse od aktivacije nove naročniške pogodbe do dopolnjenega 12. leta. Ko uporabnik dopolni 12 let, se uporabniku obračuna polne mesečna naročnina na paketu A1 miniVajb. Posebno KIDZ ponudbo lahko izkoristijo otroci skupaj s starši na vseh A1 prodajnih mestih. Ob sklenitvi nove naročniške pogodbe je obvezna identifikacija uporabnika paketa A1 miniVajb. Dovoljen je samo en paket s KIDZ popustom na enega uporabnika. KIDZ popust in popust na telefon se med seboj ne izključujeta. KIDZ popust ni združljiv s promocijo Pripelji prijatelja. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino.
  Ponudba velja samo za fizične osebe. Ponudba je na voljo na prodajnih mestih A1, A1 Live shop ali preko telefonske številke 040 40 40 40. Nakup v spletni trgovini ni možen. Paket A1 miniVajb vključuje neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se po doseženih 30 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Promocijski KIDZ popust je voljo od 7. 10. 2022 do preklica. 
 • Neomejen internet

  Paketa za mlade vključujeta neomejene minute klicev in SMS ter MMS sporočil v domačem omrežju in med gostovanjem v EU/EEA ter neomejeno količino prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega na paketu A1 miniVajb 30 GB in na A1 Vajb 300 GB po najvišji hitrosti, ki jo zagotavlja omrežje. Po porabljenih 30/300 GB se hitrost prenosa podatkov upočasni na 2/1 Mb/s in se ne zaračunava. Če uporabnik želi, si lahko na paketu A1 Vajb za povrnitev na najvišjo hitrost zakupi opcijo A1 Vajb+ in uporablja prenos podatkov v neomejeni količini in neomejeni hitrosti do izklopa opcije. Uporabnik lahko do 21.643 MB porabi v EU/EEA, v primeru vklopljene opcije pa še dodatnih 4654 MB na mesec brez doplačila pribitkov. Poraba nad to količino se zaračuna 1,891 EUR na GB. Paketa A1 miniVajb in A1 Vajb sta namenjena običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Oba paketa do porabe določene, v posameznem paketu opredeljene količine podatkov, omogočajo polno 5G hitrost prenosa podatkov do 1000/100 Mb/s. Ocenjena maksimalna hitrost je 500/80 Mb/s.
 • Več o vsebinah na zahtevo na paketu A1 Vajb

  Paket A1 Vajb vključuje možnost vklopa HBO Premium S ali VOYO za obdobje 12 mesecev brez doplačila. Obdobje brez doplačila velja od dneva vklopa izbrane vsebine.
  Če uporabnik po vklopu znotraj obdobja brez doplačila izbrano vsebino zklopi, jo lahko, če brezplačno obdobje še ni bilo porabljeno v celoti, ponovno vklopi in izkoristi preostanek obdobja. V kolikor uporabnik ponovno vklopi vsebino po že izkoriščenem obdobju brez doplačila, je le-ta ob morebitnem ponovnem vklopu plačljiva in se obračuna po vsakokrat veljavnem ceniku. Uporabnik 3 dni pred iztekom obdobja brez doplačila prejme SMS obvestilo. Po preteku obdobja brez doplačila se uporabniku izbrana vsebina začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, če uporabnik vsebine ne izklopi pred potekom obdobja brez doplačila.

  Vsi obstoječi uporabniki vsebine A1 Xplore Music by Deezer na paketu A1 Vajb, ki so storitev aktivirali pred 25. 4. 2023, v kolikor ne naredijo spremembe izbrane storitve (A1 Xplore Music by Deezer ne zamenjajo za VOYO ali HBO Premium S) ohranijo vsebino pod pogoji sklenjene pogodbe (24 mesecev brez doplačila).

  Obstoječi uporabniki A1 Vajb paketa, ki so A1 Xplore Music by Deezer aktivirali pred 25. 4. 2023, naredili spremembo po 25. 4. 2023 in zamenjali izbrano vsebino za VOYO ali HBO Premium S, prejmejo novo izbrano vsebino 12 mesecev brez doplačila.

  Obstoječi uporabniki A1 Vajb paketa, ki so A1 Xplore Music by Deezer aktivirali po 25. 4. 2023 in si izbrali eno od treh vsebin na zahtevo: A1 Xplore Music by Deezer ali VOYO ali HBO Premium S, prejmejo novo izbrano vsebino 12 mesecev brez doplačila.

