• Audio video

  Audio video

 • Gaming

  Gaming

 • Računalništvo

  Računalništvo

 • Telefoni in dodatna oprema

  Telefoni in dodatna oprema

 • Bela tehnika

  Bela tehnika

 • Mali gospodinjski aparati

  Mali gospodinjski aparati

 • Šport in prosti čas

  Šport in prosti čas

 • Dom, vrt in avto

  Dom, vrt in avto

 • Otroška oprema in igrače

  Otroška oprema in igrače

 • Nega in zdravje

  Nega in zdravje

 • Pametni dom

  Pametni dom

Ob vsakem nakupu nad 50 € vam podarimo poletni paket!
Več >

Kako poteka nakup na obroke?

1. Izbor naprave

V spletni Nakupovalnici, v A1 Live Shopu, v najbližji A1 poslovalnici ali prek telefonske prodaje izberite in naročite želeni izdelek.

2. Podpis pogodbe

Ob nakupu prek spleta ali telefona pogodbo podpišete digitalno ali pa vam jo dostavimo na dom. Ob nakupu v poslovalnici pogodbo podpišete na licu mesta.

3. Prevzem naprave

Dostavna služba vam izbrani izdelek brezplačno dostavi na dom.

4. Plačilo naprave

Napravo odplačujete obročno na svojem mesečnem A1 računu.

 • Posebni pogoji

 • Pogosta vprašanja

  Kdo lahko kupi naprave?
  Naprave na obroke lahko kupite novi in obstoječi naročniki mobilnih ali fiksnih storitev A1, ki imate sklenjeno naročniško razmerje in imate poravnane vse zapadle obveznosti na vašem naročniškem razmerju. 

  Ali lahko kupim napravo če sem naročnik mobilnih ali fiksnih storitev A1 manj kot 6 mesecev?
  Nakup naprave na obroke je omogočen tudi v primeru, ko je naročniško razmerje za mobilne ali fiksne storitve aktivno manj kot 6 mesecev.  V primeru nakupa naprave v vrednosti nad 150 € z DDV je potrebno ob nakupu naprave takojšno plačilo v višini 20% vrednosti naprave, preostali znesek pa se porazdeli glede na izbrano število obrokov. V primeru nakupa naprav v vrednosti do 150 € z DDV takojšnje plačilo ni potrebno.

  Kaj potrebujem za nakup naprave?
  Za nakup naprave na obroke je potrebno skleniti Pogodbo o nakupu opreme na obroke oziroma Pogodbo o nakupu opreme v primeru enkratnega nakupa. Pogodbo lahko sklenete na kateremkoli prodajnem mestu A1, kjer se identificirate z osebnim dokumentom. Naročilo za izbrano napravo lahko oddate tudi prek spletne Nakupovalnice na povezavi A1.si/Nakupovalnica, v A1 Live Shopu na A1.si/LiveShop ali prek telefonske številke 040 40 40 45. V tem primeru pogodbo prejmete na vaš naslov, dostavljavcu pokažete osebni dokument in podpišete pogodbo. Ob spletnem nakupu lahko pogodbo podpišete tudi digitalno ali pa vam jo dostavimo na dom.

  Koliko naprav lahko kupim na obroke?
  Na enem naročniškem razmerju lahko kupite največ 5 naprav na obroke. Skupni znesek mesečnega obroka vseh naprav ne sme biti višji od 150,00 € z DDV. Znesek mesečnega obroka za vaš mobilni telefon v to ni vključen. Število naprav, plačanih v enkratnem znesku, ni omejeno.

  Na kakšen način plačam napravo?
  Napravo je možno plačati obročno na mesečnem računu za storitve A1 ali v enkratnem znesku s plačilom preko kreditne kartice (spletni nakup) oz. na prodajnem mestu.

  Na koliko obrokov lahko kupim napravo?
  Napravo lahko kupite na 3, 6, 12 ali 24 obrokov.

  Kje lahko kupim naprave?
  Naprave lahko kupite v spletni Nakupovalnici na povezavi A1.si/Nakupovalnica, na kateremkoli prodajnem mestu A1, v A1 Live Shopu na A1.si/LiveShop in prek številke 040 40 40 45, medtem ko se za ponakupna vprašanja obrnete na https://www.a1.si/?openChat.

  Ali je potrebno prvi obrok poravnati na prodajnem mestu?
  Ne, vsi obroki se obračunajo na mesečnem računu za storitve A1.

  Ali dobim pisno, elektronsko ali SMS obvestilo, ko bom odplačal vse obroke?
  Ne, po poplačilu vseh obrokov za napravo ne prejmete nobenega obvestila, enostavno se bremenitev vašega računa zaključi.

  Ali lahko predčasno poplačam obroke za napravo?
  Obroke lahko predčasno poplačate na kateremkoli prodajnem mestu A1.

  Ali lahko predčasno prekinem naročniško razmerje? Kaj se zgodi z obroki?
  Naročniško razmerje lahko predčasno prekinete. V tem primeru se vsi preostali obroki za napravo obračunajo na zadnjem mesečnem računu za storitve A1.

  V kolikšnem času prejmem naročeni izdelek?
  Trudimo se, da bo izdelek na vašem naslovu v najkrajšem možnem času. Naročena naprava bo praviloma dostavljena v roku 7 delovnih dni, najkasneje pa v roku 30 dni od sklenitve pogodbe.

  Kaj če me ob dostavi pošiljke ni doma?
  Dan pred dostavo izdelka boste s strani dostavne službe prejeli SMS obvestilo o dostavi naprave skupaj s sprejemno številko. Pošiljki lahko sledite na povezavi sledenje.posta.si. Na dan dostave boste ponovno prejeli SMS obvestilo o dostavi naprave. Če ob obisku dostavne službe ne boste dosegljivi, lahko na podlagi prejetega obvestila pošiljko osebno prevzamete na pristojni pošti še 15 koledarskih dni. Po tem roku se pošiljka vrne pošiljatelju. Blaga ni mogoče naročiti poštno ležeče, dostava pa je omejena na ozemlje Republike Slovenije.

