</br>Vse od pečice </br>do slušalk </br>Vse od pečice </br>do slušalk


Vse od pečice
do slušalk

Vedno nekaj za vsakogar

Ko nekaj potrebujete ali si nekaj preprosto zaželite, lahko nakup na obroke brez obresti že danes, hitro in enostavno, opravite v Nakupovalnici. V široki ponudbi nepogrešljivih naprav vrhunskih blagovnih znamke se bo vedno našlo nekaj za vsakogar.

Nakup na obroke je sedaj možen za naročnike mobilnih ali fiksnih storitev A1.

 
Nakup na 3, 6, 12 ali 24 obrokov
Brez obresti in stroškov financiranja.
Brez vezave.
 
Brezplačna dostava.

Kako poteka nakup na obroke?

 
1. Izbor naprave
V spletni Nakupovalnici, v A1 Live Shopu, v najbližji A1 poslovalnici ali prek telefonske prodaje izberite in naročite želeni izdelek.
2. Podpis pogodbe
Ob nakupu prek spleta ali telefona pogodbo podpišete digitalno ali pa vam jo dostavimo na dom. Ob nakupu v poslovalnici pogodbo podpišete na licu mesta.
3. Prevzem naprave
Dostavna služba vam izbrani izdelek brezplačno dostavi na dom.
4. Plačilo naprave
Napravo odplačujete obročno na svojem mesečnem A1 računu.

Pogosta vprašanja

Kdo lahko kupi napravo na obroke?
Napravo na obroke lahko kupite vsi naročniki mobilnih ali fiksnih storitev A1, ki imate sklenjeno aktivno naročniško razmerje in imate poravnane vse zapadle obveznosti na vašem naročniškem razmerju.

Kaj potrebujem za nakup naprave na obroke?
Za nakup naprave na obroke je potrebno skleniti Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Pogodbo lahko sklenete na kateremkoli prodajnem mestu A1, kjer se identificirate z osebnim dokumentom. Naročilo za izbrano napravo lahko oddate tudi preko spletne trgovine A1 na povezavi www.A1.si/naprave-na-obroke, A1 Live Shop na povezavi https://www.a1.si/liveshop ali preko telefonske številke 040 40 40 45. V tem primeru pogodbo prejmete na vaš naslov, dostavljalcu pokažete osebni dokument in podpišete pogodbo. Ob spletnem nakupu lahko pogodbo podpišete tudi digitalno ali pa vam jo dostavimo na dom.

Koliko naprav lahko kupim na obroke?
Vsak naročnik A1 storitev, ki izpolnjujen pogoje za nakup naprav na obroke, lahko kupi največ 3 naprave na obroke, ne glede na številko sklenjenih naročniških razmerij. Skupni znesek mesečnega obroka vseh naprav ne sme biti višji od 100,00 EUR z DDV. Znesek mesečnega obroka za vaš mobilni telefon v to ni vključen.

Na kakšen način plačam napravo?
Pri napravah v vrednosti do 150 € z DDV lahko uporabniki izbirajo med možnostjo enkratnega plačila naprave na kateremkoli prodajnem mestu A1 ali obročno na mesečnem računu za storitve A1. Naprave v vrednosti nad 150 € je možno plačati samo obročno na mesečnem računu za storitve A1. Obroke lahko kadarkoli predčasno poplačate na kateremkoli prodajnem mestu A1.

Na koliko obrokov lahko kupim napravo?
Pri napravah v vrednosti do 150 € lahko napravo kupite na 3, 6 ali 12 obrokov. Naprave v vrednosti nad 150 € lahko kupite na do 24 obrokov.

Kje lahko kupim naprave na obroke?
Naprave lahko kupite preko spletne strani www.A1.si/naprave-na-obroke, preko A1 Live Shop na povezavi www.a1.si/liveshop, na vseh prodajnih mestih A1 in preko številke 040 40 40 45, medtem ko se za ponakupna vprašanja obrnete na 040 40 40 40.

Ali je potrebno prvi obrok poravnati na prodajnem mestu?
Ne, vsi obroki se obračunajo na mesečnem računu za storitve A1. Izjema so vsi naročniki A1 storitev, ki imajo naročniško razmerje sklenjeno manj kot 6 mesecev in želijo opraviti nakup naprave v vrednosti 150 € ali več. V tem primeru je potrebno na prodajnem mestu A1 poravnati predplačilo v višini 20% cene izdelka. Preostali znesek naprave se vam porazdeli na obroke, ki se vam zaračunajo na mesečnem računu za A1 storitve.

