• Audio video

  Audio video

 • Gaming

  Gaming

 • Računalništvo

  Računalništvo

 • Telefoni in dodatna oprema

  Telefoni in dodatna oprema

 • Bela tehnika

  Bela tehnika

 • Mali gospodinjski aparati

  Mali gospodinjski aparati

 • Šport in prosti čas

  Šport in prosti čas

 • Dom, vrt in avto

  Dom, vrt in avto

 • Otroška oprema in igrače

  Otroška oprema in igrače

 • Nega in zdravje

  Nega in zdravje

 • Pametni dom

  Pametni dom

Kako poteka nakup na obroke?

1. Izbor naprave

V spletni Nakupovalnici, v A1 Live Shopu, v najbližji A1 poslovalnici ali prek telefonske prodaje izberite in naročite želeni izdelek.

2. Podpis pogodbe

Ob nakupu prek spleta ali telefona pogodbo podpišete digitalno ali pa vam jo dostavimo na dom. Ob nakupu v poslovalnici pogodbo podpišete na licu mesta.

3. Prevzem naprave

Dostavna služba vam izbrani izdelek brezplačno dostavi na dom.

4. Plačilo naprave

Napravo odplačujete obročno na svojem mesečnem A1 računu.

 • Posebni pogoji

 • Pogosta vprašanja

  Kdo lahko kupi naprave?
  Naprave na obroke lahko kupite novi in obstoječi naročniki mobilnih ali fiksnih storitev A1, ki imate sklenjeno naročniško razmerje in imate poravnane vse zapadle obveznosti na vašem naročniškem razmerju. 
  Ali lahko kupim napravo če sem naročnik mobilnih ali fiksnih storitev A1 manj kot 6 mesecev?
  Nakup naprave na obroke je omogočen tudi v primeru, ko je naročniško razmerje za mobilne ali fiksne storitve aktivno manj kot 6 mesecev.  V primeru nakupa naprave v vrednosti nad 150 € z DDV je potrebno ob nakupu naprave takojšno plačilo v višini 20% vrednosti naprave, preostali znesek pa se porazdeli glede na izbrano število obrokov. V primeru nakupa naprav v vrednosti do 150 € z DDV takojšnje plačilo ni potrebno.

  Kaj potrebujem za nakup naprave?
  Za nakup naprave na obroke je potrebno skleniti Pogodbo o nakupu opreme na obroke oziroma Pogodbo o nakupu opreme v primeru enkratnega nakupa. Pogodbo lahko sklenete na kateremkoli prodajnem mestu A1, kjer se identificirate z osebnim dokumentom. Naročilo za izbrano napravo lahko oddate tudi prek spletne Nakupovalnice na povezavi A1.si/Nakupovalnica, v A1 Live Shopu na A1.si/LiveShop ali prek telefonske številke 040 40 40 45. V tem primeru pogodbo prejmete na vaš naslov, dostavljavcu pokažete osebni dokument in podpišete pogodbo. Ob spletnem nakupu lahko pogodbo podpišete tudi digitalno ali pa vam jo dostavimo na dom.

  Koliko naprav lahko kupim na obroke?
  Na enem naročniškem razmerju lahko kupite največ 5 naprav na obroke. Skupni znesek mesečnega obroka vseh naprav ne sme biti višji od 150,00 € z DDV. Znesek mesečnega obroka za vaš mobilni telefon v to ni vključen. Število naprav, plačanih v enkratnem znesku, ni omejeno.

  Na kakšen način plačam napravo?
  Napravo je možno plačati obročno na mesečnem računu za storitve A1 ali v enkratnem znesku s plačilom preko kreditne kartice (spletni nakup) oz. na prodajnem mestu.

  Na koliko obrokov lahko kupim napravo?
  Napravo lahko kupite na 3, 6, 12 ali 24 obrokov.