  Kakšen je strošek dostave?
  Dostava je za naročnike A1 brezplačna.

  Pošiljka je poškodovana. Kaj storim?
  Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je izdelek ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da ob sami dostavi naprave (v kolikor je poškodba takoj vidna) izpolnite Zapisnik o poškodovani pošiljki pri dostavljavcu oz. pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto takoj, ko opazite poškodbo oz. najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.
  Najkasneje v 48 urah obvestite tudi družbo A1 Slovenija na: prodaja@A1.si. K reklamaciji je potrebno obvezno priložiti: 
  •    fotografije ali video posnetek nalepke na zunanji embalaži, zunanje embalaže, notranje embalaže/zaščite, poškodbe na sami opremi, 
  •    kopijo originalnega računa za opremo ali dobavnice, 
  •    podpisan zapisnik. 

  OPOZORILO: Shranite originalno embalažo, saj jo v primeru uveljavljanja transportne poškodbe nujno potrebujete.

  Kaj v primeru okvare izdelka – uveljavljanje garancije?

  V primeru, da bi imeli težavo z napravo/opremo, ki ste jo kupili pri A1 garancijo lahko uveljavljate neposredno pri pooblaščenem servisu. Podatki o pooblaščenih serviserjih so dostopni v dokumentaciji, ki je priložena opremi oz. na spletni strani A1.

  Kaj storim v primeru uveljavljanja jamstva za skladnost blaga?

  Zahtevek iz naslova jamstva za skladnost blaga lahko uveljavljate tako, da izdelek skupaj z izpolnjenim Obrazcem za uveljavljanje jamčevalnega zahtevka iz naslova neskladnosti blaga (v nadaljevanju: obrazec za uveljavljanje neskladnosti), ki ga najde na spletni strani A1.si, dostavite na tisto prodajno mesto A1, pri katerem ste izdelek kupili, oziroma v primeru nakupa preko A1 spletne trgovine, pošlje na naslov Logistični center A1 Slovenija d. d., Valvasorjeva 38, 2000 Maribor.  
  V primeru vgrajene opreme, ki je ne morete poslati oziroma dostaviti družbi A1 mora naročnik družbi A1 Slovenija oziroma pooblaščenemu serviserju omogočiti pregled opreme. V tem primeru naročnik pošlje obrazec za uveljavljanje neskladnosti skupaj z dokazili o neskladnosti (npr. fotografije, video posnetki, opis neskladnosti) na elektronski naslov prodaja@a1.si in družba A1 Slovenija s pooblaščenim servisom uskladi termin pregleda opreme. 
   
  Naročnik mora družbo A1 Slovenija o neskladnosti obvestiti najkasneje v roku dveh (2) mesecev od trenutka, ko ugotovi neskladnost. Jamčevalni zahtevek iz naslova neskladnosti lahko naročnik uveljavlja v roku dveh (2) let od nakupa opreme. 

  Kje lahko pogledam pretekle nakupe naprav?

  Svoje pretekle nakupe in podatke o preostalih obrokih si lahko ogledate v aplikaciji Moj A1 oz. na povezavi moj.a1.si.

  Kaj lahko naredim z odpadno opremo?
  Odpadne električne naprave lahko vrnete na prodajna/prevzemna mesta dobavitelja izbrane opreme (navedeno na dobavnici naprave) oz. le to dostavite neposredno na izbrana zbirna mesta po Sloveniji:  https://e-odpadki.zeos.si/sl/stari-aparati/prevzemna-mesta.html
 • Posodobitve naprav

  Posebna ponudba velja v obdobju od 27. 3. 2024 do vključno 31. 5 2024 in vključuje 39 EUR popusta na Panasonic TWS Slušalke RZ-B210WDE bele (EAN: 5025232920846) in 39 EUR popusta na Panasonic TWS slušalke B210, roza RZ-B210WDE-P (EAN: 5025232924745). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
 • Pogoji posebnih ponudb

  Posebni pogoji ponudbe Panasonic slušalke
  Posebna ponudba velja v obdobju od 27. 3. 2024 do vključno 31. 5 2024 in vključuje 39 EUR popusta na Panasonic TWS Slušalke RZ-B210WDE bele (EAN: 5025232920846) in 39 EUR popusta na Panasonic TWS slušalke B210, roza RZ-B210WDE-P (EAN: 5025232924745). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji ponudbe Panasonic + slušalke
  Posebna ponudba velja v obdobju med 27.3.2024 do vključno 30.6.2024 in vključuje 120,00 EUR popusta na Panasonic TV 4K TX-65MX700E Google TV (EAN: 5025232948413). Uporabnik poleg popusta prejme še darilo in sicer slušalke Panasonic TWS Slušalke RZ-B210WDE bele (EAN: 5025232920846). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.  Posebni pogoji ponudbe Darilo senčnik
  Posebna ponudba »Darilo senčnik« velja v obdobju od 1. 4. 2024 do vključno 31. 5. 2024 oz. do razprodaje zalog in vključuje brezplačen senčnik za v avto pri nakupu posameznega izdelka v vrednostni najmanj 30 EUR (z DDV). Prevzem darila je možen na najbližjem A1 prodajnem mestu. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 