Ali dobim pisno, elektronsko ali SMS obvestilo, ko bom odplačal vse obroke?
Ne, po poplačilu vseh obrokov za napravo ne prejmete nobenega obvestila, enostavno se bremenitev vašega računa zaključi.

Ali lahko predčasno poplačam obroke za napravo?
Obroke lahko predčasno poplačate na kateremkoli prodajnem mestu A1.

Ali lahko napravo kupim tudi v enkratnem znesku?                                                                                                         Vse naprave, v vrednosti do 150 €  lahko kupite tudi v enkratnem znesku na kateremkoli prodajnem mestu A1. Ob nakupu naprave prejmete Potrdilo o plačilu naprave, izdelek pa bo na vaš naslovu dostavljen v najkrajšem možnem času. Naprava bo praviloma dostavljena v roku 7 delovnih dni, najkasneje pa v roku 30 dni od sklenitve pogodbe.

Ali lahko napravo delno plačam takoj in delno na obroke?

Naročniki imajo možnost delnega plačila naprave na obroke na prodajnem mestu A1. Izbirate lahko med tremi možnostmi:

  • 20% vrednosti naprave
  • 30% vrednosti naprave ali
  • 50% vrednosti naprave.

Preostali znesek izbrane naprave se vam bo obračunal obročno, glede na izbrano število mesečnih obrokov.

Za naročnike, ki imajo naročniško razmerje sklenjeno manj kot 6 mesecev, je ob nakupu naprave v vrednosti 150 € ali več, obvezno delno plačilo naprave na prodajnem mestu A1 v vrednosti 20% cene naprave. Preostali znesek izbrane naprave se vam bo obračunal obročno, glede na izbrano število mesečnih obrokov.

Ali lahko predčasno prekinem naročniško razmerje? Kaj se zgodi z obroki?
Naročniško razmerje lahko predčasno prekinete. V tem primeru se vsi preostali obroki za napravo obračunajo na zadnjem mesečnem računu za storitve A1.

V kolikšnem času prejmem naročeni izdelek?
Trudimo se, da bo izdelek na vašem naslovu v najkrajšem možnem času. Naročena naprava bo praviloma dostavljena v roku 7 delovnih dni, najkasneje pa v roku 30 dni od sklenitve pogodbe.

Kaj če me ob dostavi pošiljke ni doma?
Dan pred dostavo izdelka boste s strani dostavne službe prejeli SMS obvestilo o dostavi naprave skupaj s sprejemno številko. Pošiljki lahko sledite na povezavi sledenje.posta.si. Na dan dostave boste ponovno prejeli SMS obvestilo o dostavi naprave. Če ob obisku dostavne službe ne boste dosegljivi, lahko na podlagi prejetega obvestila pošiljko osebno prevzamete na pristojni pošti še 15 koledarskih dni. Po tem roku se pošiljka vrne pošiljatelju. Blaga ni mogoče naročiti poštno ležeče, dostava pa je omejena na ozemlje Republike Slovenije.

Kakšen je strošek dostave?
Dostava je za naročnike A1 brezplačna.

Pošiljka je poškodovana. Kaj storim?
Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je izdelek ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da ob sami dostavi naprave (v kolikor je poškodba takoj vidna) izpolnite Zapisnik o poškodovani pošiljki pri dostavljalcu oz. pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto takoj, ko opazite poškodbo oz. najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.

O poškodovani pošiljki nas obvestite tudi na e-naslov info@A1.si ali po telefonu na številko 040 40 40 40. Ob prijavi škode bomo potrebovali tudi fotografije paketa, embalaže (notranje in zunanje), poškodovanega artikle, dostavnice in pa opis poškodbe.

OPOZORILO: Shranite originalno embalažo, saj jo v primeru uveljavljanja transportne poškodbe nujno potrebujete.

Kaj v primeru okvare izdelka?
V primeru, da bi imeli težavo z napravo/opremo, ki ste jo kupili pri A1, vam svetujemo, da garancijo uveljavljate neposredno pri pooblaščenem servisu. Stvarno napako lahko uveljavljate na prodajnem mestu A1.

Kam lahko odnesem napravo na popravilo?
Podatki o pooblaščenih serviserjih se nahajajo pri opisu posamezne naprave oziroma v dokumentaciji prodajnega kompleta.

Kje lahko pogledam pretekle nakupe naprav?
Svoje pretekle nakupe in podatke o preostalih obrokih si lahko ogledate v aplikaciji Moj A1 oz. na povezavi moj.a1.si.

Več Skrij