  Kje lahko kupim naprave?
  Naprave lahko kupite v spletni Nakupovalnici na povezavi A1.si/Nakupovalnica, na kateremkoli prodajnem mestu A1, v A1 Live Shopu na A1.si/LiveShop in prek številke 040 40 40 45, medtem ko se za ponakupna vprašanja obrnete na https://www.a1.si/?openChat.

  Ali je potrebno prvi obrok poravnati na prodajnem mestu?
  Ne, vsi obroki se obračunajo na mesečnem računu za storitve A1.

  Ali dobim pisno, elektronsko ali SMS obvestilo, ko bom odplačal vse obroke?
  Ne, po poplačilu vseh obrokov za napravo ne prejmete nobenega obvestila, enostavno se bremenitev vašega računa zaključi.

  Ali lahko predčasno poplačam obroke za napravo?
  Obroke lahko predčasno poplačate na kateremkoli prodajnem mestu A1.

  Ali lahko predčasno prekinem naročniško razmerje? Kaj se zgodi z obroki?
  Naročniško razmerje lahko predčasno prekinete. V tem primeru se vsi preostali obroki za napravo obračunajo na zadnjem mesečnem računu za storitve A1.

  V kolikšnem času prejmem naročeni izdelek?
  Trudimo se, da bo izdelek na vašem naslovu v najkrajšem možnem času. Naročena naprava bo praviloma dostavljena v roku 7 delovnih dni, najkasneje pa v roku 30 dni od sklenitve pogodbe.

  Kaj če me ob dostavi pošiljke ni doma?
  Dan pred dostavo izdelka boste s strani dostavne službe prejeli SMS obvestilo o dostavi naprave skupaj s sprejemno številko. Pošiljki lahko sledite na povezavi sledenje.posta.si. Na dan dostave boste ponovno prejeli SMS obvestilo o dostavi naprave. Če ob obisku dostavne službe ne boste dosegljivi, lahko na podlagi prejetega obvestila pošiljko osebno prevzamete na pristojni pošti še 15 koledarskih dni. Po tem roku se pošiljka vrne pošiljatelju. Blaga ni mogoče naročiti poštno ležeče, dostava pa je omejena na ozemlje Republike Slovenije.

  Kakšen je strošek dostave?
  Dostava je za naročnike A1 brezplačna.

  Pošiljka je poškodovana. Kaj storim?
  Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je izdelek ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da ob sami dostavi naprave (v kolikor je poškodba takoj vidna) izpolnite Zapisnik o poškodovani pošiljki pri dostavljavcu oz. pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto takoj, ko opazite poškodbo oz. najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.
  Najkasneje v 48 urah obvestite tudi družbo A1 Slovenija na: prodaja@A1.si. K reklamaciji je potrebno obvezno priložiti: 
  •    fotografije ali video posnetek nalepke na zunanji embalaži, zunanje embalaže, notranje embalaže/zaščite, poškodbe na sami opremi, 
  •    kopijo originalnega računa za opremo ali dobavnice, 
  •    podpisan zapisnik. 

  OPOZORILO: Shranite originalno embalažo, saj jo v primeru uveljavljanja transportne poškodbe nujno potrebujete.

  Kaj v primeru okvare izdelka – uveljavljanje garancije?

  V primeru, da bi imeli težavo z napravo/opremo, ki ste jo kupili pri A1 garancijo lahko uveljavljate neposredno pri pooblaščenem servisu. Podatki o pooblaščenih serviserjih so dostopni v dokumentaciji, ki je priložena opremi oz. na spletni strani A1.

  Kaj storim v primeru uveljavljanja jamstva za skladnost blaga?