  Posebni pogoji ponudbe JBL
  Posebna ponudba velja v obdobju od 4.32024 do vključno 31. 5. 2024 in vključuje 100 EUR popusta na JBL Soundbar zvočnik BAR 300 PRO ČRN, 90 EUR popusta na JBL slušalke QUANTUM 910, 70 EUR popusta na JBL XTREME3 ČRN, JBL XTREME3 KAMUFLAŽA ali JBL XTREME3 MODER, 50 EUR popusta na JBL Prenosni zvočnik Charge5 (Bel, Črn, Moder, Rdeč, Roza, Siv, Turkizen, Vojaški in Zelen); 40 EUR popusta na JBL Slušalke LIVE660NC ČRNE, 20 EUR popusta na JBL Slušalke QUANTUM 350, JBL VIBE FLEX (BEL, BEŽ, ČRN) in JBL WAVE FLEX BEL in ČRN. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji ponudbe Electrolux
  Posebna ponudba velja v obdobju od 17. 1. 2024 do vključno 31. 5. 2024 in vključuje 78,91 EUR popusta na pralni stroj Pralni stroj Electrolux EW6FN448W (EAN: 7332543883974); 40 EUR popusta na pralni stroj Electrolux EW6FN428BC (EAN: 7332543972524); 112,42 EUR popusta na pralni stroj Electrolux EW7F348AW (7332543799206); 108,28 EUR popusta na sušilni stroj ELECTROLUX EW8H458B (EAN: 7332543748105); 21 EUR popusta na sušilni stroj Electrolux EW7H458B (EAN: 7332543780631); 82,23 EUR popusta na vgradni pomivalni stroj Electrolux EES48200L (EAN: 7332543708215). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji ponudbe SONY TV
  Posebna ponudba velja v obdobju med 27.3.2024 do vključno 31.7.2024 in vključuje 160 EUR popusta na SONY TV KD65X85LAEP. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji ponudbe SoFlow
  Posebna ponudba velja v obdobju med 20. 3. 2024 do vključno 15. 5. 2024 in vključuje 159 EUR popusta na SoFlow Električni skiro SO4 PRO 10.5 in 69 EUR popusta na SoFlow Električni skiro SO2 ZERO. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji ponudbe HISENSE
  Posebna ponudba velja v obdobju od 3. 4. 2024 do vključno 31. 5. 2024 in vključuje 470 EUR popusta na Hisense TV ULED X (Mini LED) 65UXKQ (EAN: 6942147494417). 
  Posebna ponudba velja v obdobju od 3. 4. 2024 do vključno 30. 6. 2024  in vključuje 40 EUR popusta na Hisense 50A6K 4K UHD DLED (EAN: 6942147490976), 90 EUR popusta na Hisense QLED TV UHD 65A7KQ (EAN: 6942147492840), 50 EUR popusta na Hisense QLED TV UHD 43A7KQ (EAN: 6942147492420), 220 EUR popusta na Hisense QLED TV UHD 75E7KQ PRO (EAN: 6942147492284), 70 EUR popusta na Hisense QLED TV UHD 55E7KQ PRO (EAN: 6942147492178), 50 EUR popusta na Hisense TV UHD 55A6K (EAN: 6942147491119), 40 EUR popusta na Hisense TV UHD 43A6K (EAN: 6942147490839) in 36 EUR popusta na Hisense TV 32A4K (EAN: 6942147489451). 
  Posebna ponudba velja od 1. 5. 2024 do vključno 31. 5. 2024 in vključuje  205 EUR popusta na Hisense TV ULED (Mini LED) 75U8KQ (EAN: 6942147493687), 90 EUR popusta na Hisense TV ULED (Mini LED) 55U8KQ (EAN: 6942147493960), 130 EUR popusta na Hisense TV ULED (Mini LED) 75U7KQ (EAN: 6942147493540), 160 EUR popusta na Hisense TV ULED (Mini LED) 65U7KQ (EAN: 6942147493403), 125 EUR popusta na Hisense TV ULED (Mini LED) 55U7KQ (EAN: 6942147493267), 110 EUR popusta na Hisense TV UHD 75A6K (EAN: 6942147491256), 100 EUR popusta na Hisense TV UHD 85A6K (ENA: 6942147491812), 150 EUR popusta na Hisense TV ULED (Mini LED) 65U6KQ (ENA: 6942147493120) in 310 EUR popusta na Hisense TV ULED (Mini LED) 65U8KQ (EAN: 6942147493823). 
  Posebna ponudba velja v obdobju od 8. 5. 2024 do vključno 31. 5. 2024 in vključuje 400 EUR popusta na Hisense TV ULED (Mini LED) 85U7KQ (EAN: 6942147498231) in 80 EUR popusta na Hisense QLED TV UHD 55E7KQ (EAN: 6942147491997)
  Posebna ponudba velja v obdobju od 8. 5. 2024 do vključno 30. 6. 2024  in vključuje 150 EUR popusta na Hisense TV ULED (Mini LED) 55U6KQ (EAN: 6942147492987). 
  Posebna ponudba velja v obdobju od 15. 5. 2024 do vključno 30. 6. 2024  in vključuje 369 EUR popusta na HISENSE OLED TV 65A85K (EAN: 6942147494356), 239 EUR popusta na HISENSE OLED TV 55A85K (EAN: 6942147494226) in 160 EUR popusta na HISENSE QLED TV UHD 65E7KQ PRO (EAN: 6942147492222). 
  Posebna ponudba velja v obdobju od 15. 5. 2024 do vključno 31. 8. 2024 in vključuje 266,68 EUR popust na HISENSE TV ULED (Mini LED) 100U7KQ (EAN: 6942147498095) in 100  EUR popusta na HISENSE QLED TV UHD 65E77KQ (EAN: 6942147492048).
  Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji promocije ASUS
  Posebna ponudba velja v obdobju od 8. 5. 2024 do vključno 31. 5 2024 in vključuje 80 EUR popusta na  ASUS ExpertBook B5 B5602CVNWB53C0X i5 (EAN: 4711387442067). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebna ponudba velja v obdobju 8. 5. 2024 do vključno 9. 6. 2024 in vključuje 130 EUR popusta na ASUS Prenosni računalnik Zenbook 15 OLED UM3504DA-MA441W Ryzen 5-7535U (EAN: 4711387421307), 30 EUR popusta na ASUS Prenosnik ASUS Vivobook Go 15 E510MA-EJ934WS N4020 (EAN: 4711387421260) in 90 EUR popusta na ASUS Prenosnik ASUS Vivobook Go 15 E1504FA-NJ304W (EAN: 4711387421031).  Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebna ponudba velja v obdobju od 17. 4. 2024 do vključno 26. 5. 2024 in vključuje 200 EUR popusta na ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-N3110W i7-13650HX (EAN: 4711387447901).  Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.


