Google Play plačila

Ni vam več treba skrbeti za vnos podatkov s plačilne kartice - ne glede na to, ali želite kupiti aplikacijo, plačati dodatno vsebino v igri ali v aplikaciji - kot najlažji način plačila v trgovini App Store izberite »Mobilni telefon« in vsak nakup bo bremenjen na vaš A1 mesečni račun.

Preverite ponudbo

Apple App Store plačila

Izberite en preprost način plačila za vse nakupe v Apple app store. Dodajte paket mobilnega operaterja A1 kot prednostni način plačila. Tako bodo vsi nakupi in naročnine na enem računu. Izbrani način plačila je na voljo v vseh napravah.

Preverite ponudbo

A1 Protekt

Zaščitite svoj telefon pred virusi, vohunsko programsko opremo, spletnimi prevarami in zlonamernimi naslovi.

Preverite ponudbo

A1 Protekt+

A1 Protekt+ vam pomaga varovati otroke na spletu: onemogočite dostop do določenih sklopov spletnih strani, določite časovno omejitev prenosa podatkov, onemogočite klicanje in pošiljanje sporočil, aktivirate A1 Protekt, ki ščiti pred spletnimi grožanjami in še več…

Preverite ponudbo

VoLTE

Tehnologija, ki omogoča klicanje prek omrežja 4G/LTE. Uporaba storitve je brezplačna. Klici se obračunajo po ceniku vašega paketa oziroma se porabljajo iz količin, ki jih vključuje vaš paket. Storitev je na voljo samo naročnikom mobilnih storitev A1, ne pa tudi predplačnikom.

Preverite ponudbo

Mobilno plačevanje - VALÚ Moneta

VALÚ Moneta je priročna in varna storitev plačevanja z mobilnim telefonom. Na plačilnih mestih VALÚ Moneta namesto gotovine ali plačilne kartice uporabite svoj mobilni telefon. Znesek vseh nakupov pa poravnavate enkrat mesečno po svojem naročniškem računu.

Preverite ponudbo