  Zahtevek iz naslova jamstva za skladnost blaga lahko uveljavljate tako, da izdelek skupaj z izpolnjenim Obrazcem za uveljavljanje jamčevalnega zahtevka iz naslova neskladnosti blaga (v nadaljevanju: obrazec za uveljavljanje neskladnosti), ki ga najde na spletni strani A1.si, dostavite na tisto prodajno mesto A1, pri katerem ste izdelek kupili, oziroma v primeru nakupa preko A1 spletne trgovine, pošlje na naslov Logistični center A1 Slovenija d. d., Valvasorjeva 38, 2000 Maribor.  
  V primeru vgrajene opreme, ki je ne morete poslati oziroma dostaviti družbi A1 mora naročnik družbi A1 Slovenija oziroma pooblaščenemu serviserju omogočiti pregled opreme. V tem primeru naročnik pošlje obrazec za uveljavljanje neskladnosti skupaj z dokazili o neskladnosti (npr. fotografije, video posnetki, opis neskladnosti) na elektronski naslov prodaja@a1.si in družba A1 Slovenija s pooblaščenim servisom uskladi termin pregleda opreme. 
   
  Naročnik mora družbo A1 Slovenija o neskladnosti obvestiti najkasneje v roku dveh (2) mesecev od trenutka, ko ugotovi neskladnost. Jamčevalni zahtevek iz naslova neskladnosti lahko naročnik uveljavlja v roku dveh (2) let od nakupa opreme. 

  Kje lahko pogledam pretekle nakupe naprav?

  Svoje pretekle nakupe in podatke o preostalih obrokih si lahko ogledate v aplikaciji Moj A1 oz. na povezavi moj.a1.si.
   
 • Posodobitve naprav

  Obvestilo v zvezi z vsemi posodobitvami, ki so potrebna za ohranjanje skladnosti blaga z digitalnimi elementi in njihova razpoložljivost ter posledicami, če si jih stranka ne namesti najdete v razdelku Posodobitve naprav.

 • Posebni pogoji ponudba "Izbira pomladi"

  Ponudba »Izbire pomladi« velja v obdobju od 1. 3. 2023 do vključno 30. 4. 2023 oz. do razprodaje zalog. Ponudba vključuje 120,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave Xiaomi Električni Skiro 3 Lite (EAN: 6934177755255); 60,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave Karcher Parni sesalnik SV7 (EAN: 4039784998858); 11,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave Igroljub Dr.igra Catan (EAN: 3830049970609) ter 12,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave Karcher čistilec oken WV5 Plus N (EAN: 4054278241890). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Asus'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 1. 3. do vključno 31. 3. 2023 in vključuje 240 EUR (z DDV) popusta na Osebni računalnik ASUS ROG Strix GT15 G15CF (EAN: 4711081802884), 200 EUR (z DDV) popusta na Osebni računalnik ASUS ROG Strix GA15 G15DK (EAN: 4711081800514). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Samsung pečice'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 1. 3. do vključno 30. 4. 2023 in vključuje 80 EUR (z DDV) popusta na Elektricna pecica SAMSUNG NV70K1340BS/OL (EAN: 8806088179407), 130 EUR (z DDV) popusta na Elektricna pecica SAMSUNG NV70K3370BS/OL (EAN: 8806088179292) in 90 EUR (z DDV) popusta na Električna pečica Samsung NV70K3370BB/EF, črna (EAN: 8806088262000). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.
   
 • Posebni pogoji ponudbe 'Samsung Galaxy Tab'