  Posebna ponudba velja v obdobju od 10.4.2024 do vključno 31. 5. 2024 in vključuje 179 EUR popusta na ASUS Prenosna konzola ROG Ally (2023) RC71L-NH001W Ryzen Z1 Extreme, 336 EUR popusta na ASUS Prenosna konzola ROG Ally (2023) RC71L-NH001W Ryzen Z1 ter 60 EUR popusta na ASUS ExpertCenter E5 AiO E5702WVAT-WB53C0X i5-1340P. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 

  Posebni pogoji promocije MSI
  Posebna ponudba velja v obdobju od 10.4.2024 do vključno 26. 5. 2024 in vključuje 124 EUR popusta na Nakupovalnica_MSI CYBORG 15 I7, 51 EUR popusta na MSI Gaming prenosni računlnik GF63 THIN I5 in 114 EUR popusta na MSI Gaming prenosni računlnik GF63 THIN I7. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 

  Posebni pogoji promocije CANDY
  Posebna ponudba velja v obdobju od 10.4.2024 do vključno 31. 5. 2024 in vključuje 60 EUR popusta na CANDY Pralno-sušilni stroj RPW4856BWMUC-S. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 

  Posebni pogoji promocije SONY
  Posebna ponudba velja v obdobju od 10.4.2024 do vključno 30. 6. 2024 in vključuje 494 EUR popusta na SONY TV XR55X90LAEP, 596 EUR popusta na SONY TV XR65X90LAEP, 42 EUR popusta na SONY TV XR75X90LAE  in 1000 EUR popusta na SONY TV XR85X95JAEP BRAVIA XR. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
  Posebna ponudba velja v obdobju od 24.4.2024 do vključno 30.6.2024 in vključuje 75,55 EUR popusta na SONY TV KD43X75WLPAEP, 77,89 EUR popusta na SONY TV KD55X75WLPAEP, 34,44 EUR popusta na SONY TV KD65X75WLPAEP, 100 EUR popusta na SONY OLED TV XR55A80LAEP, 49 EUR popusta na Sony TV KD32W800P1AEP, 340 EUR popusta na Sony OLED TV XR55A95LAEP, 200 EUR popusta na SONY TV KD85X80LAEP, 150 EUR popusta na SONY OLED TV XR65A95LAEP, 184,88EUR popusta na SONY TV KD75X75WLPAEP, 191 EUR popusta na SONY OLED TV XR65A80LAEP in 344 EUR popusta na SONY TV XR75X90LAEP. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji promocije SAMSUNG
  Posebna ponudba velja v obdobju od 10.4.2024 do vključno 31. 5. 2024 in vključuje 46 EUR popusta na Pralni stroj SAMSUNG WW8NK52E0VW/LE slim, 63 EUR popusta na Pralni stroj Samsung WW80T534DAE/S7. Auto Dose, 200 EUR popusta na Samsung Hladilnik Bespoke RB34C7B5E22/EF, črna-steklo in 140 EUR popusta na Samsung Hladilnik RB34C652ESA/EF, srebrn. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 

  Posebni pogoji promocije UFESA
  Posebna ponudba velja v obdobju od 10. 4. 2024 do vključno 31. 5. 2024 in vključuje 5,33 EUR popusta na Ufesa Likalno postajo SMART DIGITAL (EAN: 8422160050657). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 

  Posebni pogoji promocije IZBIRA POLETJA
  Ponudba Izbira poletja velja v obdobju od 1. 5. 2024 do vključno 30. 6. 2024 in vključuje 97,29 EUR popusta na bluetooth zvočniki JBL BT zvočnik PARTYBOX 310 (EAN: 6925281973918); 36 EUR popusta na Mobicool hladilna torba MQ40W 12/230v s kolesi (EAN: 4015704276329); 20 EUR popusta na LEGONI NOGOMETNI GOL SOCCER 240 cm (EAN: 3830055103930), 16 EUR popusta na Weber žar na oglje Original Kettle™ 57cm  (EAN: 77924085413), 5,56 EUR popusta na TEMPISH skiro SMF 200 Pink (EAN: 8592678126233) in na TEMPISH skiro SMF 200 Turquoise (EAN: 8592678126240); 74,56 EUR popusta na Hladilnik Samsung Bespoke RB34C7B5E12/EFbel steklo (EAN: 8806095286198); 16,67 EUR popusta na Električni skiro UrbanRide 500 CT (EAN: 3700092649626); 300 EUR popusta na Električno kolo Bird Bike A FRAME Granitno siva/ modra/črna (EAN: 0810029161916/ EAN: 0810029161909/ EAN: 0810029161961) in na Električno kolo Bird Bike V-FRAME Bela/ siv (EAN: 0810029162210/ EAN: 0810029162203); 10 EUR popusta na PROJEKTOR SAMSUNG FREESTYLE LFF3CLA + ovitek (EAN: 3831124907350) in 10 EUR popusta na Mini LED QLED TV TCL 55C805 + Čistilec zraka Breeva A3BW (EAN: 3831124907534). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji promocije SEGWAY
  Posebna ponudba velja v obdobju med 5. 6. 2024 do vključno 31. 8. 2024 in  vključuje 310 EUR popusta na SEGWAY Elektricni skiro F65I (EAN: 8719325845662); 50 EUR popusta na Segway električni skiro MAX G2 E (EAN: 7640169733352); 159 EUR popusta na  SoFlow električni skiro SO4 PRO 10.5 (EAN:); 90 EUR popusta na SOFLOW ELEKTRICNI SKIRO SO2 ZERO (EAN: 7640169727078); 30 EUR popusta na Segway elektricni skiro E2 PRO E (EAN: 8720254406749); 80 EUR popusta na Segway električni skiro F2 E (EAN: 8720254406442) in 40 EUR popusta na  Segway električni skiro F2 PRO E (EAN: 8720254406480). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 