  Do 29.2.2024 je bil kot ena izmed vsebin na zahtevo brez doplačila na voljo tudi A1 Xplore Music by Deezer. Uporabniki, ki so vsebino vklopili pred tem datumom, jo lahko nemoteno uporabljajo. Novi vklopi te vsebine od 1. 3. 2024 dalje niso možni. 

  Če uporabnik, ki koristi obdobje brez doplačila v okviru paketa A1 Vajb, spremeni mobilni paket, lahko na novem mobilnem paketu izkoristi preostanek neizkoriščenega obdobja, v kolikor še ni presegel dolžine obdobja brez doplačila novega mobilnega paketa. Neporabljen del brezplačnega obdobja ni izplačljiv v denarju. enkrat na obračunsko obdobje.
 • Pogosta vprašanja o paketih A1 miniVajb in A1 Vajb

  Kdo vse lahko postane uporabnik paketa A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Uporabnik A1 miniVajb in A1 Vajb paketa je lahko vsak, ki je star od 6 do 31 let.

  Ali lahko zamenjam svoj star mobilni paket za paket A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Seveda.

  Ali je menjava paketa brezplačna?
  Menjava paketa na A1 Vajb je brezplačna, če jo opraviš sam preko svojega uporabniškega računa na Moj A1. Na ostalih kanalih je sprememba paketa plačljiva.
  Menjava paketa na A1 miniVajb je na vseh kanalih plačljiva.

  Kaj vse potrebujem za sklenitev paketa A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Potrebuješ osebni dokument in davčno številko, če prenašaš številko od drugega operaterja pa še zadnji račun. Če prenašaš predplačniško številko, potem potrebuješ PUK kodo svoje SIM kartice.

  Kje lahko sklenem naročniško razmerje za paket A1 miniVajb ali A1 Vajb?
  Naročniško razmerje lahko skleneš na katerem koli prodajnem mestu A1 in v spletni trgovini.

  Koliko paketov za mlade lahko sklenem?
  Vsak uporabnik ima lahko samo en paket A1 miniVajb ali A1 Vajb.

  Kako postanem uporabnik paketa A1 miniVajb ali A1 Vajb, če še nisem star 18 let?
  V tem primeru zate naročniško pogodbo sklene starš oz skrbnik, ti pa si zaveden kot uporabnik paketa. Po 18. letu starosti, pa na prodajnem mestu opraviš prenos lastništva nase in postaneš ti lastnik naročniške pogodbe.

  Ali lahko paket sklenem tudi, če sem star npr. 30 let? Kaj se zgodi, ko dosežem 31 let?
  Lahko. Ko dopolniš 31 let, ti paket A1 miniVajb ali A1 Vajb brezplačno zamenjamo z drugim naročniškim mobilnim paketom. Preden dosežeš 31 let boš z SMS sporočilom obveščen, da te prestavimo (brezplačno) na drug paket.

  Sem starš dvema nepolnoletnima najstnikoma, ki bi želela imeti paket za mlade. Ali lahko jaz sklenem naročnino za oba paketa?
  Da, kot starš naročnik, lahko skleneta 2 naročniška paketa za mlade. Uporabnika pa morata biti različni osebi (torej vsak otrok na enem naročniškem razmerju).

  Ali lahko prenos podatkov na paketih A1 miniVajb in A1 Vajb uporabljam tudi v tujini?
  Gostovanje v državah EU/EEA: del količine podatkov, ki jo vključuje tvoj paket, lahko uporabiš brez doplačila tudi v državah EU/EEA, in sicer paket A1 miniVajb vključuje 15.156 MB in paket A1 Vajb 21.643 MB prenosa podatkov, ki ga lahko porabiš v državah EU/EEA brez doplačila pribitkov. Poraba nad to količino se zaračuna 1,891 EUR na GB. 

  Gostovanje v državah izven EU/EEA: Med gostovanjem pri izbranih operaterjih v 47 državah izven EU/EEA se samodejno vključi zakup 1 GB za prenos podatkov. Samodejni zakup 1 GB za ceno 9,99 € se vklopi samo v primeru, ko gostuješ znotraj navedenih omrežij v kateri izmed teh  47 držav in hkrati opraviš prenos podatkov. Zakup 1 GB prenosa podatkov v tujini lahko porabiš do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se je zakup vklopil. Zakup 1 GB se bo izvedel ponovno po porabi predhodnega zakupa, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh zakupov, se bo prenos podatkov v gostovanju onemogočil.

