Iščite napredno

Enostavno in hitro iskanje TV-vsebin, ki jih želite gledati.

Glejte, kadar koli želite

Najboljše TV-programe, vrhunske oddaje ter ekskluzivne filme in serije lahko gledate, kadar koli želite. S funkcijo Zamujeno si lahko vsebine ogledate z do 7-dnevnim časovnim zamikom.

Nadaljujte ogled, kjer ste ga prekinili

Glejte TV-vsebine kadar koli na prenosnem računalniku, pametnem telefonu ali tablici, in to na 5 napravah hkrati.

Pustite se prijetno presenetiti

Glejte TV-vsebine, ki ustrezajo vašemu okusu. A1 Xplore TV priporoča ogled TV-vsebin, ki jih izbere za vas glede na to, kaj ste gledali v preteklosti.

Snemajte

Glejte TV-vsebine, ki ustrezajo vašemu okusu. A1 Xplore TV priporoča ogled TV-vsebin, ki jih izbere za vas glede na to, kaj ste gledali v preteklosti.

Ne iščite več HD-kanalov

Nič več preklapljanja med SD- in HD-kanali. Slika se samodejno prilagodi na najboljšo možno kakovost.

Izberite profile

Na vmesniku A1 Xplore izberite profil Družina in s pomočjo starševskega nadzora vsebino prilagodite najmlajšim ali izberite profil Starš in vsebine glejte brez omejitev.

Vse dobite na enem mestu

Vsi priljubljeni TV-programi, v živo, na zahtevo, vsebine iz aplikacij, ki so vam všeč, ali videoteke – vse na enem mestu.

Pobrskajte po videoteki

Videoteka ponuja več kot 10.000 serij in filmov.

Vse glejte kar na TV

Vmesnik ponuja možnost ogleda priljubljenih spletnih aplikacij kar po televiziji. Te vas pripeljejo neposredno do TV-vsebin različnih ponudnikov zabave na zahtevo.

Preglejte spored

Mrežni vodnik vam omogoča hiter pregled trenutnega, preteklega in prihodnjega TV-sporeda.

Udobno preklapljajte

Nov daljinski upravljalnik je uporabnikom prijazen, ima ergonomsko dovršeno funkcionalnost in osvetljene tipke za še lažje upravljanje ob TV-večerih.

Paketi A1 Net + TV

Izberite A1 internetne pakete s televizijo, ki jih dobite brez vezave, brez nepotrebnih storitev in brez tveganja ob prekinitvi s 100-dnevno garancijo zadovoljstva.

Preveri