  Posebni pogoji promocije SEGWAY ČELADA
  Posebna ponudba velja v obdobju od 1. 5. 2024 do vključno 31. 5 2024 in vključuje 20 EUR popusta na SEAGWAY celada Commuter crna (L) (EAN: 8719325845037). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji promocije GARMIN
  Posebna ponudba velja v obdobju od 1.5.2024 do vključno 30.6.2024 in vključuje 4 EUR popusta na pametne ure GARMIN VIVOMOVE SPORT COOL MINT/SILVER, GARMIN Hib.pam.ura vivomove Sport I.P.G. in GARMIN Hib.pam.ura Vívomove Sport Bl/Sl; 6 EUR popusta na pametne ure GARMIN VIVOMOVE TREND MIST GREY, GARMIN VIVOMOVE TREND FRENCH GREY, GARMIN Pam.ura VIVOMOVE TREND C.WHITE in GARMIN Pam.ura VIVOMOVE TREND BLACK; 10 EUR popusta na sesalnik Dyson V8 NEW in fotoaparat INSTAX SQUARE SQ1 BEL, 20 EUR popusta na agregat ECOFLOW RIVER 2, sesalnik Dyson V11 NEW, akcijsko kamero INSTA360 Ace Pro Standalone in kavni aparat KRUPS KP440E10 GENIO STOUCH; 30 EUR popusta na solarni panel ECOFLOW 110W in sesalnik DYSON V15 Detect Absolute NEW; 40 EUR popusta na kavni aparat KRUPS Evidence EA897B10; 50 EUR popusta na agregat ECOFLOW RIVER 2 Pro, vlažilnik zraka DYSON Pure Hot & Cool Formaldahyde Link HP09, oblikovalec las Dyson Corrale Bright Copper/Bright Nickel HS07, pametno uro GARMIN INSTINCT 2X SOLAR TACTIC COYOTE TAN, GARMIN INSTINCT 2X SOLAR TACTIC BLACK; GARMIN epixPro (Gen2) 51mm gl.sl.gr./bl., GARMIN fenix 7X ProSolar slate gr/bl, GARMIN Fenix 7 ProSolar Glass s.gr./bl. in GARMIN Fenix 7S ProSolar Glass st.st.gr.; 80 EUR popusta na pametno uro GARMIN INSTINCT 2X SOLAR WHITESTONE, GARMIN INSTINCT 2X SOLAR FLAME RED, GARMIN Instinct 2X Solar graph. in akcijsko kamero INSTA360 X3; 140,09 EUR popusta na sesalnik Dyson Gen5detect Absolute in 200 EUR popusta na pametno uro GARMIN FENIX 7X SOLAR-SLATE GREY. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 

  Posebni pogoji promocije ECOFLOW, DYSON, KRUPS, GARMIN, FUJI FILM IN INSTA360
  Posebna ponudba velja v obdobju od 1.5.2024 do vključno 30.6.2024 in vključuje 4 EUR popusta na pametne ure GARMIN VIVOMOVE SPORT COOL MINT/SILVER, GARMIN Hib.pam.ura vivomove Sport I.P.G. in GARMIN Hib.pam.ura Vívomove Sport Bl/Sl; 6 EUR popusta na pametne ure GARMIN VIVOMOVE TREND MIST GREY, GARMIN VIVOMOVE TREND FRENCH GREY, GARMIN Pam.ura VIVOMOVE TREND C.WHITE in GARMIN Pam.ura VIVOMOVE TREND BLACK; 10 EUR popusta na sesalnik Dyson V8 NEW in fotoaparat INSTAX SQUARE SQ1 BEL, 20 EUR popusta na agregat ECOFLOW RIVER 2, sesalnik Dyson V11 NEW, akcijsko kamero INSTA360 Ace Pro Standalone in kavni aparat KRUPS KP440E10 GENIO STOUCH; 30 EUR popusta na solarni panel ECOFLOW 110W in sesalnik DYSON V15 Detect Absolute NEW; 40 EUR popusta na kavni aparat KRUPS Evidence EA897B10; 50 EUR popusta na agregat ECOFLOW RIVER 2 Pro, vlažilnik zraka DYSON Pure Hot & Cool Formaldahyde Link HP09, oblikovalec las Dyson Corrale Bright Copper/Bright Nickel HS07, pametno uro GARMIN INSTINCT 2X SOLAR TACTIC COYOTE TAN, GARMIN INSTINCT 2X SOLAR TACTIC BLACK; GARMIN epixPro (Gen2) 51mm gl.sl.gr./bl., GARMIN fenix 7X ProSolar slate gr/bl, GARMIN Fenix 7 ProSolar Glass s.gr./bl. in GARMIN Fenix 7S ProSolar Glass st.st.gr.; 80 EUR popusta na pametno uro GARMIN INSTINCT 2X SOLAR WHITESTONE, GARMIN INSTINCT 2X SOLAR FLAME RED, GARMIN Instinct 2X Solar graph. in akcijsko kamero INSTA360 X3; 140,09 EUR popusta na sesalnik Dyson Gen5detect Absolute in 200 EUR popusta na pametno uro GARMIN FENIX 7X SOLAR-SLATE GREY. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji promocije HISENSE ZVOČNIK
  Posebna ponudba velja v obdobju od 8. 5. 2024 do vključno 31. 8. 2024 in vključuje 60 EUR popusta na  Hisense BT zvočnik Party Rocker One (EAN: 6942147482315). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 

  Posebni pogoji promocije ASUS AIO
  Posebna ponudba velja v obdobju od 15. 5. 2024 do vključno 30. 6. 2024 in vključuje 200 EUR popusta na ASUS AiO A3202WBAK-UI31B0X i3 (EAN: 4711387225479) ter 70 EUR popusta na ASUS ExpertCenter E1 AiO E1600WKAT-UPS-NN11B0X N4500 (EAN: 4711387442098) in ASUS ExpertCenter E1 AiO E1600WKAT-WB11B1W N4500 (EAN: 4711387442081);  Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.