  Koliko časa lahko uporabljam storitve A1 Xplore Music by Deezer, HBO Premium S in VOYO na paketu A1 Vajb brez doplačila?
  Storitev HBO Premium S in VOYO lahko uporabljaš 12 mesecev od datuma prvega vklopa storitve. V kolikor si vklopil storitev A1 Xplore music by Deezer pred 25. 4. 2023 jo, v kolikor ne narediš spremembe in izbereš HBO Premium S ali VOYO, ohraniš pod prvotnimi pogoji, 24 mesecev brez doplačila. V kolikor narediš spremembo med 25. 4. 2023 in 29.2.2024 in svoj A1 Xplore music by Deezer zamenjaš za drugo storitev, prejmeš storitve za obdobje 12 mesecev brez doplačila.

  Od kdaj se mi šteje začetek uporabe obdobja storitev vsebin na zahtevo brez doplačila?
  Kot začetni datum brezplačnega obdobja za storitve vsebin na zahtevo se šteje datum, ko si prvič vklopiš izbrano storitev.

  Ali moram storitve vsebin na zahtevo vklopiti sam ali se to zgodi samodejno ob sklenitvi naročniškega razmerja na paket A1 Vajb? Kje si lahko vklopim storitev vsebin na zahtevo?
  Vsebine na zahtevo si moraš vklopiti sam, to storiš preko aplikacije oz. portala Moj A1. Aktivacija na prodajnem mestu ali v klicnem centru ni mogoča.

  Sem že obstoječ uporabnik storitve HBO Premium S/ VOYO. Če sklenem naročnino na paket A1 Vajb ali mi pripada uporaba HBO Premium S/ VOYO brez doplačila?
  Ja, v tem primeru ti plačljivo verzijo storitve zamenjamo z brezplačno verzijo za 12 mesecev.

  Ali bom o poteku uporabe vsebin na zahtevo brez doplačila obveščen? Kaj se zgodi po obdobju brez doplačila?
  Ja, o poteku obdobja brez doplačila boš obveščen s SMS sporočilom. Po obdobju brez doplačila se storitev prične zaračunavati po redni ceni.

  Ali lahko po izteku obdobja brez doplačila uporabe storitve, storitev brezplačno prekinem?
  Ja, storitev lahko kadarkoli prekineš (tudi če obdobje brez doplačila še ni poteklo).

  Ali lahko v obdobju brez doplačila (12 mesecev) menjam vsebine na zahtevo? 
  Da, menjava vsebin na zahtevo je možna 1 krat na mesec oz. 1 krat na obračunsko obdobje. Menjava izbrane vsebine na zahtevo v zadnjih 14 dneh obdobja brez doplačila ni mogoče.

  Kaj mi ponuja opcija Vajb+ na paketu A1 Vajb?
  Če si porabil 300 GB prenosa podatkov, ti Opcija Vajb+ omogoča, da podatke še naprej prenašaš po 5G hitrosti do 1000/100 Mb/s. Če si opcije Vajb+ ne vključiš, se ti po porabljenih 300 GB na mesec, hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s.

  Ali sem o porabljenih 300 GB na paketu A1 Vajb in znižani hitrosti obveščen preko SMS sporočila? Kako bom vedel, da si lahko vklopim opcijo Vajb +?
  O obojem si obveščen preko SMS sporočila, opcijo Vajb+ pa si lahko vklopiš že pred dosego 300 GB (kadarkoli v obračunskem obdobju).

  Kako vklopim/izklopim opcijo Vajb+ na paketu A1 Vajb?
  Vklopiš jo preko SMS sporočila VAJB+ na 4040. Izklopiš jo tudi preko SMS sporočila VAJB+ STOP na 4040.

  Ali opcija Vajb+ na paketu A1 Vajb ostane vključena tudi v naslednjih mesecih ali je vklop opcije enkraten?
  Opcija Vajb + na paketu A1 Vajb ostane vključena. To pomeni, da lahko podatke neomejeno prenašaš po 5G hitrosti do 1000/100 Mbit/s. Opcija se ti tako zaračuna vsak mesec do izklopa.

  Kako pogosto lahko Opcijo Vajb + na paketu A1 Vajb vklapljam in izklapljam?
  Opcijo lahko na paketu A1 Vajb vklopiš ali izklopiš enkrat na mesec.
   