  Ponudba „Promocija Samsung Galaxy Tab S8, Samsung Galaxy Tab S8+, Samsung Galaxy Tab S6 Lite in Samsung Galaxy Tab A8", ki jo organizira Samsung Electronics Austria GmbH in podpira A1 Slovenija, velja v obdobju nakupa enega izmed izbranih Samsung Galaxy Tab modelov od 22. 2. 2023 do vključno 31. 3. 2023 ali v krajšem obdobju, če zaloge daril poidejo pred iztekom omenjenega (načrtovanega) obdobja promocije. Zasebni in poslovni uporabniki, ki se v promocijskem obdobju odločijo za nakup Samsung Galaxy Tab S8 Wi-Fi ob nakupu prejmejo ovitek book cover s tipkovnico EF-DT630UBEGEU, ob nakupu Samsung Galaxy Tab S8+ Wi-Fi prejmejo ovitek book cover s tipkovnico EF-DT730UBEGEU, ob nakupu Samsung Galaxy Tab A8 Wi-Fi prejmejo ovitek book cover EF-BX200PJEGWW in ob nakupu Samsung Galaxy Tab S6 Lite Wi-Fi prejmejo ovitek book cover EP-BP610PJEGEU. Posebna ponudba velja v obdobju med 1.3. do vključno 31. 1. 2023 in vključuje 40 EUR (z DDV) popusta na SAMSUNG GALAXY TAB A8 32GB WiFi gray (N) (EAN: 8806092943704), SAMSUNG GALAXY TAB A8 64GB WiFi gray (N) (EAN: 8806092943476), SAMSUNG GALAXY TAB A8 32GB WiFi silver (N) (EAN: 8806092944749), SAMSUNG GALAXY TAB A8 64GB WiFi silver (N) (EAN: 8806092944541) ali 80 EUR (z DDV) popusta na Samsung Galaxy Tab S8 128GB WiFi graphite (EAN: 8806094147650), Samsung Galaxy Tab S8 128GB WIFI silver (EAN: 8806094147612) ali 110 EUR (z DDV) popusta na Samsung Galaxy Tab S8+ 128GB WIFI graphite (EAN: 8806094150292), Samsung Galaxy Tab S8+ 128GB WIFI silver (EAN: 8806094150117). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Darilo bo poslano skupaj z ustrezno naročeno opremo s strani organizatorja promocije. Stroške dostave daril krije organizator. Vse navedene cene vsebujejo DDV. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.
   
 • Posebni pogoji ponudbe 'TV Hisense'

  Posebna ponudba »HISENSE« velja v obdobju od 15.2.2023 do vključno 31.03.2022 oz. do razprodaje zalog in vključuje brezplačen Gorenje palični mešalnik HBC806QW pri nakupu izbranih modelov televizorjev HISENSE TV 75A7GQ 4K (EAN: 6942147464816), HISENSE TV 65A6BG (EAN: 6942147476376), HISENSE TV 70A6BG (EAN: 6942147476871), HISENSE TV 85A6BG (EAN: 6942147481882) ali HISENSE TV QLED 55E7HQ (EAN: 6942147477274). Do brezplačnega paličnega mešalnika Gorenje HBC806QW je upravičenih prvih 50 kupcev izbranih modelov televizorjev, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Ponudba prav tako vključuje 200 EUR (z DDV) popusta ob nakupu izbranega modela televizorja Hisense TV OLED 65A85H (EAN: 6942147476987). Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. Kompleti bodo naročnikom, ki ustrezajo pogojem akcije, poslani po pošti na naslov za dostavo, najkasneje v 30 dneh od podpisane Pogodbe o nakupu opreme na obroke.  A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.
 • Posebni pogoji ponudbe 'TVC TV'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 8. 3. do vključno 31. 5. 2023 in vključuje 80 EUR (z DDV) popusta na LED TV TCL 58P635 (EAN: 5901292518998). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.
 • Posebni pogoji ponudbe 'Xiaomi robotski sesalnik'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 8.3. do vključno 31.3.2023 in vključuje 60 € (z DDV) popusta na robotski sesalnik Xiaomi Roborock S7+ robot in postaja črn (EAN: 6970995784251) in 90 € (z DDV) popusta na robotski sesalnik Xiaomi Roborock S7+ robot in postaja bel (EAN: 6970995784244). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d
 • Posebni pogoji ponudbe 'Soundbar Sony'

  Posebna ponudba »SONY« velja v obdobju od 8.3. do vključno 30.4.2022 oz. do razprodaje zalog in 60 EUR (z DDV) popusta ob nakupu izbranega soundbar zvočnika Sony HT-G700 (EAN: 4548736110250). Akcijska cena naprave je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. Kompleti bodo naročnikom, ki ustrezajo pogojem akcije, poslani po pošti na naslov za dostavo, najkasneje v 30 dneh od podpisane Pogodbe o nakupu opreme na obroke.  A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.