  Posebni pogoji promocije Renpho, VonShef, SHE, Mobicool, Alder, Camry, Becool
  Posebna ponudba velja v obdobju od 22. 5. 2024 do vključno 10. 6. 2024 in vključuje 7 EUR popusta na  RENPHO Eyeris Smart - masažni (EAN: 4897122205934), 10 EUR popusta na RENPHO Power+ masažna pištol (EAN: 4897122201578), 9 EUR popusta na VonShef 6 delni bakreni set za koktajle (EAN: 5056115736636), 14 EUR popusta na SHE hladilec zraka 3v1 20L 65W (EAN: 9005665024386), 6 EUR popusta na Mobicool hladilna torba Coca-Cola Fresh 20L (EAN: 4015704282566), 15 EUR popusta na Adler prenosna hladilna torba 28L AD8078 (EAN: 5902934839860), 6 EUR popusta na Be Cool Design 3 V 1 hladilec zraka 5L 45W (EAN: 9005151000900) in 16 EUR popusta na Camry ledomat CR8073 (EAN: 5908256839304). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji za Rojstni dan Center A1 Ljubljana Interspar Vič
  Posebna ponudba Rojstni dan Center A1 Ljubljana Interspar Vič velja v obdobju od 16. 5. 2024 do vključno 1. 6. 2024 in vključuje 20 EUR popusta na vse izdelke iz Nakupovalnice nad 100 EUR in hkrati ti izdelki niso vključeni v kakšno drugo promocijo. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta po že upoštevanem  popustu 20 EUR na izbrano napravo. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na prodajnem mestu Center A1 Ljubljana Interspar Vič  (10020). Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 


  Posebni pogoji za Rojstni dan Center A1 Ljubljana Aleja
  Posebna ponudba Rojstni dan Center A1 Ljubljana Aleja velja v obdobju od 20. 5. 2024 do vključno 26. 5. 2024 in vključuje 20 EUR popusta na vse izdelke iz Nakupovalnice nad 100 EUR in hkrati ti izdelki niso vključeni v kakšno drugo promocijo. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta po že upoštevanem  popustu 20 EUR na izbrano napravo. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na prodajnem mestu Center A1 Ljubljana Aleja (10020). Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 

  Posebni pogoji promocije LENOVO
  Posebna ponudba velja v obdobju od 22. 5. 2024 do vključno 30. 6. 2024 in vključuje 50 EUR popusta na LENOVO prenosn.LOQ15 IntelCore i5 12450H (EAN: 197531330994) in LENOVO pren.IdeaPad Gam3 AMDRyzen5 5500H (EAN: 197532485686), 15 EUR popusta na LENOVO Tab M8 G4 MediaTek MT8768 (197529817438) ter 20 EUR popusta na LENOVO Tab M11 MediaTek Helio G88 (197531395016) in LENOVO Tab M9 MediaTek Helio G80 (EAN: 196802844543). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
  Posebni pogoji ponudbe na prenosnika in monitor Gigabyte
  Posebna ponudba velja v obdobju od 22. 5. 2024 do vključno 30. 6. 2024 in vključuje 110 EUR popusta na Gigabyte gaming prenosnik G7 KF-E3EE213SD i5-12500H/4060 (EAN: 4719331855925), 180 EUR popusta na Gigabyte gaming prenosnik G7 MF-E2EE213SD i5-12500H/4050 (EAN: 4719331855901) in 20 EUR popusta na Gigabyte gaming ukrivljen monitor GS32QC QHD/165HZ (EAN: 4719331854126). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji ponudbe Huawei WATCH FIT 3 + darilo HUAWEI FREEBUDS SE 2

  Posebna ponudba velja v obdobju od 22. 5. 2024 do vključno 30. 6. 2024. Stranka ob nakupu Huawei WATCH FIT 3 White (EAN: 6942103119835), Huawei WATCH FIT 3 Green (EAN: 6942103119194), Huawei WATCH FIT 3 Pink (EAN: 6942103118524), Huawei WATCH FIT 3 Black (Ean: 6942103118517) ali Huawei WATCH FIT 3 White leather strap (EAN: 6942103118623) prejme darilo HUAWEI FREEBUDS SE 2. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme 10% popusta na redno ceno izbrane naprave. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji ponudbe Darilo – Summer pack za nakupe v Nakupovalnici nad 50 €

  Posebna ponudba »Darilo – Summer pack za nakupe v Nakupovalnici nad 50 €« velja v obdobju od 1. 6. 2024 do vključno 31. 7. 2024 oz. do razprodaje zalog in vključuje Summer pack pri nakupu posameznega izdelka v vrednostni najmanj 50 EUR (z DDV). Prevzem darila je možen na najbližjem A1 prodajnem mestu. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 
  Posebni pogoji ponudbe na el.skiroje ACER, SEGWAY in SOFLOW
  Posebna ponudba velja v obdobju od 5.6.2024 do vključno 31.8.2024 in vključuje 80 EUR popusta na ACER el.skiro ES Series 3 2024 (EAN: 4711121861444) in 70 EUR popusta na ACER el.skiro ES Series 5 2024 (EAN: 4711121861482);310 EUR prihranka na el.skiro SEGWAY Elektricni skiro F65I (EAN: 8719325845662); 50 EUR prihranka na el.skiro Segway MAX G2 E (EAN: 8720254405407);159 EUR prihranka na el.skiro SoFlow SO4 PRO 10.5 (EAN: 7640169733352);90 EUR prihranka na el.skiro SoFlow SO2 Zero (EAN: 7640169727078); 30 EUR prihranka na el.skiro Segway E2 PRO E (EAN: 8720254406749); 80 EUR prihranka na el.skiro Segway F2 E (EAN: 8720254406442); 40 EUR prihranka na el.skiro Segway F2 PRO E (EAN: 8720254406480); 80 EUR prihranka na el.skiro Segway F2 PLUS E   (EAN: 8720254406466) in 53 EUR prihranka na el.skiro Segway E2 PLUS E (EAN: 8720254405278).Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
  Posebni pogoji ponudbe TESLA
  Posebna ponudba velja v obdobju od 29.5.2024 do vključno 15.6.2024 in vključuje naslednje izdelke in popuste:
  Naziv izdelka    Akcijski prihranek
      