 • Več o KIDZ posebni ponudbi za otroke od 6. do 12. leta

  KIDZ popust v višini 3 € velja na A1 miniVajb paketu za vse nove uporabnike od 6. do dopolnjenega 12. leta starosti. KIDZ popust ohrani uporabnik vse od aktivacije nove naročniške pogodbe do dopolnjenega 12. leta. Ko uporabnik dopolni 12 let, se uporabniku obračuna polne mesečna naročnina na paketu A1 miniVajb. Posebno KIDZ ponudbo lahko izkoristijo otroci skupaj s starši na vseh A1 prodajnih mestih. Ob sklenitvi nove naročniške pogodbe je obvezna identifikacija uporabnika paketa A1 miniVajb. Dovoljen je samo en paket s KIDZ popustom na enega uporabnika. KIDZ popust in popust na telefon se med seboj ne izključujeta. KIDZ popust ni združljiv s promocijo Pripelji prijatelja. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino.
  Ponudba velja samo za fizične osebe. Ponudba je na voljo na prodajnih mestih A1, A1 Live shop ali preko telefonske številke 040 40 40 40. Nakup v spletni trgovini ni možen. Paket A1 miniVajb vključuje neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se po doseženih 30 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Promocijski KIDZ popust je voljo od 7. 10. 2022 do preklica. 
 • Več o promociji "Pripelji prijatelja"

  Promocija »Pripelji prijatelja 2024« velja od 03.04.2024 do 31.05.2024 in vsebuje 50 % popusta za 24 mesecev na mesečno naročnino mobilnega paketa za novega in obstoječega naročnika, pogoj za pridobitev popusta za novega naročnika je 24-mesečna vezava. Po izteku 24 mesecev, v katerih velja popust na redne cene paketov, se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa. Nov in obstoječi naročnik sta do ugodnosti upravičena, če novi naročnik po priporočilu obstoječega naročnika in skladno s pogoji te promocije sklene novo naročniško razmerje na enem izmed naslednjih mobilnih paketov A1: miniMIO, midiMIO, maksiMIO, Podjetni miniMIO, Podjetni midiMIO, Podjetni maksiMIO, A1 Vajb ali A1 miniVajb. Obstoječi uporabnik prejme popust na mesečno naročnino svojega mobilnega paketa A1 (ne velja za pakete All Inclusive, A1 Go! kidz, SIMPL na račun, Podjetni zakup, Poslovni Smart, Poslovni Premium in ostale posebne pakete za poslovne uporabnike), ko njegovo kodo unovči nov naročnik.
  Pogoj za obračun popusta je unovčenje kode, ki jo obstoječi naročnik prejme preko SMS sporočila in jo posreduje novemu naročniku. Popust se preneha obračunavati obstoječemu in novemu naročniku v trenutku, ko obstoječi naročnik, ki je novemu naročniku dal kodo za popust in je novi naročnik to kodo unovčil, na podlagi katere se popust obračunava, prekine svoje naročniško razmerje ali v trenutku ko novi naročnik, ki je prejel in unovčil kodo, prekine naročniško razmerje, sklenitev katerega predstavlja pogoj za obračun predmetnega popusta. Prenos obstoječe naročniške pogodbe na drugega naročnika ne pomeni sklenitve nove naročniške pogodbe. Popust je unovčljiv le ob predložitvi kode, ki je bila obstoječemu naročniku s strani A1 posredovana preko SMS sporočila. Koda je unovčljiva samo enkrat in se lahko uporabi za sklenitev le enega novega naročniškega razmerja. Ugodnost ni združljiva z drugimi promocijskimi ponudbami in akcijami A1 (izjema so popusti multiMIO, Connect in 1 € senior popust). Ugodnost ni zamenljiva za gotovino ali druge oblike ugodnosti. Če ima obstoječi naročnik na obstoječem paketu že vključen popust na mesečno naročnino iz druge promocije, se mu ta izbriše ob aktivaciji novega popusta. Kot novi naročnik se šteje vsak uporabnik, ki ni bil naročnik A1 mobilnega paketa vsaj zadnjih 75 dni pred uveljavljanjem ugodnosti iz te promocije.

  Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnikePosebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.  

1. Izberi paket Paket

2. Izberi telefon (če želiš) Telefon

Vezava: najprej izberi paket in telefon Vezava

Enkratno: 0,00 €

Mesečno: 0,00 €