  Tesla zunanja varnostna kamera PTZ 2K z alarmom    10,00 €
  Tesla zunanja varnostna kamera CB500 s senzorjem gibanja in baterijo    10,00 €
  Tesla Pametni dozirnik hrane za hišne ljubljenčke BL4    13,00 €
  Tesla Pametni čistilec zraka Mini    13,00 €
  Tesla Profesionalni sušilnik za lase z ionizacijo BLDC    20,00 €
  Tesla Pametni robotski sesalnik AI100    20,00 €
  Tesla Pametni čistilec zraka S200B    26,00 €
  Tesla Pametni čistilec zraka S200W    26,00 €
  Tesla Pametni čistilec zraka S300B    33,00 €
  Tesla Pametni čistilec zraka S300W    33,33 €
  Tesla Aromadifuzor AD100    4,00 €
  Tesla igrača z laserjem za mačke    4,00 €
  Tesla Pametna tehtnica Wi-Fi Style    4,00 €
  Tesla Pametni podaljšek 3 + 4 USB    5,00 €
  Tesla Pametni podaljšek PS300    5,00 €
  Tesla Ionski likalnik za lase    6,00 €
  Tesla Zložljiv ionski sušilnik za lase    6,00 €
  Tesla Pametna zobna ščetka Sonic TS200 črna    6,00 €
  Tesla Pametna zobna ščetka Sonic TS200 roza    6,00 €
  Tesla Pametna zobna ščetka Sonic TS200 bela    6,00 €
  Tesla Pametna zobna ščetka Sonic TS200 zelena    7,00 €
  Tesla notranja kamera 360 2K PT300    7,00 €
  Tesla zunanja varnostna kamera FHD BULLET8S    7,00 €
  Tesla Kodralnik za lase 5 v 1    8,00 €
  Tesla Pametna fontana za hišne ljubljenčke    8,00 €
  Tesla Pametna videovaruška 360 roza    8,00 €
  Tesla Pametna videovaruška B200    8,00 €
  Tesla Pametni dozirnik hrane SPIN za hišne ljubljenčke    8,00 €
  Tesla Solarni panel  5 W za kamere s USB-C    8,00 €
  Tesla zunanja varnostna kamera 2K BULLET3Q    8,00 €
  Tesla Pametna fontana za hišne ljubljenčke UV    9,00 €
  Tesla Pametna videovaruška B250    9,00 €
  Tesla Pametna videovaruška BD300 z zaslonom    24,00 €
  Tesla Pametni čistilec zraka Pro XL    40,00 €
  Tesla Pametni čistilec zraka S400W    37,00 €
  Tesla Pametni dozirnik hrane za hišne ljubljenčke BL4C s kamero    18,00 €
  Tesla Pametni grelec HTR300    19,00 €
  Tesla Pametni razvlaževalec  XL    27,00 €
  Tesla Pametni robotski sesalnik AI200    35,00 €
  Tesla Pametni robotski sesalnik AI300 Plus    50,00 €
  Tesla zunanja varnostna kamera 2K Floodlight BF100 z vgrajeno baterijo    16,00 €
  Tesla zunanja varnostna kamera Tesla 360 LTE 2K z vgrajeno baterijo    21,00 €
  Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji ponudbe na ACER projektorje
  Posebna ponudba velja v obdobju od 5.6.2024 do vključno 30.6.2024 in vključuje 190 EUR popusta na Projektor Acer X1527i _ WI-FI_DLP (EAN: 4710180752724); 60 EUR popusta na Acer projektor X139WH (EAN: 4711121790300), 110 EUR popusta na Acer projektor X1529Ki + Wi Fi adapter (EAN: 4711121138362), Acer projektor X1827 (EAN: 4711121577826) in Acer projektor PL2520i + WiFi (EAN: 4711121255304) ter 70 EUR popusta na Acer projektor H6546Ki + Wi Fi (EAN: 4711121192142).Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
  Posebni pogoji ponudbe SAMSUNG Watch 6, Galaxy Buds FE in BUDS 2 Pro
  Posebna ponudba velja v obdobju od 5.6.2024 do vključno 9.7.2024 in vključuje 148 EUR popusta na Samsung G.Watch6 Classic 47mm BT silver in black (EAN: 8806095038797, 8806095038841); 135 EUR popusta na Samsung G.Watch6 Classic 43mm BT silver in graphite (EAN: 8806095036953 in 8806095038988); 117 EUR popusta na Samsung Galaxy Watch6 44mm BT silver in graphite (EAN: 8806095039442 in 8806095039381); 114 EUR popusta na Samsung Galaxy Watch6 40mm BT graphite in gold (EAN: 8806095039428 in 8806095039510); 52 EUR popusta na Samsung Galaxy Buds2 Pro purple graphite in white (EAN: 8806094613780, 8806094511215, 8806094511390) ter 47 EUR popusta na SAMSUNG Galaxy Buds FE WHITE in GRAPHITE (EAN: 8806095222431 in 8806095222448); 156 EUR prihranka na Samsung Galaxy Watch5 Pro BT black in gray (EAN: 8806094491821 in 8806094491760);Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
  Posebni pogoji ponudbe CANDY Pralni stroj CSTG 272DVET/1-S
  Posebna ponudba velja v obdobju od 5.6.2024 do vključno 30.6.2024 in vključuje 41 EUR popusta na CANDY Pralni stroj CSTG 272DVET/1-S (EAN: 8059019018058). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji ponudbe Nakupovalnica MGM
  Posebna ponudba velja v obdobju od 10.6.2024 do vključno 31.7.2024 in vključuje 10% popusta na ob nakupu naprav iz Nakupovalnice https://www.a1.si/nakupovalnica in predložitvi promocijske kode, katero uporabnik prejme preko SMS sporočila. Koda za unovčitev popusta v Nakupovalnici je unovčljiva samo enkrat, za en izdelek in jo je možno unovčiti najkasneje do 31.7.2024. Če naročnik pri koriščenju ugodnosti v Nakupovalnici hkrati kupi več izdelkov, se mu popust upošteva pri najdražjem izdelku. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.
  Posebni pogoji ponudbe ANNI gaming računalnikov + IGRA EA FC24
  Posebna ponudba velja v obdobju med 5.6.2024 do vključno 15.7.2024 od razprodaje zalog. Ob nakupu gaming računalnikov: ANNI Gamer Optimal (G8-7347-W) R5-5500 (EAN:3830035875826); ANNI Gamer Advanced (G8-7512-W) i5-12400F/RTX 4060 (EAN:3830035875864);ANNI Gamer Advanced (G8-7530-W) R5-5600G/RTX 4060 (EAN: 3830035875949); ANNI Gamer Advanced (G8-7527-W) R5-5500/RTX 4060 (EAN:3830035875925);ANNI Gamer Advanced (G8-7520-W) i5-13400F/RTX 4060 Ti (EAN:3830035875901);ANNI Gamer Advanced (G8-7532-W)i5-12400F/RTX 4060 (EAN:3830035875963) in Anni Komplet Gamer Optimal (ATPII-GX7) (EAN: 3830035876632) uporabnik v času promocije prejme darilo: IGRA EA FC24. Ob nakupu gaming računalnikov: ANNI Gamer Extreme (G8-7514-W) i7-12700F/RTX 4060(EAN: 3830035876021); ANNI Gamer Extreme (G8-7488-W) i7-12700F/RTX 4070 (EAN: 3830035876120); ANNI Gamer Extreme (G8-7393-W) R5 5600X/RTX 4070 (EAN:3830035876229); ANNI Gamer Extreme R5 5600X /RTX 4070 Super (EAN:3830085910089) in Anni Komplet Gamer Optimal (ATPII-GX7) (EAN: 3830035876632) pa uporabnik v času trajanja ponudbe poleg darila: IGRA EA FC24 prejme tudi Igralni plošček Logitech F710. Darilo uporabnik prejme skupaj z naročenim izdelkom. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.


  Posebni pogoji za Otvoritev BTC LJ
  Posebna ponudba Otvoritev BTC LJ velja v obdobju od 13. 6. 2024 do vključno 30. 6. 2024 in vključuje 20 EUR popusta na izdelek iz Nakupovalnice nad 100 EUR in hkrati ta izdelek ni vključen v kakšno drugo promocijo. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta po že upoštevanem  popustu 20 EUR na izbrano napravo. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na prodajnem mestu Center A1 Ljubljana Interspar Vič  (10020). Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. 


  Posebni pogoji za GREMO V PLANET
  Posebna ponudba GREMO V PLANET velja v obdobju od 14. 6. 2024 do vključno 31. 7. 2024 in vključuje 20 EUR popusta na vse izdelke iz Nakupovalnice nad 100 EUR in hkrati ti izdelki niso vključeni v kakšno drugo promocijo. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta po že upoštevanem  popustu 20 EUR na izbrano napravo. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na prodajnem mestu A1 Planet Tuš Celje (54280003). Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.   Posebni pogoji ponudbe Huawei ure in FreeBuds Pro
  Posebna ponudba velja v obdobju od 12. 6. 2024 do vključno 31. 8. 2024 in vključuje 4 EUR popusta na Huawei Band 9 rumena (EAN: 6842103117152), Huawei Band 9 bela (EAN: 6942103117145), Huawei Band 9 roza (EAN: 6942103117138) in na Huawei Band 9 črna (EAN: 6942103117169); 60 EUR popusta na Huawei FreeBuds Pro 3 bele (EAN: 6942103106224); 16 EUR popusta na Huawei WATCH FIT 3 White (EAN: 6942103119835), Huawei WATCH FIT 3 Green (EAN: 6942103119194), Huawei WATCH FIT 3 Pink (EAN: 6942103118524) in na Huawei WATCH FIT 3 Black (EAN: 6942103118517); 20 EUR popusta na Huawei WATCH FIT 3 White leather strap (EAN: 6942103118623); 30 EUR popusta na Huawei Watch GT 4 41 mm Green (EAN: 6942103118432) in 100 EUR popusta na Huawei Watch 4 Pro Space Edition (EAN: 6942103116872). Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta na akcijsko ceno izbrane naprave. Vrednost prihranka, prikazane pri posameznem izdelku predstavlja razliko med redno ceno izdelka, ter akcijsko ceno znižano za 10% popusta v primeru enkratnega plačila. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.

  Posebni pogoji ponudbe Praznujemo 25 let
  Posebna ponudba Praznujemo 25 let velja v obdobju od 1. 6. 2024 do vključno 31. 7. 2024 in vključuje 25 EUR popusta na vse izdelke iz Nakupovalnice nad 150 EUR in hkrati ti izdelki niso vključeni v kakšno drugo promocijo. Uporabnik ob takojšnjem plačilu prejme še dodatnih 10% popusta po že upoštevanem  popustu 25 EUR na izbrano napravo. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Če je cena naprave do 50 EUR, je možen nakup le ob takojšnjem plačilu. Za naprave nad 50,01 EUR, je možno tudi obročno plačilo, pri čimer je razpoložljivo število obrokov razvidno pri posamezni napravi, objavljeno na https://www.a1.si/nakupovalnica. Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu.